محض رضای خدا کمک کنید:sq_3:
Printable View
محض رضای خدا کمک کنید:sq_3:
من الان چک کردم مشکلی نبود
منم همين مشكل رو داشتم زنگ زدم پشتيباني پرسيدمنقل قول:
اگه مثلا شماره تلفنت 1234567 باشه
يوزرت ميشه 3111234567
و پسوردت ميشه *3111234567
و آدرس سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان
میدونید صفحه سایت تا پریروز برام باز میشد و یوزر و پس وردم رو وارد میکردم
اما از دیروز تا الان سایت برام باز میشه اما اون قسمت که مربوط به وارد کردن یوزر و پسورد هست نمیاد
تنها چیزیکه رو صفحه هست اینه:
تمامی حقوق این سامانه برای شرکت پرورش داده ها محفوظ است
Copyright [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @2010
این که چیزی نیست داداش من از 3 ماه قبل از عید 91 دنبالشم اما هنوز هیچ خبری نیست...زنگشون زدم میگن باید برید فعلا از وایمکس استفاده کنید.نقل قول:
سلام
میگم شبها دانلود free هست یا نه ؟
ممنون .
نقل قول:
سلام چطور باید شارژ خودکار ای دی اس ال رو قطع کنم؟من آنلاین شارژمی کنم ولی باز ماهی دوبار خودکار شارژ می شه !
امکان دانلود رایگان شبانه در آینده فراهم میشه؟؟؟
یعنی پینگ تخیلی تر از پینگ این مخابرات خودشه فقط پینگم تو کال انلاین که میخوام بزنم رو سرور ایران میشه 600 -1000 !!!! تصور کنید خداییش چه وضعیه ؟؟!!
پشتیبانی گفت نمی شه شارژ خودکار رو قطع کرد !نقل قول:
چند روزه دوباره وضعیت پینگ خراب شده:2:
کسی میدونه جریان این چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان استان اصفهان که تعرفه هاش اینجوری نیست پس برا ما چطوری تخفیف میزنن؟
آقا وضعیت شما چطوره از من دائما قطع وصل میشه وسط بازی لگ فجیح دارم اصلا نمیشه بازی کرد چیز پی ان هم افتضاح شده
سلام
اخیرا اپراتور تلفنی خط ADSL رو شارژ نمیکنه،میگه باید به سایت 217.219.5.9/SCPLUTO برم و خطمو شارژکنم.منتهی نمیدونم چطور!
آخه تو این سایت هم عضو شدم و ی تو قسمت رزروش که میرم برای امکان سنجیش ازم شماره ی توزیع قبض رو میخواد.حالا من این شماره رو از کجا بیارم؟
یا اصلا نیازی به عضو شدن نیست،فکر کنم یوزر و پسوردم از قبل تعیین شده،حالا اینا رو از کجا بپرسم؟
آقا شماهایی که مخابرات دارین هیچ مشکلی یعنی ندارین ؟ جدیدا از من روزی 20 الی 30 دفه قطع و وصل میشه این چه وضعشه ؟ تا کی میخواین حقتون رو بخورن ؟ زنگ بزنین اعتراض کنین ، سرعت دانلود فاجعه شده ، زنگ زدم پشتیبانی 2030 دارم بش اعتراض میکنم عین گوسفند قطع کرد گوشی رو روم این چه وضعشه ؟
سلام
بهترین isp برای بهارستان که شبانه سرعت خوبی داشته باشه ؟ چیه ؟؟
مرسی
سایت مخابرات دیگه ثبت نام نمیکنه
فکرکنم فقط تلفنی باشه
نقل قول:
سوالتون رو باید توی این تاپیک میپرسیدید عزیز :
میبینم که رنج ایپی ها از 2.X به X.37 تغییر کرده :31:(البته چند هفته هست)
شما پسوردی که تو قسمت کانکشن برای وصل شدن به اینترنت می زنی رو امتحان کن، اگه نشد به 2030 زنگ بزن ازشون بپرس. اون قسمت "رزرو و ثبت نام "مربوط به اتصال شما به پنل نمی باشه.نقل قول:
دوستان کسی شرکت سرویس دهندش توی مخابرات خاتم الانبیا هست؟
مقدار snr migration یا همون نویز و max rate رو چنده؟
از من:
SNR Margin:5.3 5.9 db
Line Attenuation:18.1 11.9 db
Data Rate :22018 1123 kbps
Max Rate:23416 1108 kbps
زنگ زدم به پشتیبانی گفت snr 6 عادیه!
