خیلی ساده اگه مرکز تلفونتون زیاد شلوغ نیست برو صبانت روزانه 260 سرعت 128 هستش لازمم نیست قیمتای نجومی هم بدی:8:نقل قول:
Printable View
خیلی ساده اگه مرکز تلفونتون زیاد شلوغ نیست برو صبانت روزانه 260 سرعت 128 هستش لازمم نیست قیمتای نجومی هم بدی:8:نقل قول:
کسی خبر داره که کی قیمت اینترنت کم می شه سال پش می گفتنند تیر ماه ولی هنوز خبری نیست؟
صبانت بگیر بالای 200 بهت اسپید میده سرویس 128 و سه ماهه 39 تومن (مفته والا)نقل قول:
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
فکر کنم فقط یه چیزش کم شد اونم اون 3 تومنی که مخ - ا - برات میگرفت که شده 1000 تومننقل قول:
دیگه کاهش آنچنانی نداشتیم
ضمنا به خاطر رکورد جهانی قیمت پهنای باند بالا هم رفته تو کشورهای دنیا ( جاهایی که قبلا سرور با پهنای باند نامحدود میدادن الان با پهنای باند 3 ترابایت میدن )
اونوقت شبا سرعت چنده؟ قطعی داره یا نه ؟ قیمتش چنده ؟نقل قول:
نقل قول:
شبا با کرام الکاتبین بعضیا سرعت در حد 1KB و بعضی ها در حد همون 260 و دلیلش شیر کردن زیاد تو صبا نت حالا اگه مرکزتون شلوغ باشه باید بیخیال شبانه باشی !!! قیمتش 9G 39200 تومن!!
دوستان سرعت همارای من از دانلود 54 شده 120!
برای بقیه محدود 512 ها هم اینطوره؟
من همارا نیستم ولی برای من همیشه همین جور بوده .نقل قول:
ما من بین 50تا90متغیره.
سایت برا من قی لتره. چرااااااااااااااااااااااا ااا؟
من از همارام.
سلامنقل قول:
براي همه فيل-تر هست.
:41:
مگه همارا سرویس کلاسیک نداری؟نقل قول:
پس شبا که بیشتر از 60 نمیشه دانلود کرد.
سلام دوستان.
بالاخره ماکس نت گرفتم.فقط 2 تا مشکل دارم که ممنون میشم بگین برای شما هم اینطوری هست یا نه.
اول این که هیچ پورتی رو تو برنامه utorrent نمیتونم فوروارد کنم و دوم این که سرعتش خیلی نوسان داره و مثل همارا ثابت نیست.هی میپره رو صفر بعدش 5 بعدش 32.ولی با IDM بین 25 تا 30 نشون میده.
هیتلر شدن سایت بد جوری اثر کرده.هیچ کس دیگه نمیاد.:13:
مودم رو به صورت بریج تنظیم کن و اگر فایروال یا اینترنت سکیورتی داری disable کن یک پورت بالای 30000 تا 40000 انتخاب کن اگر باز هم دیدی اون چراغ قرمزه و تست کردی دیدی پورت بسته هست یعنی فاتحه.نقل قول:
به بریج بودن یا نبودن مربوط نیست.پورت های زیادی هم امتحان کردم.فایر وال رو هم چک کردم.غیر فعال هم کردم.حل نشد که نشد.نقل قول:
دوستان ماکس نتی هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.:27:
سلامی دوباره!
من قصد خرید سرویس ADSL دارم، هزینه ای که میخوام خرج کنم در حدوده 50 تا 60 تومن هستش. فکر کنم واسه این 128 بدن!
انتظار من از این سرویس و پولی که میخوام بابتش خرج کنم اینه که سرعت قابل قبول نسبت به هزینش داشته باشه.
بیشتر برای دانلود میخوام تا وبگردی!
زیاد قطعی و نوسان سرعت و... نداشته باشه
درضمن نامحدود باشه
و...
حالا شما دوستان بنظرتون چی برام خوبه، کدوم شرکت بهتره...؟؟؟
ما من قاطی داره گاهی سرعتم خیلی زیاد می شه تا 120وبیشتر هم می ره وگاهی هم 30می شه نمی دونم چرا این جوری می شه؟نقل قول:
وضعیت من اصلا این جور نیست . فقط نواسان زیاد داره ( سرعت دانلود بین 116-120 ):31:نقل قول:
یادم رفت بپرسم . کدوم سرویس ؟نقل قول:
نگفتی هر ماه می خوای 50-60 تومن بدی . در ضمن اگه بخوای سرعت دانلودت زیاد باشه نامحدود نمی شه .نقل قول:
اگه دو خط داری و می خوای ماهی 60 تومن هزینه کنی من یه راه حل برات دارم . 128 نامحدود ماکس بگیر ماهی 17 تومن واسه وب گردی . بعد 33 تومن 1 مگ ماکس بگیر شبا باهاش دانلود کن .
128 نامحدود.راستی تورنت رو امتحان کردی؟نقل قول:
چرا ربط داره وقتی رو بریج میگذاری دیگه لازم نیست پورتی رو فوروارد کنی و همه پورتها بازه چون دیگه فایروال خود مودم کار نمیکنه و برمیگرده به سیستمت واسه این گفتم چون شاید درست پورت رو از تو مودم فوروارد نمی کنی.نقل قول:
من هیچ مشکلی با تورنت ندارم . راستی داری با 128 نامحدود با 20-30 دانلود می کنی ؟نقل قول:
برای بریج کردن لازمه با شرکت هماهنگ کنم؟یا فقط ایجاد کانکشن کافیه؟نقل قول:
میتونم دانلود کنم ولی هیچ کدوم از پورت ها باز نیستن.میشه یه عکس از ستاپ گاید utorrent بزاری.:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن یادم رفت بگم . مبارکت باشه . :11:
نه لازم نیست به اونا چیزی بگی . فقط با یه خودکار حافظه ی مودمت رو پاک کن و بعد تو کانفیگ کردن حالت بریج رو انتخاب کن .:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
لطفا یه تست بگیر . اگه با 30 به طور ثابت دانلود می کنی منم دوره ی بعد نامحدود می گیرم .:20:نقل قول:
ممنون.:11:نقل قول:
سرعتش اصلا ثابت نیست.هی کم و زیاد میشه.از صفر تا 30 متغیره.رپید شیر هم که تعطیل.:13:نقل قول:
راستی این بریج کردنو یادم میدی.تو مودم گذاشتم رو بریج ولی بعد از درست کردن کانکشن تو ویندوز وصل نمیشه.یوزرو و پسورد رو هم همون شماره تلفن و رمز اینترنت دادم.
اینم تست:
بی زحمت تو utorrent گزینه Run Tests رو بزن بعد عکسشو بزار.ممنون.:11:
رفیق من میخواستم سه ماهه باشه.نقل قول:
در ضمن من نگفتم که باید سرعت دانلودم خیلی زیاد باشه؛ گفتم بابت پولی که میدم هم سرعتش قابل قبول باشه و هم مشکلات و قطع و وصلهای طولانی و نوسان سرعت زیاد نداشته باشه.
خط هم یک خط دارم.
قبلا از صبانت سرویس گرفته بودم که همه میدونید صبانت همه سرویسهاش محدوده اما سرعتهای زیادی به نسبت سرویسی که میده داره. من 128 صبانت داشتم سه ماه که خداییش سرعت 1مگ را باهاش تجربه میکردم! کمترین سرعت دانلود 90 بود بیشترینشم 170 -180 متغییر!
اما مشکل اینجاش که 9گیگ حجم اصلا واسم نمیصرفه!
راستی صبانت شبا از جه ساعتی سرویس نامحدودش شروع میشه و صبح تموم میشه؟
دوستان حالا بنا به سوالهام بنظرتون از کجا سرویس بگیرم بهتر و بصرفه تره؟
در مورد سرعت اگه فردا و پس فردا هم این جور باشه زنگ بزن و بگو من این طوری نمی خوام . در ضمن من مطمئن نیستم تو حالت بریج کار کنه . چون خود شرکت گفته ppoe .نقل قول:
بچه ها تاپینگ زیر رو زدم . لطفا بهش سر بزنید :
[PHP]http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=425326[/PHP]
از دوستان که از شرکت همارا سرویس میگیرند میشه بگند وضعیت سرعت این شرکت چطوریه ؟؟؟
ورژن مال 1.8.5 هست مال شما ورژن 23 به بالا باید باشه در کل تنظیماتتون مشکل نداره اگر ماکس نت مثل همارا نباشه و مک فیلتر رو فعال نکرده باشه شما می تونی خودت رو بریج تنظیم کنی و بعد کانکش بسازی و کانکت بشی.نقل قول:
لازم نیست مودم رو ریست کنی مدل مودمت چیه؟
ورژن مو تورنت 2.0.3 هست.ولی قبلا تو همارا اینجوری نبود و همه پورت ها باز بود.نقل قول:
مودمم دی لینک 320 تی هست.
شما از کدوم شرکت سرویس گرفتین؟
من تبریز نیستمنقل قول:
از صفحه ای که مودم ر گذاشتی رو بریج عکس بنداز
میدونم تهران هستین.ماکس نت خودش نماینده بزرگ نت آریا هست که تو تهران اسمش آسیا تک هست.واسه این پرسیدم که ببینم وضعیت همین شرکت تو تهران چطوره.نقل قول:
با این امضاتون هم که مطمئنا از شاتل نگرفتین.:31:
اینم عکس:
ماکس نت فقط پهنا را از آسیا تک می گیره و بقیه ی چیز هاش از آسیا تک جداست .نقل قول:
چرا به مدت 9 ماه خر شدم و گول حرف آدم های پست فطرت رو خوردم و از آسیاتک اومدم شاتل به این بهانه که شبها بتونم دانلود داشته باشه که فقط 2 ماه اول خوب بود و بعدش همش اعصاب خوردی اون زمان آسیاتک شب و روزش خوب بود ولی شبانه نداشت 3 ماهه با 9 گیک حجم اون زمان که من میگرفتم 39600 در میومد و گیگ اضافه هم 3000 . الان هم از مخابرات و پارس آنلاین دارم استفاده میکنم. تنظیماتتون موردی نداره وقتی کانکشن می سازید چه ارروری میده؟نقل قول:
دقیقا یک شرکت مستقل هستنقل قول:
به نظر من که عالیهنقل قول:
تازگیا هم واسه من و کساییکه میشناسمشون و ازشون پرسیدم سرعتش دوبرابر شده... رفته رو 110 فیکس
به نظر می رسه مشکلی که بعد از فروردین باهاش روبرو شدیم و چند ماهی ادامه داشت کاملا درست شده و وضعیت اینترنت به حالت اول برگشته .نقل قول: