نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6663277&postcount=4603
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504849
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6663277&postcount=4603
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504849
سلامنقل قول:
اینجا خیلی خوبه همه برنامه ها و بازی هاش خوب و کاربردی هست خودتون ببینید:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چطور میتونم با گوشی از طریق کامپیوتر اس ام اس ها رو بخونم یا بفرستم ؟
my phone explorer دارم ولی ویواز رو نمیشناسه
بهترین برنامه برای همه موبایل ها mobiledit استنقل قول:
یکی یه دیکشنری معرفی کنه اینم که کار نمیکنه اصلآ لینکش خرابه
راهی نیستش که آهنگام تو Media خوب پوشه بندی باشن؟مثلا من از تو کامپیوتر با پوشه بریزم.مثلا یه پوشه از یه خواننده اینطوری جدا(نه این که با Playlist خودم جدا کنم)؟آخه من شاید از 10 تا گروه آهنگ دارم هر کدوم 50 یا 60 تا خوب اینا باید بر اساس خواننده و آلبوم پوشه بندی بشن؟
سلام ...نقل قول:
پیشنهاد میکنم دو نرمافزار TTPOD و LCG JukeBox رو یه تست بزنی :20:
خودم از اولی استفاده میکنم و کاملاً راضیام ...
راحترین کار در خود ویندوز 7 که قبل از اینکه انتقال بدی به رم روی اهنگها راست کلیک و propertiesو بعد detailsو نام البوم و خواننده رو خودت خیلی راحت تغییر بدی (همه رو میتونی سلکت کنی و در جا انجام بدی) و بعد از انتقال خیلی راحت بر اساس خواننده و یا البوم که خودت ساختی sort میشننقل قول:
میخواستم بدونم بازی یا برنامه هایی که میخوام تاچ باشه باید .sis باشه ؟
آخه هر چی .jar دانلود میکنم تاچ نیست و یه جوریه و خودش تو برنامه ها کیبورد گنده درست میکنه که میره رو اعصاب ادم
نه همیشه الان برنامه های jar داریم که تاچه اکثرا برنامه های قدیمی jar تاچ ساپورت نمیکنه و کار کردن با ان فقط با کیبرد ی که ظاهر میشه کارکردالبته میتونید کیبرد کوچکتر و یا حذف کنید(بستگی به برنامه)نقل قول:
سلام. می خواستم نظرتونو راجع به فیلم برداری vivaz بدونم. خوبه یا بد؟
چه گوشی ، با همین قیمت ویواز ، فیلم برداریش از ویواز بهتره؟
فیلمبرداری ویواز واقعا خوبه. مخصوصا فوکوس لمسی ش فوق العاده س . جزییات رو هم تقریبا خوب نشون میده. اگه فیلمهای گرفته شده رو توی ال ای دی تماشا کنید نتیجه رضایت بخشه . فکر کنم تو این رنج قیمتی گوشی با این امکانات وجود نداشته باشه (با توجه به دوربین 8 مگاپیکسلی) تنها مشکلش سیمبین بودنشه و ضعیف بودن اسپیکر
برین به این ادرس
Location> Positioning>Positioning Methodes
بعد تیک Network Base رو بزنید از این به بعد گوشی برای تعیین موقعییت یه لحظه به اینترنت میره و یه مبلق خیلی خیلی کم میدازه ولی در عوض زیر 20-30 ثانیه کانکت میشه
من بدونه این حالت کمه کم 15 دقیقه میکشید تا کانکت بشه که خیلی مواقع بیخیال می شدم از اینکه به خوام از GPS استفاده کنم
کسی نرم افزار تبدیل سیمبیان به اندروید رو نصب کرده ؟ جواب میده ؟ یعنی نرم افزار اندروید بعدش میتونیم نصب کنیم؟
درایور گوشی ویواز رو از کجا پیدا کنم ؟ رم رو عوض کردم واسه همین نیستش
عزیزم احتمالا منظورتون SPB Shell هست که تنها ظاهر گوشی رو شبیه اندروید می کنه!
هیچ گونه تغییر سیستم عاملی در کار نیست!!
کسی از قیمت Vivaz و Vivaz Pro اطلاع داره؟
ویواز 240 تا 250 تومنه تو این گرونی!!
اين مشكل پلير حل نشده هنوز ؟ ...... يعني يه راهي وجود نداره كه بشه يه فيلم رو بدون مشكل ديد ؟ البته بدون كانورت ....... بابا اين چه مسخره بازييه ..... يكي بره اين سيمبيان رو جم كنه
سلام. یه سؤال کوچولو و مهم دارم.
وقتی می خوای بری تو گوشی (گوشی خاموش نباشه) یه رمز میاد که صاحب گوشی اون رو گذاشته. تا هر کی نتونه بره تو گوشی.بعد رمز رو وارد می کنه و میره تو گوشی. می خواستم بدونم که امکان چنین کاری در گوشی ویواز وجود داره؟
ممنون میشم. موفق باشید.
گوشی من افتاد تو چاه و خلاص .حیف خاطرات خوبی از فیلمبرداری و عکسبرداری و موزئیک تو هدفون ازش داشتم عوضش ازدست سیمبینش راحت شدم . برم ببینم چی می تونم بخرم
سلام. می خواستم بدونم که میشه رو گوشی ویواز رمز گذاشت؟ مثلا فرض کنیم که اس ام اس اومد و تو میری اس ام اس رو نگاه کنی اول باید رمز رو بزنی تا وارد گوشی بشی .
البته منظورم این نیست که گوشی خاموش رو، روشن کنی و بعد رمز بزنی. منظورم اینه که گوشی روشن باشه و درحال کار باشه، صفحه ی گوشی قفل بشه و برای دوباره وارد شدن به گوشی باید رمز بزنی.
موفق باشید.
بله میشه دوست عزیز
شما بگرد دنبال نرم افزار acvanced phone lock
نصبش کنی دگه واسه هر قسمت و برنامه گوشی میتونی رمز بذاری
تو قسمت نرم افزارهای کاربردی فروم هست
ضمنا تو اینترنت هم سرچ کنی سریعا پیداش می کنی
نقل قول:
واقعا ممنونم. اما میشه که چگونگی راه انداختنشو توضیح بدین.
ممنون. میشم.
سلام
این حال پرواز رو میشه برای همیشه متوقف کردش. من نمیدونم این چه جوریه هی خوردکار چند وقت یه بار میره رو حال پرواز بدون اینکه دستم به تنظیمش بخوره . مثلا میام فیش شارژر رو ازش جدا کنم یه دفعه میره رو این حالت .
سوال 2 ) اگه گوشی رو -- کنیم از گارانتی خارج میشه ؟
مرسی
نقل قول:
سلام ، اگه منظورتون اینه که یه رمز کلی روی گوشی باشه که هر بار مثلا بعد از 1 دقیقه گوشی قفل بشه و دفعه بعد که بخوای وارد بشی اول ازت رمز بخواد که این توی امکانات خود گوشی هست، حتی می تونید زمان هم تعیین نکنید و هر وقت خواستید فقل کنید. اما اگه منظورتون اینه که روی یه بخش خاص از منو رمز بزارید همونطور که دوستمون گفتن نرم افزار های زیادی هست که اینکارو می کنه
کاری ندارهنقل قول:
شما برنامشو دانلود کن
رو گوشی نصب کن
بعد که بری داخلش میتونی رمز تعریف کنی براش (فکر کنم رمز اولیش 0000 باشه)
بعد یه قسمتی داره که میتونی تیک بزنی کدوم برنمه یا قسمت گوشی قفل بشه و قبل از ورود رمز بخواد
شما دانلود و نصب کن بقیش شفافه
نقل قول:
سلام. من برنامشو دانلود کردم و ریختم تو گوشی. اما نتونستم وارد برنامش بشم. باید دکمه OK گوشی رو بزنم تا برم توش، اما وقتی می زنم اون برنامرو ارسال میکنه( مثلا با بولوتوث) . کلا نمی تونم واردش بشم. درضمن گوشی واس خودم نیست و مدلش سونی اریکسون w595 است.
لطفا راهنماییم کنین.
موفق باشید.
نقل قول:
سلام. ببخشید من همین الآن تو اینترنت که دوباره سرچ کردم نوشته بود این نرم افزار با گوشی های نوکیا تهیه شده.
اما وقتی تو سایت درخواست این نرم افزار رو کردم ، گوشی های سازگار با این برنامه رو سونی اریکسون زدم و این نرم افزار رو برام آورد. واقعا گیج شدم.
لطفا راهنماییم کنین.
ممنون میشم. موفق باشید.
سلامنقل قول:
دوست من این گوشی سیمبین 5 هست که ماله نوکیاس
99% برنامه های سیمبین نوکیا روش نصب میشه پس نگران نباش بنصبش حالشو ببر
ویواز 300 شده قیمت دیروز پرسیدم
واووو
باز رفت بالا :دی
ویواز پروم رو 2 سال پیش خریدم 320 تومن :دی
دوستان یه سوال
برای کانکت شدن به اینترنت از طریق وایرلس باید هر بار پسورد مودم رو بزنم
راهی هست که یک بار این پسورد رو یه جایی ذخیره کنم تا هربار ازم نپرسه؟
مثل لپ تاپ که وقتی یه بار میزنی تا پسورد مودم تغییر نکنه دیگه ازت پسورد نمی خواد
میشه؟
ماله من با همون بار اول کانکت شد دیگه هم نخواستنقل قول:
مستونی دوباره تنظیمات رو دوباره ست کنی
چون گزینه سیو پسورد داشت فک کنم:10:
از connectivity روی Wi-Fi که میرم شبکه رو شناسایی میکنه
اما از اونجا کاری نمیشه کرد از وقتی به مودم پسورد دادم
هیچ تنظیماتیم نداره
از کجا باید چک کنم ببینم پسورد سیو داره یا نه؟
ممنون
ویواز پرو یکم کم یاب شده قیمتش هم 350 هست
برو به این ادرس
Connectivity>Destination<Internet
اکانت مربوط به وای فایت رو اگه اینجا هست Editکن وپس وردش رو عوض کن که برای پس ورد عوض کردن برو تو قسمت Wi-Fi Security Setting بعد Pre-Shared Key که این منو ها تو Edit مربوط به اکانت وای فای ت هست
اگر هم نیست با گزنیه Add new Access point وای فای ت رو اضافه کن به لیست internet
سلام
دوستان من یه گوشی vivaz گرفتم سه روز تو دستم بود یه صبح که از خواب بلند شدم دیدم گوشیم خاموشه و روشن نمیشه.
بردمش تعمیر گفتن درست نمیشه.
میخواستم ببینم تا حالا چنین مشکلی برای شما پیش اومده.
شارژ گوشیتون تموم شدهنقل قول:
برا منم چند بار اینجوری شده باطری دور اوردم جا زدم زدم به شارژ ردیف شد البته رم رو هم درواوردم
سلام دوستان عزیز
دوستان کسی میدونه u5 یعنی چی? آخه یه ویواز گرفتیم اسمش vivaz u5 هست.
یعنی vivaz u5 با vivaz تفاوتی داره?
ممنون می شم توضیح بدید.
خیر، فرقی نداره ...نقل قول:
Vivaz نام کاملش هست Vivaz U5 ...
مثلاً ویواز پرو (که کیبورد داره) نامش U8i هست ...
سلام
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید -- گوشی ویواز به چه صورت هست و از کجا باید شروع کنم. می خوام روش برنامه نصب کنم .