این کار کیه؟ مکانیک یا باطری ساز؟نقل قول:
پس به نظر شما از درب نیست؟
Printable View
این کار کیه؟ مکانیک یا باطری ساز؟نقل قول:
پس به نظر شما از درب نیست؟
معمولا باطری ساز انجام میدهنقل قول:
کار چندان سختی نیس خودتونم میتونید چک کنید کافیه صندلی عقب
رو بردارید بعد کفی رو کنار بزنید ، دریچه رو با چهارسو باز کنید
نگاه بیندازید که شلنگ ها خیس یا ترک ترک نشده باشن
با سلام دوستان من یک روا دارم مدتی که در حال حرکت بخصوص در سر بالایی جراغ جک روشن میشه و ماشین یهو کپ میکنه واصلا گاز نمیخوره استپر ماشینو عوض کردم ولی فایده ای نداره امروز استپرو تمیز کردم ولی بدتر شد البته تو همین حالت بعد از خاموش کردن ماشین و روشن کردن دوباره ان ابتدا ماشین عالی گاز میخوره وشتاب عالی هم داره ولی بعد از چند لحظه دباره همونجوری میشه البته اگر در این حالت در دنده 3 دور موتور به 3000 برسه دوباره شتاب خیلی عالی میگیره ولی بعد دوباره ذاستان تکرار میشه اگر از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داره یا علت رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه متشکرم.
دوست گرامی دوگانه سوز یا تک سوز بودن و مدل ماشینتون رو بگیدنقل قول:
ضمن اینکه این مورد در ای سی یو و یا سنسور آر پی ام من مشاهده کردم که دستور به استپر رو درست نمی رسونند با این حال اگه با دستگاه دیاگ پیشرفته چک کنید ممکنه سر نخی به شما برسونه
چون حتی ممکنه از کویل و یا حتی سیم های ارتباطی باشه نیاز به چک دار
با سلام
من پراید دارم
بعد از کار کردن ماشین ، وقتی یه جا پارک میکنم ، از طریق شیلنگ اون مخزن اضافی که به رادیاتور وصله و کنار باتری قرار داره آب رادیاتور تخلیه میشه و رو زمین میریزه
تو مخزن تا نیمه آب میمونه ولی آب داخل رادیاتور خالی میشه
هر روز یا دوروز یه بار باید پرش کنم
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلامنقل قول:
من این طور شده بود ماشین. لوله داخل مخزن افتاده بود. یعنی آب رو سر ریز میکرد توی مخزن اما چون لوله داخل افتاده بود دیگه به رادیاتور برگشت نداشت.
شما اون لوله داخل مخزن و اتصالات رو حتما چک کنید.)من درب و لوله نو خریدم)
ممنون دوست من
ولی درست متوجه نشدم
لوله ها به نظر سالمن
آب رو از رادیاتور میکشن بیرون
بعد دم مخزن اضافی ، یه لوله هست که آب کشیده شده از رادیاتور رو میریزه تو مخزن ، و یه لوله ی دیگه هست که از مخزن میره بیرون
حالا سوالم اینه که وقتی رادیاتور خالیه ، مگه نباید آب مخزن اضافی برگرده به رادیات؟
چرا از اون لوله ی دوم میره بیرون؟
نقل قول:
سلام
در مخزن رو چک کنید اون زائده اضافی در به سمت داخل موتور باشه ، اکثر این مشکلات سر همینه
هم از جهت زائده هست که آقای ابولفضل گفتند . هم از لوله.نقل قول:
ببنید داخل مخزن یک لوله هست. ممکنه افتاده باشه داخل مخزن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز همونطور که گفته شده درب مخزن دارای 3 لوله هستنقل قول:
یکی از رادیاتور یکی به درون مخزن و یکی برای سرریز مخزن به بیرون
به دلیل جنس مرغوب و گرمای زیاد آب اون درونیه خیلی براش پیش میاد که بیوفته ولی در اینصورت معمولا آب مخزنسر ریز میشه
جهت دو لوله رو هم نباید اشتباه وصل کنید
اما دو دلیل اساسی دیگه هم هست
از همه مهمتر درب رادیاتوره که خیلی عموله که خراب میشه و این اتفاق میوفته
از وجود و سالم بودن ترموستات هم مطمئن شید
درب رادیاتور های ژاپنی خوب جواب دادن
یه نکته هم اینکه از آب رادیاتور خوب و ضد یخ مناسب ایتفاده کنید با توجه به فصل گرما جدی بگیرید
يكي از معضلات عمومي پرايد( انواع مدلها) انتشار بوي بنزين در داخل اتاق هست كه معمولا چند عامل باعث اون ميشه:نقل قول:
1. پر كردن باك بنزين تا گلويي، بخصوص در تابستانها كه بواسطه گرماي هوا ، مقداري از بخارات متصاعد شده از بنزين در اتاق منتشر ميشه.گاهي شدت بخار شدن و انبساط بنزين به حدي ميرسه كه بنزين از درب باك بيرون ميريزه( مخصوصا سر پيچها)
2. خرابي لوله ها و رابطهايي كه در اون بنزين جريان داره و به بخشهاي مختلف موتور و ضمائم ديگه كه مربوط به بنزين ميشه، ميرسه( مثل كنيستر و حبابگير)
3. خراب شدن لوله هاي مرتبط با حبابگير و يا كنيستر كه ممكنه از جاي خودشون در آمده باشن و يا شل شده و يا سري اتصال اونها كه به كانيستر يا حبابگير متصل شده، شكسته شده باشه كه اين معمولا بيشتر رخ ميده.
كانيستر و حبابگير را از نظر سلامت و اتصال درست لوله و سالم بودن لوله هاي متصل به اونها چك كنيد( لوله ها خشك شده، ترك خورده و يا شكسته نباشه)
كانيستر درست در كنار پمپ ترمز داخل موتور قرار داره:
حبابگير در سمت چپ داخل صندوق عقب قرار گرفته و بايد موكت ديواره را كنار زده و پيچ و مهره اون را باز كنيد و با احتياط و به آرامي كه صدمه نخوره، بيرون بكشيد. دقت كنيد كه لوله هاي متصل به اون از داخل گلگير به زير ماشين رفته و به لوله هاي فلزي نصب شده در بدنه وصل شده، اين لوله ها بايد جدا بشه تا امكان درآوردن كامل حبابگير بوجود بياد.
اگر نياز به تعويض بود، بايد به همان شيوه كه باز كرديد ببنديد و دقت كنيد ترتيب لوله هاي متصل به باك را اشتباه نكنيد( قبل از باز كردن علامت و شماره گذاري كنيد)
يكي از لوله هاي حبابگير از داخل بدنه به بيرون فرستاده شده( درست پشت بخش سمت چپ سپر عقب، مابين بدنه و سپر) كه بوسيله اون هواي مورد نياز جهت رفع فشار داخل باك تامين ميشه. اگر اون از جا درآمده باشه هم ممكنه به نوعي بوي بنزين داخل صندوق عقب و در نهايت اتاق بپيچه.
ضمن تشکر مجدد از life24 و ابوالفضلنقل قول:
به نظرم میاد این مشکل از وقتی پیش اومده که لوله ی مخزن رو عوض کردم(عکسی که life 24) گذاشت
این عکسا مربوط به ماشینمه
به نظر لوله ها سالمن
ولی هنوز لوله ها آب رو میریزن بیرونه ماشین
درب رادیات هم به نظر سالمه(خرابیه درب رادیات چه طور باعثه این مشکل میشه؟)اگه در خراب باشه آب باید از سمت در خارج بشه نه شیلنگ، درست میگم؟
سلام.پیرو فرمایش دوستان شیلنگ ورودی از رادیات به درب مخزن رو به کمک یک سیم مفتولی یا بست شیلنگ آب بندی کن.زیر درب مخزن یک واشر لاستیکی داره که روی ان یک سوراخ تعبیه شده بررسی کن که موردی نداشته باشه.اگه درست نشد یک درب رادیات باکیفیت تهیه کن.(بعضی از انها کلا از ابتدا معیوب هستند.)نقل قول:
سلام
چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )
مثل صدای چرخش یا دوران هست (مثل صدای ووووووو (متناسب با سرعت حرکت)) و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!
هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!:n27:
امروز با مهندس تعمیرکار یه نمایندگی سایپا صحبت میکردم علائم رو که بهش گفتم گفت احتمال زیاد مشکل از گیربکس هست! :n29:
گفت اگه از بلبرینگ باشه با افزایش سرعت (شتاب) صدا بیشتر میشه.
دنده دو هم کمی بد جا میره (البته نه همیشه) یعنی تو دو مرحله کامل جا میره!
آیا احتمال داره مشکل از جای دیگه باشه؟!
تا حالا (40 هزار کیلومتر) واسکازین رو تعویض نکردم! چندهزارتا توصیه میکنید تعویض کنم؟
آیا برای تعمیر نمایندگی ببرم یا ببرم تعمیرکار شخصی؟! نمایندگی گفت هزینه اش بین 120 تا 200 متغیره ! :n27:
ممنون
نقل قول:
پیشنهاد میکنم یه دف کامل عمل هواگیری رو انجام بدید انشالله خدا کنه برطرف بشه :n02:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نمیدونم این پست به نظرم آشناس برای شما بود یا برای یکی از دوستان
گفته بودم که برای بلبرینگ گیربکس هست اونم از بلبرینگ شفت خروجی به شماره (6304 و 6222 ) یا یکیش خرابه یا هر دو
در مورد دنده 2 اگه موقع جا زدن قِرچ صدا میده برای دنده برنجی هست و بد جا رفتن میتونه برای دوشاخ ماهکش باشه که
وقتی گیربکس باز بشه کاملا مشخص میشه
واسکازین گیربکس رو هر چه زودتر برید عوض کنید چون واسکازینی که خود شرکت میریزن خیلی شل هست ( راستی دنده 2 بد جا رفتنش یخورده من احتمال میدم واسه واسکازین هم باشه )
پیشنهاد میکنم ببر همون نمایندگی چون بیرون معلوم نیس ماشینت دست چجور آدمی بیوفته و ممکنه علاوه بر اینکه خوب نشه بدتر هم بشه :دی
سلامنقل قول:
ممنون حاجی:n16:
این پست دوم بود چون اطلاعات تکمیلی اضافه کردم دوباره پرسیدم! :n26:
نقل قول:
از هزینه تعمیرش اطلاع دارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هزینه قطعات مورد نیاز + اجرت حدودی)
صدا نداره اگه هم باشه خیلی کمه.نقل قول:
هزینه تعویض واسکازین چقدر میشه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه به خود نمایندگی هم اعتماد چندانی ندارم !نقل قول:
نشانگر بنزین از همون اول مشکل داشت (گویا توی این سری های دیجیتال خیلی ها مشکل دارن) و نمایندگی چند بار بردیم یه بار گفت درست کردم که درست نشده بود و دفعات بعد هم میگفت هنوز قطعه اش برامون نیومده !
ترمز هم مشکل داره بردم پیشش گفت اینا ترمزاش همینطوریه!!!
وقتی میخوام ترمز سریع بگیرم برای توقف ناگهانی ترمز یهو خالی میشه و صدای تــق از جلوی ماشین میاد. گویا بوستر مشکل داره. چه سرعت کم باشه چه زیاد فرقی نداره؛ ترمز ناگهانی عمل نمیکنه ولی ترمز تدریجی مشکل نداره.
هزینه جفت بلبرینگ حدود 25 تا 30 تومن جنس koyo ژاپن هس ، اجرت همنقل قول:
که ماشاله هر کی هر چقدر زورش میکشه میگیره :دی
اجرت تعمیر گیربکس معمولا بین 70 تا 90 تومن هست.
.........
واسکازین بستگی داره چه نوع بریزی !!
از این واسکازین 90 بریز دولیترش 28 تومنه حدودی
.........
خووو اگه آشنا داری که تو کار تعمیر گیربکس تخصص داره ببر پیشش
........
کلا ماشینای ایرانی چیش سالم و درسته که اینا باشه :دی
سلام دوستان
دو هفته ای میشه که واتر پمپ عوض کردم (پراید 131 ) از اون موقع یه صدای اضافه از موتور شنیده میشه از همون قسمت تسمه های موتوره ،به مکانیک نشون دادم گفت مشکلی نداره احتمالا یکی از تسمه ها سایش داره ،خود بخود برطرف میشه ،الان دوهفتس که این صدا رو مخمه ،به نظر شما چجوری میشه محل صدا رو تشخیص داد؟
اینم بگم که واترپمپو از نمایندگی سایپا خریدم
سلامنقل قول:
بهتره اول شما تسمه کولر رو برداری روشن کن ببین صدا دوباره میاد یا نه !!
اگه اومد ایندفعه تسمه دینام رو هم بردار دوباره روشن کن ببین صدا میاد !!
اگه بازم اومد احتمالا برای بلبرینگ تسمه تایم و یا در صورت سالم بودن بلیرینگ
احتمالا برا واتر پمپه ...
آره دوست عزیز مرحله به مرحله جلو برو ایشاله برطرف میشه:n16:
با سلام من یه پراید 80 کاربرات دارم ومشگلم اینه که جند وقت پیش ترمزم برای یکی دو روز چوب میکرد بردم بوستر سازی گفت 50 تومن خرج داره درست نکردم ولی خود به خود رفع شد حالا دو سه هفته ای میشه وقتی ترمز شدید میزنم سمت شوفر میکشه وخط ترمز دارم ولی سمت شاگرد نمیگیره لطفا کمکم کنید اگه میشه خودم واگه نمیشه لااقل بدونم ایراد از چیه تا این تعویض کارها سرم کلاه نذارن ممنون.
سلام .نقل قول:
اول مطمئن بشین که لنتهای دو طرف به یک اندازه سابیده میشه و اختلاف ضخامنشون از سه چهار میلیمتر بیشتر نباشه .
اگر اختلافشون زیاده پس سیلندر اون طرفی که کم سابیده شده مشکل داره .
دور سیلندرها رو با مسواک تمیز کنین و اگر لاستیکهای خاکگیرشون خرابه باید تعویض بشه .
بعدش اگر لنتها خیلی نازک شده ( کمتر از سه میلیمتر ) تعویضشون کنین
بعدش مخرن روغن ترمز اگر کم داره , روغن کافی اضافه کنین .
اگر باز هم مشکل حل نشد باید سمت شاگرد هواگیری بشه .
محل قرار گیری بوستر پراید رو میشه با عکس نشون بدین؟! :n29:
با تشکر از شما ،اگه تسمه دینامو بردارم و روشن کنم مشکلی پیش نمیاد ؟چون واتر پمپ کار نمیکنه ؟نقل قول:
درب موتور رو باز کنیدنقل قول:
پشت باتری چسبیده به بدنه جایی برای ریختن روغن ترمز می بینید
اون پمپ ترمزه و اون دایره سیاه بزرگ که به پشتش روی بدنه چسبیده بوستر ترمزه
اگه تسمه دینام رو بردارید کمتر از 30 ثانیه ماشین رو روشن نگاه دارید و اگه صدا رفع شد از دینام و یا واتر پمپ و یا تسمه هستنقل قول:
با توجه به باز شدن قطعه به تازپی ممکنه از پولی جدید و یا تنظیم و تایم نبودن اون باشه
سلام.در تکمیل نظر جناب آسمونی یک شیلنگ خلاء بین بوستر و مانیفولد هوای کاربراتور وجود داره که داخلش یک سوپاپ یکطرفه داره اگر سوپاپ چرب بشه یا ضیف بشه بعضی مواقع این مشکل پیش میاد.در ضمن شنیدم هر 2سال باید روغن ترمز بطور کامل عوض بشه چون خاصیتش رو از دست میده.امتحان کردم روی قدرت ترمز تاثیر داره.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1-رو سرعت خاصی این صدا رو میشنوی؟
2-وقتی گاز میدی همون صدا نمیاد؟
3-از جلو یا عقبه؟
----------------------
یه نگاهی به لاستیکات بنداز ببین پله شدن یا نه.
پله شدن لاستیک باعث میشه موقع حرکت صدایی مثل صدایی که گفتی شنیده بشه
اگه پیگیر نشم مشکل ساز میشه؟نقل قول:
نقل قول:
خوب اگه توجه نکنید به مرور زمان زیاد و زیادتر میشه تا جایی که کاملا مشخص میشه
که اگه برای بلبرینگ تسمه تایم باشه جام میکنه و تسمه تایم پاره میشه و زحمت بکسل میوفته گردنتون
اگه هم برای دینام باشه که اونم جام میکنه ولی تا وقتی باطریتون جون داشته باشه شما رو تا جایی میرسونه در غیر اینصورت بازم بکسل.... :n02:
بهتره هر چه زودتر پیگیر باشید که اگه مشکلی داشته باشه درستش کنید و هزینه کمتری هم خواهد داشت
با سپاس فراوان ازشما لنت سمت شاگرد کم ساییده شده بود ودیسک چرخ سمت شاگرد گود شده بد ولنت رو هم خراب کرده بود دیسک ولنت هردوطرف و روغن ترمز رو عوض کردم با هواگیری الان ترمزم همزمان میگیره ولی خیلی ضعیف شده تست کردم اصلا ماشین کله نمیزنه وخط ترمز ندارم در ضمن هردو طرف لنتهام لقی داشت واشر پشت لنت گذاشتم.اگه راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید ممنون.نقل قول:
دوسته خوبم اگه مدتی هست که استفاده میکنین که هیچینقل قول:
ولی اگه بلافاصله انتظار دارین که ترمز گیری بهبود پیدا کنه باید یه خورده صبر داشته باشین که دیسک چرخ با لنت ها مچ بشن
ضمن اینکه جنسه لنت خیلی خیلی مهم هست
از چه برندی استفاده میکنین؟!
سلام .حرف ایشون NiloofaR درست هست .یا به علت نو بودن لنتها و دیسکها درست ترمز نمیگیره و ظرف چند روز درست میشه با ساییده شدن لنتها و دیسکها و درست نشستنِ لنتها روی دیسکها . یا اینکه لوله ها هوا داره خصوصاً اگر پدال پائین میگیره . توی این دو سه روز خیلی با احتیاط برونید تا مجبور نشین ترمز ناگهانی بزنین . اگر کم کم ماشین شروع کرد به کشیدن به چپ یا راست پس لوله ی اون سمتی که درست ترمز نمیگیره هوا دارهنقل قول:
دوستان بعضی اوقات از چرخ جلو با چرخیدن ماشین صدا میاد ( چرخ سمت راننده )
به نظرتون چی میتونه باشه ؟
مثله اینه که یه چیز میخوره زمین
شاید سنگی تو لاستیک باشه و موقع چرخش بخوره زمین ولی اگه از این نباشه از چی میتونه باشه
همیشگی نیست این صدا بعضی اوقات صدا میده
405
با چرخیدن ماشین منظورت چیه؟ یعنی زمانیکه به سمت راست یا چپ میپیچی؟نقل قول:
صدای تق تق میده آیا؟
میتونه مشکل از سرپلوس چرخت باشه. نگته کن ببین گردگیرش سالم هست یا نه .... ببین گریس بیرون زده یا نه .
بازدید جلوبندی و تست بلبرینگ چرخ هم فراموش نشود
باتشکر از شمادوستان عزیز.لنت پارس انداختم و هر چهار چرخ رو هواگیری کردم خیلی بهتر شده ولی عالی نیست در ضمن پدال ترمز دنبه ای و نرمه مگه نباید کمی سفت باشه یا من اشتباه میکنم ممنون میشم جواب این سوالم رو هم بدین.نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم هرچی پدال ترمز نرم تر پایین بره ترمزگیری با کیفیت بهتری انجام میشهنقل قول:
اگه سفت باشه یخیل وقت ها با کوچیکترین ترمزی باعث سفت قفل کردن چرخ ها میشه
اگه ماشینتون پراید هست کاش های لنت میگرفتین
سلام به همه. من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. چند وقتی آب کم میکرد بردم سرسیلندر رو کامل کامل عوض کردم نو انداختم ولی بازم آب کم میکنه. دیر استارت میخوره و ریپ میزنه. یه نفر محض رضای خدا یه مکانیک ماهر ترجیحا غرب تهران معرفی کنه که سر دربیاره. نزدیک 3 تومن خرج کردم هنوز مشکل داره. به این مکانیکا واقعا نمیشه اعتماد کرد. ضمنا مشکل از رادیات نیست. مرسی.
سلام . شما آخرین و گرانترین حل رو اولِ کار انجام دادین .وقتی یک وسیله مشکل فنی داره باید برای عیب یابی از آسانترین و ارزانترینها شروع کنیم تا برسیم به سخت ترینها وگرانترینها . در مورد کم کردن آب باید اگر حرارت طبیعی هست اول درب منبع انبساط و خود منبع انبساط چک بشه سپس شیلنگها و بستهای سیستم خنک کننده ی موتور و سبستم بخاری و محل نصب ترموستات و سپس پولکیها و رادیاتور موتور و رادیاتور بخاری و آخر از همه واشر سرسیلندر و سرسیلندر چک بشه .مقدار آب کم شده کمک زیادی میکنه در یافتن نشتی .اگر هم که چکه یا ریزش آب ببینیم که دیگه مشخصه نشتی از کجا هست .گاهی درب منبع انبساط خرابه و آب تدریجاً بخار میشه .نقل قول:
از دیروز وقتی کولر ماشینمو روشن میکنم بوی سگ مرده توام با با بوی سوختگی میپیچه توی ماشین :n21: ، علتش چیه ؟
سرد میکنه اما حس میکنم کمتر از گذشته !
ماشین : ریو