من فارغ التحصیلم ولی آره چاق شدم عجیب....
Printable View
من فارغ التحصیلم ولی آره چاق شدم عجیب....
علاجش ورزشه . فقط دوچرخه سواري :27:نقل قول:
سلام.
یه سوال.واسه ثبت نام تو دانشگا امام صادق(ع) و امام حسین (ع) ویژه خواهران چه کارایی علاوه بر ثبت نان سراسری و پیام نور باید کرده؟باید بازم کارت بگیرم
آقا یکی بیاد درست و حسابی در مورد دانشگاه امام حسین توضیح بده ببینم ارزش داره تیک بزنیمش یا نه؟؟؟؟اصلا جای خوبیه؟؟؟
چون شنیدم میگن همون جا حین تحصیل کارمند سپاه حساب میشی و مثل کارمند سپاه حقوق و مزایا داری و بعد تموم شدن تحصیلاتت مستقیم میری سر کار....
آیا اینا تایید میشه؟؟؟؟
پذیرش دانشجوش چه جوریه؟؟؟؟
حالا من که ثبت نامم تموم شده می تونم تو 8 دی ماه گزینش رو تیک بزنم؟؟؟
؟(چند نفر پذیرش میکنه؟؟؟ کسی هم ثبت نام کرده از بچه های پی سی ورلد؟؟؟؟؟)
...
خلاصه یه توضیح جامع می خوام.....
نقل قول:
دانشگاه امام صادق:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من نه دانشگاه امام حسین و نه دانشگاه امام صادق نیاز به کارت ندارند.
اینم شرایط و ضوابط:
برو اینجا همه چی توضیح داده شده:نقل قول:
کد:http://iran-eng.com/showthread.php?t=51905
شما که قصد داری دانشگاه امام صادق بری قبلش به نظر من بپرس ببین محیطش چجورینقل قول:
یکی رو میشناسم که اونجا گزینش میکنه گفت که اگر قبول بشی میان تحقیق میکنن (از همسایه ها و...)
برای خانوما که شرایطش....... :2:
بعد تازه خودشون دسته بندی میکنن که کی توی کدوم رشته درس بخونه!!
ولی محیطشو استاداشو که گفت من ندیده......
ولی از نظر سطح علمی بالاست
گفتم اینا رو بگم پشیمون نشید
نقل قول:
زیاد نگران چاقی نباشید.
فردا پس فردا که ایشالا رفتیم یه شهر دیگه خونه دانشجویی یا خوبگاه اون موقع خود به خود لاغر میشیم
حاجی هم شما هم بقیه یه چیزیو جدی بگم چون دیگه از این به بعد فک کنم به جای هر روز هفته فقط یه شنبه ها با 4شنبه هارو بیام اینترنت :دی :دی ( میخوام درست حسابی این 26 هفته رو بشینم درس بخونم همین چند وقت پیش بود به هم میگفتیم بابا 38 هفته مونده نه اصلا 44 هفته مونده کو تا برسیم به 30 حالا داریم میرسیم به 20 چیزی نمونده که برسیم به 1 ) :دی داشتم میگفتم
اگه واقعا از الان بخوای بگی که نمیشه قبول شد که کارت زاره پسر انسان با امید زنده هست باور کن هر کسی که بخواد توی این 26 هفته شریف قبول شه حتی اگه تا الان هم یک کلمه هم درس نخونده باشه فقط پشتکار داشته باشه و پیوسته کار کنه قبول میشه من نمیدونم چقدر نمونه نیاز هست که از خیلیهای ماها که هی هم اینترنت میایم کمتر بودن ولی توی همین آذر یا اواخر آبان شروع کردن و دانشگاه های بزرگی دارن درس میخونن :دی :دی
خب دیگه من برم خدانگهدار بچه ها :دی :دی
درسته ولي به شرطي كه هي نگيم چون مثلا فلاني از بهمن شروع كرده منم از بهمن شروع ميكنم ، اونايي كه تا الان زياد جدي نبودن از همين حالا شروع كنن نه از فردا ، چون اون فردا وجود خارجي ندارهنقل قول:
وقت طلاست ، از تك تك روز ها و ساعات بايد استفاده برد ، چه بسا كه كه توي 2 ساعت فقط يه مطلبي رو ياد بگيريم ، همون مطلب درصدمون و در نتيجه تراز و رتبمونو توي كنكور رقم بزنه ، تا ميتونين از وقتتون استفاده ببرين ، فرض كنين شمارو با دو تا كيسه گوني توي يه انبار طلا ول كنن ، اينجا شما سمج ميشين و تا جا دارين طلا براي خودتون جمع ميكنين ، وقت هم همينطوره ، تا جا داريد مطلب ياد بگيريد ، بخونيد ، تست بزنيد ، كه ماه تير كه برسه از انبار طلا كه اومديد بيرون حرص نخورديد كه كاش بيشتر جمع كرده بودم از طلاها ، سمج باشيد و توي درس سماجت رو ياد بگيريد
سلام:46:
یه سوال دارم درباره آزمون سراسری و آزاد
فارغ التحصیلان دوره روزانه مقطع کارشناسی مجاز به شرکت در کنکور سراسری و آزاد هستن؟
طبق این بند:
فارع التحصیلان در صورت قبولی در رشته های روزانه باید شهریه پرداخت کنند.این شرایط درباره رشته های پزشکی دندان چزشکی و داروسازی که دوره شبانه نداره چه جوریه؟نقل قول:
و) با توجه به محدودیت امکانات دانشگاه ه وموسسات آموزش عالی دولتی ولزوم توزیع عادلانه فرصت ها موجود بین تمامی متقاضیان، پذیرش آن دسته از داوطلبانی که قبلا با استفاده از امکانات دولتی (آموزش رایگان) تحصیلات خود را در رشته ای به اتمام رسانیده اند، در همان مقطع قبولی و در همان دوره (روزانه) امکان پذیر نمی باشد. این قبیل داوطلبان در صورت تمایل می توانند برای دورۀ نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضی شوند ویا در صورت قبولی در دورۀ روزانه (به جز رشته های تحصیلی گروه آموزش پزشکی)، می توانند با پرداخت شهریه همانند دانشجویان دورۀ نوبت دوم (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصیل دهند.
من این سوال رو تو سایت سنجش مطرح کردم که به من گفتن مجاز به شرکت تو کنکور برای رشته پزشکی
نیستم!!!:18:چون فارغ التحصیل کارشناسی ام(روزانه) و در تنها در صورت کاردانی بودن مجاز میشدن!!
تو هیچ جای دفترچه همچین چیزی ننوشته...و تو بند "و " هم اشاره ای نشده..لطفا اگه کسی اطلاع دقیق داره
راهنمایی کنه:11:
فوریییییییییییییییییییییی ه
بچه ها این کتاب زبان فارسی سبطی مله کدوم انتشاراته؟
کتاب فروشیه به من گفت مبتکران؟همینه؟
بچه ها این با اونی که گفتین فرق داره؟!نقل قول:
فکر کنم به احتمال زیاد مشکلت با زبان فارسی دکتر سبطی انتشارات دریافت حل بشه جلد اولش اومده که تا درس 8 آموزش داده جلد دوم هم بهمن میاد فکر کنم جلد اولشو بگیر مشکلت حل میشه
این جور که پیداس مثل اینکه مبتکران چاپش کرده!
آقا ما بالخره نفهميديم كه اين معدل سال سوم درست بود يا كل ديپلم :13:(الان به شك افتادم ! نظر شما چيه ) بعدش اون فرمي هم كه توي دفترچه هست و گفته ببرين به نميدونم مدرسه بدين كجا بدين قضيش چيه ؟ (همون كه قيچي داره !)
این کتاب نمیدونم ولی این کتابی که گفتم جدیده یک ماه بیشتر نیست که چاپ شده میتونی قسمتی از کتاب از اینجا دانلود کنینقل قول:
کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=39
نقل قول:
آقا ما بالخره نفهميديم كه اين معدل سال سوم درست بود يا كل ديپلم :13:(الان به شك افتادم ! نظر شما چيه ) بعدش اون فرمي هم كه توي دفترچه هست و گفته ببرين به نميدونم مدرسه بدين كجا بدين قضيش چيه ؟ (همون كه قيچي داره !)
یه جا باید معدل کتبی تونو وارد کنین .توی فیلد بعدیش معدل کل سال سومتونو.
اون فرم شماره 2 هم بعدا واسه ثبت نام دانشگاتونه(تا اونجا که یادم میاد)
زده جلد دوم آخر فروردين 89،
تا اون موقع كه ما 7 دوره زبان فارسي رو تموميديم
راستي اين فرم شماره 2 رو حتما بايد پر كنيم ؟
يعني من از شهرستان بايد بلند شم بيام مدرسه تاييدش كنم ؟
بده مدیر مهرش کنه.نقل قول:
شما مطمئن هستين ؟ آخه توي دفترچه يه جور نوشته توي سايت يه جور ديگه !نقل قول:
جریان فرم شماره 2 چیه؟نقل قول:
راستي اين فرم شماره 2 رو حتما بايد پر كنيم ؟
سعید جون من فقط واسه تکواژ شماری گفتم که مشکلشون حل بشه :11:نقل قول:
زده جلد دوم آخر فروردين 89،
تا اون موقع كه ما 7 دوره زبان فارسي رو تموميديم
میدونم اینجا جاش نیست ولی به دوستانی که تو قرابت معنایی و املا و لغت ادبیات مشکل دارن پیشنهاد میکنم کتابهای زیر تهیه کنید
کتاب تناسب مفهومی + املاء و واژگان تالیف دکتر سبطی انتشارات دریافت
اگه زدن تست های املا واستون یه رویاست اکتا املا و واژگان دریافت بگیرید به امکان 99% تست های املا مثل آب خوردن حل میکنید:46:
پیمان جون منم دقیقا همین سوال دواسم پیش اومد من اصلا به دفترچه نگاه نکردم فقط این کد هارو نگاه کردم:46:نقل قول:
تا اونجا که من لا به لای تبصره و بند هاش خوندم متوجه شدم اونایی که شهرشون عوض شده کافیه با کارنامه سالای پیششون برن اداره آموزش پرورش نزدیک بهشون واسه تکمیل فرم (البته خودت این دفترچه رو یه نگاه بنداز چون این بند مربوط به من نمیشد یه نگاه کلی بهش انداختم ولی مطمئنم نیازی نیست بری شهرستان محل سکونت قبلیت)نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا سازمان سنجش واسه اذیت کردن داوطلبا هم شده این یه فرم رو میخواد غیر اینترنتی کامل شه!! گواهی رشته است با معدل و این جور چیزا . بنظرم با این همه پیشرفت سازمان سنجش از نظر نرم افزاری این فرم یه جور نشانه ضعفشه . این کارم باید از طریق اینترنت انجام میشد:13:کی حوصله داره بره دبیرستان!!
سلام کسی اطلاعی راجع به جامعه آماری گزینه2 نداره؟(از سنجش بیشتره؟)یه دوستام انسانیه 250 سهمیه 1900کشور شده.خیلی پز رتبشا میده.میخوام بدونم وضعش چه جوریاست؟
منم یه نگاهی بهش انداختم فکر کنم واسه داشنگاه لازمه یعنی فعلا لازم نیست این فرم پر کنیم اگر(حتما!) دانشگاه قبول شدیم میریم این فرم پر میکنیم یا هر وقت که وقت کردیم ولی موقع ثبت نام دانشگاه لازمه این فرم هم پر کرده باشیم حالا هرکسی وقت داره بره آموزش پرورش و پرش کنه هرکی وقت نداره بذاره بعد کنکور:46:( من که عمرا برم آموزش و پروش اینجا سر کوه:31:)نقل قول:
ظاهرا سازمان سنجش واسه اذیت کردن داوطلبا هم شده این یه فرم رو میخواد غیر اینترنتی کامل شه!! گواهی رشته است با معدل و این جور چیزا . بنظرم با این همه پیشرفت سازمان سنجش از نظر نرم افزاری این فرم یه جور نشانه ضعفشه . این کارم باید از طریق اینترنت انجام میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی حوصله داره بره دبیرستان!!
پس این واسه ی موقع ثبت نام دانشگاه لازمه..واسه کنکور لازم نیست...خوبه تا اون موقع یه گلی میگیریم به سرمون: دی
ولی ما که اینجوری پیش میریم فکر کنم اصلا نیازی به فرم شماره 2 نداشته باشیم:41:نقل قول:
پس این واسه ی موقع ثبت نام دانشگاه لازمه..واسه کنکور لازم نیست...خوبه تا اون موقع یه گلی میگیریم به سرمون: دی
من که فرم شماره 2 رو تازه شنیدم
من 2 فقره کارت خریدم واسه ثبت نام هنر و علوم تجربی .
برای درس هنر رو کدوم درس ها تمرکز کنم؟
راستی من کد سربازی رو زدم 5 به نظرتون درست هست
متولد 69/12/29 و امسال هم پیش می خونم هم دیپلم
دهن ما رو چیز کرد نین قدر ارور داد
يعني شما هنوز ديپلمتون رو نگرفتين ؟ معدل ديپلم چي زدين براي ثبت نام ؟نقل قول:
چرا خوب دفترچه رو نمی خونید؟ باید 6 رو بزنید. و دفترچه ی سربازی رو هم ارسال کنید.نقل قول:
اخه من محصل هستم و دفترچه هم نگرفتم دفترچه رو 2 بار خوندم به این نتیجه رسیدم 5 بزنم چون محصل هستم
درضمن معدل رو هم 10 زدم بعد که دیپلم بگیرم اصلاح می کنم (خدا ریاضی و فیزیک رو از زمین برداره)
کسی نمیگه برای هنر رو کدوم درسا باید تمرکز کرد؟
از همه ی کسانی که رشته تجربی، ریاضی و انسانی هستن میخوام بپرسم که شماها واسه چی کنکور هنر شرکت می کنید؟
همه می دونن ظرفیت قبولی هنر خیلی پایینه و از رشته های دیگه میان جای یه هنرستانی رو تنگ می کنن.
اکثر رشته های هنری هم نیمه متمرکزه و برفرض اگه شما ازمون سراسری رو قبول شدید، ازمون عملی رو میخواید چیکار کنید؟
بعدم باید بگم این حرف کاملا غلطه که ریاضی و تجربیا کنکور هنر راحت قبول میشن، به دلیل اینکه برای قبولی همه ی رشته ها جز طراحی صنعتی ریاضی ضریب 1 داره و حتی رتبه های تک رقمی و دو رقمی هم ریاضیو خیلی پایین می زنن و یا بیخیالش میشن...شما هم زیاد امیدی به درس ریاضی نداشته باشید.
اگه بتونید حتی همون طراحی صعنتی هم قبول شید، امتحان عملی فوق العاده سختی داره.
تاپیک هنر خیلی پایین بود...گفتم اینارو اینجا بگم که خواننده بیشتری داره.
سلام
من هنوز نه کارت خریدم نه ثبت نام کردم به نظرتون تمدید میکنن ؟
دیروز که میگفت 50 % داوطلبین ثبت نام کردن پس به امکان زیاد تمدید میکنننقل قول:
من هنوز نه کارت خریدم نه ثبت نام کردم به نظرتون تمدید میکنن ؟
بچه ها واقعا ميشه همچين چيزي ؟ كسي كه بهمن ماه ديپپم رو ميگيره و تابستون هم پيش رو تموم ميكنه واقعا ميتونه الان ثبت نام كنه ؟ هيچ شكلي پيش نمياد ؟ ( پسرخاله من اين وضعيت رو داره )
آقا کسی میدونه این فرم مخصوص ثبت نام اتباع رو از کجا میشه گیر آورد؟
نوشته بودن که تو سایت میذارن ولی تو سایت سنجش نیستش. :41:
تو همه خبرهایی که منتشر شده هم اومده که باید فرم رو یا از پیک سنجش در بیارین یا اینکه از خود سایت پرینت بگیرین ولی من دیروز نتونستم پیک سنجش تهیه کنم (گفته بودن تو تاریخ 23 آذر تو پیک سنجش منتشر میشه). به هوای اینکه تو سایت میذارن ولی الان که نگاه میکنم انگار نه انگار. هیچی نیست.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
اصلا یه چیزی چرا من تو هیچ کدوم از باجه ها چیزی به نام پیک سنجش تا حالا ندیدم؟ از جای خاصی تهیه میشه؟ مال دیروز رو میشه گیر آورد؟
اگر کسی مال دیروز رو داره جون من یه کاری کنه اون فرم به دستم برسه.
در مورد این فرم شماره 2 حواستون باشه تو دفترچه نوشته کسانی که محل اخذ مدرک پیش دانشگاهی و یا یکی از دو سال آخر دبیرستانشون ( دوم یا سوم) یکی از بخش های مرکزی شهرهای : اصفهان - تبریز - تهران - شمیرانات - شیراز و مشهد هست نیازی به تهیه این فرم ندارند!
به احتمال 99% مشکلی پیش نمیاد.(سال قبل یکی از بچه ها این کارو کرده بود.)نقل قول:
من موندم تو این یه هفته ی گذشته فقط 600 هزار نفر ثبت نامم کرده......
احتمال اینکه امروز 500 هزار تا و بیشتر ثبت نام کنن میره.....(نظر به اینکه سایت سنجش زورکی بالا میاد..:31:.)
منم این کار رو می کنم ولی دی دیپلم میگیرم و پیش 1 رو اسفند میدم پیش 2 رو خرداد و تموم میشهنقل قول:
حدود یک میلیون نفر ثبت نام کردن و تا 27 آذر هم تمدید شد.