شکایت؟؟نقل قول:
از کی؟
تو کشور ما هرکی شکایت کنه ازش شاکی میشن!!
Printable View
شکایت؟؟نقل قول:
از کی؟
تو کشور ما هرکی شکایت کنه ازش شاکی میشن!!
پس از انگلیسی(۲۸٪ از بازدیدکنندگان وب)، پرخواهان ترین زبانها در وب جهان عبارنتد از : چینی ۲۳٪، اسپانیایی ۸٪، ژاپنی ۵٪، پرتغالی و آلمانی (هر کدام ۴٪)، فارسی ، فرانسه و روسی (هرکدام ۳٪)و کرهای ۳٪.
بر پایه منطقه، ۴۲٪ از کاربران اینترنت در آسیا، ۲۴٪ در اروپا،۱۴٪ در امریکای شمالی، ۱۰٪ در امریکای لاتین و کارائیب، ۵٪ در آفریقا، ۳٪ در خاورمیانه و ۱٪ در استرالیا/اقیانوسیه.
حالا! فکرشو بکنید با این شرایطی که به اینترنت دسترسی داریم (در سرعت اینترنت آخر جهان هستیم ) ، ۳٪ زبان های وب فارسیه! و جایی خوندم که بیشترین زبان در وبلاگ نویسی فارسی هست!
عجب صبری خدا به ماها داده!
من از حسابگر اشتراک دارم
قبول دارم حسابگر دزده ولی بقیه isp ها دزدترن
پشتیبانی هم بد نیس (این 3 ماه هست که قطعی نداشتم):sq_24:
ولی پینگش افتضاح خرابه
من موفق شدم با اکانت 2 مگ مخابرات به سرعت دانلودی بالغ بر 8 کیلوبایت در ثانیه برسم !!!! :sq_10: دوستان همه سرتون رو بکوبین توی مونیتور ببینین چه حالی میده!!! :sq_7:
اگه بکوبیم مثل عکس آواتارت میشیم :دینقل قول:
حسابگر
نقل قول:
خـــبــر مــهـم در مورد سرویس 2048 ویژه و 1024 ویژه :
از تاریخ 1391/09/07 بر اساس مصوبه جدید از سازمان تنظیم مقررات ، حجم مصرفی سرویس 2048 ویژه ماهیانه 70 گیگابایت و 1024 ویژه به 35 گیگابایت ، و از نامحدود به محدود تغییر یافته است .
واقعا یکی به من بگه ملت چی دانلود میکنن که اسلام در خطر افتاده که اینا از یه دانلود کردن اینجوری میترسن؟؟؟واقعا چهارتا فیلم اسلام ناب محمدی رو داره ریشه کن میکنه؟؟؟
ولی خداییش اینا با اینترنت و دانلود مشکل دارن یا واقعا نمیتونن خدمات درستی بدن؟؟؟اقای پشتیبان داستان چیه؟
این اینترررررنت میلیشونو نتوونستن راه بندازن اینجوری فیلم میان سر ملت.
نه دوست من، اگر بدونی مخابرات برای جمع آوری خطم چه حالی ازم گرفت نگو و نپرس...نقل قول:
آسیاتک پس از دو روز پس از ثبت نام سرویس را برام فرستاد اما مخابرات که قول 48 ساعته جمع آوری به من داده بود به قولش گند زد و دیروز ظهر اونم با رفتن خودم به مخابرات و یکم سر وصدا کردن که چرا ملتو سرکار میذارین به خودش زحمت داد از پشت میزش بلند شد و رفت پورتمو قطع کرد (زیر بار نمیرفت میگفت خطت را 5 روز پیش جمع کردم گفتم بنده مسلمان چراغ adsl مودمم روشنه کم بزارم سرکار)
حال قرار بود که امروز آسیاتک وصل بشه که گفتن امروز سرویسها تقریبا قطعن و فردا حتما براتون رانژه میکنیم.... حال ببینم چجوری این...
امروز هم که معلومه چرا اینترنت مشکل داره چون فردا روز دانشجو است پس توی اینترنت گند زدن تا یک وقتی بلبشوی توی این گرونی ها نشه .... احتمال داره فردا هم اینجوری باشه
این لینک رو دادین که چی؟نقل قول:
امروز از صبح اینترنت نالیده
بی شرفت ترین انسان های روی زمین کسایی نیستن که کار خراب کنند
بلکه کساییند که کار خراب دیگران رو مساتمالی می کنن!
بعد از اجرای این مناقصه سرعت همه isp های کرمانشاه درست میشه
تا اون موقع باید حرص بخوریم
شیخ به پاره ای از مریدانش دستور داد تا برای رسیدن به صبر، چهل روز در بیابان معتکف بشدندی، مریدان شوریده حال شدندی و از شیخ پرسیدندی که یا شیخ، راه دیگری هم برای به دست آوردن صبر موجود باشد؟ شیخ فرمود آری یک ساعت استفاده از اینترنت پر سرعت ایران مریدان همی نعره ای کشیدندی و راه بیابان پیش گرفتندی
من موندم چرا پینگ باید این موقع شب بری*نه ...
اینم هست!:Dنقل قول:
آقایونی که 1 به 10 دارن دلشونو صابون نزنن من امروز تماس گرفتم گفتم این سرعت مربوط میشه به خرابی یا کلا اینجوریه میگه کلا 1 به 10 اینجوری شده
گفتم 512 دانلودش تا چند میره گفت فوق فوقش 20 کیلوبایت!!!!
فردا قراره برم سرویسو تغییر بدم خیلی ستمه!!!
عزیز یهو امروز سرعت پکید ربطش به مناقصه چیه؟نقل قول:
باو به ایشون چه ربطی داره:31:نقل قول:
باز خوبه دوستمون خبرهایی از اونجاها میرسونه
قبلانا مخابرات با یه آدم مرده فرقی نداشت:31:
تایید میشه!نقل قول:
مخابرات تهرانم مناقصه دارن سرعتشون داغون شده؟
یا شاتل هم تو تهران مناقصه داره؟
تاپیک بقیه شهر ها رو نخوندم وگرنه احتمالاً اونجاها هم مشکل وجود داشته باشه!
به روز دانشجو و امثالهم هم فکر نکنم مربوط باشه چون اینترنت وصله و چیز پی ان هم از کار نیفتاده ... فی*سبوک و سایر سایتا هم باز میشن !
دیروز ظهر صبانت و پارس آنلاین کلاً قطع شدن و تا شب قطع بودننقل قول:
مخابراتم قطع و وصل میشد
ولی کلاً توی ماه اخیر همه شرکت ها کندی داشتن و روز به روز با افزایش مشترکین adsl کندی بیشتر میشه
پشتیبانی برای وقتی هست که قطعی داری و گرنه در حالت عادی وقتی مشکلی نداری نیازی به پشتیبانی نیست!نقل قول:
حالا یه روز خطت به مشکل خورد معنی پشتیبانی حسابگر رو می فهمی ... زنگ میزنی میگن گذاشتیم تو لیست خرابی!! ...
منظورم به ایشون نیستنقل قول:
منتهی اگر ایشون قصدش توجیه وضعیب فجیع مخابرات نباشه
چرا وضعیت تا مرز خوبه و همه چیز اوکیهنقل قول:
اما خارج که میشه اوضاع داغون میشه؟
ممکنه لینک های خروج ظرفیت نداشته باشن؟
نقل قول:اولا برادر اخوی عابرا و..... من چی گفتم شما چی میگی....مناقصه که چی؟؟؟اون مردکی که اول میاد جشنواره و فروش راه میندازه بعد میاد مناقصه برگزار میکنه باید خودشو خاندانشو بله کرد!نقل قول:
یعدشم برادر اخوی من گفتم این مرضه حجمی کردن و جلوگیری از دانلود واسه چیه سرغت خوب و کیفیت مناسب بخوره توی سر ما مسلمین و مومنین.
مثل اینکه بالاخره شیر اینترنت رو باز کردن!!
سرعت الان برای من عادی شده.. 65-72 مثل قبل...
من صبانت داشتم پینگش افتضاحه .همه دوستام که مخابرات بودند میرفتند داخل بازی ولی من که صبانت داشتم نمیرفت.برای همین رفتم مخابران الان از صبانت بهتره حداقل میره داخل بازینقل قول:
256 1به 5 نامحدود سرعت دانلودش چقدره؟
512 1 به 10 نامحدود سرعت دانلودش چقدره؟
من اشتراکم داره تموم میشه باید تمدید کنم 30 تومان بیشتر ندارم بدم سرعتی که میخوام حداقل 60 کیلوبایت باشه کدوم بگیرم؟
من تو وضعیت مشابه گیر افتادمنقل قول:
چون تکلیف نامحدود ها مشخص نیست
مجبور شدم 512 محدود 10 گیگ با 25 تومن بگیرم این ماه ... 120 اگه اوضاع نرمال باشه میگیره
جالا چرا 512 گرفتی؟نقل قول:
بین 512با 10گیگ و 1مگ10گیگ فقط 2 تومن فرقه که!!
512 محدود 10گیگ =25 تومن
1مگ محدود 10گیگ =27 تومن
خوب 2 تومن میزاشتی روش یه مگ میگرفتی !
من عا شــــــــــق این قیمت گذاری مخابراتم !! :sq_14:
تست ساعت 6 صبح 1024 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه موقعی دانلود تا 1.50 هم میرفت اما الان ... خودتون ببینید.
دوستان هم اگه میتونن یه تست بزارن
نیازی ندارم آخهنقل قول:
اصلا نمی خوام دانلود کنم طول روز
شب هم که مورد خوبی نباشه تصمیم ندارم بذارم برای دانلود
چون بجز نابودی کامپیوتر عایدی برام نداره
همین ماه پیش یه کارت گرافیک رفت تو پاچم که 140 خریده بودم شده بود 300 تو بازار!!!
ولی دیشب تست کردم
تو 4 ساعت 1.5 گیگ گرفته بود و کل 9 فایل دانلود شده بودن
اگه اینطور بمونه نیازی به سرعت بالاتر نیست
من بشخصه پینگ برام مهمتره تا سرعت دانلود
ولی.....
به اون زیاد دقت نکننقل قول:
من تست گرفتم شد 0.6
اما دانلود رو تست کردم تا 130 هم کشید
سرعت بهتر شد
پینگ هم پایین اومد !!!!
اینم وضعیتمن بعد قطعی :
(512 نامحدود)
ای کاش دوستانی هم که محدود گرفتن لطف کنن بزارن تست وضعیتشون رو ...
فقط وقتی مشکل پیش میاد و سوالی دارن سرکله بعضی ها پیدا میشه! بد نیست گهگاهی برای کمک به دوستانشون اینجا سر بزنن ...
قبلا هم پرسیدم ولی کسی جوابم رو نداد. کسی از دوستان هست که بگه512 محدود و 2 مگ محدود هر کدوم در دقیقه یا ساعت چند مگابایت دانلود میکنه؟ واقعا ممنون میشم
این تصویر هم مال 1 مگ محدوده که در دقیقه 6.85 مگابایت و در ساعت 411 مگابایت دانلود دارم.
سرعت ها دوباره کم شدند...
روی بازه 50 پایین اومده ....
سرعت دانلود از سرورهای خارجی پایینه اما در مورد سرورهای داخل همون سرعت قبلیه
نقل قول:
درسته..... ضرب و جمعش کنی حودا اینه
64کیلو=216مگابایت
128کیلو= 430مگابایت
و خودت زحمت بقیشو بکش :دی
نقل قول:
با توجه به گفته های کاربر SCARY
سرویس 1ب10 درست شد!
حالا اونایی که دارن یه اطلاع بدن!
خوب این تست خیلی سرعتت پایینه ....نقل قول:
شاید به خاطر نوساناتی هست که تو این 2-3 روزه گرفتارش بودیم
وگرنه سرعت دانلود شما باید بین 160 تا 190 باشه یعنی دانلود در هر ساعت حداقل 570 مگابایت باشه و میانیگن 600 مگابایت ...
چندین روزه که speed test واسه من بالا نمیاد
این مدت هم که مشکل سرعت ها زیاده الان من 2مگ حجمی دارم 40کیلوبایت بالاتر نمیره!
من امروز صبح ساعت 5 تا 6 یه دانلود گذاشتم.فقط 6 بار مودمو خاموش روشن کردم، چون بعد از هر بار شروع کردن 10 دقیقه سرعتش خوب بود، بعد میرفت رو 80 و سپس 20 و 0 :sq_11:نقل قول:
خاک عالم بر سر مخابرات.ماهی 70 تومن رو بریزم تو سطل آشغال بهتره که به این مفت خورها بدمش.سرعت دانلود یک مگ بیست کیلو شده.Resident Evil Retribution هم اومده و با این سرعت ،خودمون هم زامبی میشیم تا 7 گیگیش تموم شه :sq_2: