نقل قول:
شك نكن mtx
به دوستاني كه 718 دارن برنخوره ولي اين باند فقط ميكوبه بدونه يه ذره كيفيت و بعد از چند دقيقه گوش كردن صداش ازش زده ميشي و سردرد الان كه ديگه اصلشم نيست تازه
نقل قول:
شك نكن mtx
به دوستاني كه 718 دارن برنخوره ولي اين باند فقط ميكوبه بدونه يه ذره كيفيت و بعد از چند دقيقه گوش كردن صداش ازش زده ميشي و سردرد الان كه ديگه اصلشم نيست تازه
سلام دوست عزيزنقل قول:
به طور كلي اگر ساب ووفر تو خودرو نصب باشه زورش به اسپيكر ميچربه.شما بايد سيستمتون رو تقريبا برابر انتخاب نمائيد.
امير خان چه خبر از سيستم شما؟نقل قول:
سعيد خان ،شما هم همينطور.باكس رو ساختي؟
گزارش بديد ببينم.:21:
بچه ها کسی سایتی میشناسه که باند mtx 693 را بفروشند؟
این باند ساخت کجاست؟
دوستان حالا مطمئن باشم با بودجه 100 تومن اسپیکر mtx693 بهترین انتخاب تو رو خدا بچه ها خیالم رو راحت کنید:46:
این mtx مارک معروفی هست؟
سلام دوست من.نقل قول:
اولا MTX يه برند بسيار معتبر و شناخته شده تو زمينه Car Aodioهست. از اين نظر خيالتون راحت باشه:46: تو رنج قيمتي كه شما در نظر داري انتخاب مناسبي هست.حالا هر چقدر بيشتر پول بدي به قول معروف بيشتر اش ميخوري.:31:
سالم خدمت دوستان
نظرتونو در مورد ساب تیپ r الپاین می خواستم و اینکه فرق 1223d با 1243d به غیر از 2 و 4 اهمی بودن چیه ؟
چون قیمتش یکیه ؟ صداشون فرق داره با هم ؟
اگه یه امپ مناسبم واسش معرفی کنید ممنون میشم .
[QUOTE=hamidR15;5844012]سلام دوست عزيز
به طور كلي اگر ساب ووفر تو خودرو نصب باشه زورش به اسپيكر ميچربه.شما بايد سيستمتون رو تقريبا برابر انتخاب نمائيد.
حمید جون با تشکر از شما.
حالاشما چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا به همراه قیمت.:10:
با سلام خدمت دوستان
دیروز یک جفت باند jbl p953 نو تو یه مغازه دیدم با توجه به اینکه دیگه این باند نایاب شده و مشخصه این باندا چند وقتی
گوشه مغازه خاک می خورده چند تا سوال برام پیش اومده ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنن
1- می خواستم بپرسم گذشت زمان( شاید یکی دو سال) از کیفیت باند کم نمی کنه ( یعنی یه جورایی تاریخ مصرف باندا نگذشته؟)
2- این باندای p953 هم اصل و غیر اصل دارن ؟ اگه دارن راه تشخیصش رو بفرمایین.
در کل نظرتون چیه؟ بگیرم یا نگیرم؟ (قیمتشم حدود 140)
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین
چند روز پيش سوار يه پرايد شدم......
اهنگ گرفته بود ...كيفيت صداش خيلي عالي بود..ناجور خفن ميكوبند
عقب رو هر چي نگاه كردم ديدن باند اضافه نكرده!!!!كلي تعجب كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش پرسيدم داداش شما باند اضافه كرديد ؟؟؟گفت نه.
گفتم امپ انداختيد؟؟؟ گفت نه.
گفتم پس چرا اينقدر خوب ميكوبونه اون هم با اين باند فابريك پرايد.....تازه تو جاده بوديم ماشين داشت با 130تا ميرفت.
يه دستي رو ضبطش كشيد گفت ضبطم خوبه.....4250 پايونيير بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ديروز رفتم تهران 138 تومن بود.....
كنوود 7016 هم 175 تومن بود تا 190......
