بله صندوق گردشگری هم مشابه همین صندوق هاست. کلا صندوق های درامد ثابت تقریبا یکسان عمل میکنن به هر حال بازار اوراق درامد ثابت ایران خیلی وسیع نیست ...نقل قول:
Printable View
بله صندوق گردشگری هم مشابه همین صندوق هاست. کلا صندوق های درامد ثابت تقریبا یکسان عمل میکنن به هر حال بازار اوراق درامد ثابت ایران خیلی وسیع نیست ...نقل قول:
راستش گزینه برای انتخاب خیلی زیاده و معیار انتخاب کننده هم متفاوته بسته به هدف از سرمایه گذاری و میزان ریسک پذیری. ولی خب من توصیه میکنم برای کسی که اطلاعات مالی نداره و با این حوزه اشنا نیست به صندوق های با سابقه مراجعه کنه مثل صندوق فیروزه، پارسیان، خاورمیانه، بانک تجارت و ... .نقل قول:
خیر این صندوق ها هیچ حداقل بازدهی ندارن و ممکنه زیان هم بدن. اینکه سود بدن یا زیان بستگی به وضعیت بازارهای مالی مثل بورس داره. ولی معمولا ریسکشون از سرمایه گذاری شخصی تو بازار کمتره.
مینیمم سود چیه دادا؟؟!!نقل قول:
ریسک بعضی از صندوقهای نا اشنا با اونایی که سود غیرمتعارف میدن یا موسسات مالی حتی ممکنه تا از دست رفتن پول هم پیش بره!! صندوقهایی که حتی ضامن نقد شوندگی ندارند یا کاملا به بورس وابسته اند معمولا هم سودشون بالاتره ولی واقعا زیسکیه
سلامنقل قول:
شما که خوب مسایل مالی رو میدونین و در مورد سرمایه گزاری هم اطلاع دارین و دوستمون هم سواد کرده بودن میشه در مورد بازاریابی شبکه ای مختصر مفید توضیح بدین؟
سلام ...نقل قول:
راستش اول اینکه من هیچ ادعایی در مورد مسائل مالی ندارم. در حد یک دانشجو اقتصاد از مسائل مالی سر در میارم و تخصمم مدیریت مالی یا حسابداری نیست.
در بازاریابی هم تقریبا هیچی نمیدونم (متاسفانه علاقه ای هم ندارم بهش). بازاریابی شبکه ای هم تا جایی که میدونم یه روش واسه فروش محصول به مشتری و استفاده از مشتری ها برای تبلیغ محصول و درآمدزایی پورسانتی هست. یعنی من به شما محصول رو مستقیم بدم و بهتون بگم بابت فروشش به اطرافیانت انقدر پورسانت بهت میدم. یه همچین چیزی...
راستش با موضوع تاپیک هم خیلی فاصله داره ... منم که گفتم سواد بازاریابی ندارم...
خب من چیزایی مثل ترکیب دارایی ها، تقسیم صنایع و ارزش دارایی ها و... رو برای چند صندوق دیدم. اما دانش کامل برای تفسیر اطلاعات مالی رو ندارم - مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عملکردشون رو مطابق با چه معیارهایی باید بررسی کنم؟ برای مثال اینکه گفتید صندوق اقتصاد نوین ۱۳٪ در سه ماه سود داده رو از کجا باید بخونم؟
به نظر من اول باید هدف و استراتژی خودتون رو مشخص کنید. این نیاز به دانش مالی نداره. اول ببینید چه مقدار سرمایه دارید. این سرمایه رو چقدر نیاز دارید قابلیت نقدشوندگی داشته باشه. چقدر میخواید روش ریسک کنید. این ها رو باید مشخص کنید. بعد مثلا اگر سرمایه اضافی هست و مشکلی ندارید زیاد روش ریسک کنید، مثلا میبرید تو صندوق پر ریسک تر میذارید.نقل قول:
اما بین صندوقهای مشابه چند فاکتور هست که میتونه مبنای تصمیم برای انتخاب باشه. سادهترینش سابقه سودآوری صندوق و مدیریت صندوق هست. مثلا صندوق بانکهای بزرگ یا صندوقهای قدیمیتر انتظار میره بخاطر داشتن متخصصان مالی بهتر اطمینان بیشتری بهشون باشه. سابقه سودآوری هم محاسبش چندان سخت نیست. به سایت صندوق ها برید و به قیمت صدور و ابطال هر واحد سرمایه گذاری رو مقایسه کنید طی دوره ها. مثلا صندوق بانک اقتصاد نوین امروز قیمت ابطالش بوده 6,744,624ریال. در حالی کهقیمت صدورش یک ماه پیش بوده 6,468,701ریال. یعنی اگر یکماه پیش خریده بودید و امروز ابطال کرده بودید معادل رشد این قیمت به ازای هر واحد سود می کردید که میشه حدود 4.2% سود که البته بدون محاسبه مالیات و کارمزد که اون یه مقداری کمترش میکنه. برای هر دوره زمانی که بخواید میتونید محاسبه کنید ...
اگر بین صندوق ها دقت کنید میبینید هرچه ریسک صندوق بیشتر میشه، معمولا سودآوریشون هم بیشتره [در دورههایی که اوضاع بازارهای مالی بحرانی نیست]. الان همین صندوق اقتصاد نوین صندوق سهامی هست. در حالی که صندوق های درامد ثابت سود ماهیانشون حدود 1.5 درصده. این کمتر بودن بازدهی بخاطر قبول ریسک کمتره. شاید بازدهی بالا وسوسه برانگیز باشه ولی باید دقت کنید که اینکه چقدر ریسک بپذیرید یه مسئله شخصیه و اول از همه باید معلوم کرده باشید چقدر تحمل ریسک دارید.
فاکتور دیگه میشه همین مطالعه اینکه صندوق در چه صنایعی سرمایه گذاری کرده و اون صنایع رو تحلیل کنید. کمی باید اقتصاد بدونید ولی نه در حد تخصصی. مثلا صندوق هایی که تو خودرو سرمایه گذاری کردن و میکنن احتمالا سود خوبی بدست میارن بخاطر شرایط بعد تحریم. یا چیزهایی از این دست که خیلی اثر بزرگی روی یه صنعت داشته باشه و پیش بینی کنید که وضعش بهتر یا بدتر میشه.
شاخص های زیاد دیگه ای هست مثل محاسبه بتای صندوق یا میزان برتری صندوق نسبت به شاخص بازار بورس. اینها هم کمی دانش مالی میخواد.
به نظر من اول میزان تحمل ریسکتون رو مشخص کنید بعد به یه صندوق با سابقه خوب طی حداقل یکسال اخیر و وابسته به یه نهاد مالی شناخته شده سر بزنید ...
توضیحات رو دوستمون دادن فقط یه نکته ای هست که دانش مالی زیاد تو ایران به درد نمیخوره این رابطه هست که میتونه اطلاعات دقیقتری بده. شما اگر رابطه ای ندارید همون بهتره کمتر ریسک کنید. اقتصاد نوین به بار اونطوری شده ممکنه ماه بعد دقیقا برعکس بشه قیمت ابطال و خریدنقل قول:
سلام دوستان میخوام بخاطر کار و پرداخت هایی که دارم یه کارت فیزیکی ویزا بگیرم،دو تا سایت معتبر هست در حال حاضر یکیش پیمنت 24 و اونیکی هم ایرانکارت ،منتهی یکیش ازم گواهی امضا و پاسپورت میخواد ولی اون یکی گواهی امضا نمیخواد برای صدور کارت،بنظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟منظورم اینکه که گواهی امضا دادن بهتر هست برای خریدار یا برای فروشنده؟
سلام،من تازه کارت بانکیم رو تعویض کردم،تاریخ انقضا رو زده سال 1400 ،الان که میخوام خرید اینترنتی داشته باشم در قسمت سال فقط دو رقم میتونم وارد کنم ولی ارور میده،بنظرتون چی بزنم تو اون کادر؟بانک ملی هست.
میشه لینک جایی که این مطلب مکتوب شده رو بدیدنقل قول:
از چند طریق میشه ... یکی سایت خود صندوق ها هست. اسم صندوق رو سرچ کنید این اطلاعات در سایت همشون هست ...نقل قول:
یک راه بهتر مراجعه به سایت بورس اوراق بهادار ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت رو که باز کردید در بین اون تب های بالا "صندوقهای سرمایهگذاری" رو انتخاب کنید و روی هر صندوقی کلیک کنید اطلاعاتش و تاریخچه قیمتش هست ...
کسی وام ازدوام گرفته چقدر لفتش میدن اخه؟؟!
اونهایی که قیمت صدور با ابطالش تفاوت زیادی داره خطریه کلا. به نظرم بهتره صندوق های با درامد ثابت ثبت نام بشه مگر کسی که پول زیادی داره 10 درصدش رو بزاره اینجاهانقل قول:
کسی صندوق کاردان تجارت ثبت نام کرده؟؟ صندوق سامان خوب سود میداد و میده ولی باز نمیکنه.
تجارت رو نمیدونم ایا باز میکنه حساب صندوق؟،
دوستان يكي از دوستان من سپرده صندوق آرمان بانك شهر داشته كه الان يك سالش تموم شده.٢٥آبان سال گذشته باز كرده و تاريخش ديگه يك سال شده و تمومه
الان بايد فردا بره بانك تكليفشو روشن كنه
ميتونه تمديد كنه؟الان سودش ٢٠ هست،تمديد كنه همين ميشه؟
و سوال ديگه اينكه،قيمت خريد هرسهم اون موقع كمتر از الآن بوده اما الان بيشتر شده.به چه صورت ميشه الان اگه بخواد باطل كنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،قصد فروش یک زمین رو دارم،،،،میشه کمکم کنید که پول رو به چه صورتی دریافت کنم تا مطمئن باشم به حساب معرفی شده واریز شده؟
چک بین بانکی یا چک تضمینی کدوم بهتره؟
اگه توضیحات مختصری بدین ممنون میشم.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
خوشحالیتون به خاطر فروش زمینه این روزا؟؟! خب به سلامتی
نظر من اینه که یا پول رو به حسابتون واریز کنن از داخل بانک خودشون حالا هر مقداری باشه به حساب شما واریز میکنن و به شما هم اس ام اس میاد و یا خودتون میرید بانک میپرسین رسیده یا نه پولتون.
من کلا چک رو توصیه نمیکنم همع جورش خطریه واقعا. پول رو بریز بیا محضر رسمی قول نامه به اسمت بشه.
تا جایی که میدونم صندوق با درامد ثابته و در نتیجه از نظر ابطال و خرید مشکلی نیس یعنی پول اینور اونور نمیشه مقدارش مثلا شما 100 تومن واسه صندوق گذاشتی الان بخوای برگردونن باید 100 تومن بدن نه کم نه بیش.نقل قول:
فقط تا جایی که میدونم این روزشماره نه سالانه.
به نظر خود من روزشمار 18 حتی بهتر از سالانه 20 هست چون هر وقت خواستی بدون جریمه ابطال میزنی و پولا رو میگیری ظرف 1 روز.
صندوق خودش میگه 20 درصده ولی من اساسنامه اش رو خوندم که 18 شده دو ماه پیش پیدا کنم میزارم اینجا بخونین.
درودنقل قول:
امضا که واسه خیلی وقت پیشه....هر چند که از فروش زمین هم خوشحالم،البته خیلی زود میخوام ی زمین دیگه بخرم.
در مورد انتقال وجه هم مطمئنا در درجه اول انتقال کارت به کارت مد نظر هست اما میخوام اگه امکانش نبود،راه بهتر بعدی رو هم داشته باشم.
