مدل گوشیم i9003 با Zroot نمیشه
مدل گوشیم i9003 با Zroot نمیشه
اصلا برنگرد...2.2 کجا 2.3 کجا...به نظرم رو همین بموننقل قول:
آقا یکی هم ما را دریابه!
یه قیمت خواستیما!
نقل قول:
سلام
دوست من قیمت گالاکسی اس در نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل در تهران:
588 هزار تومان مدل 8G
619 هزار تومان مدل 16G
پایتخت گارانتی اصلی پارس مایکروتل 8 گیگ = 570000نقل قول:
پایتخت گارانتی اصلی پارس مایکروتل 16 گیگ = 615000
علائدین گارانتی قلابی :31: 8 گیگ = 490000 (پایینترین قیمت)
علائدین گارانتی قلابی :31: 16 گیگ = 560000 (پایینترین قیمت)
I9000گوشی خوبیه ولی به شرط اینکه به باتری نه چندان قویش عادت کنید
__________________________________________________ _______________________________
دمو موبایل مرجع انواع دمو های گوشی های روز دنیا.
کد:WWW.------------------.COM
باطریش 1500 میلی آمپری یونیه کجاش بده؟ :18:نقل قول:
نسبت به گوشیای هم دوره ی خودش خیلی خوبه :46:
برادر من بنده خودم از این گوشی استفاده کردم که میگم باتریش ضعیفه.نقل قول:
__________________________________________________ __________________________
دمو موبایل مرجع انواع دمو های گوشی های روز دنیا.
کد:WWW.------------------.COM
آره باطریش ضعیفه شما می تونی نخری :27:نقل قول:
نقل قول:
گوشی خوبیه ولی به شرط اینکه به باتری نه چندان قویش عادت کنید
دوست عزیز اتفاقا یکی از نقاط قوت این گوشی باتریشه !نقل قول:
برادر من بنده خودم از این گوشی استفاده کردم که میگم باتریش ضعیفه.
البته مصرف باتری به خیلی چیزا بستگی داره از همه مهم تر رامی که روش
و یه سری کارا برای بهینه کردن مصرف ، مثل کالیبره کردن
تو گوشی های اندروید یکی از بهترین باتری ها رو داره
----------------------------------------------------------------
در ضمن تو هر پست هم تبلیغ میکنی خلافه قوانینه !
من این گوشیو دارم رام 2.3.4 هم روش نصب کردم مصرف باتریش خیلی زیاده تو حالت بیکاری اصلا شارژ استفاده نمیکنه 10 ساعت 3 درصد اما وقتی باهاش کار میکنی خیلی زود ته میکشه من که روزی یه بار شارژ میکنم این رام های 2.3.3 و2.3.4 ام خیلی اذیت میکنه همش احساس میکنی گوشیت یه مرگشه 2.2 که داشتم خیلی بهتر بود
ولی فیلم برداریه خوبی داره حال کردم باهاش :8: اما در کل فکر میکنم از رده خارج شده اون حسی که میخوامو نداره
به نظرم دیزایر اس گزینه ی بهتری بود (نظر شخصی) :46:
سلام
بچه ها من گوشیم SD Card نداره و از حافظه داخلی 16 گیگابایتی دارم استفاده میکنم
اگه برای مموری بگیرم آیا تو سرعت گوشی و اجرا برنامه ها و ... تاثیری داره یا نه؟
خواستم رم بگیرم چی بگیرم که سرعتش بالا باشه؟
ممنون
رم یا همون مموری کاردی که میخوای برا گوشی بگیری کلاس بندی داره کلاس 2 و 4 و 6 من دیدم (8 هم فکر کنم باشه مطمئن نیستم)نقل قول:
حالا بسته به کرمت هر چقدر پول بدی آش میخوری :31:
(کلاس بالاتر = سرعت بالاتر) :11:
ممنون دوست من ولی این سوال رو جواب ندادید
اگه برای مموری بگیرم آیا تو سرعت گوشی و اجرا برنامه ها و ... تاثیری داره یا نه؟
راستی اینجا کلاس 10 داره میفروشه خوبه به نظرتون از اینجا بگیرم؟
مرسی:10:کد:http://---------.ir/Forum/thread11150.html
نقل قول:1: مموری ها تا کلاس 10 هم داریم!نقل قول:
2:بهتره حداقل کلاس 4 بخرید، چون ممکنه در فیلمبرداری با مشکل روبرو بشی!
3:این مموری کارت، رم نیست و هیچ تاثیری در سرعت گوشی نخواهد داشت!
4:مموری که میخری حتما و 100% باید پک دار باشه! از این مموری های باز نخر!
5:فکر کنم مموری 16 گیگ کلاس 10 رو میتونی حدود 60 پیدا کنی، 16 گیگ کلاس 4 هم حدود 40 تومن!
من خودم مموری 16 گیگ کلاس 4 تئشیبا استفاده میکنم، من مشکلی باهاش ندارم و راضی هستم!
یه سوال:
زمانیکه اس ام اس میاد اون آیکون Messaging پایین صفحه (یکی از چهار تا آیکون توی داک) تعداد اس ام اس های نخونده رو نشون میده. حالا زمانیکه میس کال داریم هم آیکون Contacts یا Phone باید تعداد میس کال ها رو نشون بده یا نه؟ توی گوشی من فقط بالای صفحه توی Notification Bar یه آیکون میس کال ظاهر میشه ولی پایین صفحه توی داک هیچ چیزی اضافه نمیشه.
همون 16 کلاس 4 بخر هیچ مشکلی نداره .. قیمتش هم فکر کنم حدود 33 تومن باشه :46:
به نظر من هم تاثیری نداره...من کلاس 4 دارم فیلم های hd و بازهای گیم لافت رو کارت حافظه بدون هیچ مشکلی اجرا میشن..
ممنون دوست مننقل قول:
میدونم مموری کارت رم نیست من هم انتظار ندارم مثلا 32 گیگ به رمم افزایش بدم
منظور من تو سرعت مثلا باز کردن سریع تر گالری و ... چون الان وقتی میرم تو گالری کمی طول میکشه تا عکسها و فیلمها رو لود کنه
ممنون
دوستان این پشت باتریش نوشته چی؟ نوشته: made in korea by samsung?
یا نوشته : made in korea?
من هم یکی از دلایلی که گالکسیمو فروختم باتریش بود.
__________________________________________________ ____________________
دمو موبایل مرجع انواع دمو های گوشی های روز دنیا
WWW.------------------.COM
چرا مگه باتریش چه جوریه؟ من شنید م باتریش خیلی خوبه:5:نقل قول:
دوستان میشه به این سوالای من بپاسخید:دی
1-این گوشی هایی که تو چین و کره و ویتنام ساخته میشه رو از کجا میشه تشخیص داد؟پشتش نوشته؟
2-باتری اصلی این گوشی ساخت کدام کشوره؟
3-وقتی مشکل سه دکمه رو میخوایم تست کنیم بعد از این که اون آدمک آندروئید که داره بیل میزنه اومد بعدش چیکار کنیم که از اون حالت دربیاد؟
بچه ها من وقتی روی Calender کلیک میکنم سه تا گزینه فیس بوک و گوگل , coperate میاد و هیچ اثری از تقویم نیست .
چی کار باید بکنم ؟
بچه ها لطفاً سوال منو هم جواب بدید. :11:نقل قول:
1- کره ای ها در باطری رو که باز میکنی نوشته: Made In Korea By Samsung ولی اونای دیگه پشتش نوشته: Made By Samsungنقل قول:
2- دقیقاً نمیدونم!
3- باطری رو در بیار دوباره بزار سر جاش. (توی نمایندگیش که من خریدم اینکار رو کرد)
قضیه این مشکل 3دکمه چیه؟!! چطوری میشه تست کرد گوشی رو که مشکل رو داره یا خیر؟!
دوستان سلام
یه مشکلی که گلکسی داره اینه که وقتی داریم مکالمه انجام میدیم یه صدای قرقر یا نویزی هست که کاملا مشخصه
من رو دوتا گلکسی امتحان کردم با همراه اول این مشکل به وضوح هست
به نظر شما آیا میشه این مشکل رو رفع کرد یا خیر ؟
مطمئنی؟آخه یکم روشه خشنیه:دینقل قول:
زیادم خشن نیست راهش همینه :31: تو جی اس2 با نگه داشتن دکمه پاور از دانلودینگ خارج میشه یعنی ری استارت میشه تو جی اس تست نکردم تست کن ببین میشه :46:نقل قول:
آره تو گالکسی هم میشهنقل قول:
دوست عزیز همینجوری کاریش هم نمیشه کرد!!! البته فکر کنم نمیشه کرد جایی ندیدم که بشه!! البته اگه برنامه noled رو نصب کنی تو حالتی که گوشی صفحه سیاه هست و درواقع استندبای هست واست نشون میده هم میس کال و هم اس رو برنامه خیلی خوبیه توصیه میکنم حتما نصب کنی!نقل قول:
عزیز مال ویتنام هم مثل کره ای ها هست فقط بجای کره مینویسه ویتنام ، فقط چینی ها مینویسه Made By Samsungنقل قول:
سلام
بنده گوشي سامسنونگ i9000 دارم با آپدينت 2.1 اما وقتي با برنامه kies ميخوام آپديت كنم آپديتي نميده
لطفا راهنمايي كنيد
تشكر
تا جایی که من میدونم بدلیل تحریم، اگه بصورت آنلاین آپدیت کنید گوشی لاک میشه!نقل قول:
تشكرنقل قول:
خوب الان چيكار كنم؟
فایل آپدیت رو دانلود کنید و با نرم افزار هایی مثل Odin3 v1.7 بریزید روی گوشی!نقل قول:
آموزش کاملتر توی بخش مربوطه هست!
دوستان امروز یه i9000 پشت یه ویترین دیدم از فروشنده پرسیدم چقدر ؟ گفت این 16 گیگه نسخه ی "آواتاره" 600 تومن.... حالا این یعنی چی؟نسخه ی آواتار چیه؟ (منم فکر کردم یارو هالو گیر آورده میخواد تیغ بزنه اومدم بیرون)
سلام به بچه ها ی کلوپ.من یه سوال داشتم و اگه یکی بوجه اش به گلکسی نرسه منطقی هست گلکسی اس ال بگیره یا گزینه های دیگه و بهتری هست؟ تفاوتاش فقط تو صفحه نمایش و چیپ گرافیکی و باطری هستش؟ آیا این چیپ sgx530 با sgx540 گلکسی اس خیلی فرق داره؟؟ آیا توی بنچ مارکها از سری آدرون کم میاره ممنون اگه یه توضیحی بدین
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
یه سوال دیگه این نوع سی پیو شون تو بنچ مارکشون تاثیر گذاشته؟
:31:نقل قول:
یارو خودش هالو بوده .. اون نسخه T-Mobile هست که به هیچ وجه فارسی نمیشه .. اون بنده خدایی که من ازش گوشی می خرم یدونه داره از بدو ورودش تو قفسش مونده باد کرده فک کنم دیگه فسیل شده باشه:31: