این مشکل رو منم داشتم ، با ریست کردن گوشی حل شد . مستر ریست نه ها! همون برگشتن به تنظیمات کارخونه که از منوی setting انجام میشه .نقل قول:
Printable View
این مشکل رو منم داشتم ، با ریست کردن گوشی حل شد . مستر ریست نه ها! همون برگشتن به تنظیمات کارخونه که از منوی setting انجام میشه .نقل قول:
آقا کسی راهی میدونه که بشه فلش گوشی رو روشن نگه داشت و ارزش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد :20:
فلاش N82 اگه روشن بمونه، میسوزه. چون با فلاش بقیه گوشیها فرق میکنه (زنون هست).نقل قول:
آقا همه راضی هستن از گوشی
من تصمیم دارم بخرم
در تکمیل حرفت ، این نوع فلش اصولا نمی تونه روشن بمونه :دی . چون سیستمش اینجوریه که انرژی رو تو یه خازن ذخیره می کنه و در یک لحظه هماهنگ با شاتر ارسال می کنه به دیود های زنون!نقل قول:
تکنولوژیش با لامپ های زنون خودرو ها فرق داره
بلـــــــه! :46: این گوشی 2-3 سالی هست امتحان خودشو کامل پس دادهنقل قول:
دوست من به قوله معروف برو بگیر حالشو ببر .... چون با توجه به امکانات فوق العاده بالایی که داره قیمت مناسبی هم داره ...نقل قول:
در ضمن این گوشی جزو معدود گوشیهای سیمبین هست که کمترین مشکل رو داره ....
خدمت دوستای گلم عرض کنم ، من با نرم افزار فلش دوربین رو روشن نگه میدارم ، و چراغ قرمزش روشن میشه
یه سوال : شنیدم این گوشی دیگه تولید نمیشه و خط تولیدش متوقف شده؟
صحت داره یا نه؟
البته الان هرچی N82 بیرون هست مربوط میشه به چند ماه قبل که تو انبار ها نگه داری شده...................
سلام
بچه ها دوربین گوشی من دیگه بالا نمیاد...! :| یعنی کاور رو باز میکنم یا دکمه شاتر رو نگه میدارم اصلا" انگار نه انگار!! :(
چشه به نظرتون؟
شاد باشید:40:
یونس جان 2روز پیش تودانشگاه گفتی که درست شده،الان بازم خراب شد؟
در مورد اون خبرم فکر نمیکنم صحت داشته باشه
بابا ان82 خیلی پرفروشه.
یونس جان فکر کنم بوی پولی چیزی شنیده ...:31:نقل قول:
.
فکر کنم باید خرجش کنی ...
.
راستی فکر کنم گوشی تو جزو سری های اول بود درسته ...؟ فکر کنم چند وقت دیگه باید ثبت نام کنی برای اسقاطی ..:46:
شاید نرم افزاریه ...نقل قول:
سلام
بچه ها دوربین گوشی من دیگه بالا نمیاد...! :| یعنی کاور رو باز میکنم یا دکمه شاتر رو نگه میدارم اصلا" انگار نه انگار!! :(
چشه به نظرتون؟
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین جلو کار میکنه ؟
آره...به نظر خودمم 90٪ نرم افزاریه...ولی حال ریست کردن ندارم!نقل قول:
بچه ها گوشی من پر از شن شده..همه جاش..حتی تو لنز دوربین جلوش هم رفته..تهران کجا بدم قابش رو باز کنن که مطمئن باشه؟
خودم هم میتونم باز کنم ؟
واسه مام باید یه 7 8 بار کاور لنزشون باز و بسته کنیم تا بالا بیاد.....نقل قول:
البته واسه منم به نظر خودم....ترم افزاریه...ولی من ترجیح میدیادم سخت افزاری باشه چون اصلا حسه ریست نیست..: دی
هم نرم افزاریه هم سخت افزاری !نقل قول:
گوشی منم اینطوری شده بود آپ کردم موقع باز بودن کاور با فشار شاتر دوربین
دوربینش فعال میشد
ولی همچنان موقع باز کردن کاور دوربین بالا نمی یومد
و باید با اهرم باز کننده شاترش بازی کنی تا درست بشه
مخصوصا قسمت آخرش رو یه کم باید فشار بدی !
نقل قول:با 20 بار باز و بسته کردن و فشار هم نمیشه...: دینقل قول:
حالا 5 شنبه میدم یکی از دوستام تعمیرات داره..بازش کنه ببینم چشه! :(
من قبلا مموری 4 گیگ داشتم و مشکلی نداشت الان مموری8 روش گذاشتم . اهنگ هارو زیاد کردم هیچ مشکلی نیست الا یه مشکل بزرگ!
تو پخش کننده موسیقی ترانه ها دیده نمی شه .موقع رفرش گیر میکنه
یه بار فقط700 تا پیدا کرد بعد چند ساعت دوباره نشون نداد.از فایل منجر دیده میشه ها
فکر کنم کل ترانه ها فوقش900تا بشه
چیکار میشه کرد؟
دوستان سلام...... من یه گوشی n82 اصل فنلاند دارم میخوام بفروشمش....... به نظر شما به چه قیمتی بدم خوبه؟ گوشی هم سالم هست رم گوشی هم 2 گیگ هست کارتون و همه مخلفات را هم داره.........
ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست بستگی داره بخوای به آشنا بدی یا مغازه دار ...
.
در ضمن نگفتی چقدر کار کرده ...؟ چقدر تمیزه ..؟ خط و خش داره یا نه .... همه اینا روی قیمت اثر میزاره
.
در ضمن باید قیمت آکبند و روز گوشی رو بدونی تا بتونی روی اون قیمت بزاری ..ولی فکر نکنم بالای 200 بتونی بفروشی ..
سلام
قاب نقره ای n82 چند هست؟
بچه ها یک گوشی n82 که قابش داغون و حتما باید عوض بشه و همه چیزش سالمه چند می ارزه؟
سلام ..... کیفیت عکس های این گوشی زیر نور مهتابی از n86 بهتر نیست ؟ با توجه به فلش زنون میگم. .. /
کیفیت عکس برداری N86 زیر نور مهتابی واقعا :2:...!!!نقل قول:
زیر نور مهتابی گوشی N82 واقعا کارآمد هست!!! :46::31::21::8::10:
شاد و پیروز باشی :10::40:
اون موردی که گفتم قابش خرابه می گه باطریشم ضعیفه
آیا ضعیف بودن باطری از خود باطری منجر میشه یا گوشی مشکلی داره که زیاد باطری مصرف می کنه؟
با این تفاسیر چند می ارزه؟
یعنی هم باید قابش عوض بشه هم باطریش
دوستان من یدونه از این ریموت ها اومده دستم (فابریک ان 78) چه جوری با پلیر های دیگه (تی تی پاد و پاور ام پی تری ) کار می کنن !
یه سوال دیگه چه جوری میشه از گوشی با بولوتوث به کامی فایل سند کرد ، نمی دونم چرا نمی تونم این کار رو بکنم (برعکسش رو بلتم)
ولی این یکی رو هر کاری می کنم نمیشه
سلام دوستاان
من یه مشکلی دارم
وقتی میخوام بلوتوث رو روشن کن این پیغام رو میده:
unable to perform bluetooth operation
سلام.
اگه گوشیت ضربه نخورده یا جدیدا برنامه ای مرتبط با بلوتوث نصب نکرده باشی احتمالا تنها راه مستر ریست گوشیه.
با مسترریست فون مموری فرمت میشه.(*#7370#)
نقل قول:
سلام.
اگه گوشیت ضربه نخورده یا جدیدا برنامه ای مرتبط با بلوتوث نصب نکرده باشی احتمالا تنها راه مستر ریست گوشیه.
با مسترریست فون مموری فرمت میشه.(*#7370#)
ممنون از اینکه پاسخ دادین.
والا این روزها که ضربه نخورده ولی قبلا از دستم افتاده بود...
مستر ریست کردم ، ولی درست نشد..
اگه سخت افزاری باشه میشه درستش کرد؟
باتشکر نیما
بله نیما جان.درست میشه.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی با رم گوشیم دارم اونم اینه که وقتی رم رو از توی گوشی در می ارم بعد دوباره جا میندازم installing میزنه
توی app. mgr. هم نگاه کردم برنامه نصب نشده ای نیست. چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید .
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3230029&postcount=2646
سلام دوستان
من جدید با ارور فول مموری مواحه شدم (درصورتی که مموری گوشیم خالیه)
هی چند لحظه یه بار این ارور میاد
اسم ام اس هام دستم نمی رسه
خلاصه دارم دیونه میشم + این کار هم کردم
نقل قول:
این مشکل رو منم داشتم ، با ریست کردن گوشی حل شد . مستر ریست نه ها! همون برگشتن به تنظیمات کارخونه که از منوی setting انجام میشه .
این کار فقط باعث میشه دیگه اون پیام اینستال نیادنقل قول:
شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام نمیاد .....
وگرنه گوشی بعد بالا اومدن باز هم یه یه دقیقه ای گیجه
بعد از مدتی هم دباره به حالت اول برگرده
بهترین کار همون فرمت کردن هستش
دوست من شما باید جای ذخیره شدن مسیجهاتونو از حافظه گوشی به مموری کارت تغییر بدین ...
نقل قول:
دوست من شما باید جای ذخیره شدن مسیجهاتونو از حافظه گوشی به مموری کارت تغییر بدین ...
بابا الان گوشی من شده بچه 2 ماهه
دست بهش میزنم جیغش در میاد
هیچ کاری باهاش نمی تونم بکنم
الانم مسیج هام روی رم گوشیمه
ترو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم ، الانم کلی چیز واجب تو گوشیم هست که نمی تونم بهشون دست رسی داشته باشم
الانم خیلی از برنامه گوشیم ار کار افتاده
مرگ بر نوکیا
منم همین مشکلو داشتم فقط باید حافظه گوشی با مموریشو خالی کنی اگه مشکلت برطرف نشد فکر کنم تنها راهی که برات میمونه فرمت گوشیته#7370#*
اطلاعات و مسیجاتو بریز توی کامپیوتر بعد فرمتش کن .
la;g ;i vl ',adl kdsjنقل قول:
منم همین مشکلو داشتم فقط باید حافظه گوشی با مموریشو خالی کنی اگه مشکلت برطرف نشد فکر کنم تنها راهی که برات میمونه فرمت گوشیته#7370#*
مشکل که از رم نیست چون بدون اون هم اذیت می کنه
می مونه حافظه گوشی که نمی دونم چه جوری فورمتش کنم (وگرنه تا حالا کرده بودم )
*همین کد باری فرمت حافظه گوشیه ؟
چیز خاصی هم توش ندارم مسیجام که روی رمم هستن کتنت هام هم توی سیم کارت
سلام
من میخوام تماس ها و SMS های یه نفری رو مسدود کنم
خود N82 بلک لیست داره ؟من پیدا نکردم
در ضمن اگه نداره یه بلک لیست فوق العاده با امکانات عالی و اخرین ورژن بهم معرفی کنید
ممنون
نقل قول:
نقل قول:
la;g ;i vl ',adl kdsj
مشکل که از رم نیست چون بدون اون هم اذیت می کنه
می مونه حافظه گوشی که نمی دونم چه جوری فورمتش کنم (وگرنه تا حالا کرده بودم )
*همین کد باری فرمت حافظه گوشیه ؟
چیز خاصی هم توش ندارم مسیجام که روی رمم هستن کتنت هام هم توی سیم کارت
چیکارش کنم؟؟
با این برنامه ها میتونی مسیج و تماس هایی که نمیخوای جواب بدی بلوک کنینقل قول:
کد:http://www.-----------/archives/software/s60_v3/handy_blacklist_v32/
کد:http://www.-----------/archives/software/s60_v3/webgate_easy_reject/
فرمتش کردی؟نقل قول: