کسی 707 CaptainSim رو با کرک داره؟!
لینک بدید ممنون میشم :12:
در ضمن تمام آموزش هایی که در مورد GPS و چند پست دیگر که نوشته بودم توسط P30World پاک شد متاسفانه!!!:37:
Printable View
کسی 707 CaptainSim رو با کرک داره؟!
لینک بدید ممنون میشم :12:
در ضمن تمام آموزش هایی که در مورد GPS و چند پست دیگر که نوشته بودم توسط P30World پاک شد متاسفانه!!!:37:
کلا کسی یه سایت نمیدونه واسه دانلود هواپیما با کیفیت و پنل خوب؟! طبیعی هم باشه؟
تکسچر ایران ایر و ایرلاین های ایرانی چی؟!
سایتی برای اونها هست؟!
دوستان بعد از هر پروازی status هواپیمام 99 میشه چرا؟
اونوقت هر بار باید repair کنم؟اگه نکنم مشکلی پیش میاد؟
چون میخوام بزارم یه باره با هم ریپیر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هزینه برای سرویس هواپیما هست و اگر اینکار رو نکنید احتمال اینکه هواپیما نقص فنی پیدا کنه بیشتره!نقل قول:
hamed30 عزیز . تو مشهد delux هست . برو سعدی سر نبش پاساژ مهناز . نسخه 4dvd هم داره !
ebicross جان . اگه به پروفایلت سر بزنی خیلی خوب میشه !
من یه سول داشتم
Squak (فکر کنم اسپلش رو درست نوشتم!) چی هست و به چه دردی میخوره که این قدر مهمه؟
وظیفش چیه؟
کلا یه توضیح
squawk به معنی دراوردن صدای اردک یک کد چهار رقمه در هواپیما هستش که بوسیله ی ATC Transponder ارسال میشه و دیگران میتونند ببینند. این کد یه طورایی شناسه شماست.نقل قول:
من یه سول داشتم
Squak (فکر کنم اسپلش رو درست نوشتم!) چی هست و به چه دردی میخوره که این قدر مهمه؟
وظیفش چیه؟
کلا یه توضیح
شما وقتی این کد رو عوض میکنید باید از ATC کد رو Confirm کنید تا تایید شه.
این کدها معنی های خاصی هم دارند.
مثلا 1200 یعنی "من دارم با دید خودم پرواز میکنم و با کنترلر در تماس نیستم".
کدهای دیگه ای هم داریم که معانی دیگری میدهند. مثلا کدی داریم که اعلام میکنه هواپیما های جک (دزدیده) شده و یا کدهایی که اعلام میکنه رادیوی من کار نمیکنه و کلا هر پرنده ای در آسمان یک squawk لازم داره.
فرستادن این کد هم squawking نامیده میشه و به همین دلیله که به کدش میگن squawk Code.
در ضمن این کد بین 0 تا 7 میتونه باشه.
7700
وضعیت اضطراری
7600
مشکل ارتباطی
7500
سرقت هواپیما
1200
تا چهار رقم بالاتر برای پروازهای VFR در یک Route.
مرسی فهمیدم
پس فقط همون ها هستن و بقیه رو برج مراقبت بهمون میگه درسته؟!
دوست عزیز یک دنیا تشکرجات ،به اونجا هم سر میزنم ومهم نیست داشته باشه یا نه مهم اینکه شما به خاسته دیگران اهمیت میدید واین خودش خیلی ارزش داره.خیلی خیلی ممنون.:10:نقل قول:
سلام جریان flight sim 11 چیه؟؟؟
احتمالا اسمیه که کاربران روی پروژه ی جدید شبیه ساز مایکروسافت گذاشتند.نقل قول:
سلام جریان flight sim 11 چیه؟؟؟
مایکروسافت خودش هنوز بهش میگه Microsoft Flight.
البته اینطور که معلومه قراره حسابی منفجر کنه دیگه شبیه ساز رو.کد:http://www.microsoft.com/games/flight/
محتوای مخفی: عکس
چی میگین؟
Microsoft Flight SIm X بعدی قراره بیاد؟
واقعا؟ خبر راسته؟
وای خدایا چیکار کنم
نگید که دروغه
اگه آره کی قراره بیاد!!!!!
بله مایکروسافت دوباره استدیو شبیه ساز رو راه انداخته و چند تا ویدئو هم گذاشته و Fsinsider که تیم توسعه دهنده بودند دوباره به سرپرستی مایکروسافت در اومدند.نقل قول:
چی میگین؟
Microsoft Flight SIm X بعدی قراره بیاد؟
واقعا؟ خبر راسته؟
وای خدایا چیکار کنم
نگید که دروغه
اگه آره کی قراره بیاد!!!!!
فکر میکنم شبیه ساز رو به سمت یک بازی Real پیش ببرند که این خبر بدیه.
ولی اینکه هنوز هم پابرجاست عالیه.
چرا خبر بدیه؟! اگه قدرت شبیه سازیش خوب تر بشه که بهتره!نقل قول:
فکر میکنم شبیه ساز رو به سمت یک بازی Real پیش ببرند که این خبر بدیه.
حالا تاپیکش رو کی میزنید؟
راستی کی منتشر میشه؟
چه سیستمی میخواد؟
کلا اطلاعتن رو قرار بدید و حتما تاپیکش رو بزنید
ممنونــ
پروژه های شبیه ساز خیلی بلند مدت هستند و خیلی دیر عرضه میشن.نقل قول:
چرا خبر بدیه؟! اگه قدرت شبیه سازیش خوب تر بشه که بهتره!
حالا تاپیکش رو کی میزنید؟
راستی کی منتشر میشه؟
چه سیستمی میخواد؟
کلا اطلاعتن رو قرار بدید و حتما تاپیکش رو بزنید
ممنونــ
نه قدرت شبیه سازی هرچقدر بیشتر بشه ولی وقتی بشه هرکسی بدون علم هواپیما یک هواپیما رو کنترل کنه دیگه ارزش شبیه ساز میاد پایین.
مثل ماشینهای دنده اتومات که ارزش رانندگی رو میارن پایین. :دی
هنوز هیچ جزئیاتی در دسترس نیست و به احتمال زیاد با بکار گیری وحشتناک از قابلیت فیزیک رو به رو باشیم که سیستمهایی که FSX رو روی Ultra High اجرا میکردند برای نسخه ی بعدی خسته کار کنند.
البته همش حدس و گمانه. من که فکر نمیکنم توی 2011 هم خبری ازش باشه. دموهایی هم که میاد هیچ هواپیمای خاصی رو نشون نداده مثل یک 747 که ببینیم چه تغییراتی دادند.
Fsinsiderهم اخباری نداده در این رابطه.
تبریک؛
تاپیک از مرز 100000 بازدید گذشت و این هم پست 4601 تاپیک که نشان از علاقه ی همه به شبیه ساز داره.
همگی خسته نباشید.:10:
_______
کسی نمیدونه چطوری میتونم نظر سنجی اضافه کنم؟
باید از مدیریت درخواست کنیم...نقل قول:
چطور میشه هواپیماهای CaptainSim رو Cold & Dark کرد؟
تو این بازی تو fspxچه طوری هواپیما بخرم؟
توی آموزش FSP و همچنین Flight School در صفه ی اول توضیح داده شده.نقل قول:
تو این بازی تو fspxچه طوری هواپیما بخرم؟
کافیه در بخش Company manager در سربرگ اول از پایین Buy Current FsPlane رو بزنید.
مدت زیادی هست که به خاطر مسائل مختلف نتونستم به این تاپیک سر بزنم
خیلی خوشحال شدم که دیدم هنوز این تاپیک فعال هست و دوستان عاشق پرواز اون رو سرپا نگه داشتند
راستی توی پست اول لینک اموزش نسخه 1.6 از کار افتاده اگر میشه لینک جایگزین بزارید
موفق باشید دوستان :11:
خوش به حالتون...
از طرف ما یه touch and go روی باند 29 چپ مهرآباد با 744 انجام بدید...
دلم لک زده برای پرواز و صدای موتور هواپیما...
کارت گرافیکم خراب شده بردمش تعمیر....!!!:41:
می دونم چه حسی داری...نقل قول:
منم حواسم پرت شد نمیدونم چه طوری شد که یکی از دی وی دی ها خش شدید برداشت و نصب نشد
رفتم یه نسخه ی دیگه گرفتم حالا هنوز هچی نشده 7 ساعت پرواز داشتم...
===========================
راستی چند تا سوال داشتم
همین touch and go یعنی چی؟
Flight Fallowing یعنی چی؟
اینا تو VFR هستن
مشکل نداشت. چی شده؟نقل قول:
راستی توی پست اول لینک اموزش نسخه 1.6 از کار افتاده اگر میشه لینک جایگزین بزارید
ارور میداد ! چند ساعت بعد که چک کردم درست شده بود فکر کنم سرور مشکل داشته اون زماننقل قول:
یه پشنهاد داشتم اگر دوست داشته باشبد هر کدوم از بچه های اینجا یه بیوگرافی از خودشون بزارن
که بیشتر با هم اشنا بشیم بیشتر در مورد سیمیلاتور
touch and go یک اجازه ATC هست برای عبور از باند یعنی وارد باند بشیم تو شبیه ساز هم اینو می گه هم می گه تیک آف کن ولی در واقعیت اگر فرودگاه شلوغ باشه می گه این کار را بکن(ولی بلند نشو)نقل قول:
راستی من حوصله گذاشتن درس های هوانوردیم را نداشتم یک چیزی را می خوام بدونم و گرنه درس این هفتمون در مدرسه بود اونم این که کسی این جا می دونه پوشپک چیه و چه جوری تو شبیه ساز باید کرد اگر نمی دونه بگه تا من بگم
با سلامنقل قول:
با عرض معذرت خدمت دوست عزیزم باید عرض کنم که مفهوم Touch and go این نیست...
در اصل Touch and go برای خلبان هایی هست که در حال آموزش هستند و با اجازه ATC به محض فرود و لمس باند توسط خلبان (بدون توقف ) دو باره اقدام به تیک آف می کنه و اتفاقا بسیار هم کار جالب و دیدنی هست....:8:
Push back هم مگه می شه آدم با شبیه ساز کار کنه و این مفهوم رو ندونه؟؟
وقتی در گیت هستیم و برای Taxi آماده میشیم درخواست Push back می کنیم ( در شبیه ساز با Shift+p ) که خودروهای مخصوص که در قرودگاه هستند هواپیما رو برای خروج از گیت به سمت عقب هدایت می کنن....
دوستان من این لینک این شبیه ساز رو دیدم گفتم اینجا بزارم نظرتون رو بدونم
ایا واقعا بهتر از مایکروسافت هست ؟
نقل قول:
کد:http://www.proflightsimulator.com/
شاید KIA Motors ماشینهای خوشکلی بسازه ولی GM ماشینهای خوشکل تری اگر بخواد میسازه.نقل قول:
دوستان من این لینک این شبیه ساز رو دیدم گفتم اینجا بزارم نظرتون رو بدونم
ایا واقعا بهتر از مایکروسافت هست ؟
شما باید ببینی کدوم یکی تخصص و تبحر بیشتری داره. استدیو بازی مایکروسافت اگر بخواد روی Real کردن از لحاظ بالا بردن شباهت ظاهری کار کنه میتونه هیولایی بسازه که یک سیستم 3 میلیون تومنی به زور اجرا کنه.
ولی سعی در ساخت شبیه سازی داره که از لحاظ فنی درست باشه.
وقتی هواپیما رو کنترل میکنی نباید احساس کنی داری بازی میکنی و مایکروسافت داره روی همین کار میکنه.
گرچه گرافیک این محصول هم زیاد بالا نبود.
حالا توی دموی بعدی MS Flight باید ببینیم میتونه بقیه رو له کنه یا نه... :27:
امروز یه خبر جالب دیدم
اولین ماشین پرنده در امریکا مجوز پرواز گرفت
کاش تو ایران هم همچین چیزی بود
کد:http://www.terrafugia.com/aircraft.html
اقا کسی میدونه NAV lights and beacon کجای 737-800 قرار داره و کارش چیه ؟
کسی هم اگر شماره سریال CaptainSim 727 PRO FULL PACK 2.1 را داره بزاره ممنون میشم
سلام اگه کسی کرک کارکن برای نسخه پروشات داره لینکشو با مراحل اجرا بذاره . همیشه برای جدیدالورود ها به کار میاد .
ممنون
خوب , دوست عزیز , NAV LIGHT OR NAVIGATION LIGHT برای اینه که برج مراقبت , خودتون و دیگر هواپیما ها بتونن جهت و مکان شمارو تشخیص بدن . beacon light هم واسه اینه که وقتی از atc اجازه ی روشن کردن موتور هارو گرفتید , باید اونا رو رئشن کنید .نقل قول:
آقا لینک سالم A380 که از صفحه ی اول پاک شده
از ابی عزیز خواهش میکنم جایگزینش کنه...
حجم 83 مگا و لینک مستقیم از میهن دانلود
کد:http://dl4.-------------.com/user2/m0ri/380.texashomi_-------------.Com.rar
نقل قول:
با تشکر از جواب ولی کلید هاش کجا قرار دارند من در پانل بالا هیچی ندیدم
سلام من یه مشکل عجیب دارم...
وقتی تو شبیه ساز دید cockpit رو انتخاب می کنم هیچ چیز از کاکپیت رو نشون نمیده و فقط جلو رو می بینم!!!
شما باید دکمه های Shift+1 رو بزنید تا کاکپیت نمایان بشه...
شما باید با کلیدهای Shift+5 (یکی بالا یا پایین! :دی) Overhead panel رو بیاری و در انتهای پنل یعنی پایینش تمام کلیدها برای کنترل چراغها وجود داره.نقل قول:
با تشکر از جواب ولی کلید هاش کجا قرار دارند من در پانل بالا هیچی ندیدم
این عکس رو ببینید. البته این مربوط به PMDG میشه ولی هواپیمای خود شبیه ساز هم شبیه اینه:
محتوای مخفی: Overhead Panel 737 PMDG
اقا دستت درد نکنهنقل قول:
فقط اگه میشه لینک دانلود این 737 را به من بده چون من با 737 خود شبیه ساز پرواز میکنم مثل این کامل نیست