چیکارش کنم؟
از splitter استفاده نكن(تلفن فقط لازم داره) و مودم رو با يه سيم كوتاه تر به پريز وصل كن و واسه پريز هم اگه تبديل دوشاخه به سوكتrj11داري پريزديواري رو با مدل سوكتي عوض كن و تست كن، شايدبهترشد
با سلام، می خوام ADSL مخابرات ثبت نام کنم. امکانسنجی شده و گزینه زرین را فعال کردم. حالا می خوام وارد سامانه بشم، رمزی را که برای ثبت نام استفاده کردم فراموش کردم. به قسمت یادآوری رمز عبور که می رم سه تا گزینه می خواد.
نام کاربری: که فکر کنم کد ملی هستش
شناسه مشتری: که در طول فرایند ثبت نام دریافت کردم.
شناسه سرویس: این مورد را نمی دونم چی هست. هر چی به فکرم رسید را امتحان کردم نشد. مانند شماره تلفن، شماره رزرو و . . .
کسی می تونه راهنمایی کنه که چه کار باید کرد؟
شناسه سرویس فکر کنم شماره تلفن باشه البته اولش 311 هم داره.نقل قول:
سلام
دوستان کسی از 2020 اینترنت داره ؟ سرعت دانلودش جطوریه ؟
تقریبا 128kb/s ولی صفحات رو خیلی سریع لود میکنه. من از مخابرات خاتم الانبیا سرویس گرفتم یعنی هیچ کاری به ولیعصر نداشتم.نقل قول:
من خاتم هستمنقل قول:
از پیشگامان هم سرویس دارم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
شناسه سرویس فکر کنم شماره تلفن باشه البته اولش 311 هم داره.[/QUOTE]نقل قول:
ممنون، مشکل این قسمت حل شد:
نام کاربری در طول ثبت نام توسط خود شخص انتخاب می شه که من یه اسم انتخاب کردم
شناسه مشتری که در طول ثبت نام توسط خود سایت مشخص و اعلام می شه
شناسه سرویس هم همینطور که دوستمون گفتند شماره تلفن به همراه کد و بدون صفر است.
مشکل بعدی: با این مشخصات پسورد به ادرس ایمیل من فرستاده می شه، ولی هر با این پسورد را هم وارد می کنم بازم سامانه پیغام می ده " نام کابری و رمز عبور وارد شده معتبر نمی باشد. لطفا از صحت نام کاربری و رمز عبور و روشن نبودن Caps Lock اطمینان حاصل نمائید."
نام کاربری همونیه که برای یادآوری پسورد وارد کردم و پسورد هم همونیه که خود سایت به ادری ایمیلم می فرسته.
علت چی می تونه باشه؟
کارکنان مخابرات امیر کبیر را هم اضافه کننقل قول:
دوستان فرق 2020 با 2030 چی هست؟
من که فقط میتونم از مخابرات بگیریم(به خاطر فیبر نوری) الانم 2030 دارم سرعتم هم تقریبا موقع دانلود 120 میشه که همون یک مگ هست (قبلا تا 220 و 230 هم میرفت که میشد دو مگ ولی بعدش کم کردن) در هر صورت تعرفه ها رو نگاه کردم ظاهرا یکم 2020 به صرفه تر هست دارسته؟
میخوام تغییر بدم بیام 2020 بهترن نیست؟ترافیک زیاد بخری خیلی ارزونتر میشه انجور که من دیدم
بعد این سرعتایی که زده مثل 2030 باز هست؟ اگه باز باشه همون 128 رو بخرم پول زیادی ندم
شبانه هم که هیچکدوم نداره درسته؟
یه بار متحد شدید راحت شبانه رو اضافه کردن ولی دوباره دارن سر همه ما کلاه میزارن
الان مخابرات تهران وچند تا از اتان های دیگه 2020 رو اضافه کردن ولی در کنارش اینترنت نامحدود دارن دو تا از دوستای من تهران هستن یکیشون 256 داره یکی 512 هر دو نامحدود اون ماهی 12 خورده ای میده (دو ماهی 25 ور قبض میاد) اون یکی فکر کنم روی قبض 42 میده
پاشید یه تکونی به خودتون بدید
به نظر من اگه بهترین ادم ها رو هم در راس یه جایی بزارید و ازشون چیزی نخواهید به مرور فاسد میشن چه برسه الان که ادم سالم نداریم یه هفته وقت بزاریم راحت شبانه رو اضافه میکنن
هم باید برا رفتن به مخابرات هماهنگ بشید و هم نوشتن اعرتاض به سایتی که برا شکایات بود جون خودتون یکم فعال شید یه مدت چقدر بچه های این تایپیک شور داشتن ولی تموم شد رفت پی کارش
با تشکر
بچه ها یه ویpان خوب با سرعت بالا و پینگ خوب مخصوص اینترنت مخابرات سراغ دارید ؟ من دو تا دارم یکیش پینگش بدک نیست اما سرعتش بده اونیکی پینگش فاجعس اما سرعتش بالاس!!! دردی شده . هیچ کدوم به درد بازی آنلاین نمیخوره .
اگه چیزی تست کردید که خوب جواب داده یا همین جا بگید یا پخ بدید ممنون میشم .
همشون رو اینترنت مخابرات اکثر مواقع خوب جواب نمیدننقل قول:
پس جا داره یادی کنیم از مذکرات و مونثات مدیران تصمیم گیر و سیاست گذار مخابرات ...نقل قول:
البته نیمه های صبح همون ویpانی که گفتم پینگش خرابه با وجود پینگ داغونش برای بازی آنلاین جواب میده . کلا بازم یادی کنم از فک و فامیل مدیرانش که همه جوره محدودمون کردن .
هنوز غیر از مخابرات شرکت دیگه ای روی dlc سرویس نمیده ؟ واسه پیش شمارهء ۶۷۳ ؟
:n27:سلام امروز هر چی سعی کردم برم تو سایت خدمات adsl نشد. کی میدونه چه خبره؟:n13:
من همین الان تست کردم مشکلی نبود . آدرس :نقل قول:
کسی از خانه اصفهان هست این سرویس رو داشته باشه ؟! راضی کننده هست !؟ من برای 1.5 مگ درخواست ادم که تا چند روزه دیگه وصل میشه
آزاردهنده ترین چیزش اینه که وی پی ان روش جواب نمیده . یعنی سرعتشو کلی کم کردن .. به نظرت بدون وی پی ان راضی کنندس؟نقل قول:
رفتم توی اکانتم دیدم یک اطلاعیه زده با این مضمون :
در مورخ 26/ 09/ 91 ساعت 2 بامداد به مدت حداکثر 3 ساعت کليه ارتباطات مشترکين اينترنت و اينترانت در استان جهت بروز رساني تجهيزات قطع مي گردد
امیدوارم فقط همون ساعت و فقط به مدت سه ساعت قطع بشه نه سه هفته!!!
دوستان این لینک براتون باز میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید برید تو اکانتتون؟
از دیشب که اینترنت رو قطع کردن و مجددا که وصل شد دیگه من نمیتونم برم توی اکانتم شما چطور؟
کیفیت و سرعتش افت کرده