چطوری می تونیم تنظیم کنیم.نقل قول:
Printable View
چطوری می تونیم تنظیم کنیم.نقل قول:
نمیدونم ولی من همه DLC ها + این پچ 3 رو ریختم دیگه چیکار باید بکنم؟؟؟نقل قول:
البته نسخه من اولین نسخه ایه که گزارشگر و منو انگلیسی داره:10:
در همون قسمتی که ساختار لیگ (League Structure)رو تنظیم می کنید بعد این تنظیمات رو هم اعمال کنیدنقل قول:
یادته یه نسخه دراومده قبل تر از اون نسخه اصلی که به زبان روسی بود و بعدا انگلسی شدنقل قول:
موقع نصب هم کلی درایور کارت گرافیک هم نصب می کرد
فکر کنم همون باشه چون با نصب پچ های رسمی بازی هم ترکیب تیم ها کاملا درست میشه و این مشکلات نباید باشه چیزی که من هم ندیدم
کسی از پچ 0.4 استفاده کرده!؟
چجوریه؟!
به درد میخوره دان کنیم؟!
من همین دیشب دانلود کردم و الان هم نصب کردم...آره عالیه همه چی رو کامل کرده...!
چه فرقی کرده با پک 01 یا 02؟نقل قول:
من همین دیشب دانلود کردم و الان هم نصب کردم...آره عالیه همه چی رو کامل کرده...!
راستی!!
چرا گتوسو توی میلان اینقدر ضعیفه؟؟ حتی کاناوارو!!!؟
واقعا اینقدر ضعیف شدن؟؟؟
امکانات پچ های قبل رو که داره ...به علاوه اون تمامی تیم های ملی لایسنس شدن و کامل هستن...توضیحات دقیق ترش هم ایناست:نقل قول:
Added 'DLC' players for Other Teams South America and Copa Libertadores teams (→ now all teams up to date)
Added 22 generic ingame edit stadiums (thanks to klashman69 & friends)
Added 'Stadium Selector' (optional download) with 2 stadiums included for now (Moses Mabhida Stadium, Durban & Schüco Arena, Bielefeld → more info in 3 – PESEDIT Selector)
Bundesliga PESEDIT STATS
Corrected map position for the city of Hamburg
PSD stats for Serie A and a few of Others Europe
Kits for all national teams (complete configs for Europe & Africa, rest only relinked & correct radar/shorts colours right now)
ML rankings updated for all teams
New faces (Cech, Cisse, David Luiz, Dominguez, Ganso, Hugo Almeida, Neymar, Pique, Vidal)
New menus (32 menus in total, 30 custom menus and 2 Messi default menus to choose from)
Newest transfers (short term loans in England; South American teams)
Partial 2. Bundesliga (emblems, home stadiums, kits, national team players, names)
Updated Edit Mode hairstyles (ALL short/straight hairstyles, many of very short/straight/curled)
Updated home stadiums for ALL EUROPEAN TEAMS
Updated formations for ALL TEAMS of Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Bundesliga & La Liga; and a few of Others Europe
در مورد این ۲ بازیکن هم نمیدونم ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه!
دوستان پچی برای لیگ برتر ایران یا فقط پرسپولیس و استقلال نیومده؟
آقایون طریقه ی پنالتی زدن در این بازی چجوری هست؟
اعصابم را خورد کرد اکثر بازی های حذفی را به خاطر پنالتی میبازم.
لینک مستقیم از این پچ 0.4 ندارید؟
شما از اینجا دانلود کن...لینکشم مستقیمه.نقل قول:
کد:http://www.----------.com/1389/08/%D9%BE%DA%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-pes-2011-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-pesedit-4/#more-11510
با دکمه شوت بعد هم جهت رو بگیرید
دوستان من میخوام نسخه کامل بازی بگیرم راهنمایی میکنید از کجا میشه نسخه مطمئن تهیه کرد ؟
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز این نسخه کامل از کجا میشه تهیه کرد ؟
واقع واسه pes 2011 و ;کمپانی konami متاسفم.یه ضد حال کامل هست این بازی.کلی دلمون رو صابون زدیم تا بیاد اونوقت نمی شه درست و حسابی بازی کرد.حتی یه پاس دو متری هم ب دقت نمی شه داد.تازه پشتش نوشته 360 درجه فضای پاس!که چی آخه.یعنی بازیکنا انقدر احمقنکه از دو متری هم توپ رو می زنن بیرون؟آخه اینم شد feature .مثل 2010 بود که بهتر بود.الان دو هفته اس گرفته پسر عمم دیروز رفت 2010 رو واسه xbox گرفت.نه هیجانی نه هیچی.فقط گرافیک بازی رو زیاد کردن.ادم رغبت نمی کنه بازی کنه اصلا.عجیب نیست چند روز پیش دهم بود تو لیست فروش و فیفا دوم!بدبختی به فیفا هم عادت نداریم
زود داری قضاوت می کند.نقل قول:
پاس هاش به نظر من بهترین نوع هست. خیلی عالیه درست مثل فوتبال واقعی هست.
من با یه تیمی بازی می کردم تو pes طرف از رو کرنر یه گلی زد.بعد رفتم بازیو دوباره شروع کردم.بعد جالب اینکه دوباره حریفم یه کرنر واسش افتاد دوباره زد تو گل.برای بار سوم بازیو شروع کردم دوباره همین اتفاق افتاد با همون تیم:41:.نمی دونم این بازی برای برد و باخت از قبل برنامه ریزی میشه یا نه و واقعا کاریم از تو برنمیاد.این نظر شخصی منه.:20:
آقا واقعا این فوتبال آخره افتضاحه
خیلی سوتی داره از آفساید وقت و بی وقت حتی موقع ربه ایستگاهی بگیر تا خطا بازیکنی که هدشیرجه ای می زنه !!!
قاده قانونه شوت زدن تو این بازی واقعا چیه ؟ توپ که شبیه بادکنکه
زیاد دکمه و نگ داری می زنه آسمون کم بزنی انگاری پاس داده
شوت زدنو میشه به ماهم بگید در این بازی شاهکار چطوریه؟
پچ 0.4 PESEdit رو ریختم
چندتایی استادیوم ریخته توش که بدرد نمیخورن
منم 2 تایی اضاف کردم حالا استادیوم کریتور قفل شده
چه طوری میتونم این استادیوم های مزخرفی که ریخته شده رو پاک کنم !!!
تو قسمت آپشن فایل هم نیست
داخل سایتش فایل دانلود 2 بخشه که حدود350 مگ میشه...میشه نحوه نصب این پچ رو بگین؟!!:11:نقل قول:
سلام دوستان من این بازی رو تازه نصب کردم اما طبق معمول هیچی سر جاش نیست . لطفا یه پچ کامل و محبوب به من معرفی کنید تا روش نصب کنم تا ترانسفر ها و لایسنیس لیگ ها درست بشه ، حجمشم خیلی زیاد نباشه ترجیحا لینک مستقیم .
ممنون
360 مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
چه خبره؟؟
غیر اون چند تا استادیوم مگه چیز دیگه ای اضافه شده؟
یه فایل installer داره که میزنی و محل نصب بازی رو بهش میدی.همین:10:نقل قول:
دوستان این لینک دانلودو مستقیم میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ارمين جان از پچ كه نصب كرديد هست صددرصد شك نكن و بيشتر برميگرده به فايل edit توننقل قول:
میشه آخرین کرک 100در100 این بازی رو قرار بدین
یعنی میگی چیکار کنم که این ویروس Dummy پاک شه:41:نقل قول:
شما ابتدا یه نسخه مطمئن و دستکاری نشده(مثل نسخه های غیر فارسی) رو نصب کن.برای اطمینان از اینکه فایلهای نصبی دقیقا مثل فایلهای اورجینال باشند از فایلهای اورجینال که آرمین (krauser) در انجمن ادیت قرار داده استفاده کن.برای درست شدن نقل و انتقالات هم از هر پچی که دوست داری استفاده کن.pesedit یکی از معتبرترین پچهای دست ساز است.ولی پچهای رسمی کونامی رو حتما همیشه نصب کن.ضمنا قبل از نصب هر پچی فایل ادیت رو از پوشه کونامی در مای داکیومنت پاک کن.نقل قول:
علت ساخت بازیکنان dummy غیر منطبق بودن برخی از فایلها با یکدیگر است!
من این اریجینال ستاپی که آرمین تو پست دوم گذاشته بود(منظورتون همین بود دیگه:20:) رو رفتم ولی اینجوری بود که اگر میتونید خودتونم چکش کنید ببینید واسه شماهم اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی به ما کمک نمی کنه ؟نقل قول:
اگه بري تو ستينگ دسته ها با سمت راست و چپ ور بري ميتوني به حالت اوليه بازگردونيش و يا رفتي تو تنظيمات دسته با اون دسته اي كه همچين چيزي پيش مياد رو بيار وسط و با يك كليك اونو ببر به سمتي كه ميخواي:3:نقل قول:
بله.البته زیادی واقعیه.تمام هیجان بازی رو گرفتن.پاسها که واقعا افتضاحه.به جرات می تونم بگم نود درصد مواقع تازه با حفظ جهت و ... به اون بازی کنی که می خوای پاس نمی ده.خیلی زور داره که با یه پاس بتونی موقعیت تک به تک ایجاد کنی ولی بازیکنت با حماقت کامل اونی که تو دومتریشه رو ول می کنه تو پ رو شوت می کنه به یکی دیگه!اونوقت می گن هوش مصنوعیش رو زیاد کردیم!شوتهاش هم که اصلا معلوم نیست چیه.خلاصه اینکه هیچ هیجانی نداره.ولی خب گرافیکش و تا حدی طبیعی بودن بازی بهتر شده.ولی همونطور که گفتم زیادی طبیعی شده.خب روال یه بازی نباید اینجوری باه.باید هیجان داشته باشه.نه همینجوری برد و باختش شانسی باشه.بدبختی اونجوری هم نیست که بگیم آدم عادت می کنه و یاد می گیره.اصل بازی مشکل داره.2010 واقعا خوب بود.نمی دونم چه فکری کردن که اینو اینجوری ساختننقل قول:
اتفاقا صبح تست کردم مشکلی نداشت با اینترنت اکسسپلورر امتحان کن یا دانلود منیجرنقل قول:
من این اریجینال ستاپی که آرمین تو پست دوم گذاشته بود(منظورتون همین بود دیگه:20:) رو رفتم ولی اینجوری بود که اگر میتونید خودتونم چکش کنید ببینید واسه شماهم اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب وقتی اینو دان کردم بعدش چجوری ازش استفاده کنم:19:نقل قول:
فایل های img رو از داخل dvd های دستکاری شده کپی می کنی توی فولدر img این پکیج نصب اورجینال بعدش با استفاده از این پکیج دستکاری نشده بازی رو دوباره نصب می کنینقل قول:
تا حدود زیادی باهات موافقم. بارها شده که من از حریف جلو بودم و اون وقتی کوچکترین فشاری میاره دفاعهام بدون هیچ دلیلی سوتی میدن مثلا پاس آروم و معمولی میخوره به پشت پاشون یا لایی بیخود میخورن و خلاصه یا خود توپ مستقیم میره تو گل یا اینکه کرنر میشه. اینجور موقعها هم میتونم بگم تقریبا تو تمام مواقع کرنرها گل میشه.نقل قول:
مثلا میخوان بگن دفاع تحت فشار تعادل روانی نداره. مزخرف محضه :2: مثلا یه بار تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان بودم که یه توپ ساده رو که خواستم دور کنم یکی از دفاعهای دیگم پرید جلوی توپ و توپ خورد به پشتش و آروم رفت طرف دروازه و دروازه بان احمق هم که هر چی مثلث رو زدم که توپ رو بگیره الکی هی ریپ میزد موقع راه رفتن. خلاصه کرنر رو الکلی الکی گل زد و من حذف شدم.
در عوض وقتی چند بازی رو پشت سر هم میبری بازیکنهات رویایی بازی میکنن
یه چیز دیگه هم که که بدجور رو اعصابه استوپ کردن بازیکنهاست. هر توپ آرومی رو هم با استوپ میارن بالا و بعد دوباره باید کنترل کنن. در عوض کامپیوتر تو سخت ترین شرایط هم همچین استوپ میکنه که 2-3 تا بازیکن من رو فقط با همون حرکت جا میذاره.
من الان یه ماهه باهاش بازی میکنم و با اینکه الان دیگه تقریبا همه بازیهام رو میبرم ولی اصلا با بازی حال نمیکنم.
بهترین PES از نظر گیم پلی به نظرم همون 6(با در نظر گرفتن زمان عرضه بازی) و بعد از اون 2009 بود. همه چی که گرافیک نیست
کاملا موافقم 6 و 9 بهترین pes ها بودن 10 بد بود 11 افتضاحهنقل قول:
آرمین جان من فایل img داخل dvd بازی پیدا نمیکنم !نقل قول:
سلام من مجبور بودم بازی رو پاک کنم بعد که دوباره نصب کردم با کیت سرور مشکل پیدا کرده کیت سرور رو پچ میکنم ارور میده فایل ها هم رادونلی نیست نمیدونم چه کنم شما میتونید راهنمایی کنید
عکس از ارور قرار بدید .ممنوننقل قول:
برنامه PRO-EVO EDITING STUDIO برای pes 2011 اومده یا نه ؟