از کجا میتونم رام های این گوشی رو پیدا کنم؟
از کجا میتونم رام های این گوشی رو پیدا کنم؟
تو این تاپک میتونی هر چی میخای پیدا کنی یا درخاست بدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام جديد آيس كريم براي گالكسي اس 2 درز كرده و نسبت به رام هاي لو رفته ي قبلي خيلي بهتر شده
I9100XXKPA_I9100OXAKPA_OXA
PASS: samfirmware.com
I9100XXKPA_I9100OXAKPA_OXA
PDA: I9100XXKPA
PHONE: I9100XXKPA
CSC: I9100OXAKPA
Build date: January 5 2012.
Changelist: 51925
Files inside firmware.
How to flash.
- Open ODIN.
- Select .PIT / CODE / MODEM / CSC.
- Put phone in download mode. (HOME - VOLUMN DOWN - LOCK)
- Connect phone with cable. Push start (Wait till phone reboot on Android start screen!)
Changes.
Interface: Nothing in case of XXKP8.
Battery: Battery feels better.
Faster: Phones looks faster.
Touch: Touch response is better.
Overall: Firmware more stable but still with some bugs.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
آقا من واسه یکی از دوستانم چند وقت پیش یه گلکسی اس 2 گرفتم.موقعی که خواستم بگیرم همه چیز رو چک کردم و کاملا دستگاه سالم بود.
الان بعد از نصب چند برنامه و بازی(که من نمیدونم از کجا گرفته و نصب کرده)الان گوشی تنها مشکلی که داره اینکه وقتی گوشی با وای فای یا از طریق GPRS به اینترنت وصل میشه و بعد ای فای گوشی قطع میشه ،وقتی با این گوشی تماس میگیری و یا تماس گرفته میشه صدای طرف از اسپیکر نمیاد اما صدای طرف از میکروفن گوشی به شخص مقابل منتقل میشه.اما اگه موقعی که گوشی این مشکل رو داره گوشی رو در وضعیت Loud Speaker گذاشته میشه صدای طرف مقابل هم میاد
این مشکل هم بعد چند بار تماس گرفتن و قطع کردن(مثلا بعد 10 بار) برطرف میشه و دوباره صدای طرف مقابل از داخل اسپیکر گوشی شنیده میشه
در ضمن این حالت فقط و فقط زمانی که از وای فای گوشی یا اینترنت سیم کارت استفاده میشه به وجود میاد
لطفا راهنمایی بفرمایید اما بیزحمت از حرفی که میزنید مطمئن باشید چون گوشی مال خودم نیست و اگه مشکلی پیش بیاد....
ممنون
دوستان رام گوشی و کرنل و از این ور چیزارو چطوری میتونم عوض کنم؟
من این اصطلاحات رو خیلی بلد نیستم و اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟
یکی بلده به زبان خیلی خیلی ساده بگه که چطوری میتونم رام گوشی رو عوض کنم؟
دوستان گلم. مدیران سایت. موبایل خورهای گرامی این مشکل منو حل کنید این گالکسی اس2 عالیه است من فقط با شارژش مشکل دارم همون چیزی که فک نکنم مشکل باشه فقط من روش حساس شدم چی کار کنم بهتر بشه؟؟؟؟؟؟:13:
رام Turkbey 29.5نقل قول:
کرنل Phenomenal رو فلش کن مصرف در 7-8 ساعت به صورت استندبای میشه 3 درصد!
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
گوشیو روت کنید از تو CWM میتونید Full Wipe کنید و سپس Install Zip From SD Cardنقل قول:
من شنیدم قیمت این گوشی بالا کشیده راسته تا نزدیک های یک ملیون تومان.
I9100G : بدون گارانتی 967.000 تنقل قول:
مشكل از مودم رام گوشي هست آپديت كنين حل ميشهنقل قول:
به بخش رام يه سري بزنيننقل قول:
میشه بهم بگید چطوری باید آپدیت کنم؟نقل قول:
من واقعا تو این زمینه بوق هستم.واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم
اگه ممکنه یه راهی بهم نشون بدید که بدون اینکه روت کنم گوشی رو آپدیت کنم
یه دنیا ممنون
[QUOTE=h!tman;6770877]رام Turkbey 29.5
کرنل Phenomenal رو فلش کن مصرف در 7-8 ساعت به صورت استندبای میشه 3 درصد!
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
دوست عزیز من اصلا متوجه نشدم اگه میشه گام به گام برو جلو که همون جوری من و بقیه دوستان روگوشیامون پیاده کنیم لطفا؟؟؟؟؟؟:20::20:
عرض كردم خدمتتون تو انجمن رام راه هاي مختلف رو گذاشتم
شما اگه ميخواين رسمي بزنين يا كاستوم رامتونو انتخاب كنين
بعد id ياهوم رو بردارين براتون آنلاين توضيح بدم
سلام دوستان
ميخواستم بدونم اونايي كه با اس 2 كار كردن ميشه از شيلتر رد شد يااز برنامه خاصي يا جيز p n مي خواد?
راهنمايي كنيد ممنون
به صورت عادی نه
یا از همون که گفتی که توی تنظیماتش داره استفاده کن
یا Opera mini
برای FB و TW از Social Hub
برنامه هم زیاد هست
بهترین برای سرعت بالا(فقط گوشی های روت شده)
Proxydroid + یک اکانت sاکس5 هست.(البته فعلا)
یک مواردی هم هست گوگل برای چین در نظر گرفته بچه ها روش دارن کار می کنن شاید تو ایران هم بشه باش کار کرد
yani s2 v.p.n dare! Moshkel ke nadare?
In proxydroid ro az koja meshe gir avord
thanks
دوست عزیز میخوام مصرف باطریم بهتر بشه اون روت کردن که میگه بعضی از برنامه ها رو پاک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
راستی این گوشی صفحش ضد خشه؟؟؟؟ اون کاور روی صفحشو بردارم خش نمیافته؟؟؟؟؟؟:13:
نه روت كردن برنامه ها رو پاك نمي كنه. شما يه كرنل كم مصرف بريزي هم روت ميشه هم مصرفت بهتر ميشه
بله ضد خشه و خش نمي افته
درست نیست ، لایه ضد اثر انگشت روش خش میافته... اما خیلی به سختی دیده میشه...نقل قول:
بله ضد خشه و خش نمي افته
چطوری وی P ان رو فعال کنم ؟ آیا اصلا جواب میده!
proxydroid کجا ها میشه پیداش کرد ممنون
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
من یه ریویو ازش تو یوتوب دیدم که با کلید روش میکشید اما هیچ خط و خشی روش نیوفتاد:8:نقل قول:
حتی ضد ضربه هم هست چون با کلید محکم رو ال سی دی میزد هیچیش نشد:21:
نقل قول:
کرنل چیه؟؟؟ توضیح بدید از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
راستی برنامه انتی ویروس دانلود کردم و فعالش کردم ایکونش همیشه بالای صفحه سمت چپ هست که نشانه ی فعال بودنشه میخوام بدونم باطری مصرف میکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::13: لطفا:11:
تمامی اصطلاحات و واژه های آندرویدی در پست زیر
تنظیمات اولی : (روی 3 به بعد)نقل قول:
Wireless And network -> V(P)N Setting -> Add V(P)N
نوع ها PPTP یا L2TP و انواع IPSec هاش (در حال حاضر بستگی به ISP ممکنه هر کدوم بسته یا سرعتش کم باشه)
Name مهم نیست
Server : آی پی یا آدرس
Encryption : بسته به سرویس دهندتون داره Encrypt کرده باشه یا نه میتونید تست کنید.
Dns رو هم تغییر ندید
حالا توی لیست روش کلیک کن و User Pass بده.
هر بار برای اتصال باید پسورد رو وارد کنید که این یه مقدار اذیت کنندست برنامه برای V(P)N هم پیدا میشه با گزینه های بیشتر
سوال دومت : (1 - حتما گوشیت روت باشه در غیر اینصورت دنبالش نرو )
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی بگیری یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه یک کاربرد مهم دیگه هم داره و اون برای دوستانی هست که در محیط کار یا دانشگاه برای اتصال به شبکه باید از ------ HTTP استفاده کنند.
یه برنامه دیگه هم هست که مشابه همین هست یه مقدار کار رو جلوتر می ندازه بازم هم به Proxy احتیاج هست
Market Unlocker فرقش اینه که این برنامه اپراتور شما رو هم تغییر میده
از جمله T-Mobile At&T Verzion Rogers O2 China Mobile TurkCell
آخر هم اینکه جدیدترین ورژن ProxyDroid که از طریق Market قابل دسترسی است HTTPS رو هم ساپورت میکنه
کرنلو از این سایت دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟:23: ادرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :44:
تو بخش رام تاپيك هاي مخصوص گالكسي اس 2 رو مطالعه كنين
اگه ميخواين رام كاستوم بريزين بايد اول با توجه به ورژن رامتون كرنل cf root مورد نظر رو دانلود كنين كه پسوند .tar داره
بعد با اودين تو قسمت pda كرنل رو بزنين بعد به ريكاوري مود دسترسي پيدا مي كنين بعدش يه رام كاستوم دانلود كنين
كه معمولا تك فايل هست از طريق ريكاوري مود و آپديت و سرچ فايل از اس دي كارت فايل رو بزنين اگر رام فارسي ساپورت نمي كنه بايد پچ فارسي رو هم بگيرين اين مسايل رو به صورت ساده تر توي تاپيك هاي بخش رام ميتونين پيدا كنين
تنظیمات vpn مینویسه تعیین نام سرور ممکن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی من رم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگی کرنل cf root که مدل اورجینال رمه از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
شما از طريق اين آموزش v-p-n رو ايجاد كنيد
دقت كنين موارد ذكر شده مثال هست شما مشخصات سرور خودتون رو ذكر كنين:
Android Setup Instructions
PPTP VPN works on Android 2.1+, below are step by step instructions on how to setup VPN connection on Android device.
- Press the Home icon, press Menu, and tap Settings
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Tap Wireless & networks
- Tap VPN settings
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Tap Add VPN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Tap Add PPTP VPN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- VPN name: VPN On Demand
Set VPN server: vpn.vpnod.com
Make sure Enable encryption is checked
Tap Menu and Save- A new entry will be added to VPNs list, tap on the newly created connection VPN On Demand
you will be asked to enter you username and password.
براي نصب رام هر پست هاي اين تاپيك رو بخونين - تو پست آخر نوشتم با توجه به ورژن بلد نامبر گوشي كرنل مورد نظر رو از سايت مربوطه دانلود كنين.
زنگ اس ام اس را چطوری تغییر بدهم؟
یعنی منظورم اینکه یک زنگ غیر از زنگ های پیش فرض خود گوشی بگذارم؟
قیمت امروز علاالدین 1050
اینا هم دیگه جو گیر شدن :13:
سلام دوستان....من فردا دارم میرم این گوشی رو بخرم.....نکته خاصی هست که باید بدونم؟؟؟
و اینکه بعد از خریدش چه کار های مقدماتی لازم هست انجام بدم....
ممنون....
نقل قول:
باید یه برنامه که بتونی وارد روت گوشی بشی مثل x-plore داشته باشی بعد مسیر زیر را برو
system\media\audio\notifications فایل صدا که میخای برا اس ام اس بزاری را اینجا کپی کن بعد از تو تنظیمات اس ام اس تو لیست صداها اون فایل هم هست
اشتباه محضه که بری با این قیمت بخری یه مدت صبر کن دوباه به قیمت اصل که رسید یعنی 700 بخرشنقل قول:
سلام دوستان....من فردا دارم میرم این گوشی رو بخرم.....نکته خاصی هست که باید بدونم؟؟؟
و اینکه بعد از خریدش چه کار های مقدماتی لازم هست انجام بدم....
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما مطالعه كنيدنقل قول:
بچه ها مشتری 750 دارم به نظرتون خوبه؟
قیمت گالکسی نت چنده؟ چون من فقط واسه این میفرومش نت بگیرم.
قیمت حال حاظر نت و اس دو چنده.
من از قیمت روز خبر ندارم و نمیدونم چقدر ضرر میکنم و چقدر بالاش باید بدم تا نت بگیرم.
یکی کمک کنه که باید هر چی زودتر تصمیم بگیرم بفروشمش یا نه.
دوستان من یه آشنا داشتم که ازش خریدم 900 هزار تومان...i9100 اصلی هم بود نه مدل تنزل یافته G....در ضمن made in korea هم بود.....یه مموری 8 گیگ هم تو کارتونش بود....:31:
حالا میخواستم بدونم اندروید و رام و این چیزاش رو باید آپدیت کنم و یا نه؟؟؟
اگر آره..کدوماش باید آپدیت شن و چه جوری؟؟؟
ممنون
Samsung announces Galaxy S II WiMAX for Japan
Adding to the litany of Galaxy S II models comes another one. This one is exclusive to Japan and has WiMAX onboard and will be sold through au by KDDI.
The Galaxy S II ISW11SC has a 4.7-inch Super AMOLED HD display with a resolution of 1280 x 720 pixels, 1.4GHz dual-core Qualcomm QSC6085 processor, 8 megapixel rear camera with 1080p video recording, 2 megapixel front camera, 16GB internal memory, expandable memory, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 3.0 and NFC.
No exact pricing or release date available at the moment.
-خوبه قاعدتا با اين قيمت 1 مليوني كه پيدا كرده 750 قيمت خوبيه تازه ميشه به قول حسين گرونتر هم فروخت ولي ضايعسنقل قول:
-نوت هم حدود 1100
- منم نوت و گلكسي نكسوز و اس 2 رو همزمان با هم مقايسه كردم و به اين نتيجه رسيدم واسه استفاده موبايل اس 2 از بقيه بهتره ولي واسه لذت بردن از بازي و فيلم و بقيه چيزا نوت خيلي بهتره ولي شايد واسه خيلي ها سخت باشه كه به عنوان موبايل هم ازش استفاده كنن اما واسه من كه سخت نبود و من با سايزش مشكلي نداشتم اما چون مشتري داشتم همه رو فروختم الان اس 2 رو دارم ولي باز هم نوت سفارش دادم كه از دبي برام بيارن از طرفي مي ترسم عادت به سايز باحال 5.3 كاري كنه كه نتونم با سايز اس 3 كنار بيام
با اين حدود شما يه 350 بايد بذاري رو پولت... به نظر من كه صفحه نمايش نوت ارزششو داره :40:
چون منم مثل خودت دارم با اين مسئله كلنجار ميرم بيشتر از اين نميتونم كمكت كنم :31:
مباركه - با توجه به قيمت بازار ميشه گفت خوب خريدي :31:نقل قول:
به نظر من اگه تازه داري با اندرويد كار مي كني و مشكلي هم با زبان فارسيش نداري ( منظورم اينه كه گوشيت فارسي داشته باشه) و اگر رامش قديمي نيست كه داغ كنه فعلا روت يا فلش نكن تا يكم با محيط اندرويد آشنايي پيدا كني بعد وارد اين مسائل شو
این گلکسی هم شده بلای جون از کار و زندگی انداختم. روزی یه رام و یه کرنل ویه مودم و ... براش می اد فرداش هم آپدیت هاش می اد!! منم کنجکاو!
آیفون راحت بودیما 3-4 ماه طول میکشید یه آپدیت بده 2-3 ماه هم طول می کشید جیل بریک بشه دیگه کاستوم ماستوم نداشت
البته میشه اینم فقط offical استفاده کرد ولی مگه حسه می زاره!
سلام،من Galaxy S II دارم.الان مشتری 800 دارم میخوام بفروشم.Xe سرعتش به اس 2 میرسه؟یعنی ارزششو داره اونو بگیرم؟بعدشم من اصلا از iBeats استفاده نمیکنم.فقط باید پول اضافی بدم.البته XE رمش 768 که مال اس2 1gbو همچنین OTG هم داره.واقعا موندم ...دلیل اینکه میخوام عوضش کنم هم اینه که 1.از سنس خیلی خوشم میاد و 2.گوشی های htcافت قیمت چشمگیری ندارن.نظر شما چیه؟کلا بین Sensation و Sensation XE کدوم به صرفه تره؟اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین خوشحال میشم
ﻗﯿﻤﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ ﺑﻔﺮﻭﺷﯿﻦ
ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺳﻨﺴﯿﺸﻦ ﻧﺨﺮﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻧﯿﺴﺖ
ﺩﻻﯾﻞ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ
ﺍﮔﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺰ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ ﻧﻮﺕ ﺑﺨﺮﯾﻦ
سلام
از دوستان کسی رام MIUI.us_galaxys2_2.1.13 رو نصب کرده؟؟
من حس میکنم تاچ اسکرین ضعیف شده ! خواستم ببینم برخورد کردین؟