اين لپ تاپ مك بوك پرو 700 هم با قيمت 1 ميليون 550 هزار خوبه ها ارزش خريدن داره. درسته تو برندهاي ديگه با اين قيمت ميشه Core I7 خريد ولي خوب اپل كجا و برندهاي ديگه كجا. Apple MacBook Pro MC700 خيلي سبك و خوبه و براي كاراي روزمره خوبه.
Printable View
اين لپ تاپ مك بوك پرو 700 هم با قيمت 1 ميليون 550 هزار خوبه ها ارزش خريدن داره. درسته تو برندهاي ديگه با اين قيمت ميشه Core I7 خريد ولي خوب اپل كجا و برندهاي ديگه كجا. Apple MacBook Pro MC700 خيلي سبك و خوبه و براي كاراي روزمره خوبه.
سلام
یه لپ تاپ میخواستم با این مشخصات
ال سی دی ش حدود 15 اینچ
وزن زیر 2 کیلو گرم
این دوتا خیلی برام مهم هستن
البته ایر میخواستم مثه اینکه بالای 13 اینچ نداره !
پیشاپیش ممنون بابته راهنمایی
سلامنقل قول:
اپل 2 مدل 15 اینچ داره که وزن هردو 2.5 کیلو گرم و قیمتشون 2200 و 2600 ه
البته من حتی رو شکمم می ذارمش هیچی حس نمی کنم. پس از نظر وزن مشکلی نداره ولی از نظر قیمت یه خورده بالاست
سلام دوستان
یه سوال تکراری
به نظرتون تفاوت قیمت اپل تو ایران ودبی چقدر هستش؟
ممنون از پاسخ هاتون
سلام. اون اولی که سری 2011 اومد دبی حتی از ایران گرون تر بود. الانشو نمی دونم. اما لپ تاپ اپل الان در بهترین قیمت ممکنشه و صد در صد خرید از داخل توصیه می شهنقل قول:
وزنش خیلی بالاستنقل قول:
خیلی هم گرونه :دی
کاش مدل کاملش رو میدادی
چندتا مدل 13.3 اینچی هم که سبک باشن رو بگی ممنون میشم
مدل کامل بدی ممنون میشم ، مخصوصا اگه با اینک باشه
آقا جریان این چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://www.gkala.com/index.php?route=product/product&path=18_39&product_id=61
سلام
من یکی از اشناهامون میخواد یه مک بوک پرو کار کرده بفروشه !! منتها مدل دقیقش رو نمیدونه !!
فقط میدونه که core i5 2.4 + 4GB ram + 15 inch + 320 GB Hard ,
تقریبا 1 سال پیش اینو خریده
میخوام ببینم به نظر شما تا چه قدر میارزه ؟
مدل 2011 هست. قیمت نوش 1600 هست و این یک تا یک و صد می ارزه البته به شرط بدون خط و خش و سالم بودننقل قول:
من حاضر نیستم برای این یک و دویست بدم حالا شما رو نمیدونم
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
اینی که گفتی MC700 هست و 13 اینچه البته
سلام سعید جان.نقل قول:
mc 723 قیمتش بالاتر از این حرفاس...
من امروز از اصفهان خریدم 2860
تهران هم از 2 جا قیمت گرفتم 3 می دادن
دیجی کالا هم 3 تومن زده.
مطمئنی با این افزایش قیمت دلار 2600 می دن؟
چرا یه دفعه قیمت کالاهای اپل زد بالا؟ غیر از افزایش قیمت ارز، دلیل دیگه ای داره؟
سلام دوستان
من یه مک بوک پرو 13 اینچ mb991/lla دارم که حدود 2 سال پیش یک میلیون و هفتصد خریدم. الان در فکر این هستم که اگر برام بصرفه! بفروشمش و به خاطر پاره ای مسائل , یه مدل جدیدتر ترجیحا با.. cpu corei مثل mc700 یا اصلا یه برند دیگه بخرم. فرض کنید خیلی تر تمیز نگه داشتمش و به طور نسبی کم ازش کار کشیدم. 90 درصد اوقات هم موقع کار به برق وصل بوده .فکر میکنید بالای یک میلیون تومن میشه فروخت؟ اگه زیر این قیمت باشه که کلا مسئله منتفی است.
با تشکر
نقل قول:
اگه خوب بتونی بفروشی یه تومن می تونی ردش کنی ولی فک نمی کنم کسی با این قیمت بخرتش، حدود 900 مد نظرت باشه.
سودجویی فروشندگان:41::19:نقل قول:
سلام
خدا قوت
با یک نیم میلیون اگه بخوای لب تاب اپل بخری چه مدلی مناسبه ؟
یه mc700 می تونی بخری. 13 اینچ مدل ابتدای سال 2011، البته یه 50، 100 تومنی بالای یک و پونصد هستنقل قول:
ممنون
میشه باهاش کارای مهندسی کرد و برنامه های پی ال سی و .. روش ریخت ؟
پردازشگرش کافیه ؟
سرعت این کامپیوتر خوبه، برای کارای روزمره یه انتخاب خوبه مخصوصن با توجه به وزنش که حدود 2 کیلو هست.نقل قول:
روی چیزی کم نباد بیاره ولی اگه به فکر بازی هستین به دنبال 13 اینچ اپل نباشین، گرافیکش با اینکه تا 384 مگ رو ساپورت می کنه ولی چندان بالا نیست.
برای کارای مهندسی هم می تونین کنار مک، ویندوز نصب کنین و باهاش کار کنین. اگه اشتباه نکنم، برنامه های پی ال سی مربوط به مهندسی برق باید باشه، نمی دونم چقدر به سی پی یو احتیاج داره ولی فک نمی کنم مشکلی بخورین، همه چیش خوبه.
سلام بر دوستان
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برای کارهای گرافیکی و بین دو مدل mc721 و mc723 موندم چون که 723 گرافیک خیلی حوبی داره ولی تو شهر ما 3.100.000 میفروشن حالا می خوام بدونم گرافیک 721 چطوری چون که اطلاعی از گرافیک اینتل ندارم.و 6490 جواب کار با برنامه ای مثل مکس یا افتر رو میده.
با سلام ...دوستان من بین لپ تاپ اسوس مدل n55sn و سامسونگ rf511 -os4 موندم کدومش از همه لحاط بهتره ؟؟؟ برای کار گرافیکی و اینترنت و بازی و مولتی مدیا میخوام
سلام بچه ها.
خسته نباشید.
دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم :18:
من از لپ تاپ تقریبا زیاد کار میکشم که اونم طراحی با فتوشاپه. البته چندوقتیه دیگه زیادم اونطوری کاره طراحی نمیکنم.
من در حال حاضر یه DELL-ALLUMINIUM دارم ()کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5010-Aluminium1
ولی اصلا ازش راضی نیستم اصلا! از نظر قدرت کم نمیاره ولی داغ میکنه افتضاح! حتی وقتی وب گردی میکنم یا فیلم میبینم زیرش انقد داغ میشه که نمیتونم روو پاهام بزارم،ببینید دیگه بخوام کار بکشم ازش دیگه چی میشه!
دارم عوضش میکنم و موندم بین این 3تا سیستم لطفا کمکم کنید!! :41:
که البته با RAM 8Gig - یکی میگفت با رم 8 بگیری گرافیکش خوب جواب میده!!کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Apple-MacBook-Pro-MC700
و
وکد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Sony-S13HGX
این رو هم بگم که وزن و مدت شارژدهی بالا برام خیلی اهمیت داره و گرافیک تقریبا خوب :5:کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Sony-SC1AFD
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست من، اول باید تکلیفت رو روشن کنی که مک می خوای یا ویندوز. تقریبن هر طراح حرفه ای و هر کسی که به صورت حرفه ای فیلم رو ادیت می کنه از مک استفاده می کنن چون سرعت بالاتری داره نسبت به همون مشخصات توی ویندوز و کار با اون ساده تر هست.نقل قول:
فک کنم آشنایی زیادی با لپ تاپهای مک نداشته باشی، بهت یشنهاد می کنم یه سری به اینجا بزن و یکی دو تا از ویدیوها رو ببینی که با ilife 20011 دارن کار می کنن تا راحت تر بتونی بین مک و ویندوز انتخاب کنی. این برنامه یه چیزی توی مایه های movie maker ویندوز هست.
و درباره گرافیک هم باید بگم که اگه اگه کار سه بعدی انجم نمی دی، با گرافیک 16 مگ هم می تونی فوتوشاپ کار کنی و کارت فقط به سی پی یو بستگی داره. تو فرومهای خارجی خونده بودم که با mc724 فیلم فول اچ دی ادیت می کردن و یکی گفته بود که سرعت این لپتابه از هکینتاش خونه اش که گرافیکش یک گیگ و سی پی یو 4 هسته ای سری قبل اینتل هست، در حد 30 تا 110 درصد بیشتره:18:کد:http://www.apple.com/ilife/video-showcase/
و این رو هم اضافه کنم که من فک می کنم هیچ وقت حاضر نیستم برای لپ تاپ سونی، یک و پونصد پول بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون که وقت گذاشتی عماد جان!نقل قول:
طراحی فیلم که نه! کارایه طراحی با فتوشاپ! پس ینی میتونم به MC700 اعتماد کنم و با گرافیکش کنار بیام؟
به نظرتون یه موقع هم بخوام بازی کنم (زیاد بازی نمیکنم) میتونه جواب بده؟ (اینم بگم رمشو میکنم 8گیگ)
من بخوام مک بگیرم که نمیشه به هر حال 100% نمیشه از مک استفاده کرد باید سراغ ویندوز هم برم یه موقع هایی!
خواهش می کنم احسان جان، آره برای کاری مثه فوتوشاپ هیچ مشکلی نداره، من اگه از فیلم صحبت کردم به خاطر این بود که بگم که این گرافیک حتی توی ادیت فیلم هم کم نمیاره چه برسه به استفاده از فوتوشاپ.نقل قول:
درباره بازی، خب همونطور که می دونی، این گرافیکش تا 384 مگ رو ساپورت می کنه و زیاد مناسب بازی نیست. یعنی یه بازی های متوسطی رو توش می تونی خوب اجرا کنی و مثلن اگه بخوای نمی دونم فیفا و این چیزا رو با بالاترین جزییات توش اجرا کنی به مشکل می خوری و بهتره سراغش نری، این لپ تاپ مناسب بازی های آنچنانی نیست ولی باید بازیهای تا گرافیک 256 رو به راحتی ساپورت کنه.
من دیدم تو فرومای خارجی که می گفتن بازی گرافیک 256 رو توی مک ساپورت می کنه به خوبی.
یه چیزی بگم که به طور حتم سی پی یو کور آی 5 فرا تر از حد انتظار شما قویه و اصلا کم نمیاره که هیچ، قدرتش شمارو شگفت زده خواهد کرد
در مورد کارت گرافیک 700 و 724، فیفا که هیچ، آخرین نسخه ی نید فور اسپید رو هم اجرا کرده. حتی اگه از رم کم بایره از رم خود سیستم استفاده می کنه
بیش از 10 نفر تو همین تاپیک ام سی 700 گرفتن و هنوز نشده حتی یکیشون بیاد بگه ناراضیم و کاشکی یه مدل قوی تر می گرفتم
بچه ها دمه همتون گرم واقعا! :31:
یکم قیمت ارز متعادل بشه و یکم قیمتای اپل متعادل تر بشه حتما میخرم تا چند هفته ی آینده!
کاملا قانع شدم و راحت!
بازم ممنون! :20:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
یه چیز دیگه!
باتری دقیقا چقد بازدهی داره؟
مثلا باهاش چنتا فیلم (1:30) میشه دید؟
سلام بچه ها کسی هست اینجا منو کمک کنه
می خوام macbook pro 725 را بخرم 17 اینچ اما نمیدونم لپتاب شاخی هست یا نه ?