انصافا 4250 كيفيت صداي خيلي خوب با امكانات خوبي داره...كار باهاش هم راحته...اكولايزر 5بانده گرافيكي هم داره....
در كل به نظرم چيز خوبيه....
ولي خوب دوستان ميگم 7016 كيفيت صداش بهتره.والله نميدونم چرا....يعني فقط به خاطر تنظيمات بيشتر؟؟؟
حالا از يك عزيزي كه هم با پايونيير و هم با 7016 كاركرده ميخوام تفاوت جنس صداش و معايب و محاسنش رو كامل توضيح بده....
ممنون
:27::27::27:نقل قول:
نبودیم اونجا یکم بخندیم.:27:دو روز دیگه باندش میسوزه!
شما برو 7016 بگیر.پشیمون نمیشی.پایونیر رو بیخیال.مطمئن باش با کنوود خیلی صدایه بهتری از همه لحاظ میشه از هر باندی گرفت.:46:
بهترین باند هم بگیری در حده ارزونترین ساب هم تو باکس نمیکوبه.اون که باند فابریکی بوده:11:
سلام علي عزيز.....:31: حيف شد نبودي....نقل قول:
اره خوب هيچي مثل ساب نميكوبونه.......منظورم اين بود كه خوب ميكوبند نه كه مثل ساب ميكوبوند...
ساب واسه من خوب نيست....رفيقا هواييمون ميكنن تو جاي خلوت تو كوه روشن ميكنيم....پليس مياد ماشينمونو ميگيره.هنوز ماشين دوستم تو پاركينگه.....
مخصوصا با اين طرح ارتقا امنيت اجتماعي....يكم صدا زياد باشه ميگيرنت:19: تا امارشون زياد بشه.
چشم علي جان حتما 7016 ميگيرم....:11:
سلامنقل قول:
سابهاي كيفيتي و عالي هستند.تو پارامتر با هم اندكي تفاوت دارن. البته مهم نيست ولي شما براي اينكه راحتر امپ براش گير بياد مدا 4 اهمي بگيريد.
چه قدر ميتونيد هزينه كنيد. اگر مشكلي نداريد آمهاي خود الپاين رو بگيريد واقعا عالي هستن.:46:
[QUOTE=soroosh farad;5849275]آلپاين Type S مدل 1243D ساب خوبيه. قيمتش هم حدود 150 هست.آمپ هم اگر ساند استريم مدل TX1.1300D امده باشه براش كافيه.متاسفانه قيمت ندارم.نقل قول:
953 يكي از بهترين كواكسيالها بوده و هست. اگر تو جعبه نگهداري شده باشه مشكلي نيست ولي اگر پشت ويترين تو خريدنش كمي دقت كن.نقل قول:
من Hi Copy از اين اسپيكر نديدم.بعيد ميدونم باشه.
سلام اقا حمید
تا 200 یا یه خورده بیشتر واسه امپ میتونم هزینه کنم اگه تو این رنج امپ مناسبی از الپاین هست چه بهتر اگه نه مجبورم از ساند استفاده کنم البته اگه نشه با این مبلغ امپ خوبی گرفت ترجیح میدم صبر کنم تا از اینکه خریدم پشیمون بشم .
از امپایه ساند به جز سری stl از دیگه سریاش استفاده نکردم و از قیمت و کیفیتشون اطلاعی ندارم .
این ساب تو چه نوع باکس و با چه حجمی صداش دلنشین تره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:46:
سلامنقل قول:
اين ساب،سابي نيست كه ورودي كم بهش بدي،بايد 700-800 وات بهش بدي.الپاين كه بعيد ميدونم تو اين قيمتها داشته باشه.بايد بودجتونو بالا بياريد. حواس باشه يكي از بهترين سابها رو داريد انتخاب ميكنيد،پس بايد براش خوب هزينه نمائيد.
راستي از اينها مهمتر سيستم برقي و اكسسوري مرغوب هست.
در مورد باكس بايد دقيق طراحي بشن ولي فكر كنم تو يه باكس 50-60 ليتري صداي مناسبي ازش بگيريم.:46:
سلام عزیزان.
راهنمایی میخواستم در مورد خریدن ضبط برای ماکسیما.
این چن روزه چن جا سوال کردم ، خیلی جوابای متفاوت شنیدم!
==========
اول اینکه همگی متفقول قول گفتن ضبطی که میگیری باید دوطبقه باشه اصطلاحا!یا همون مانیتور دار.
حالا این مشکلی نیس ، ولی تفاوت قیمتایی که بهم دادن خیلی زیاد بود!
یکی میگفت 480 ، یکی میگفت 540 ، یکی دیگه 680!!!
همشونم ادعای درجه ی یکی داشتن!
دی وی دی خور بودن ، چنجر هم که به کل بلا استفاده میمونه.
توو این بین فقط یکشون گفت میتونم یه جور واست ضبط ببندم که کنترل روو فرمون از کار نیوفته(آخرین قیمت)...بقیه گفتن کنترل فرمون قطع میشه...
====================
برای این منظور مارکی که توو این مدل ضبط معتبر باشه چیه؟!
قیمت متعادل این مدل ضبط ها حدودا چقدره؟!
صفحه ی تاچی که این ضبط ها دارن چقدر قابل اطمینانن که زود خراب نشن؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید و جواب سوالامو بدید تا سوالای بعدیمو بپرسم...
من فک نمیکردم اوضاع این تاپیک اینقدر بد باشه ، وگرنه اصلا سوالم نمیپرسیدم...
====================
کسی بلده چطور میشه نقشه ی شهرها رو نصب کرد روی ضبطی که قابلیت جی پی اس داره؟!
اصلا از کجا میشه نقشه گیر آورد؟!
دوست عزیز اکثرا با پخش های به اصلاح 2DIN کار نکردیم.ولی اگه دنباله دسته دوم سالم میگردی یه سر به اینجا بزن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلام دوست عزيز.نقل قول:
شما چرا اينقدر عجول هستيد؟!،شما هنوز 24 ساعت نشده كل تاپيك رو بردي زير سوال؟
آدرس قبلي سايت هيلتر شده و خيلي از دوستان ادرس جديد رو ندارن كه بتونن شما رو راهنمائي نمايند.
شما ميتونيد از هر برندي پخش 2DIN تهيه نمائيد و با اينترفيس يونيورسال تمامي امكانات رو داشته باشيد.
تو برند پايونير قيمتها از مدل 3250 كه 365 تومن هست شروع ميشه تا 6050DVD ژاپني اصل كه اون هم 650 تومن هست.
در مورد نقشه متاسفانه بنده اطلاعي ندارم.
دوستان از کجا میشه فهمید مثبت و منفی باند درست بسته شده روی خود باند که فکر کنم درست باشه چون شکل سوکت ها با هم فرق داره .حالا نمیدونم از کجا میشه چک کرد .لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
هنوز 24 ساعت نشده؟!؟!؟!نقل قول:
دو روز دوست من ، شما تاریخ پست 4631 رو ببین...
برند مورد نظر رو بعد کلی پرس و جو پیدا کردم.نقل قول:
پایونیر ، جی وی سی ، الی جی و...
ولی...
اون برندی رو که همگی به عنوان فابریک ماکسیما اسم میبردن یه مدلی بود به اسم کاسکا(Caska) که بدون مشکل اندازه و احیانا مشکل برق و سیم کشی خودرو روو ماشین نصب میشه.
ظاهرا همراهش یه آنتن تلویزیون هست(آنالوگ البته)و نقشه ی نصب شده ی ایران برای استفاده ی جی پی اس.
موارد مشابه دیگه هم بود که بعضی مشکل ناهماهنگی کنترلر روی فرمون داشتن ، بعضی مشکل اندازه.یا کوچیکتر بودن یا بزرگتر.
سلامنقل قول:
بله من تاريخ رو اشتباها 14 تصور كردم :11:ولي گفتم خدمتت مشكل ف ي ل ت ر باعث شده همه دوستان مطلع نباشن از آدرس جديد.
در مورد اين مارك هم من اطلاع كافي ندارم،احتمالا متفرقه هست.
ميتونيد با اين شماره تماس بگيريد و كسب اطلاع نمائيد:
88848033
88840199
آقاي مقدم
مگه ادرس جدیدی هم در کار هست؟
اگه هست در اختیار بقیه هم قرار بدید!!!
سلام
سیستم من اینه
kenwood 7016
jbl p 963
amp : jbl gto 75.4
sub: kenwood 3012
===========
دیروز یه مدت زیاد باهاش با صدای بلند گوش دادم آمپ 2 بار پروتکت کرد . خواستم ببینم اگه اینجوری ادامه پیدا کنه آمپ به فنا میره ؟ یعنی به فکر یه امپ برای ساب باشم ؟ :20:
امیرخان خوبی داداش؟نقل قول:
گینه آمپلی رو زیاد باز کردی برای ساب؟
چاکریم داداش . من از تنظیمات آمپ سر در نمیارم والا . نصابه هم اصلا بهش دست نزد فکر کنمنقل قول:
نصابش فقط نصب کرده یعنی؟؟عجب آدمه دو دره ای بوده ها!!نقل قول:
این جی بی ال متاسفانه نمیدونم چرا گین رو تا ته باز میزاره.زحمت بکش خودت یه نگاه بنداز ببین :level چقدر
بازه!به احتمال زیاد تا ته بازه!
چی نوشته نوشته گین ؟ بعد اگه تا ته باز بود چی کارش کنم ؟نقل قول:
فردا یه عکس میزارم خودتم یه نگاه بنداز
:11:
اینم سایت p30world با سرور جدید:
کد:http://www.p30world.com/archives/001523.php
سلامنقل قول:
بعد از چند روز دوباره پیدام شد:20:
راستش من این ساب 1243d صداشو تو ماشین یکی از بچه محلای رفیقم شنیده بودم شدیدا حال کردم باش اینم بگم تا قبل از شنیدن صدای این ساب نظر مساعدی روصدای سابایی که صداشونو شنیده بودم یا کلا ساب نداشتم ولی با شنیدن صدای این نظرم کلا عوض شد وتصمیم گرفتم ببندمش:8: ولی اصلا فکر نمیکردم راه انداختنش نزدیک دو برابر قیمت خود ساب خرج داشته باشه :19:
حالا من که کلا سرگیجه گرفتم تا به یه نتیجه خوب در مورد انتخاب امپ و بقیه چیزای لازم بدون در نظر گرفتن و با در نظر گرفتن فاکتور قیمت برسم .
اقا حمید چرا 700 800 تا با 600 تای خودش راه نمیفته :31:؟
سیستم برقیو متوجه نشدم چیکارش کنم ولی اون یکیو فکر کنم منظورتون کابل و rc بود اگه درست متوجه شده باشم .
این کلمه دقیقم به شدت نگرانم کرد .
کجا برم که این کارارو بکنه و خیالم راحت باشه
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم همونطور که گفتم تو انتخاب امپ به نتیجه مطلوب نرسیدم .
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.ir
با اجازه حمید جان منظور اقا حمید باطری و دینام ماشین و سیم کشی و در صورت نیاز big3نقل قول:
ماشین چیه؟؟؟؟
ساب ووفر الپاین سابووفر قدرتمندیه و بیشتر از وات اعلامیش تحمل میکنه تازه شما اگه یه امپ بگیرید که 700 وات بده مثلا, با در نظر گرفتن اتلاف جریان کمتر از اون 700 واتو میتونه خروجی بده
مثلا شما اگه امپ1000 واتی داشته داشته باشید اگه نتونید خوب تغذیش کنید در عمل بیشتر از 400.500 وات نمیتونه خروجی بده
برای همینه که سیستم بازهای حرفه ای مثل اقا حمید میگن برق سیستم از خود سیستم مهتره
ممنون دوست عزیز این باطری دینام خوبن این big 3 فکر کنم یه کاری بود که با چند تا سیم بین دینام وباطری میکنن تا افت ولتاژ نباشه درسته بیشتر از این دیگه بلد نیستم . دو سه جا هم هم جند روز پیش رفتیم واسه ماشین یکی از بچه ها که مشکل برق داشت از دو سه تا از دوستان متخصص سیستم بند بپرسیم که چیه و هزینش چقدره با جوابای باور نکردنی مثل نداریم و تموم کردیم و.... مواجه شدم:18: بعضی ها هم که فکر می کردن می خوام سر کارشون بزارم یا فوش میدم که کلا بیخیال شدم و رفتیم یه جا خازن بست که هزینش چند برابر شد و فکر نکنم کامل مشکلش برطرف شده باشه .نقل قول:
یاد قدیم بخیر 10 تا سیستم بند تو تهرون بود همه استاد ولی الان باید به شدت گشت
ببخشید داستان گفتم
کلا راه اندازی این ساب با توجه به هزینه هاش که گویا دور و بر 500 میشه به صرفه هست البته اگه تو محاسبه هزینه ها اشتباه نکرده باشم .
ویه امپم خوبم معرفی کنید ممنون میشم .
اینم بگم که براورد هزینه ای که خودم کردم بر فرض انتخاب امپ از برند الپاینه و اگه دوستان امپی از برند ساند استریم یا یه برند معتبر دیگه سراغ دارن که کیفیت مطلوبی داره ولی خوب قیمتش پاینتر و به صر فه تره ممنون میشم با ذکر قیمت معرفیشون کنین .
ماشینم 405 هستند:20:
دینام 405 فکر کنم 80 آمپر باشه.باتریش هم 74 آمپر.زیاد برقت اذیتت نمیکونه.ولی ممکنه دینامت بعد از مدتی
مرخص بشه.
کلا با 550 تومن فکر میکنم هم بتونی ساب بگیری و هم یه آمپلی که تکونش بده.ولی همین قدر بگم که با یک
آمپلی که 500 وات هم میده نابودت میکنه!
علی اینم عکس آمپلی من
عکس بزرگترم خواستی بگو . تنظیماتش و خودت ببین
امیرخان اینجور که من میبینم همون طور که گفتم گین(level input) تا ته بازه.برو یکم کمش کن.پروتکت کردنش به
خاطره همونه.:8:
ممنون استاد . فقط rear رو کم کنم دیگه ؟ بعد تا کجا بیارمش وسط خوبه ؟نقل قول:
ممنون باتری از این اتمی هاست با اینی که الان روشه وقتی ولوم بالاست تا حالا ولتاژ از 14 13.8 کمتر نشده ,نقل قول:
الان این رو ماشین نصبه 7150+dls1073+stl 2.560 اگه این سابو وصل کنم بازم مشکل برق ندارم ؟
امپای سری اگه اشتباه نکنم dtr ساند چطورن اگه اسم سریشو اشتباه گفتم منظورم همون سری هست که فقط مونو داره .
اگه یه امپ که اینو راه بندازه با قیمتش معرفی کنید ممنون میشم .
بچه ها خواهش میکنم مارو شرمنده نکنید.والا نه استادیم و نه چیزه دیگه.کاری از دستتمون بر بیاد در خدمتیم.:11:نقل قول:
بله همون rear رو یه کمی کم کن.3/4 بزار-(از نصفه بیشتر)-فرکانسه Rear هم بزار رو وسط:8:
ممنونم داداش . خبرشو بهت میدمنقل قول:
نقل قول:
آقا امید گل بستگی داره بخوای از نهایته قدرته ساب استفاده کنی یا نه؟
من تایپ آر 15 رو با 8105 راه انداختم.مشکل برق هم دارم.ولی وقتی بیس بوست میدم میخواد دره صندوق رو
از جا بکنه.حالا فکر کن یه آمپلی قوی که حداقل 1000 وات بده بگیری .چی میشه؟!!!
سری DTR هم یه مدل 4 کانال دارن.بقیه مونو هستن.در ضمن مشکله همشون اینه که روی 4 اهم نمیان!!
شما تهه بودجتو مشخص کن.ببینیم چی میشه کرد.:8: