سلام دوستان من قصد خرد tv دارم 2 مدل مد نظر خودم:
sony 40" ex710
و
panasonic 42" d25
میانه این 2 تا کدوم بهتره(برای من خرابی کمتر عمره بیشتر مهمتر از کیفیت تصویره)؟
ایا ان تخاب بهتری هم وجود داره تا رنج قیمتی 1800000 ؟
تشکر پیشاپیش از راهنمایاتون.
سلام دوستان من قصد خرد tv دارم 2 مدل مد نظر خودم:
sony 40" ex710
و
panasonic 42" d25
میانه این 2 تا کدوم بهتره(برای من خرابی کمتر عمره بیشتر مهمتر از کیفیت تصویره)؟
ایا ان تخاب بهتری هم وجود داره تا رنج قیمتی 1800000 ؟
تشکر پیشاپیش از راهنمایاتون.
با اجازه استادم ابی عزیزنقل قول:
LG 42LE7500/7600
داداش این مدل ال جی بدون قاب با صفحه ضد گرد و غبار و همچنین دارای سیستم جدید Led Plus هست
اگه میخوای در ارتباط با سیستم های مختلف ال ای دی هم مطلب بخونی یه نگاه به لینک زیر بنداز
Samsung C6900/6960کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit
این مدل هم دیزاین بسیار زیبا و کیفیت تصویری خوبی داره و دارای سیستم جدید Precision Dimming هست
ضمنا به نظر حقیر که خیلی از تی وی ها رو با هم مقایسه کردم سونی رو بیخیال شو چون به نظرم کیفیت تصویر خوبی نداره
ولی پاناسونیک D25 هم گزینه خوبی هست. ولی با اون رنگ بنفش قابش ضد حال میزنه
بعدشم داداش فقط مقاومت و طول عمر رو در نظر نگیر مهمترین فاکتور کیفیت تصویر هست و با توجه به اینکه در حال حاضر تصاویر اس دس بیشتر در دسترس ما هستند پنل باید از عهده پخش اونها به خوبی بربیاد و گرنه شما ازانتخابتون پشیمون میشین
اکثر ال ای دی ها عمر بالایی دارن و میزان خرابی ها فعلا بیشتر برای تی وی های 3D هست
دوست عزیز منظور شما ex710 سونی هست یا کلاً برند سونی؟ چون منم هنوز گیرم صبر کنم سری D سامسونگ بیاد یا HX800 سونی بگیرم...نقل قول:
یکی دیگه از دوستان هم صفحات قبل فرمودن که خرابی 3D ها زیاده :41: شما هم فرمودین دیگه مطمئن شدم همین طوره اعصابم داغون شد چون منم چند صفحه قبل گفتم کیفیت تصویر آینه باشه و احتمال خرابی کم باشه برام از همه چیز مهم تر هست که با این شرایط فکر کنم فعلاً دور 3D رو خط بکشیم بهتر باشه چون حال گیری میشه 2500 پول بدی بعد از یکی دو سال خراب بشه :41:
عجب سخته انتخاب تلویزیون :31:
البته بهتره که در این مورد با جنابt_tanhayam مشورت کنید ولی به نظر من برند سونی فقط داره پول اسمش رو میگیره و نتنها تفاوت خاصی از نظر تصویری با بقیه رقبا نداره بلکه در بعضی از مدلها هم ضعیف عمل کردهنقل قول:
در مورد سه بعدی ها هم من اگه بودم حالا حالاها سه بعدی نمیخریدم
به نظرم صبر کنیم بهتره سه بعدی های با کیفیت بدون نیاز به عینک در راهند.البته باید صبر داشته یاشید
ای بابا تا وقتی سه بعدی ب عینک بیاد تو ایران که ما پیر شدیم :4:
دیشب این موضوع رو با چشم خودم دیدم ! سونی کنارش یه سامسونگ با نصف قیمت و یه lg بود و از هر دو ضعیف تر عمل میکرد .نقل قول:
البته بهتره که در این مورد با جنابt_tanhayam مشورت کنید ولی به نظر من برند سونی فقط داره پول اسمش رو میگیره و نتنها تفاوت خاصی از نظر تصویری با بقیه رقبا نداره بلکه در بعضی از مدلها هم ضعیف عمل کرده
یه مسئله ای هست اونم اینکه اکثرا سه بعدی ها بهترین تصاویر 2 بعدی رو هم دارند . به قول معروف حتما به خاطر سه بعدی نباید سه بعدی خرید ! کلا سه بعدی ها پنل های سریع تری هستند معمولا .نقل قول:
به نظرم صبر کنیم بهتره سه بعدی های با کیفیت بدون نیاز به عینک در راهند.البته باید صبر داشته یاشید
سلام بر tanhayam عزيز:11:
بالاخره با توجه به كمبود بودجه اي كه داشتم SONY 32 EX500 گرفتم.نظرت در موردش چيه؟
راستي يه خورده تصويرش دوتاييه با آنتن معمولي ، اگه گيرنده ديجيتال بگيرم از بين ميره؟:46:
ببخشید من به جای تنهایم عزیز جوابتون رو میدم این ex500تو سایز 32خیلی معرکه است از نظر کیفیت تصویر میگم البته اکٍثر تی وی های 32 تصویر خوبی دارند ولی به نظرم این یکم از خوب بالاتره،حتما از گیرنده دیجیتال یا ری س ی و ر با کابل hdmiاستفاده کن:11:نقل قول:
[/COLOR]-همونطور كه دوست خوبم گفت هستنقل قول:
-هم اندازه واينچ دوست داشتنيه هم تصوير خوبي داره
-حتما مشكل از انتن هست يك ستاپ باكس براش تهيه كنيد ولذتش و ببرين
سلام
آقا من یه دونه LCD مانیوتور یا TV میخواهم که این مشخصات رو داشته باشه
1 - قیمتش حدود 270 تا 300 باشه
2- سایز 22 به بالا باشه(با توجه به قیمت)
3 - فقط واسه بازی کردن میخواهم پس دو تا کابل HDMI بخوره.حالا یه دونه هم خورد مشکلی نیست
4 - -چون واسه بازی میخواهم زمان پاسخ گویی و انطباق تصویرش بالا باشه
خلاصه اینکه میخواهم کیفیت بالایی داشت باشه
خودمم 2261VP دارم ولی مثل اینکه دیگه این مدل تولید نمیشه
مرسی
نقل قول:
LG /2794DP
البته سایز 23 اینچ رو هم مادیران داره
فكر كنم اينجا مطرح كني بهتر جواب ميگيري علي جان :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
با توجه به قيمتشون كه فكر مي كنم نزديك به هم باشه ، گيرنده ديجيتال رو پيشنهاد مي كنيد يا ری س ی و ر ؟:8:نقل قول:
MR30فقط اگه بخوام از بانه بگیرم مدل معادل سام سرویس چی میشه ؟ و از بانه بگیرم یا نه؟نقل قول:
آقا ابراهیم با همین مشخاصات که بالا گذاشتم واسه یه TV هم چیزی گیر میاد؟
یه مدل ال جی M2794DP که هم مانیتور هست و هم TV شما در موردش اطلاعی ندارید؟اسپیکر داره خودش؟
با این حساب ex710 sony که جالب نیست و حذف میشه
حالا بینه این 3 گزینه :(البته اگه گزینه و مارک بهتری هم وجود داره لطفا معرفی کنید؟)
panasonic 40" d25
و
LG
و
samsung
کدو انتخاب بهتری هست؟ البه در بین LED ها من دنبال ال ای دی خوب مقاوم تا قیمت 1900000 هستم؟
واقعا متشکر از راهنمای های کامل , حرفه ای و صمیمانتون
مهندس t_tanhayam جان ی راهنمای هم به من میدی ممنونت میشم?
علي جان فكر ميكنم توي اين اندازه ها hdtv هاي بدر بخوري گير نميادنقل قول:
معمولا مشخصات اينچ هاي پايين توي همه برندها ضعيف هست
توصيه من همون خريد بهترين مدل مانيتور موجود هست تا يك hdtv با مشخصات ضعيف
sony ex700 گزينه بدي نيست از نظر من يكي از مدل هاي پيشنهادي هستنقل قول:
در مورد d25 هم صحبت هايي قبلا بود زاوي ديد خوبي داره بخاطر استفاده از پنل هاي ips
منتها در بلك لول و از نماي نزديك نسبت به ex700 ضعيف تر هست
در مورد c6900 هم گزينه خوبيه امكانات فوق العاده اي با هزينه تقريبا مناسب (البته قيمت بانه)
البته نا گفته نمونه همه اين پنل ها مشكلات ابري شدن رو تا حدودي دارند
واقعا ممنون حالا بینه این مدلها به قوله معروف کدوم خرکارتره؟نقل قول:
sony ex700 گزينه بدي نيست از نظر من يكي از مدل هاي پيشنهادي هست
در مورد d25 هم صحبت هايي قبلا بود زاوي ديد خوبي داره بخاطر استفاده از پنل هاي ips
منتها در بلك لول و از نماي نزديك نسبت به ex700 ضعيف تر هست
در مورد c6900 هم گزينه خوبيه امكانات فوق العاده اي با هزينه تقريبا مناسب (البته قيمت بانه)
البته نا گفته نمونه همه اين پنل ها مشكلات ابري شدن رو تا حدودي دارند
و 1 سوال دیگه این جریانه برد و پنله چین و ژاپن و مالزی چیه واقعا؟ فرق میکنه؟ قابله تشخیص هست؟
-به هر صورت وسيله برقي هست هيچ اعتباري نيستنقل قول:
-با اين حال خوب برند سوني از قديم چه به درست ويا چه نادرست در مورد كيفيت ساخت مطرح بوده
-البته من در پنل هاي جديد اين رو قبول ندارم (نظر شخصي)
-پنل هاي پاين و سامي مورد نظر هم كيفيت ساخت بالايي دارند حتي توي رويو ها به اون اشاره ميشه
-خوب پنل ها رو كشورهاي مختلف ممكن هست مونتاژ كنند
-ولي در كل دليلي نداره چون فلان پنل در فلان كشور مونتاژ ميشه يعني بي كيفيت
-معمولا شت پنل محل مونتاژ رو نوشته
با اين حال در مورد تشخيص دقيق برد پنل نياز به منوي مخفي هست و چك كردن ورژن و نوع اون ..(سخت نگيرين)
وشته شده توسط aliahmadi22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
آقا من یه دونه LCD مانیوتور یا TV میخواهم که این مشخصات رو داشته باشه
1 - قیمتش حدود 270 تا 300 باشه
2- سایز 22 به بالا باشه(با توجه به قیمت)
3 - فقط واسه بازی کردن میخواهم پس دو تا کابل HDMI بخوره.حالا یه دونه هم خورد مشکلی نیست
4 - -چون واسه بازی میخواهم زمان پاسخ گویی و انطباق تصویرش بالا باشه
خلاصه اینکه میخواهم کیفیت بالایی داشت باشه
خودمم 2261VP دارم ولی مثل اینکه دیگه این مدل تولید نمیشه
مرسی
با اجازه بزرگان من سری m asus رو بهت معرفی میکنم باقیمت شمام میخوره و HDMI داره led هستالبه سری m اسوس lcd هم داره که ارزون تره
کد:http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/MS228H/
ممنون
من خودمم از دوستان پرسیدم مدل asus ms236h رو بهم پیشنهاد کردن
فکز میکنم مدل خوبی باشه
1 سوال فنی TX-L42V20E panasonic LED هست یا plasma؟
تو خوده سایت میگه LED هست
واگه led هست نسبت به d25 بهتره یا خیر؟کد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/v_lcd_spec.html
دوستان میشه مدل های LED panasonic معرفی کنن متشکر؟
عزیز این مدل مخصوص اروپاست و تو آسیا عرضه نشده.نقل قول:
فکر نمی کنم غیر از D25 مدل LED دیگه ای داشته باشه.
تو سایت آسیا که LED فقط همین D25 است.
[HTML]http://panasonic.net/avc/viera/asia2010/product/comparison_lcd.html[/HTML]
سلام
بین این دو مدل گیر کردم ، البته یکیش LCD و دیگری LED است
شاید مقایسه این دو مدل زیاد جالب نباشه
ولی چون شنیدم که LED زیاد جا نیفتاده و خواهانش کمه و از این حرفا میخوام نظر اساتید رو بدونم
Samsung LED 46C5550
Samsung LCD 46C695
خواهش میکنم که رفقا بگن که کدوم بهتره که من بگیرم
البته یه مدل دیگه هم هست که چشمم گرفته اون هم Samsung LED 46C6260 است
ببخشید که زیاد سئوال میکنم
اگه LED بهتره یه خرده از مزایاش نسبت به LCD رو بفرمائید
با تشکر
-سري مورد نظر شما ال سي دي هسـت دوست عزيزنقل قول:
TX-L42V20E panasonic LED هست یا plasma؟
-بين دو انتخاب اولتون c695 بهترين گزينه ممكن هستنقل قول:
ال اي دي ها معايبي مثل:
مشكلات ابري شدن
يكنواخت نبودن نور دهي پنل
صداي ضعيف تر
هزينه بيشتر
البته مزايايي هم دارند:
ديزاين واسليم تر شدن پنل
مصرف انرژي پايين تر
برايتنس عموما بيشتر
اگر هم ميخواين سراغ c6200 برين توصيه ميكنم سراغ c6900 برني چون گزينه بهتريه و در ضمينه كنتراست وclouding effect بهتر كار كرده
منظور از پانل فوق شفاف در مدل c695 چیست؟ایا این مدل دارای صفحه شیشه ای محافظ است؟
منظور استفاده از پنل هاي شفاف هست (ultra clear panel)وصفحه هاي گلاسي هستنقل قول:
نه مات ويا محافظ
-همونطور كه دوست خوبم گفت هست
-هم اندازه واينچ دوست داشتنيه هم تصوير خوبي داره
-حتما مشكل از انتن هست يك ستاپ باكس براش تهيه كنيد ولذتش و ببرين
سلام بر tanhayam مو.:46:
يه سئوال داشتم
1.ايت ستاپ باكس چيه؟!
2.با توجه به نزديكي قيمت ها شما گيرنده ديجيتالو پيشنهاد ميديد يا ر س ي و ر؟
-سلام عزيزنقل قول:
منظورم دستگاههاي گيرنده ديجيتال هست
-خوب به نظر وسليقه شما بستگي داره و شرايطتتون :46:
اميدوارم خريد گيرنده به اندازه خريد tv سخت نباشه>
مدل پيشنهاديت چيه؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
اميدوارم خريد گيرنده به اندازه خريد tv سخت نباشه>
مدل پيشنهاديتون چيه؟
مي خوام و اس بي بخوره و امكان ضبط همزمان چند كانالو داشته باشه
-اون ها هم مدل هاي زيادي دارند بستگي به مقدار هزينه كارايي قابليت ها متفاوت هستنقل قول:
من بلوسنس رو ميپسندم
-ميتوني اينجا مباحث رو دنبال كني:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=331
مي خوام يو اس بي بخوره و امكان ضبط همزمان چند كانالو داشته باشه
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
ممنون از راهنمائيت
فكر كنم حالا بتونم خصوصا خدمت برسم:31:
قصد خرید LCD با بودجه حدود 1.600.000 تومان رودارم که سایز 46 مد نظرم هستش ، و با اینکه محصولات الجی رو دوست ندارم (نمیدونم چرا محصولات کره زیاد برام باکیفیت شناخته نشده ) وهمیشه سونی و پاناسونیک و جدیدا هم از محصولات تصویری شارپ خوشم اومده ولی یکی از دوستان که فنی صوت وتصویر هست مدل 660 الجی رو پیشنهاد کرده و شدیدا هم تاکید داره که پنل بسیار خوبی داره و همچنین امکانات عالی ! که نهایتا میخوام اینو (660 الجی 47اینچ) رو بخرم ولی نمیدونم چرا دل چرکینم و به دلم نمی چسبه !
حالا توی این رنج قیمت از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند بهترین گزینه ممکن رو پیشنهاد بدهند با ذکر دلیل.
ممنون از تمام دوستان.
-خوب اينكه از مارك ويا برندي خوشتون نمياد يك مورد سليقه اي هست چيزي كه خيلي ها در خريد مد نظر قرار ميدننقل قول:
و حرف زدن در موردش فكر ميكنم نتيجه مثبتي نداشته باشه
sony ex500 گزينه خوبيه
همينطور lg ld660 مورد نظر شما هم با قابليت ها وامكانات خوب يكي از بهترين هاي بازار هست
سلام
یه سوال دارم -- اینکه تو تاپیکهای مختلف بیان میشه که پنل های 3d خرابی زیادی داره :18:
حالا سوالم اینه که این خرابیهایی که میگن توسط شما تایید میشه ---- فقط سه بعدی خراب میشه یا کلا پنل مشکل پیدامیکنه
لطفا یه توضیح کلی و جامع بدین ممنون
-معمولا امارهايي كه اعلام ميشه توسط سايت هاي معتبري هست مثل consumer reportsنقل قول:
حالا من خودم هم دقيقا منبع معتبري نديدم در اين مورد
اگر دوستان منبعي رو ميشناسند كه در اين مورد توضيح داده باشه خوشحال ميشيم مطلع بشيم
نقل قول:
پیرو فرمایشات ابی جان من هم منبع معتبری ندیدم و از دوستان شنیدم