سلام میخواستم بدونم تو جعبه لپتاپ های سری hp pavilion dv6-6cXX هدفون beats باید باشه؟
Printable View
سلام میخواستم بدونم تو جعبه لپتاپ های سری hp pavilion dv6-6cXX هدفون beats باید باشه؟
آورین به ID ...
1000 امتیاز ...
هیچ لپ تاپی نداره فقط اسپیکرشون از برند Beats هست ...
باید به صورت جداگانه چه از اچ پی و یا جای دیگه خریداری کنین که خیلی هم گرونه ...
مرسی:11:نقل قول:
آره خیلی گرونه!
یه جا قیمت کردم حدود 100T بود...آدم شک میکنه اصله یا تقلبی
چی میشد اگه توش بود!با لپتاپ ست میشد و لازم نبود بگیری!
البته اگه میشد پولش رو لپتاپ میومد....
نمیشه p.m بدی چون 20 تا پست نشدی ...:46:
دیگه چی ترش نکنی :31:
نه منم دیدم دوستم می فروشه خودشم میگی اصل نیست ولی امتحان کردم صداش خیلی عالیه ...
اصلش از نوع solo که اچ پی تو سایتش می فروشه 200 دلاره یعنی بالای 400 تومن ...
فکر می کنم فقط تو سری beats edition هدفون می ذاره HP.مثل بعضی مدلهای dv4 که beats edition هستند.البته معمولا سخت افزار قوی ندارند.فقط واسه موزیک.طراحی فروق العاده با تم بیتس و بک لایت قرمز و عکسهای بیتس و ... .ادم هوس می کنه بخره.ولی خب مثلا بعضیهاشون با گرافیک intel hd3000 هستند و ... .سخت افزار قوی ای ندارند که البته نباید هم داشته باشند.چون واسه موزیکندنقل قول:
این هدفونهای بیتس هم 90 درصد فیکند.حتی 200 تومنیهاش
آی دی insanelycoolb0y رو از بم در بیار بابک ...
منطقتم فهمیدم ...
گفتم عاشق بن کردب قبول کن که هستی
سلام
لپ تاپ من 4530s هست.
میخواستم بدونم یه ورودی سمت چپ لپ تاپ داره که روش علامت قفل داره برای چی هست؟ یه کمی توضیح بدید لطفا
دوست عزیز اون شیار قفل کردن لپ تاپ هست ...
دیدین شخصی موتور یا دوچرخه خودشو با یه زنجیر به جایی وصل می کنه تا حداقل برای لحظاتی امنیت داشته باشه ...
شما با خرید یه کابل 5 تومنی بسته به جنسش می تونین امنیت دستگاه رو در جاهای شلوغ و ...برای لحظاتی تامین کنین ....
سلام
من دیروز 4540خریدم بعد یه سال که قرار بود 4530 گرفتم اینقدر به تاخیر افتاد تا 4540 اومد و با این قیمت بالای دلار بخریم
داداشم دیروز واسم خرید اورد قیمتش هم هر چی گفتیم نگفت ولی فکر کنم بالای دو میلیون باشه دیگه الان
فقط چند تا سوال :
تو سایت ها زده بودن :
بسته به سخت افزار داخلی، سری 4540s با دو نوع باتری لیتیوم-یونی 6 و 9 سلولی ارائه میشوند. در حالت آماده به کار باتری 6 سلولی میتواند تا حداکثر 7 ساعت و باتری 9 سلولی تا حداکثر 15 ساعت شارژدهی کند. مسلما این میزان شارژدهی با مصارف روزانه بسیار کمتر خواهد بود.
من الان شارژم 94 درصد هست زده 2ساعت و 45 دقیقه این چجوریه ؟ پس 7 ساعت شارژ چی بود میگفتن؟
این رم زده 4 گیگ ولی تو پرانتز زده ( 3.80 usable ) البته نوشته و عددش رو همین حدودا بود دقیق ننوشتم مشکل چیه که از 4 گیگ کامل استفاده نمیکنه ؟
تو فلدر sw setup کلی فایل ستاپ درایورها هست و زیادم مشخص نیست هر کدوم واسه چه درایوری هست این همه درایور واسه چیه ؟
finger printش چجوری کار میکنه ؟
من میخوام واسش ماوس و دسته بازی دو نفره و فن لپتاپ بگیرم پیشنهادتون چیه ؟ زیاد نمیخوام گرون باشه هر کدوم نهایت تو رنج 20-30 تومن باشه
و اما مهم ترین سوال در مورد باطری :
من زیاد با لپتاپم کار دارم شاید روزی 23-24 ساعت هم بخوام روشن باشه و باهاش کار کنم میخوام هم به شارژر بزنم حالا باید باطری رو در بیارم یا نه ؟ چون هر جا و هر کس یه چیزی میگه یکی میگه باطری رو دربیارید یکی دیگه میگه بذارید باشه خودش 100 درصد بشه قطع میشه از ادامه شارژ
اخر کدوم بهتره ؟
7 ساعت که مسلما نمی ده.شما اگه گرافیک رو روی intel سویچ کنید و فیلم و اینا هم نبینید شاید تا 4.5-5 ساعت نگه دارهنقل قول:
رم رو نمی دونم.واسه من که 4.0 GB می زنه.ویندوز 32bit که نصب نکردی؟
تو فولدر drivers اگه روی فیال setup.exe هر درایور موس رو نگه داری یه توضیحان مختصری راجع به درایور می نویسه.مثلا power manager یا simple pass یا hp assisstant و... .بعضیها اسم مخفف اوننرم افزاره که اگه اشنا نباشی نمی فهمی احتمالا.مثلا hppm یعنی همون Power manager یا HP WA یعنی wireless assisstant,... .ولی تو فولدر driver باری من می نویسه.مثلا video مربوط به گرافیکه و lan برای شبکه یا Touchpad ,... .
در مورد باطری هم اگه بازی نمی کنی و لپتاپ زیاد داغ نمی شه مهم نیست باطری باشه.وقتی فول شار÷ه اتوماتیک از برق AC استفاده می کنه و با باطری کاری نداره.خود HP پیشنهاد می کنه اگه بیشتر از دو هفته از باطری استفاده نمی کنید می تونید باطری رو در بیارید.ولی خب اونا تو امریکان و مثل اینجا یهو برق نمی ره و بیاد!البته باطری جلوی نوسان رو نمی گیره و این کار به عهده همون ترانس شار÷ر هست.ولی خب حد اقل ویندوز یهو با چند تا برنامه در حال اجرا شات دان نمی شه..من که باطری رو در نمی ارم.ولی شما اگه خیلی کم استفاده می کنید می تونید در بیارید
ممنون عزیز از توضیحاتتنقل قول:
نه ویندوزش هم 64 بیتی هست
در مورد finger print ش چی ؟ چطوری فعالش کنم ؟ درایورش هم نصبه
برای فینگرپرینت باید برنامه hp simple pass رو هم بریزی.از اونجا امکانات جالبی هم داره مثل باز کردن سایتهای مختلف با اثر انگشت و ... .تو همون فولدر swsetup هست.دنبالش بگرد.احتمالا فولدرش HPSP باشه.درایورش هم تو فولدر drivers -> fingerprint باید باشه
سلام دوستان خوبین ؟
یه مشکل اساسی دمای نوت بوکم خیلی بالاس hp 4540s تصاویر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
temp 6:127 !!!!این خطر ساز نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مقدار دما الکیه؛ اسپیدفن داره زر مفت میزنه...
اصن یه وضی این برنامه من دیدم برخی چیپستا و سنسورا رو قاطی میکنه دمای نجومی میزنه...
دماهایی صحیحن (و سنسورهای شناخته شده ای، واقعی) که میبینید دما متغییره و در یه بازه معقول قرار داره.
وقتی فرقی نکنه سیستم یه ماه خاموش بوده یا روشن و بعد به طور دائم میگه 127 درجه فلان سنوسر که معلوم نیست اصن مال کجاس دما داره، خوب معلومه سرکارید...
انقدر فکر کردن داره و پیچیده ـس؟!
همونطور که دوستمون گفتن مادربرد شما اصلا این سنسور رو نداره والا برنامه AIDA64 حتما نشونش میداد بقیه برنامه ها به درد نمیخورننقل قول:
سلام دوستان
من یک چند ماهی هست که اچ پی مدل povilion dv 6120 خریدم از همه لحاظ خوبه مثل مدت زمان دوام شارژ باتری و... ولی ولی ولی ! ای کاش این تاپیک رو قبل خرید می دیدم نمی دونم قبل خرید یه اعتماد خاصی نسبت به hp داشتم اما بعد از مدتی کار به محض اینکه می خوام کار گرافیکی سنگین بکنم شروع می کنه به داغ کردن و بعد از مدتی هم هنگ می کنه و به هیچ وجه نمی شه از هنگ خلاص کرد جز ریست ! در کل درکمال تعجب ! من نمی تونم با این لب تاپ بازی کنم گرچه فقط گاهی اوقات وقت می کنم بازی کنم ولی زهر همونم به دلم مونده ! نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟
جمله اخر رو شوخی کردی دیگه؟با گرافیک 6490 الان بازی هم می خوای بکنی!نقل قول:
تو کارهای سنگین هم هم cpu , هم gpu مسلما داغ می شن.I7 همینجوری عادی 50 درجه رو شاخشه.می تونی تو کارهای سنگین بذاری رو coolest mode.در مورد هنگ نمی دونم.کلا ویندوز و نرم افزارهای تحت ویندوز میونه خوبی با هنگ دارند.(بر عکس لینوکس).بعیده سخت افزاری باشه.چون سری dv6 تقریبا بورد و ... شون یکیه.برند قطعات هم که یکیه.من خودم 6070 دارم یا بقیه که dv6 دارند فکر نمی کنم همچین مشکلی داشته باشند
لپتاپ شما یا خیلی خاک گرفته که اینجوری داغ میکنه (اون هنگش هم مال داغ کردنه) یا چیپ گرافیکت نیم سوز شده والا ما هم بازی میکنم لپتاپ سوت میزنه موقع بازی اصلا میخوره بازیارو!!!نقل قول:
مگه 6490 چشه ! هر چی باشه ترکیب :نقل قول:
1Gb graphic real
4Gb ram
Cori7
دیگه نباید اینطوری باشه خودتون که دیگه بهتر از من این مدل رو می شناسید ؟ بعدم من که نگفتم pes 2012 یا maxpayn3 رو می خوام بازی کنم که ! نهایتا fifa08 یا بالاتر گاهی هم underground چون از ورژن های بالاترش خوشم نیومد تازه اینارم مگه بخوام آنلاین با کسی یک دست بازی کنم !
والا خاک که نمی گیره چون از این لحاظ مواظبم ولی اگر احیانا گرافیک نیم سوز بشه باید چه خاکی بریزیم سرمون ؟نقل قول:
البته نمی دونم این حرف درسته یا نه ولی فکر می کنم قطعات بالا روی لب تاپ این مشکلات رو داره چون روی pc سیستم خنک کننده قوی داره !
نقل قول:نقل قول:
خب اگه 10GB هم رم جدا داشت خیلی فرق نمی کرد.gpu ضعیفه دوست عزیز.این gpu برای بازی نیست.الان دیگه 6770 من هم ناز می کنه تو تنظیمات بالا.6490 که که حد اقل 50 درصد ضعیفتره.البته اون بازیهایی که گفتید خب احتمالا باید اجرا کنه راحت.اگه رو مدیوم هم نمی تونید بازی کنید احتمال مشکل دار بودن gpu هم هست.ولی نه صد در صد.اینکه کلا با لپتاپ نباید زیاد بازی کنید شکی درش نیست.ولی من خودمم زیاد بازی می کنم.تازه با توجه به gpu من دمای بیشتری هم تولید می شه و حتی زیر لپتاپم هم بسته است.ولی بعد از یه سال اتفاقی نیفتاده خدا رو شکر.البته probook ندارم من.مال شما رو نمی شه اینجوری گفت چی باعثش بوده.ممکنه خیلی داغ کرده باشه یا تهویه اش بد بوده یا گرد و خاک رفته یا ... .البته اگه سخت افزاری باشه.به نظرم برای هنگ از اونجایی که ویندوز کلا دوست داره هنگ کنه شما اول یه ویندوز عوض کن و اگه درست نشد ببر نمایندگی یه چک بکننش
درضمن اگه فقط تو بازی یا نرم افزار خاصی هنگ می کنه می تونه از نرم افزار یا بازی هم باشه.چون همه کرکی هستند دیگه.من بتلفیلد بازی می کردم حتما تو یه ربع اول هنگ می کرد.حتی تو تنظیمات پایین.البته نه هنگی که دکمه پاور رو بگیری.اون کرشه.بعد از یه دقیقه با task manager می شد بازی رو بست.بعد که دوباره بازی رو ران می کردم درست می شد.با بقیه بازیها هیچ مشکلی نداشت.حتی الان.امید وارم مشکل سخت افزاری نباشه
والا من لپتاپم گرفیک GT650 با پردازنده i7 داره اما دماش تو بازی بالای 75 نمیره بیشتر مواقع هم روی 70 هستش در حالت عادی هم که گرافیک به ندرت به 40 میرسه پس ربطی به قطعات بالا ندارهنقل قول:
شما به چند نفر (تاگید میکنم چند نفر چون اکثرا حالیشون نیست) نشون بده انشالا که سخت افزاری نیست
سلام
من لپتاپ hp 4540 دارم ولی با سوییچ کردن گرافیک مشکل دارم
مگه سوییچ کردن گرافیک به این صورت نیست ؟ :
اول رو دسکتاپ کلیک راست کنیم بعد روی Swichable graphic... بعد توی اون صفحه-ای که باز شد Browse رو بزنیم بعد فایل اجرایی بازی رو انتخاب کنیم بعد رو high performance قرار بدیم
؟
من این کارو میکنم ولی مثلا با اینکه میرم بازی pes 2013 رو ستینگش میزنم تو تنظیماتش گرافیک میزنه اینتل ( هر چند با همون اینتل هم خوب اجرا میکنه بازی رو ) ولی
بازی مکس پین 3 رو گرفتم بدون سوییچ کردن گرافیک زده ظرفیت گرافیک 512 و خیلی اروم بازی اجرا میشه وقتی هم میخوام سوییچ کنم رو گرافیک amd و اجرا بازی میزنم ارور بلواسکرین میده pes 2013 هم همینطوره بدون سوییچ کردن بازی رو اجرا میکنه سوییچ هم میکنم اجرا میکنه ولی موقع خارج شدن بازی ارور بلو اسکرین میده
الان مشکلش چیه و چطوری میشه درست کرد ؟
نمی دونم مال سری 7000 چه جوریه.ولی اگه سیستم رو high performance باشه احتمالا نیازی نیست بازی ر وadd کنید و از کنترل پنل AMD اجرا کنید.خودش وقتی رو high performance باشه با AMD باید اجرا کنه.اگه باز مشکل داره حتما درایور گرافیک رو عوض کن یا قبش همونی که داری رو پاک کن و دوباره نصب کن
همه کارهایی که گفتید انجام دادم درایورش هم از سایت hp گرفته شده دیگه نمیدونم مشکلش چیهنقل قول:
مال من که کاملا اتومات هستش یعنی چه روی balanced بذارم چه روی High Performance بازم خودش با توجه به بازی گرافیک رو انتخاب میکنه البته گزینه ای هم هست که برای هر بازی میشه تعیین کرد با چه گرافیکی ران بشه اما اون رو هم من روی اتواتیک گذاشتم خودش تصمیم بگیرهنقل قول:
شما آخرین درایور گرافیک رو نصب کن ببین حل میشه
سلام دوستان.
من لپ تاپ 6050 گرفتم.میخواستم ببینم که اشکالی نداره اگه همیشه رو coolest mode باشه؟؟ممنونم.
سلام دوستان :sq_3: دیروز لپ تاپمو دزد زد :sq_3:
چطوری میتونم ردیابیش کنم؟ هیچ نرم افزاری هم واسه این کار روش نصب نکردم. لطفا کمکم کنید اگه راه حلی دارین
این مدلش بود: hp pavilion g6-1157
:sq_3::sq_7:
می تونی اخرین درایور AMD رو از سایت خودش دانلود کنی.hp دیر اپدیت می کنه.حتما دقت کن نسخه موبایل رو بگیری و تو مشخصات ببین گرافیکت رو ساپورت کنه.من یادمه سری dv6 61xx هم می گفتن یه مشکلاتی با سویچ داشت.البته با یه اپدیت ساده حل می شد یا پچ بود نمی دونم.می تونی مشکلت رو تو سایت hp مطرح کنی.معمولا زود جواب می دند.باز اگه نشد می تونی بری تو بایوس.اونجا ببین می تونی گرافیم رو از switchable (یا dynamic)بیاریش رو fixed?شاید بایوس رو هم باید اپدیت کنی.اینَAMD بعضی وقتها یه کارایی می کنه ادم می مونه!نقل قول:
دیگه چیزی به دهنم نمی رسه.تنظیمات AMD رو هم که تغییر ندادی حتما؟با این کارها باید درست شه.مگه اینکه درایور مشکل داشته باشه دیگه.اونم مسلما تو اپدیت جدید باید حل شده باشه اگه همه این مشکل رو داشتند
همیشه نیازی نیست باشه.اگه همیشه باشه فنت بیشتر می چرخه و استهلاکش بیشتر می شه.وقت بازی سعی کن استفاده کنی یا وقتی احساس می کنی دما زیاد شده.برای پایین نگه داشتن دما بهترین کار اینه موقعی که بازی نمی کنی و کار سنگین نداری گرافیک ر. بذاری رو اینتل.کلا صدای فن رو نمی شنوی.حتی روی optimize mode.سیستم هم خنک می مونهنقل قول:
الان یه سرچی کردم این کارایی که گفته رو انجام بده احتمالا درست می شه:نقل قول:
Since it switched the graphics on battery mode i new that probably the energy-options could interfere - checked all and found one that blocked switching the graphics:
> Click the Battery > Energy Options (for the current scheme) > enhanced energy options > check ALL entries there are 3 that can conflict with the switching:
> Set the dynamic switchable graphics for battery and ac to automatic
> Set the intel gpu power plan for ac to max performance (or both - if you want)
> Set the ATI Powerplay-Options to max/optimal performance
! Also Check that you have set the application/game to HIGH Performance in your
Catalyst Control Center (+ do not disable the Power Play Option in Catalyst Control Center)
(+ don't forget after switching from balanced to high-power or energy-saving these entries must be set as well)
^ Graphic will switch!
! What remains ... the computer still will bluescreen afterwards (maybe this also can be resolved by playing around with the Energy Options.
!Also keep in mind that applications/games still will show that you can select the HD 4000 only but it does switch to the discrete gpu (7650M HD). Higher FPS + better graphics will also prove that.
خودش هم همین مشکل رو داشته انگار با اینکارها حل شده.فقط نکته اخر رو که گفته رو حواست باشه که بعد از این کارها ممکنه game یا نرم افزار هنوط gpu intel رو نشون بده.در حالی که با adm اجرا می شه.اگه درست شه فریم بازی مشخص می شه دیگه
اون بایوس رو هم که گفتم بی خیال شو.انگار کاری نمی کنه.اینا هم امتحان کرده بودند
موبایل که نیست بشه به راحتی ردیابی کرد ، بعدش هم این چیزا تو فیلما بیشتر به کار میاد تا تو ایران !نقل قول:
بهتره قیدش رو بزنید !
مرسی از جوابت دوست من اما شنیدم اگه طرف به اینترنت کانکت بشه از طریق IPش میشه رد یابیش کرد یا یه چیز تو این مایه هانقل قول:
!!!نقل قول:
فیلم زیاد میبینیا :دی
حالا بحث ردیابیش با ip به کنار که حرف خنده داریه حالا درسته دزدا نسبت به قبل با سوادتر شدن ولی نه تا این حد که پاشه بیاد دزدی کنه کانکت شه به اینترنت
بعدشم تو این وضع مملکت شما باید حتی از لباسایی که تنتم هست خوب مراقبت کنی مگر نه از تنت در میارن وضع خیلی خرابه دیگه به هیشکی و هیچی رحم نمیکنن
خیلی ممنون عزیز از پیگیریتنقل قول:
اینو راستش دیروز سرچ کردم همینو دیدم همه مراحل هم انجام دادم ولی فرقی نکرد من بیشتر درگیر این مکس پین 3 هستم که تو بازی 512 مگ گرافیک میزنه با نرم افزار هم تست کردم 18 فریم میده که خیلی پایینه مگر نه مثلا همون pes 2013 با همون گرافیک اینتل هم جواب میده
خب دلیلش همینه که گرافیک رو اینتل تشخیص می ده.نمی دونم انگار AMD گند زده با این dynamic switch ش!مال من که داینامیک نیست اصلا از این مشکلا نداره.خودش عین ادم همه رو با amd باز می کنه وقتی رو High performance باشه.تو سایت خود AMD هم برو وقت کردی.شاید بقیه هم این مشکل رو داشته باشند.هر چند فکر کنم یه جا خوندم درایورهای داینامیک رو فقط باید از خود provider یعنی hp بگیری و انگار نسخه جدا نداره.فکر کنم یه همچین چیزی خوندم چند وقت پیش. به نظر می رسه hp مثل سری پاویلیون برای probook سنگ تموم نذاشته.هرجند 4530 همچین مشکلی نداشت فکر کنم.امیدوارم حل بشه مشکلنقل قول:
بهتره از تو تنظیمات بایوس، گرافیک رو به صورت Fixed قرار بدین
این بیانیه رسمی Hpهست.اگه اپدیت نکردید انگار بکنید بد نیست.هر چند تو پست قبلی همونی که این مشکل رو داشت گفته بود از بایوس هم درست نشد.ولی شاید با اپدیت بایوس درست بشه.اگه نکردید به امتحانش می ارزه.درایورت رو هم با لینک زیر چک کن.بایوس هم اگه این نسخه نیست می تونی به این نسخه اپدیت کنی.چون اگه مشکلی بوده می تونن با اپدیت بایوس حل کنند.به گفته لینک زیر اگه fixed کنی روی high performance برنامه های بر پایه open gl مثل adobe و ... خیلی بازیها با amd اجرا می شن.ولی بازیهای directx رو نگفته.نمی دونم.به هر حال به امتحانش می ارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزی که شما میگی نرم افزارش هست منتها فقط برای آمریکاس و یه شرکت این خدمات رو میده نرم افزارش هم موقع کاستومایز مدل ها پیشنهاد میشه ولی در ایران اگر نرم افزار خاصی هم نصب میکردی متاسفانه پلیس سایبری ایران اونقدر قوی نیست که بتونه برات کاری بکنهنقل قول:
واقعا متاسفم
همچین چیزی تو تنظیمات بایوس ندارمنقل قول:
این فکر کنم واسه سری پاویلیون هست واسه probook نیستنقل قول:
دوستان عزیز الان بهترین لپ تاپ HP چی هست ؟
مدل های Envy هنوز نیومدن ایران ؟