ارور نمیده اون updater رو که باز میکنم پیغام میده که دانلود تمام شد رو دکمه start gme که کلیک میکنم این صفحه میره اما بازی بالا نمی یادنقل قول:
Printable View
ارور نمیده اون updater رو که باز میکنم پیغام میده که دانلود تمام شد رو دکمه start gme که کلیک میکنم این صفحه میره اما بازی بالا نمی یادنقل قول:
نمی شه لوگین کرد . توی فروم هم نوشته :نقل قول:
Yes there seems to be some issue with the log-in servers - at this point there is no information available on why or a time frame for a fix.
Please be patient and check back for official announcement from the GMs
جمعیت active بازی تقریبا ثابت هست. به خاطر شرایط خاص این بازی یه new player اگه ap buyer نباشه نمی تونه خوب پیشرفت کنه و بازی براش بی لذت میشه و بازی رو ترک می کنه . برای همین جمعیت بازی بالا نمیره. مگه اینکه سیاست این کمپانی عوض شه و اینقدر طمع کار نباشن و بی خیال چاپیدن پول مردم شن تا جمعیت بره بالا.نقل قول:
هنوزم جمعیت بازی کمه؟
عجیبه ! اولین باره چنین چیزی می بینم. روی سیستم های دیگه هم جواب نداد؟نقل قول:
نمی شه لوگین کرد . توی فروم هم نوشته :
Yes there seems to be some issue with the log-in servers - at this point there is no information available on why or a time frame for a fix.
Please be patient and check back for official announcement from the GMs
اگه مشکل از سرورهاشون باشه که یکی دو هفته ای احتمالا طول بکشه تا درست کنن.
آره.منم الان که می خوام لاگین کنم میگه can't receive Data
هنوز معلوم نیست تا کی باید منتظر بمونیم.
من با لپ تاپ تست کردم. مشکلی نبود. ولی داخل بازی یذره غیر عادی خلوت بود ! احتمالا بخاطره همین مشکل هست.نقل قول:
اگه می تونی مثلا با یه کانکشن دیگه مثل اینترنت هوشمند کانکت شو. اگر کار ضروری داخل بازی داری.
اگه اکثریت مشکل پیدا کنن بعد از درست شدن سرور به احتمال زیاد چند روزی +50% EXP بزارن. ولی خوب میره تو پاچه لول 60 ها که گریند نمی کنن.
پ . ن : راستی Kayden از بازی رفت ! الان گیلد لیدر گیلد اول Etain شده جناب آقای Bosh !
یه طوری تنظیم کرده بودم که امروز و فردا 20% بگیرم و 57 بشم . امروز که bdc , pid تموم می شه فردا هم exp استون . خرجمون با دخلمون جور در نمیاد QQ اینجور اشکالات هم که قوز بالاقوز می شه.
شایدم بد نباشه ..بتونیم ترک کنیم ! ولی خدایی هر جی من فکر می کنم به نظرم ترک کردن این بازی خیلی سخته . یه اتفاق خفن باید بیافته ...زلزله ای .. بمیرم یا یه چیزی تو این مایه ها ...نقل قول:
اگه مشکل از سرورهاشون باشه که یکی دو هفته ای احتمالا طول بکشه تا درست کنن.
