اگه پولش اهميتي نداره برو Asus VX3 بگير !!:5:نقل قول:
اگه پولش زياد بود برات VX2 بگير:31:
اگه پولش اهميتي نداره برو Asus VX3 بگير !!:5:نقل قول:
اگه پولش زياد بود برات VX2 بگير:31:
سلام، نظرتون راجع به dell studio 1535 چیه؟ :23: بیشتر برای برنامه نویسی می خوام
MODEL
CORE 2 DUO 2.4 GHZ T8300
CPU
MB 3
CACHE
GB 2 DDR2
RAM
GB 250 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
TRULIFE WXGA + 15.4
LCD
MB 1530 ATI RADEON 3450
GRAPHIC
VISTA OR XP
OSN 802.11
WIFI
YES
BLUETOOTH
YES- WEBCAM-HDMI
i Link
USB II * 4- S VIDEO
PORT
KG 2.6
WEIGHT
ONE YEAR
GUARANTEE
MADE IN POLAND
COUNTRY
سلام
asus eee pc 901 پیدا می شه؟ از کجا بخرم؟ قیمتش چنده؟
مشکی
20 گیگ
لینوکس دار
بهترين لپ تاپ تا قيمت يك ميليون و ششصد هزار تومن چي هست؟؟؟؟؟؟
ميخوام براي گيم استفاده كنم. حد اقل تا بازيهاي 2 سال آينده رو خوب جواب بده . اين خيلي مهمه .
سلامنقل قول:
با این پیشرفت سریع دنیای گیم بازی های 2 سال دیگه رو فکر نکنم هیچ لپ تاپ موجود با این بودجه یا حتی کمی بیشتر بتونه ساپورت بکنه ولی مدل زیر بازی ها ی امسال و سال دیگه رو به راحتی با کیفیت high واسه شما ساپورت میکنه .
dell xps m 1530 :
cpu : 2.5
ram : 4 gig
vga : GEFORCE 8600 GT DDR 3
hard : 320 gig
lcd : 15.4 inch
weight : 2.7 kg
با گارانتی امرتات : 1.680.000
سلامنقل قول:
ببين مي خوام بدونم اگه قرار باشه 1750 هزينه كنم . لپ تاپي با مارك بهتري مثل سوني وايو يا حتي همون دل گيرم مياد و در ضمن نياز من هم مد نظر داشته باش همون كه تو پست اولم گفتم .
بازم به كمكت نياز دارم
100 % اگه شما یه سونی وایو با قیمت 1.750.000 بگیری هم کیفیت ساخت بهتر و هم زیبا تر هست اما سیستمی با کانفیگ پایین تر و ضعیف تر گیر شما میاد .
ولی از لحاظ کانفیگ Dell Xps M1530 و Hp Dv5 - 1070 الان در مجموع از لحاظ گرافیک - طراحی - کانفیگ خوب و... بهترین بازار ایران هستن .
لپ تاپ برای برنامه نویسی و یکم بازی و کارای گرافیکی حداکثر 700 تومن کدام را پیشنهاد می کنید
وسترو 1000 یا
IBM-Lenovo (لطفا مدل - کانفیک و قیمت بدهید)
دوست عزيزنقل قول:
من خودم xps 1530 رو پيشنهاد ميكنم بازيهاي 2008 رو با كيفيت بالا ساپورت ميكنه من كه بازي ميكنم هيچ مشكلي نداره!!
گزينه بعدي dv 5 1070 ميتونه باشه (با وسواس بيشتر)
یه لپ تاپ خوشگل با کار عالی..یعنی خر کار...با رم بالای 4 گیگ واسه کاراهای گرافیکی سنگین و برنامه نویسی سخت و در صورت امکان داشتن داشتن کارت تی وی خوب..قیمت هم مهم نیست..معرفی میکنید..
خوشگل هم باشه
کسی جواب منو نمی ده؟ :33: مدل هایdell studio چه جورین؟ بدرد برنامه نویسی می خورن؟ اصلا یه لپ تاپ پیشنهاد بدین بهم تا حداکثر1100 :sad:
dell 500نقل قول:
...........
فک نکنم وسترو 1000 700 تومنی کارت گرافیگش واسه بازی باشه این مدل خوبه واسه بازی یعنی با700 خیلی خوش قیمته!نقل قول:
نوشته شده توسط sma123 مشاهده تاپيک
لپ تاپ برای برنامه نویسی و یکم بازی و کارای گرافیکی حداکثر 700 تومن کدام را پیشنهاد می کنید
وسترو 1000 یا
IBM-Lenovo (لطفا مدل - کانفیک و قیمت بدهید)
ACER ASPIRE 5520
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: AMD Turion X2 2 GHz - Cache 1 MB - Bus 533 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 3072 مگابايت
كارت گرافيكي: 1400 مگابايت - GeForce 256MB Dedicate
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA CrystalBrite
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
قيمت: 720000 تومان
تا حالا خيلي ها گفتن 1530 !! در اين كه يكي از بهترين لپ تاپ هاي حال حاضر جهان هست شكي نيست . ميدونيد دوستم ميخواد و دقيقا گزينه بعديش همين Hp هست . منم بهش گفتم به 1530 اصلا شك نكن . اما ميگه Hp گرافيكش بالا تره !!!!!نقل قول:
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
درسته
گرافیک DELL XPS M 1530 = GEFORCE 8600 GT اما گرافیک HP مدل GEFPRCE 9600 GT = HP DV5 1070
سلامنقل قول:
الان تقریبا لپ تاپ خاصی تو بازار ایران نیست که رم بالای 4 گیگ داشته باشه و شما میتونی یه لپ تاپ مثل hp dv5 - 1070 بگیری که هم گرافیکش بسیار بالا هست هم رم اون تا 8 گیگ به راحتی قابل ارتقا هست و هم فناوری سنترینو 2 که در سی پی یو به کار گرفته شده + ارتقا باس , باعث شده سرعت سیستم هم بالابره .
dv5 - 1070
cpu : 2.5 - 6 meg - centrino 2
RAM : 4 GIG
VGA : GEFORCE 9600 GT
hard : 320 gig
lcd : 15.4 inch
weight : 2.6 kg
با گارانتی ایران اچ پی : 1.750.000
عمر متوسط یک لپ تاپ چقدره؟
سلام
من یه لب تاب تا سقف حداکثر یک میلیون می خوام بگیرم .
نظرتون درباره acer چیه؟ آخه نسبت به قیمتشون قطعات خیلی خوبی دارن؟!!!!!!!
عمر متوسط یک لپ تاپ 3 سال بیشتر نیست و بعد این مدت اینقدر فناوری پیشرفت میکنه که شما مجبوری عوض بکنی . از سال سوم به یعد باطری لپ تاپ زود خالی میشه - زود داغ میشه و .....نقل قول:
مى خواستم بدونم رم كارت گرافيك لپ تاپهاى hp dv5 1070,hp dv5 1155 از نوع DDR II هستش يا از نوع DDR III هستش?
یه لپ تاپ با سرعت بالا و رم 4 حداقل و گرافیک و سی پی یو خوب تا 700تا چی هست؟
سلام
دوستان از بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ نظر خودم استودیو 1535 هست.
Dell Vostro 1510
Dell Studio 1535
Hp Pavilion DV-6870
ممنون
نقل قول:براي كار خاصي نمي خوام و كاراي كلي رو مي خوام انجام بدم و در واقع يه كامپيوتري همراهم باشهنقل قول:
دوست عزيز
برند نوت بوك خيلي مهمه / عالي از چه نظر؟؟
براي چه كاري مي خواهي ؟
گارانتي داشته باشه يا نه؟مشخصات چي باشه؟
....
با توجه به مراتب فوق قيمت تعيين مي شود.
CPU با كيفيت خوب و سرعت خوب باهش
RAM 2 گيگ ولي خب هرچي بيشتر بهتر
graphic هم هرچي بيشتر بهتر
Hard هم بالاي 160 باشه
مرسي
سلامنقل قول:
اینها GEFORCE 9600 GT DDR 2 هستن ( بر خلاف DELL XPS M1530 که GEFORCE 8600 GT DDR 3 هست )
ولی با این حال از GEFORCE 8600 GT DDR 3 قویتر هستن .
سلام.
من برای vostro 1310 عزممو جزم کرده بودم که فهمیدم ظاهرا به هیچ نحوی به tv وصل نمیشه.یعنی خروجی تصویر نداره.واقعا اینجوریه؟ لب تابی که این امکانو داشته باشه چی هست.(با توانایی های (vostro 2.5 6m cash
آره واقعا این مسخره است نمیدونم چرا این چوری کردن ؟!نقل قول:
غیر این اگه بخای دل بگیری یا 1330 یا 1530 (با گرافیک 8400 -8600) که قیمتا میره رو پاییه 1550
خب دوستان يه لپ تاپ معرفي كنيد با همون قيمت 1600 كه گرافيكش geforce 8800gt باشه . سريع لطفا . ممنون ميشم .نقل قول:
1510 چی؟ اونم به tv وصل نمیشه؟نقل قول:
سلام
ravani_13 حدس ميزنم خود شما تازگي ها xps 1530 خريده باشي ! اگه اينطوره مي خواستم ازت 2 تا سوال بپرسم :
1- شنيدم كه لپ تاپ هاي دل قابل پارتيشن بندي نيستند ؟
2- ميگند گرماي زيادي توليد ميكند ؟
و در كل ازش راضي هستيد /
راستي ليست قيمت زيگورات هم كه ديدم 1530 را با اين كانفيگIntel Core 2 Duo T9300 2.5GHz, 320GB HDD,6 m cash, 4GB RAM,GForce8600GT)
زده بود 1670 . من 5شنبه يعني آخر اين هفته خريد مي كنم . تا الان صبر كردم كه نمايشگاه الكامپ اصفهان برگزار بشه !
بازم ممنون از همه
میشه بفرمایید یه لپ تاپ DELL 640M با این کانفیگ و گرافیک متفرقه چند میرزه
cpu: 2ghz core2due
ram: 2gig
hard:160
graphic:224 share
ممنون
نقل قول:براي كار خاصي نمي خوام و كاراي كلي رو مي خوام انجام بدم و در واقع يه كامپيوتري همراهم باشهنقل قول:
دوست عزيز
برند نوت بوك خيلي مهمه / عالي از چه نظر؟؟
براي چه كاري مي خواهي ؟
گارانتي داشته باشه يا نه؟مشخصات چي باشه؟
....
با توجه به مراتب فوق قيمت تعيين مي شود.
CPU با كيفيت خوب و سرعت خوب باهش
RAM 2 گيگ ولي خب هرچي بيشتر بهتر
graphic هم هرچي بيشتر بهتر
Hard هم بالاي 160 باشه
مرسي
سلام
من یک لب تاپ می خواهم با مشخصات زیر حداقل:
graphic:128
dvd_rom
windows xp or vista
ram:1 gb
cpu:1
این مشخصات تقریبی بود حالا بالا پایین بشه اشکال نداره فقط قسطی باشه و فقطم در تهران.
دوست عزیز مدل های Acer معمولا برای افرادی توصیه میشن که کار برنامه نویسی و مالتی مدیا در حد پخش دی وی دی و موزیک و این جور چیزا باشه و اصلا قابل مقایسه با دل و اچ پی و سونی نیست . ولی Acer یه سری مخصوص و انحصاری با فراری میسازه که میشه به اون اعتماد کرد اما بقیش رو من نمیپسندم .نقل قول:
عمر مفید کامپیوتر ( چه لپ تاپ و چه پی سی ) حدودا 1 سال هست و این معنیش اینه که بعد از یک سال معمولا عیب و ایرادای کوچیک پیدا میشن ولی عمر متوسط بین 2-3 سال هست و شما اگه بهترین دستگاه حال حاضر رو بخری نهایتا 30 ماه میتونه جواب نیازت رو بده و بعد از اون باید دستگاهت رو عوض کنی ...نقل قول:
سلامنقل قول:
1. لپ تاپ های دل پارتیشن بندی میشن .
2. لپ تاپ های دل از برند های دیگه مثل سونی و hp ( البته به غیر از سری dv5 ) و ... بیشتر داغ میکنن ولی نه ائن طوری مه بخواد خیلی محسوس باشه و اذیت بکنه .
3. من نه به تازگی و نه قدیم لپ تاپ dell xps m1530 نخریدم
لپ تاپ من الان dell xps m 1330 هست که شهریور ماه خریدم .
با 1.600.000 لپ تاپی با گرافیک GEFORCE 8800 GT موجود نیست .نقل قول:
نظرتون در مورد سری جدید لپ تاپ های اچ پی چیه؟
نظرتون در مورد مدل HP Pavilion dv5-1135 به قیمت 1370 با گارانتی اچ پی ارزشش رو داره؟
سلام
من یک لب تاپ می خواهم با مشخصات زیر حداقل:
graphic:128
dvd_rom
windows xp or vista
ram:1 gb
cpu:1
این مشخصات تقریبی بود حالا بالا پایین بشه اشکال نداره فقط قسطی باشه و فقطم در تهران.
من سيستمم رو 7 سال پيش گرفتم و تقريبا روزي 8 ساعت مداوم روشنه و هنوز هيچ ايراد سخفت افزاري پيدا نكرده البته حرف شما درسته اما در مورد سيستم هاي كه قطعاتشون چينيه و كيفيت ندارهنقل قول:
عمر مفید کامپیوتر ( چه لپ تاپ و چه پی سی ) حدودا 1 سال هست و این معنیش اینه که بعد از یک سال معمولا عیب و ایرادای کوچیک پیدا میشن ولی عمر متوسط بین 2-3 سال هست و شما اگه بهترین دستگاه حال حاضر رو بخری نهایتا 30 ماه میتونه جواب نیازت رو بده و بعد از اون باید دستگاهت رو عوض کنی ...
نقل قول:
سلام
انتخاب عالی هست سیستم بسیار قوی و زیبایی هست ولی اگه ظاهر واسط مهم نیست میتونی یکم کانفیگ بالاتری هم بگیری مثل وسترو 1510 .
سلامنقل قول:
1. معلومه که کار میکنه ولی سرعت ها قابل مقایسه نیست - کیفیت ها هم همینطور . مگه موبایل های نوکیا نیستن که مال 10 سال پیش هستن و کار میکنن ولی جز تماس بر قرار کردن هیچ فایده ای ندارن دیگه مهم کاربرد شماست .
2. کی گفته هر چیزی که چین میزنه بد هست و بی کیفیت ؟ الان تمام لپ تاپ های دنیا چینی هستن . سونی ها بد هستن ؟