سلام به همه
من برای آنلاین بازی کردن میخوام adsl بگیرم از کدوم شرکت بگیرم پینگ یا لتنسیش
پایین باشه مخابرات لتنسیش چنده چه تعرفه ای بهتره
Printable View
سلام به همه
من برای آنلاین بازی کردن میخوام adsl بگیرم از کدوم شرکت بگیرم پینگ یا لتنسیش
پایین باشه مخابرات لتنسیش چنده چه تعرفه ای بهتره
اشتراک 512 اینترنت مخابرات مشهد - جمعه ظهر ساعت 13:20 - 18 شهریور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یکم در مورد این طرح توضیح میدی چجوریاست !؟نقل قول:
یعنی شامل سرعت روزانه - سرعت شبانه - پینگ - تعرفه های قیمتیش - حجم
اصلا شبانه داره !؟
مرسی
شما خیلی کارت درسته ها ! دقیقا همین سوال رو 10 صفحه قبل ازم پرسیدی منم جواب دادم حتی تشکر هم کردی حالا دوباره میپرسی :18::31::10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190988&page=454
ای معذرت :31: یادم نبود از شما سوال کردمنقل قول:
عذر میخوام
ADSL مخابرات مشهد سرویس 512 کیلوبایت
متوسط سرعت دانلود یک فایل 347 مگابایتی در مدت زمان 1:48:50 ثانیه در ساعت 7:33 شب.
متوسط سرعت میشه 54.4 کیلوبایت برثانیه.
متاسفانه سرعت باز کردن صفحات پایینه! وقتی صفحه بازمیکنید ناقص لود میشه یا اصلا بیخودی ارور 404 میگیره، یا عجیبتر صفحه با انکودینگ اشتباه نمایش داده میشه! یابعضا عکس های صفحه خراب نشون داده میشه. بعضی وقتها هم هر لینکی میزنی صفحه سایت مخابرات میادکد:http://10.70.247.162/joomla/#trivia
سلام
ميخواستم بدونم مشهد ADSL چه شركتي خوبه؟
هم كيفيت و خدماتش خوب باشه و هم قيمت مودم ارزون
راستي ADSL به خونگي 512 ميدن؟
من وايمكس ايرانسل دارم
كه ميشه گفت گرونه
و خب ...
ظاهرا اگه چند ماه استفاده نكنم هم پول مودم ميپره و بايد دوباره مودم خودم رو بخرم!!!!!
ميخوام كه مودم ADSL ارزون باشه و كلا هزينه اش كم باشه
ممنون
مخابرات طرح بعثت
مرکز نبوت
سرعت شبانه ساعت 2:10 صبح
روزانه هم همین حالت هست.
من الان اطلاعات حسابم رو نگاه کردم دیدم 10 گیگ از حسابم پریده!!! اونم فقط تو 2 روز!!!
مگه اینترنت مخابرات طرح بعثت اکانت شبانه اش جدا هست؟؟؟
هر چی تا حالا دانلود کردم رو از حسابم کم کرده!!!
فردا زنگ می زنم ببینم چه خبره!!!
اگه دوستان دیگه ای هم بعثت دارن بیزحمت یه چک بکنن ببینن چجوری هست.
اگه میشه یه سرعت دانلود با IDM هم بزار .نقل قول:
بستگی داره از اینترنت چه کارایی داشته باشینقل قول:
از هر جا میخوای بگیری از صبانت نگیر که به معنای واقعی دزده
مودم رو که میشه بری از پاساژ تک تهیه کنی چون شرکت های ADSL با یک شرکت مودم قرارداد میبندند و گرونتر مودم رو بهت میدن
برای 512 شرکت های خصوصی رو فکر نکنم بدن ولی مخابرات با یک کارت دانشجویی میده
مودم ADSL رو هر چقدر پول بدی اش میخوری ولی مودم اش زیاد گرون نیست. یک سر برو پاساژ تک قیمت کن
سلامنقل قول:
سرعت دانلود برای یک لینک از سرور های مختلف متفاوته.
مثلا از هیپ فایل حدود 80-60 و رپیدباز حدود 100-80 و مدیافایر حدود 350 هست.
تست سرعتی که بالا گزاشتم مال حدود 5 دانلود همزمان از هیپ فایل و 1 دانلود از مدیافایر هست.
دو سه روزی دارم میرم مسافرت بعد که برگشتم از سرعت IDM هم عکس میزارم.
امروز زنگ زدم پشتیبانی مخابرات و گفت که سایتش رو بیخیال :دی
حالا معلوم نیست از کجا باید بفهمیم چقدر از حجممون مونده :41:
سلام من نمیتونم از طریق سایت مخابرات اینترنتم رو شارژ کنم
من کابل مسیم
کسی دیگه هم این مشکل ور داره ؟؟؟؟؟؟؟
آقایون میخوام از مخابرات نا محدود بگیرم مرکز نبوت هستم میشه راهنمایی کنید کدوم خوبه؟! پینگ برام مهمه و اینکه حداقل یه تایمی داشته باشه مثل شبانه که سرعت دانلودش بیشتر باشه؟
مرسی
مرسی عزیز ... بنده هم منتظرم شما یکم اطلاعات بیشتر و دقیقتر از حجم که گرفتی و سرعت روزانه شبانه و پینگ از 4.2.2.4 و در نهایت قیمت طرح ها ! ؟ ؟؟نقل قول:
خیلی خیلی ممنون
منم نمیتونم میگه ارتباط با بانک برقرار نشدنقل قول:
ما که نفهمیدیم این آدرس چیه؟!
نمیدونم چرا بعضی وقتا هر سایتی میخوام برم این میاد!!!کد:http://10.70.247.162/joomla
با سلام ...نقل قول:
دوست این لینک، لینک تبلیغاتی سایت خوده مخابرات هستش که آخرین کاراشونو تبلیغ کنن ... که گاهی اوقات بصورت کاملا کاملا زورکی شما هر لینکی رو بخوای شما رو به این آدرس منتقل میکنن و هیچ لینکه دیگه ای رو لود نمیکنه ... :21: عجب isp ما داریم بخدا ... :19::31:
موفق باشید
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
با سلام خدمته دوستان ...
بابا من دیگه داره حالم از این مخابرات 256 نامحدود بهم میخوره
اونم با پینگ داغونش ...
من میخوام adsl ام رو عوض کنم
لطفا دوسنان بهم پیشنهاد بدم چی بگیرم که دانلود شبانش + پینگش خوب باشه
بسیار ممنون %
دقیقا منم همین مشکل رو دارم :41:نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
اینک تست پینگ
درمورد سرعت دانلود باید بگم که سرعت دانلود برای فقط یک دانلود همزمان نوسان زیادی داره.
مثلا برای دانلود از رپیدباز با اکانت سرعت مابین 120 تا 300 متغیر هست.
یا برای مدیا فایر از 200 تا حتی 400 در نوسان هست و هیچ وقت روی عدد خاصی ثابت نمیشه.
برای هیپ فایل با اکانت هم حدود 90 تا 120 هست.
ولی اگه چند دانلود رو همزمان با هم بگذارید مجموع سرعت دانلود روی حدود 350 تا 380 ثابت میشه.
اینم یه عکس از دانلود رپیدباز:
گذاشتم حدود 1 دقیقه از دانلودش گذشت تا سرعتش تقریبا ثابت بشه ولی نشد.
قیمت هم برای 3 ماه دقیقا مبلغ 37,440 تومن شد.
محدودیت روزانه هم همون 5 گیگ در ماه هست.
پسورد روزانه و شبانه هم یکی هست.
سرعت روزانه و شبانه هم یکسان هست.
سوال دیگه ای بود در خدمتیم.
IceLord عزیز سرویستون ماله مخابراته؟! اگه هست چه طرحی؟
این یعنی جمعا تو 3 ماه 15 گیگ حجم در اختیارتون هست؟!نقل قول:
محدودیت روزانه هم همون 5 گیگ در ماه هست.
ممنون
امروز پولو واریز کردم(256 مخابرات)
چند روزه وصل میشه؟؟
یه مودم خوب و خیلی ارزون سازگار با مخابرات معرفی کیند
اگه مستقیم به خود مخابرات مراجعه کرده باشی همون عصر اش وصل میشهنقل قول:
یوزر و پس هم شماره تلفنت بدون صفر اوله
مودم سازگار با مخابرات دیگه چه صیغه ای است اینا دروغ های شاتل و صبانت بود برای اینکه بتونن مودم های خودشون را به مردم قالب کنن
الان تی پی لینک قیمت پایینی داره ولی اگه کانفیگ اش را بلد نباشی باز باید یک پولی بدی برای کانفیگ:31::31:
پیشنهاد من اینه
شما برو تو مجتمع تک یک مودم دست دوم به قیمت 15 تومن بخر که از قبل هم کانفیگ شده باشه:31:
اگه خواستی نو بخری هم حتما وایرلس بخر که بدرد فردا هم بخوره اصلا معمولی نخر
رفتم امور مشترکین-همون جایی که ثبت نام کرده بودم!خودشون گفتن 3 روزه! همون جوری که شیش ماه پیش گفتن یک هفته ای وصل میشه!نقل قول:
فکر کنم گزینه اول بهتر باشه!:31:
امروز موقع ثبت نام گفتن مودم دوپورت زایکسل اگر بخوای بهت میدیم!گفتم چند؟گفت: 40 تومن!!
که درجا گفتم نه!!
فرقی نداره کدوم مغازه استوک فروشی توی پاساژ تک برم؟
نکته خاص دیگه ای برای خرید وجود نداره؟همون جا تست کنم اوکیه دیگه؟
الان دیلینک 20 30 تومان (بسته به تعداد پورت) قیمتش هست.تی پی لینک هم جنس متسطی داره ولی نکتش اینه که با تمام شرکت ها سازگاره تو ایران.(البته برای اینکه گیر ندن وگرنه ای دی اس ال چند تا داریم؟:31:)نقل قول:
اگه مستقیم مخابرات میرفتی همون روز وصل میکردن
من خودم برا دوستم مودم چهار پورته وایرلس خریدم مدل تی پی لینک 50 تومن بعد 40 تومن دو پورته ؟؟؟؟اینا دیگه کین:31:
تازه یک یو اس بی گیرنده هم داشت برای سیستم هایی که وایرلس نداره
عجله ای نیست...نقل قول:
تا 3روز آینده هم وصل بشه کافیه...
از همه ممنونم!:31:
سلام
کسی تو مشهد از " فن آوا گستر توس " ADSL گرفته ؟ سرعتش چه جوریه ؟
مثل شاتل و صبانت ، سرعتش آزاد شده یا دقیقا همون سرعتی که بخری رو می ده ؟
لطفا اگه کسی هست ، یه عکس از سرعت دانلودش بذاره
دوستان من که خطم فیبر نوری نیست هم میتونم از مخابرات بگیرم؟ اگه 128 بگیرم کاملا نامحدود هست؟
چون الان آفتاب دارم و روزانه سرعتش بد نست ولی شبانه رایگانش در حد دایل آپ هست!! منم دانلود نامحدود احتیاج دارم. ضمنا الان چند روزه که با آفتاب چیز! شکنم کار نمیکنه ولی تو محل کار با شاتل راحت کار میکنه!!
من از فن آوا گستر توس سرویس داشتم، خیلی خوب بود، نامحدود میخواستم، رفتم از مخابرات گرفتم. 3سال مشترکشون بودم. اوائل مشکل خیلی داشت ولی به مرور بهتر و بهتر شد. جوریکه سرعت شبانه افت نداشت و قطعی عملا صفر بود. سرعت مرورگری هم عالی و بدون مشکل بود.ضمنا دوبل سرعت قرارداد رو داده بودن، حتی برای شبانه هم همون دوبرابر سرعت بدون افت برقراربود. من با اینکه 3 ساعت شبانه رایگان داشتم با اشتراک 512 به راحتی شبی 1تا 1.2 گیگابایت دانلود داشتم. سرویسم ماهی 15 تومن بود. الان که با سرویس مخابرات مقایسه میکنم بهتر متوجه کیفیتش میشم.(البته مخابرات هم از همین یک هفته ده روز پیش بهتر شده) پشتیبانیشون عاااالللیی بود! یه بار مشکل داشتم و یکم طول کشید و درست نشد، دیدم پاشدن اومدن خونه ما! با دم و دستگاه و لپ تاب و ... حتی شماره موبایل دادن برای تعطیلات و ... خلاصه برو بچه های بسیار گلی بودن. امیدوارم موفق باشن.نقل قول:
تونستم این رو برات پیدا کنم:
فن آوا گستر توس / مشهد / مرکز قدس / روز عید غدیر / ساعت 5 عصر 4 آذر 89 / اشتراک 512-512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فن آوا گستر سایتش چی هست؟
128 مخابرات نامحدود زیاد جالب نیست.سرعت دانلودش 16 هست. اگر بتونی 256 یا 512 رو بگیری خوبه.مخابرات نامحدود هست مگر اینکه بری ازش طرح صبا بگیری که محدودهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
در حال حاضر مخابرات چه سرويسهايي رو ارائه ميده ؟
آيا هنوز سرويس هاي نامحدود داره ؟
سرویس های معمولی(128 ، 256،512) اینترنتی مخابرات نامحدوده ولی یکی از معضلات اون عدم پاسخگویی و پشتیبانی مناسب و نیز قطعی های مکرره...سرویس های شرکت های خصوصی (غیر مخابراتی) پاسخ دهی مناسب رو برای جذب مشتری سرلوحه کارشون قرار دادن
نقل قول:
کد:http://fanavagt.com
ویرایش...
مشکل حل شد...
امروز هر مدل وی پی انی را که امتحان کردم قطع بود کسی دیگه هم این مشکل را داره؟
از ديروز قطع شده .نقل قول:
sstp رو هم تست كردي؟
رو ويندوز سون و ويستا
بله خیلی ها :13:نقل قول:
من با L2TP وصل میشم, یک امتحانی بکن. یه جایی خوندم که پورتهای PPTP رو بستن !
دوستان چه طوری میشه این سرویس adsl مخابرات رو الکترونیکی شارژ کرد؟
نقل قول:کد:http://www.asriran.com/fa/news/183224/%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%B4%D8%AF%D9%86-vpn-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F