سپاسگزارم.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
البته طرف اگر مریض باشه بین بانکی میده به شما بعد حسابش رو خالی میکنه ولی تضمینی تا حدی بهتر هست.نقل قول:
برای من دو هفته ای طول کشیدنقل قول:
بعد از ثبت نام؟؟؟!!نقل قول:
بابا دو ماهه منتظرم تعیین شعبه بکننن
مطمینی؟
دوستان من يه سوال دارم
مثلا من 100 ميليون توي يه بانك خصوصي سرمايه گذاري ميكنم اگه به هر دليلي بانك ورشكست بشه بانك مركزي پول منو بهم ميده؟
اگر بانک زیر نظر بانک مرکزی باشه بله. سپرده شما تضمین شده هست. اما، فقط تا سقف 100 میلیون. سپرده های بالاتر از 100میلیون تضمین شده نیستن...نقل قول:
يعني مثلا اگه 102 ميليون داشته باشيم اين قانون شامل حالمون نميشه يا 100 ميليونش رو ميدن و 2 ميليونش تضمين شده نيست؟نقل قول:
البته خیلی بعیده چنین چیزی باشه. بانکی ورشکست بشه قطعا بانک مرکزی مسووله هرچند الان حود بانکها دستور میدن به بانک مرکزی!!نقل قول:
حتی اگر چنین چیزی باشه شما به راحتی میتونین چند سپرده مختلف باز کنید زیر 100 تومن:n10:
اگر بخوایم دقیق باشیم، گفته شده که: «سقف تضمین برای هر سپرده گذار در هریک از بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی»نقل قول:
بنابراین سقف تضمین نشون میده سپرده های بالای 100 میلیون، فقط تا سقف 100میلیون تضمین شده هستند. بنابراین یه سپرده 102 میلیونی، فقط 100میلیونش تضمین شده. از طرفی گفته شده برای هر سپردهگذار، نه هر سپرده. بنابراین اگر شما دو حساب در یک بانک داشته باشید، مجموع حساب ها بیشتر از 100میلیون باشه، بازم تا سقف 100میلیون تضمین شده هست.
اصلا بانک مرکزی مسئول ورشکستگی بانکها نیست و قبل از این هم سپرده ها تضمین شده نبود و تضمین سپرده چندسالی هست که اجرایی شده. وقتی هم این قانون رو گذاشتن متوجه میشدن که میشه با چند حساب زیر 100 میلیون قانون رو دور زد بخاطر همین تضمین رو برای هر سپردهگذار قرار دادن نه هر سپرده :n02:نقل قول:
عملا این تضمین برای بانکهای عضو صندوق ضمانت سپرده ها برقراره. این صندوق هم زیر مجموعه بانک مرکزیه و هر بانک یا موسسه ای که بخواد مجوز بانک مرکزی رو داشته باشه باید عضو این صندوق بشه و حق عضویت بده.
چجوري ميشه فهميد كه بانكي عضو اين صندوق هست و حق عضويتش رو ميده؟نقل قول:
عملا این تضمین برای بانکهای عضو صندوق ضمانت سپرده ها برقراره. این صندوق هم زیر مجموعه بانک مرکزیه و هر بانک یا موسسه ای که بخواد مجوز بانک مرکزی رو داشته باشه باید عضو این صندوق بشه و حق عضویت بده.
محمد حسین جاننقل قول:
شما مطمین باش اگر رد چند بانک مختلف حساب باز کنید محاله ممکنه قانون شامل بشه. البته این اتفاقاتی نمیفته هیچ وقت اگر بانکها مورد تایید بانک مرکزی باشن. بانکهایی که مورد تایید بانک مرکزی هستن که خودشون یه سر و گردن از بانک مرکزی بالاترن هیچ گاه ورشکست نمیشن یعنی اجازه نمیدن همانطور که سود رو کردن 15 درصد و شرایط وام رو بسیار سخت کردن
اینا بلدن چیکار کنن
این چند حسابی کاریه که معموله و افراد به خصوص اونایی که مالیات احتمال داره یقشون رو بگیره از طریق حساب بانکی برای اینکه مالیات ندن این کارها رو میکنن
قطغا تمامی بانکهایی که مورد تایید بانک مرکزی هستن عوض این صندوقننقل قول:
این صندوق چیز خاصی نیست کلا.
بازم میگم شما نگران این مسایل نباشید. محاله ممکنه اون نوشته ها اجرا بشه.
الان بانک مرکزی سفت و سخت میگه به هیچ وجه نباید پول بلوکه بشه در بانک برای گرفتن وام. الان کو گوش شنوا!!؟؟
همین سپرده هم اینطوریه. این قانون اصلا مفهومی نداره. گفتم در چند بانک میشه حساب داشت و خیلی ساده کارتون رو پیش ببرید. اصولا بانک جایی هست که سپرده نیاز داره و هر قدر سپرده داشته باشین به نفعش است الان چرا این نوشته (نه قانون) رو گذاشتن واقعا جای تعجبه×
از لینک سایت صندوق ضمانت سپردههانقل قول:
ولی هیچ راهی نیست بفهمید بانکی حق عضویتش رو تماما داده یا نه. تنها میشه فرض کرد اینها حق عضویت رو میدن! [فرض غیر منطقی نیست]
اگر در چند بانک سپرده داشته باشید برای هر بانک جداگانه تا سقف 100میلیون ضمانت شده حسابتون...نقل قول:
درسته که در حال حاضر وضعیت به گونه ای هست که ورشکستگی بانکها در عمل رخ نمیده [با وجود بحران بانکی موجود] ولی هیچ تضمینی نیست تا ابد اینطور بمونه. روند سیاست های بان مرکزی نشون میده بدنیال این هستن که حمایت گری دائم از بانکها رو بردارن و ممکنه در سالهای اتی شاهد ورشکستگی بانکها هم باشیم. تشکیل همین صندوق یکی از نشانه هاش هست و توجه بیشتر به معاهدههایی مثل بازل ...
یه نفر میشه تحلیلی بکنه منو خلاص کنه
قیمت سکه همانطور که میبینید متغیره عجیب! من چند روز پیش مبخواستم بفروشم وقتی ترامپ دراومد ولی دست نگه داشتم اومد پایین ناراحت شدم!! سکه زیادی نیست. دو تا از هر نوع سکه ها دارم.
الان دوباره نگا کردم اومده بالا بیش از قبل
واسه کسی که پول لازم داره سال بعد بهتر نیست بفروشه براره بانک 20 درصدش رو بگیره؟! من مقداری پول دارم اینارم میخوام بزارم روش.
مثلا فرض کنید سکه رو 1 تومن بفروشیم سر سال بعد 1 میلیون و صد و نود هزار تومان پول دارم.با سود متوسط 19 حساب کردم.
الان ممکنه سال بعد این موقع مثلا همون سکه بشه 2 تومن؟؟!!!
عجب چیز مضخرفیه کاش اقتصاد کشور سالم بود
نه سود بانکی نه تغییر قیمت
دوستان الان حداکثر مبلغی که بین دو بانک متفاوت میشه کارت به کارت کرد چقدره؟
فکر کنم حداکثر تا 3 میلیون میتونین کارت به کارت کنین.نقل قول:
نرخ سود عملا سی درصد شد !
این عنوان خبری است که خبرگزاری ها چند وقت پیش در سایتشون منتشر کرده بودند البته ما که در شهر خودمون که شهر کوچکی هم هست نرخ سود 20 درصدی هم ندیدیم چه برسه به سی درصد ! الان بخشی از سرمایه ام سرگردانه چند تا بانک خصوصی رفتم سوال کردم میگن یکساله 15 درصده در حالیکه خبرگزاری های رسمی صحبت از نرخ سود 30 درصدی در برخی بانکها می کنند همش فکر میکنم فقط توی شهر ما اینطوریه به همین خاطر قصد دارم برم تهران و از چند تا بانک پرس و جو کنم و پولمو بزارم در بانکی که بیشترین نرخ سود را پیشنهاد میده , البته بانک قوامین هم گفت که روزشمار زرین 2 داریم 18 درصد ولی فکر میکنم اگه بیشتر پرس و جو کنم سود بالاتری نصیبم میشه , از اونطرف هم به خاطر چهار نعل تازیدن ارز هم سود کمتر از سی درصد صرف نمی کنه همش خوف این را دارم که مثل چند سال پیش قیمت دلار چند برابر بشه و باز سرمایه ام از اینی که هست بی ارزشتر بشه البته اقتصاد مملکت هنوزم که هنوز نتونسته از اون اتفاق ( سه برابر شدن قیمت ارز در سال 90) کمر راست کنه اگه بخواد دوباره تکرار بشه مطمئنا کشور که الان در لبه پرتگاه هست به داخل پرتگاه سقوط میکنه تا ببینم نظر سایر دوستان چی باشه
این تحلیل ها و خبرگزاری ها رو ول کنید! بیشتر برای بالا بردن تعداد بینندگان این اخبار رو میزارن. بله سود تسهیلات که میگن 18 درصده در اصل 25 درصد به بالاست.
نه به شهر اصلا ربطی نداره. معلومه بانکها اول پیشنهاد میدن طوری که شما کمترین سود رو بزارین. هیچ وقت پول رو به صورت سالانه نزارین علت های زیادی داره.بانکها در حالت عادی سود بالای 15 نمیدن این صندوق ها هستن که بیشتر میدن.صندوق بانکها
برو بانک تجارت صندوق کاردان پولت رو بزار خیالت راحت باشه هیچی نمیشه. و یا پارسیان صندوق لوتوس اینا تقریبا 20 رو میدن روزشما حالا کمی بالا پایین داره و ریسکش خیلی کمه چون درامد ثابت هست صندوقهای این بانکها. بانک شهر هم صندوق داره میگن 20 میده ولی در اصل 18 میده فک کنم!
به هیچ وجه هم پولتون رو در صندوقهای دیگه مثل کوثر و فرشته و پارو و جارو و عباس العالمین فیصل العبادی!! و این ها نزارین. سود کمی کم بگیرین ولی خیالتون راحت باشه.!!
در مورد اینکه چه نوع سرمایه گزاری خوب هست من نمیخوام نظر بدم
در مورد دلار این رو بگم فکر نکنین مردم عادی از خرید و فروش دلار سود بردن نه اصلا اینطور نیست. دلار هر چند برابر بشه این دلالها هستن که میتونن سودش رو ببرن. ممکنه شما بگی خب من الان دلار بخرم فردا 1000 تومان گرونتر بشه ببین چقدر سود کردم؟!! منم میگم خب این کار رو بکن ببین میشه!!
نمیدونم چرا وقتی مرردم عادی این کارها رو میکنن ضرر کردن!
اقا الان من 10 میلیون دارم چه بانکی بزارم برای سود؟ یا همون صندوق بانک
سه میلیون از عابر بانک و از داخل بانک پانزده میلیون یعنی جمعا هجده میلیون میشه کارت به کارت کرد.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
سریع ترین روشی که من بتونم یک وام 4 الی 5 میلیون تومنی بگیرم چیه ؟
بانک خاصی هست این کار رو بکنه؟
مبلغ سپرده بالا باشه بهتون سود بالا هم میدن، چه تهران چه شهرستانها... اونوقت باید برید پیش رئیس شعبه بگید آقا من یه 100میلیونی دارم میخوام بذارم یه جا سود خوب بهم بده. بانک شما چقدری میده :n10: :n09: ...نقل قول:
در مورد نرخ ارز، اینها نوسان کوتاه مدته و روند ارز بطور کلی تو دو سال گذشته کاملا تعادلی و مشخص بوده. همونطوری که تو این نمودار مشخصه تو بلندمدت ارز یه روند صعودی ملایمی رو تجربه کرده و فعلا هم هیچ دلیلی نیست از این روند خارج بشه مگر اتفاق خاصی بیافته مثل تحریم نفتی به شدت گذشته یا دخالت عظیم بانک مرکزی تو بازار که هر دوش فعلا بعیده بخصوص با توجه به هدف بانک مرکزی برای تک نرخی کردن ارز.
اون اتفاق چند برابر شدن یکباره نرخ ارز هم بخاطر این بود که سالها بانک مرکزی با مداخله تو بازار نمیذاشت نرخ ارز به مقدار تعادلیش برسه. تورم داخلی زیاد بود و ارزش پول ملی تعدیل نشده بود. بعد از مسئله تحریم و شوک های متعدد دیگه نرخ ارز از کنترل خارج شد. ولی وقتی طی چند سال گذشته نرخ ارز به ارومی متناسب با شرایط اقتصادی رشد کرده، چنین شوکی دور از ذهنه.