نترس زن بگیری خود به خود ترکت میده.یه جوری ترک میکنی که نمیفهمی چطور شد.:31:نقل قول:
وقتی مخارج و مسئولیت زندگی افتاد رو دوشت اونوقت میفهمی دنیا دست کیه.:19:
نقل قول:
شانس من رو باش می خواستم برای اولین با این رو بازی کنم
الان درست شده .نقل قول:
شما هم اومدی ct ؟ :دینقل قول:
ما اینجا 80% پی وی پی ها رو بدون heal بازی می کنیم از بس فکشنمون حرفه ایه ^^ میومدی این ور خوووو
فکر کردی گیلد من مثل ct ه ؟ اینور همه 12 سالشونه . معمولا هم لولشون پایینه تا بخوای حرف بزنی می گه آقا بیا مون plvl کن QQ
یه بزرگسال داشتیم (گادس هم داشت ^^) امروز tor توپید بهش بخاطر +18 حرف زدن اونم گذاشت رفت .اونم بدبخت هیچی نگفت من همرو ندیدم ولی خیلی ساده داشت شوخی می کرد /
آخه یه 12 ساله چطوری می خواد تو این بازی pro بشه ؟! عقلش نمیکشه. مگه اینکه نابغه باشه. دیگه حداقلش 15 و 16 هست.نقل قول:
من که 546547 بار گفتم فقط گیلد یک باید عضو باشین تا بتونینین تو این بازی یه کاری بکنین.
بنده شخصا شایا رو به زن گرفتن ترجیح میدم lolنقل قول:
نترس زن بگیری خود به خود ترکت میده.یه جوری ترک میکنی که نمیفهمی چطور شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی مخارج و مسئولیت زندگی افتاد رو دوشت اونوقت میفهمی دنیا دست کیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زن بگیری از زندگی مجازی که خوبه از زندگیه حقیقی هم چیزی نمی فهمی ! من خودم اون زمان که جوون بودم 2 بار نزدیک بود زنم بدن !!!!! خطر از بیخ گوشم گذشت !
کلا زندگی تو ایران یه ریتم ثابت و مزخرفی داره که از بازی آفلاین هم خطی تر و مسخره تره. وقتی 20-28 هستی یا زنت میدن یا خودت عاشق میشی ! بالاخره ازدواج ! بعد 2 یا 3 سال اولین سری مشکلاتت با زنت شروع میشه ! بعدش زنت برای محکم شدن پایه های ازدواج و بستن دهن مردم برات بچه Drop می کنه! بعد این که بچه 4 یا 5 سالش شد سری دوم مشکلات شروع میشه ! (تو هر 2 سری اول و دوم امکان طلاق هست) اگه سری دوم مشکلات به خیر بگذره زندگی مشترک تقریبا دائمی میشه (امکان داره یه Loop هم تشکیل بشه و Drop بچه و مشکلات تکرار بشه ) و یکنواختی شروع میشه ! بعد بچت بزرگ میشه و مشکلاتت با بچه شروع میشه ! در همین حین باید در آن واحد چند تا کار همزمان انجام بدی تا دهن خانواده رو در مورد مسائل مادی ببندی. بالاخره بچت یا بچه هات ازدواج می کنن میرن (در عین حال همچنان موقع بدبختی هاشون وبال شمان ) بعدشم باید منتظر عزرائیل بود تا Leave the Life .
پ . ن : جزئیات +18 گفته نشد ! عرفان جان خواستی بگو برات PM کنم lol
اینجا مساله ث-/کص چون برای جوان ها حل نشده ست +18 یعنی بالغ شدن رو حول این چیزا می بینن در صورتی که یکی از شاخص های اصلی بلوغ کامل توانایی مسولیت پذیریه .
این دلایلی که گفتی قشنگ ! تایید می کنه که چرا ما بچه ! ها هنوز بچه ایم و اینکه چرا جای کار بیشتر و گرفتن مسولیتها ی بیشتر خودمون رو با بازی و ... اینچیزا سرگرم می کنیم ;)
این که سن و سالت بالا باشه مهم نیست که حاجی مساله اینه که متناسب با سن و سالت رفتار و زندگی کنی :46:
يعني نظر شما اينه كه تو اين سن و سال بازي كردن اشتباه يا بازي مال بچه هاس؟
اتفاقا من تو اروپا هم ديدم مثلا طرف با زنش يا حتي خونوادش ميشينه بازي ميكنه و تعدادشون هم كم نيست.
من خودم ترجيح ميدم به جاي اينكه بشينم برنامه هاي مزخرف و شر و ور رسانه ملي رو نگاه كنم(مثل سريالهاي جديد و بيخودي كه جديدا گذاشته زير هشت-فاصله ها و...) يا كار ديگه اي بكنم خودم رو با بازي انلاين سرگرم كنم.هر كس به يه تفريحي علاقه داره و اين هم يه تفريحه.
بازی >> اسمش با خودشه . شما با یه روانشناس صحبت کنی مخت رو تیلیت می کنه ! ما چون یکیش رو تو خونه داریم دیگه ...
مساله اینه که شما چند ساعت باید تفریح و بازی کنی در هفته که بشود نرمال >> در مورد من که نرمال نیست . بعد اینهمه ساعت شایا بازی کردن برای خودم حداقل روشن شده که نرمال نیست .
دلیل اصلی شما برای بازی دقیقا تفریحه یا فرار از یه سری چیزای دیگه ؟
هر کس خودش می دونه ! نیاز به بحث و جدل نیست . چون بحث و جدل برنده و بازنده می خواد و همه دوستدارن برنده باشن ... به هر حال ...
من اصلا بحثم در مورد بازی نبود. بحثم در مورد ازدواج بود.نقل قول:
نقل قول:
یکی از شاخص های اصلی بلوغ کامل توانایی مسولیت پذیریه
شما مثل اینکه خونه خوب روی شما کار شده ! اینا که حرف های اجتماعی سوم راهنمایی هست.نقل قول:
چرا جای کار بیشتر و گرفتن مسولیتها ی بیشتر خودمون رو با بازی و ... اینچیزا سرگرم می کنیم
اصلا می دونی کار کردن تو این جامعه یعنی چی؟ زن گرفتن یعنی چی ؟ این مسئولیت هایی که دلت می خواد داشته باشی یعنی چی ؟ من چون این چیزا رو خوب شناختم ازشون فراریم. کدوم پرفسوری گفته کسی زن ، کار و بچه نداشته باشه به بلوغ کامل نرسیده ؟! اینا حرف های 100 من 1 غاز ایرانی هاست که تو مخ جوون هاشون می کنن.
و یکی از دلالیل بدبختی ایرانی ها همینه.نقل قول:
اینجا مساله ث-/کص چون برای جوان ها حل نشده ست +18 یعنی بالغ شدن رو حول این چیزا می بینن
کدوم دلایل ؟ من که فقط در مورد پوچ بودن ازدواج تو ایران گفتم.نقل قول:
این دلایلی که گفتی قشنگ ! تایید می کنه که چرا ما بچه ! ها هنوز بچه ایم
هاها ... چه ربطي داره چون مال اول دبستان غلطه ؟نقل قول:
اینا که حرف های اجتماعی سوم راهنمایی هست.
دلايل رو فرموديد :
پسر اين چيزي که گفتي فقط تو کل ايران به مغز شما خطور نکرده که ! همه از مشکلات مي ترسن به خاطر همين سن ازدواج رفته بالا . ابتدايي ترين اقدام در مواجه با مشکل توسط يه آدم "..." فرار از مشکل هست !نقل قول:
بعد 2 یا 3 سال اولین سری مشکلاتت با زنت شروع میشه ! بعدش زنت برای محکم شدن پایه های ازدواج و بستن دهن مردم برات بچه Drop می کنه! بعد این که بچه 4 یا 5 سالش شد سری دوم مشکلات شروع میشه ! (تو هر 2 سری اول و دوم امکان طلاق هست) اگه سری دوم مشکلات به خیر بگذره زندگی مشترک تقریبا دائمی میشه (امکان داره یه Loop هم تشکیل بشه و Drop بچه و مشکلات تکرار بشه ) و یکنواختی شروع میشه ! بعد بچت بزرگ میشه و مشکلاتت با بچه شروع میشه ! در همین حین باید در آن واحد چند تا کار همزمان انجام بدی تا دهن خانواده رو در مورد مسائل مادی ببندی
اين حرفا خيلي بيسيک هست .. . فکر نکنم مختص به ايران باشهنقل قول:
اینا حرف های 100 من 1 غاز ایرانی هاست که تو مخ جوون هاشون می کنن.
بابا شما چي ميگيد؟ يعني آدم براي فرار از مشكل به بازي پناه ميبره؟اين يك نظر خيلي مسخره هست.حداقل براي من كه اينطور نيست.
من که شما نيستم بدونم اين چيزا رو >> شخصيه ! براي من اينطوريه . ممکنه شما بگي براي تفريح سيگار مي کشي ولي من وقتي اعصابم خورده سيگار مي کشم . هر روز هم اعصابم خورده :2:نقل قول:
بله غلطه .نقل قول:
ين حرفا خيلي بيسيک هست .. . فکر نکنم مختص به ايران باشه
هاها ... چه ربطي داره چون مال اول دبستان غلطه ؟
من نگفتم فقط به مغز من خطور کرده . من فقط گفتم اینجوریه.نقل قول:
پسر اين چيزي که گفتي فقط تو کل ايران به مغز شما خطور نکرده که ! همه از مشکلات مي ترسن به خاطر همين سن ازدواج رفته بالا . ابتدايي ترين اقدام در مواجه با مشکل توسط يه آدم "..." فرار از مشکل هست !
فکر می کنی وقتی کسی سمت یه مشکلی نمیره اون شخص داره اشتباه می کنه ؟؟!!
فکر می کنی اگه با سن پایین ازدواج کرد آخر عاقبتش چی میشه ؟
20_30 سال پیش دقیقا همه عین شما فکر می کردن و مشکلات رو در آغوش می گرفتن و مسئولیت می پذیرفتن و زود به بلوغ می رسیدن ( به قول شما)کورکورانه ازدواج می کردن و حاصلشون 2 برابر شدن جمعیت ایران تو 15 سال و بدبخت بیچاره هایی مثل من و شما و جوون های دیگه و یه جامعه داغون .
من هم هی دارم میگم بی خودی نباید سمت این مشکلات رفت شما هی میگی ترسو ترسو بپر تو چاه ترسو lol
یه وقت هست شما در خودت نیاز به ازدواج (تشکیل خانواده) رو حس می کنی یا نیاز به استقلال رو حس می کنی نیاز به کار کردن رو حس می کنی ولی برای مواجه نشدن با مشکلاتش اقدامی نمی کنی ! می ری بازی کامپیوتری می کنی :دی
خیلی ساده ست نمی دونم چجوری توضیح بدم که بفهمی ^^
(همش تقصیر این CT فلان فلان شده ست نمی ذاره من برم گریند کنم میام اینجا روده درازی می کنم)
شماها همتون برین با این ازدواج و اینا کشکتون رو بسابین.من 60 شدم.دیگه PVP رو پاره می کنیم.
تبریک .نقل قول:
من که 10 روزه کارت گرافیک ندارم که بازی رو بتونم ران کنم ! یه 3 تا 4 روز دیگه می رم یه کارت کار راه بنداز می خرم تا بیام.
ایول مبارکه کاظم.باید هر روز بیای اینجا گزارش بدی از پی وی پی.:31:نقل قول:
ممنونم حاجی.زود کارت گرافیک بگیر بیا war رو 60 کن.نقل قول:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
قربونت برم هادی جان.نمی تونن منو بکشن همه eraser می کنن.ele lvl 2 زدم.نقل قول:
لایت ها نمیان بیرون میرم بهشون چرت و پرت میگم همه میریزن سرم ما می کشیمشون.خیلی حال میده.
این guild CT عجب گیلد nubie هست ! چرا خیلی از لول 60 های اینا هم چیزه زیادی از بازی حالیشون نیست؟!
لیدری که قربونش برم ! Tempt که یه آدم درست حسابی تو این گیلد بود رو kick کرد ! واسه این که گفت orc ش رو بیاره و اون بنده خدا از شدت بی پولی داشت plvl میفروخت با orc نرفت! طرف یه مدت زیادی 60 um هست هنوز بعضی Adamas هاش Dread بود . خوب طرف پیش خودش دو دوتا چهار تا کرده دیده به گیلد کمک کنه که چیزی گیرش نمیاد حداقل اینجوری یه پولی گیرش میاد که kick !!!
امروز باورتون نمیشه 1 ساعت داشتم با یکی از Sin های گیلد بحث می کردم سره ele . اون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن . که تو این گیلد به خاطره شرایط خوب گریند تو DD2 خیلی اینجور بازیکن ها زیاد شدن.
اوضاع Etain Fury اگه اینقدر داغون نبود سریعا فرار می کردم Etain .
تو etain ملت یه سال بازی میکنن تا بشن لول 60 تو این مدت هم این قدر میرن و میان گریند و کلین و فلان و غیره میشن تا کم کم میفهمن بازی چیه ولی تو gaia ملت یه ماه بازی رو شروع تازه کردن عضو CT میشن 20 روز بعد بدون هیچ مشکلی و درگیری با روزی 12 ساعت گریند لول 60 میشن سر از ته بازی رو هم تو این مدت نفهمیدن چون مشکلی واسشون پیش نیومده به قول معروف دریای ارام ناخدای شجاع نمیسازه .اگه غلط بود نیدونمنقل قول:
temp نوب رو هم میشناسمش 2 روز قبل من لول 60 شد با هم گریند میکردیم.کلی هم به blade گفته بودم این نوبه چیزی از بازی بارش نیست معلوم نیست با پارتی کی اومده بود گشادالدین temp خان هم که قربونش برم کاری نمیکرد هفته ای 1 روز بازی میکرد اونم میومد CT بعدش میرفت گموگور میشد.DKP هم که اندازه قیمت یه گادس میشد یه گادس میگرفت باز میرفت پیداش نمیشد.
------------------------------------
کربلایی کاظم بالاخره حاجی کامل شدی دیگه.
Temp به نسبت بقیه اعضا CT نمیشه گفت nub بود . خیلی ها هستن که اوضاشون از اون خراب تر هست. تا اونجایی که من خبر داشتم مشکل conti داشت و مجبور بود یه مدتی خر کاری کنه تا conti جور شه بعد بیاد pvp map .
مبارکه آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه sin با 1000 dex بساز بعد خودت متوجه می شی lolنقل قول:
اون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن
نقل قول:
اگر اون sin باشه که فکر میکنم راست میگه ele به درد نمی خوره skill debuff روش جواب نمیده .... o.0
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
نقل قول:
تبریک میگم ....
زیاد هم زور نزن pvp تعطیله چون وقتی لول 60 نباشه یه لول 50 نمیاد pvp
ممنون از همه.
بحثمون کلی در مورد ele بود . من کجا گفتم در مورد sin بود ؟! بعلاوه اینکه elliot چنین sin رو ساخت و اونطور که فکر می کنین جواب نمیداد . و دوباره 600 dex کرد.نقل قول:
احتمال اینکه منم مثل تو بیخیال بشم هست ! مثلا تو تنها def ی بودی که اینجا داشت لول می کرد ... در نتیجه pvp چند ماه آینده هم هیچ def یا رنجر یا um جدیدی اضافه نمی شه ... همین الان uni برای pvp کردن نیست چه برسه به چند ماه دیگه ...نقل قول:
از ساعت 6 که لوگین کردم .. (یه گله 60 در هر پرتال نشسته) یه ساعت که مجبور شدم ورزش کنم . بعد مطالعه رمان عشقی !الانم باز تعطیله مجبورم برم pes9 بازی کنم ^^
جدیدا بیشتر میرن Linked واسه PvP . حتی موقعی که event نیست. تو etain و teos اوضاع fury خرابه و general pvp نمیان و لایت هاشون میان linked
نه من نمی خوام پی وی پی کنم . اولویت گریند هست که نمی شه . حتی کسی نبود کمپ رو بشکنیم رد شیم . یعنی کسی بود متنها در حد 50 و اینا که مشغول تغذیه دارکا بودن :دینقل قول:
سلام دوستان منم دارم به شما اضافه میشم یه سوال دارم من از اون لینک اول صفحه نتونسیتم دانلود کنم بعد خودم دس به کار شدم و لینکی که الان دارم دالنود میکنم این اسمشه shiya_Install_US_090508.zip این سالمه؟؟
حجمشم 1.135.115 سالمه ؟؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
ای بابا کی Host اینا رو فیلشر کردن >.<نقل قول:
torrents هست ؟ فقط توصیه من اینه که بدونه Resume و DC یکسره دانلود کنی تا آخر.
من که تا ep5 دیگه بازی نمیکنم شاید ep5 چند تا نقشه اضافه بشه که یکمی یهتر بشه ( البته میدونم ep5 بیاد دیگه باید بازی رو بیخیال شم یه لول 70 بیاد camp jungle .... چی میشه o.0 )نقل قول:
مثلا اگه بیان بگن فقط لول 60 ها می تونن برن توی نقشه های جدید رسما دیگه باید بی خیال شیم .
ولی اگه بشه +55 هم برن توی نقشه های جدید به خصوص اونی که pvp map نیست دوبار می تونیم فیلر شیم ^^ و 60 ها بکشن ما حال کنیم .
یا اینکه pvp 30-60 مثل 20-30 و 10-15 محدود بشه و لول های بالای 60 دیگه نتونن بیان توی dd2 . 1 , جنگل ... بعید به نظر میاد ولی باز کمک خوبی به ما هست
اگه اینجوری بخواد بشه که دیگه نمیشه رفت CS .OIنقل قول:
این ها رو جای خاصی گفتن ؟!!نقل قول:
اصلا امکان نداره.
اساسا اسم pvp60 الان 1-60 هست. نه 31-60
31_60 رو فقط برای زمانی که تو Linked هستی به کار می برن و زیره لول 31 نمی تونه وارد Event های اونجا بشه.
تو home server مطمئن باش لول 1 هم می تونه تو آخرین مپ بازی بره. همه مپ ها به غیره 1-15 و 20-30 محدودیت لول ندارن.
محدودیت لول فقط به خاطره موب ها هست. مثلا زیره لول 47 بره DD2 که چی ؟!
اگه منطقی فکر کنیم موب های اول مپ های جدید باید برای لول 60 های الان سبز باشن . پس First Mobs باید لول 60-61 باشن پس باید لول +52 بتونه اونجا exp بگیره (البته فقط first mobs ) . خفن ترین موب ها هم احتمالا 67 68 هستن پس مپ جدید تازه برای +58 قابل exp گرفتن میشه.
به نظر من اگه HP موب های Oi رو کم کنن و باس هاش رو ببرن یجای دیگه و ورودش رو آزاد کنن جای خوبی واسه گریند برای لول 60 های الان هست.
با محمد موافقم.به نظرمن هم لول های 58+ می تونن تو مپ جدید گرایند کنن و EXP بگیرن.نقل قول:
و همجنان DD1 DD2 jungle مپ های PVP باقی می مونن حتی برای لول 70.
مپ های جدید هم به احتمال 99% مپ های PVP باید باشن.چون اصلا بدون احتمال اینکه یهو 600 نفر بریزن
بکشنت گرایند کردن اصلا حال نمیده.
راستی عرفان کلی بهت گفتم من کاظم هستم چرا در می رفتی همش؟ lol