بعد میخواستم بپرسم آیا این آخرین مدل لپتاب های اپل از سری macbook pro هستش ؟
بعد این پورت Thunderbolt برای چی هستش ؟
بچه ها یه کمکی بکنید دمتون گرم
نقل قول:
mc 725 را که من چک کردم تو خود سایت اپل زده بود 7 ساعت میشه ازش کار کشید که اگر نور صفحه نمایش رو پایین بیاری میتونی تا 8 ساعت ازش کار بکشی که برای همچین دستگاهی میگن عالی هستش
البته 724 هم7 ساعت ازش میشه کار کشید البته من امتحان نکردم ولی تو خود سایت اپل همینو زده
من تازه میخوام 725 بگیرم اگر دوستان کمک کنن
سری MD یک مدل جدید تر از MC هستندنقل قول:
بعد از 724 اپل 17 اینچی md036 رو زده
پورت تاندربولت هم پروتی هست که فعلا هارد اش تو ایران نیامده اما ال سی دی ایش رو اپل زده که من تو پایتخت دیدم
حالا کدومشون بهتر هستشنقل قول:
mc 725
یا
md036
من به شدت علاقه به خرید لپ تاپ های اپل هستم...
ولی متاسفانه 1200-1300 بیشتر ندارم..به نظرتون چی بگیرم یعنی چه مدلی؟
اصلا به نظرتون با این پول میشه لپ اپل خوبی بگیرم..کار ها هم بیشتر نقشه کشی با اوتو کد کمی هم برنامه نوسی به زبان سی شارپه..دیگه بقیه اش آفیس و فتوشاپو و بیشت رهم تو اینترنت و با یاهو اسکایپ سر کار دارم..
ممنون میشم نظرتون رو بگید
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
من به شدت علاقه به خرید لپ تاپ های اپل هستم...
ولی متاسفانه 1200-1300 بیشتر ندارم..به نظرتون چی بگیرم یعنی چه مدلی؟
اصلا به نظرتون با این پول میشه لپ اپل خوبی بگیرم..کار ها هم بیشتر نقشه کشی با اوتو کد کمی هم برنامه نوسی به زبان سی شارپه..دیگه بقیه اش آفیس و فتوشاپو و بیشت رهم تو اینترنت و با یاهو اسکایپ سر کار دارم..
ممنون میشم نظرتون رو بگید
سلامنقل قول:
اگه 200 بذاری روش می تونی مدل 700 بگیری که این نیازهاتو به راحتی جواب می ده
صد البته اگر مشکلی بابت هزینه ندارید خرید سری جدید به علت بالا رفتن کانفیگ صلاح تر هست اما اگر بودجه محدود دارید و میخواهید 17 اینچی بخرید همون 725 هم کفاف کاراتون رو میدهنقل قول:
این که ازون سری های فوق باریک که نیست؟ هست؟..چون فوق باریک میخوامنقل قول:
بعد 13 اینچ کوچیکه به نظرتون؟
ساخت چین با ساخت امریکا فرق داره؟ آخه هر چی من میبینم ساخت چین نوشته روش
بعد امکان خرید از خود سایت اپل وجود داره؟ یعنی میفرستن و تحریم نیستیم؟ آخه از سایتش خیلی ارزون میشه خرید کرد مثلا من یک ایر بوک 13 اینچ رو دیدم 1200 با کانفینگ خوب...نظرتون چیه؟
بعد اگه مثلا یه دوستی داشته باشی بگی از اونجا برات بیاره بهتره؟ یعنی آمریکا زندگی میکنه اون بخره شخصا پست کنه واسه ایران میشه؟
سلامنقل قول:
نه نیست برای فوتوشاپ که کوچیکه ولی خب شما بودجه تون کمه و مشکل همین جاست ولی اگه قبلا لپ تاپ داشتین میدونین چون صفحه لپ تاپ به کاربر نزدیکتره بزرگتر به نظر میاد همه شون هم ساخت امریکا هستند و توی چین مونتاژ میشن و از این نظر مشکلی نیست از سایت اپل که نمیشه واسه ایران سفارش داد اگه دوستتون هم بخواد پست کنه هزینه پستش زیاده و کلا داستان زیاد داره در کل فکر نکنم به صرفه باشه مگه اینکه یه نفر که داره میاد ایران بخره به صورت شخصی براتون بیاره که اینطوری بهترین حالتشه
تو این تاپیک میگن ایسر از اپل بهتره
لطفآ شما هم نظر بزارید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=525124&page=2
من توی سایت اپل که رفتم از توی فروشگاه انلاینش مک بوک ایر 15 اینچ قیمت زده بود 1599...خب همین مدل توی ایران نیست جایی با همین قیمت؟ چه قدر اختلاف قیمت هست وقتی این لپ تاپ بیاد ایران؟نقل قول:
خب همینو اگه بخرم باید چیکار کنم.کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_air/select
راستی آنتی ویروس رو سیستم های اپل چیه؟
سیستم عاملش در مقایسه با ویندوز از نظر امنیت و پایداری بهتره یا بد تر؟
.ممنون
سعيد جان خوبي داداش.
آقا من يه دوستي دارم كه 15 سال هست تو كار كامپيوتر و لپ تاپ و شبكه هست و الان هم پروژه هاي مهم مترو و شبكه كردن و وايرلس اين چزا انجام ميده و تعميركار لپ تاپ هست و دوستش مدير بخش تعميرات لپ تاپ اپل هستش. به من گفت اپل خوب نيست بخري و دليل هاش رو هم گفت و اينكه خود كسي هم كه مدير بخش تعميرات اصلي اپل در ايارن هست گفت اينكه بخري ويندوز بريزي اصلا كار درستي نيستش و اگر براي مك هم بخواي بخري كه بستگي به خودت داره ولي مك هم سيستم عامل آنچناني نيست و اين همه پول دادن به اپل كار درستي نيستش . دوست خودم واردات لپ تاپ هم هست و الان هم بارش از گمرك ترخيص شده لپ تاپي كه تو بازار 1400 كمتر نيست رو من 900 ميخرم البته هر برندي هم داره و چون كارش تعميرات لپ تاپ هم هست گفت يه مدل hp هست كه خيلي عاليه براي خيلي ها هم خواستن داده راضي هستن و تو كامپيوتر و شبكه قبولش دارم حتي تو اداره هم همه هر چي ميخوان به اين ميگن. لپ تاپ خودش كه سري Z هست و رم 8 گيگ و همه چي فول هست 4 ميليون پولش هست ولي ميگه ميخواي در اون حد پول بدي سري S سوني خوبه و يه برند HP گفت كه به من 900 تا 930 ميده كلا بچه سالمي هست و سود كمي ميگيره. ديدم اينجوري باشه من يه لپ تاپ ميگيرم و كنارش يه گوشي يا تپلت هم ميتونم بگيرم :)
خب با اون قیمت که معلومه که نیست اختلافشم ببین mc723 رو تو سایت چند زده بعد تو بازار قیمتشو بپرس حدودا اختلاف قیمت مدل خودتم در میاد درکل فکر کنم بالای 300 -400 تومن اختلاف داشته باشه انتی ویروس هم معمولا همون شرکت های معروف نسخه مک هم دارن سیستم عاملش بین علما اختلافه:31: ولی یه چیزی که مشخصه اینه که چون مک نسبت به ویندوز خیلی کمتر استفاده میشه برای همین ویروس کمتری برای مک وجود داره ودرنتیجه امنیت بالاتری رو دارهنقل قول:
بهتر یا بدتر یک چیز نسبی است و باید دید برای چه کسی، با چه بودجه ای و با چه کاربری ای بهتره. از لحاظ کیفیت قطعات می تونم بگم اصلا ایسر قابل مقایسه با اپل نیست! مثل مقایسه پیکان با بنزه:31:نقل قول: