دیشب بعد از یک ماه 2GB دانلود کردم. لینک مستقیم... :5:
سرعت متوسط : 120KBps
البته ضاهرا یه 4 دقیقه DC بودم...
Printable View
دیشب بعد از یک ماه 2GB دانلود کردم. لینک مستقیم... :5:
سرعت متوسط : 120KBps
البته ضاهرا یه 4 دقیقه DC بودم...
اينجا همه تخريب چی هستن؟
هر کی از هر شرکتی سرویس می گیره چه خوب چه بد تخریبش می کنه؟!:18:
فکر کنین من یک ماه با سرعت 128 دارم با 120 دانلود می کنم، اگه یه روز سرعتم بیاد بشه 16 که می شه سرعت استاندارد باید این جور بگم؟ بابا من هم دوست با لا دوست دارم اما ...
به به به!
تورنت هم که به ملکوت اعلا پیوست!
430 مگ با تورنت!
مستقیم هم اصلا نزاشتم!
دیشب
شب قبل و قبل ترش داغون بود
عصاب برام نزاشت این اندیشه
شما تورنت چی دانلود میکنین سرعتش بالاست من تورانتام اصلا سید و پیرش سرعت نداره حتی وقتی تعداشون خیلی زیاد باشه
لینک مستقیمم خدا بیامرزه دیشب فقط 300 مگ دان شد از 3 لینک مختلف تو تمام مدتی که اشتراک اندیشه دارم اینقد داغون نبوده
خط 2
فکر کنم کل سرعت رو من دیشب مکیدم تو سیستم خودم... :21:
دیشب سرعت منم خوب بود..بالای 1/5 دانلود شد...تورنت..128 مرکز 7
منم دیشب خوب بود (1 به بعد!!!)قبلش افتضاح بود !
2گیگ
ولی الان دوباره داغون شده !نمیدونم چرا سرعت روز من 2 روزه افتضاحه!خط4
دیشب سرعت پایین بود دانلود نکردم ارزش نداره به خاطر 400 مگ کامپیوترو روشن بذارم :41:
توضیح؟:18:نقل قول:
در ضمن الان سرعت در حد ساوجبلاغه ،از دایل آپ هم کمتر شده!؟
22 خرداد دیگه مگه خبر نداری :31:نقل قول:
بالاخره امروز رفتیم شرکت پارس وی فسخ قرداد کردیم تا آخر هفته خط جمع میشه میرویم اندیشه سبز خزر :31:
256 داشتم سرعت بد نبود ولی خواستم اندیشه هم یه امتحانی کرده باشم
خط 727
امتحان نکرده بهت میگم سرعت بین 130تا150.اندیشه خطوط727سرعت 128.نقل قول:
بایوس جان با چیز پی ان وصل شدن که هنر نیست :15:
نقل قول:
نقل قول کنین دوست من...
قربون هرچی ادم باهوش... اگه کارکنای اندیشه اینجا باشن (که هستن)، خوب پورت هر چی V*P*N رو میبندن که عزیز دل برادر، افشا گری میخوای بکنی برو B8C... :13:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
نقل قول:
شب... :27: باید ... داد تا به همچین سرعتی رسید. بعدا رو نمیدونم...
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
گل بود به سبزه نیز اراسته شد... حالا حتی اگه خوبم بود، بد موقع اومدی... :27:نقل قول:
نقل قول:
BBC برم که از اندیشه که هیچ از زندگی ساقظ میشم :21:
حالا شبا چیز پی ان میزنی یا اینکه شبا .... ؟ :14:
نقل قول:
قربون هرچی ادم باهوش... اگه کارکنای اندیشه اینجا باشن (که هستن)، خوب پورت هر چی V*P*N رو میبندن که عزیز دل برادر، افشا گری میخوای بکنی برو B8C... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست چند صفحه قبل شماست
isp رو نوشته Rapidswitch Ltd یعنی IP شما عوض شدهنقل قول:
از V*P*N استفاده کردی :10:
اااااا... گرفتنی ها رو باید گرفت، دادنی ها رو هم باید داد... :31: ولی تو اندیشه بیشتر باید داد...نقل قول:
اقا دمت گرم با جعبه بفروشین دیگه...نقل قول:
راستی عجب بازی های میکنی... GTA IV : Episodes from Liberty City دیگه از کجا اومد؟؟!! مال کنسول یا PC... اخ... این تابستون سیستمو ارتقا بدم... :21: دوباره بیوفتیم تو نخ بازی... لعنت به این کنکور... امسال قبول شیم راحت شیم بابا... :19:
CPU : Intel Core2Quad Q8200
RAM : (Mushkin 2GB)x2 DDRII 1033MHz
VGA : nVidia Club3D 1024MB 250 GTS GDDR3 Green Edition
H.D.D: Maxtor 2TB SATAIII
DVD-ROM : LG 18x
DVD-Writer : (LG 22x)x2
--- Card : Technisat SkyStar Rev2.8a
Modem : Symphony SY602 ADSL2+ Router/Combo + ASUS RT-N13U Wireless Router
Power : Green 535A
Speaker : Edifire R301
Keyboard : Farassoo 8800 (Silver) Game Edition
Mouse : Farassoo FOM-3535 Game Edition
Headset : Farasso 2020 Eagle-eye Edition
Webcam : Creative CR-3MP22
سرعت بسی افتضاح است
زیر 10 کیلوبایت
256 - خط 323
برای شما چطوره دوستان؟
واسه ما اینطوریه... :8:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downloading @ 176KBps...:21:
من واسه کامپیوترش رو بازی کردم گرافیکش خیلی بالائه و بازی جزابی هم هست.نقل قول:
در ضمن اون دی وی بی کارت هنوز منقرض نشده؟ هنوز به کار میاد من بخرم ضرر نمیکنم ؟ قیمتش حدود چنده؟ آشنا نداری کجا یه اصلشو بخرم؟
امشب تا ساعت 1:30 سرعت نوسان زیادی داشت و چند بار هم 0 شد اما بعدش سرعت دانلود با تورنت بسیار خوب و بین 140 تا 165 نوسان میکنه در حالی که کمتر پیش میاد سرعت شبانه از 150 بگذره . 128 خط 3 اندیشه
منم سرعتم 10 ولی تو روز نه شبنقل قول:
البته نامحدود :41:
سرعت 170 ؛ پارس آنلاین..
چیز پی ان از این پولیاست یا مجانی ؟؟نقل قول:
روششو پی ام کن وگرنه لوت میدم:27:
سرعت 130تا150 اندیشه .128.خطوط727
سلام من عضو جدیدم
دیشب سرعتم عالی بو د
128 اندیشه خط 8
سرعت دانلود تا160 صبح که ساعت 10 پاشدم هنوز هم 160 بود
الان یعنی ساعت 2:50 که اینو مینویسم بین 60 تا 100 نوسان میکنه:8:
واسه من که سینوسیه! وچند شبه که در نقطه مینیمم مطلق گیر کرده و بالا نمیاد!
اینم یه نکته کنکوری برای عزیزان پشت کنکور!
دیشب سرعت همه خوب ببود کاش همیشه همینطوری باشه...
دیشب من 2گیگ دانلود کردم.
(البته از اینور 30 دقیقه کمک گرفتم)
پارس آنلاین
150 کیلو در ثانیه..! راضیم این روزا اَزش..!
از اندیشه تعریف نکن که بد جوری حالتو میگیره منم اون اوایل سرعتم توپ بود بدون نوساننقل قول:
اما الان داغونه
دیشب دانلود نکردم 3تا لینک مستقیم داشتم که فیلتر شده
من 50 درصدشو دانلود کردم:41:کد:www.film2movie.net
به خاطر تعریف نیست به خاطر زیاد شدن کاربراست
من وقتی از یه سایت دانلود میکنم معمولا وقتی سایت فیل میشه لینکا بازم کار میکنن :20:
بیشتر شبه x^3 میمونه که دوره تناوبش p/2- تا p/2 ... :27: و در x=0 عطف داره...نقل قول:
میدونم چی میگی اما در این مورد زدن سروری که توش اپلود میشده رو پروندننقل قول:
دوستان امشب سرعت .....ه همون فکر کن افتضاحه (البته برا من مرکز ۷ اندیشه)
دوستان بنده کاربر اندیشه هستم adsl 512 دارم از اندیشه نزدیک 1 ساله علت این هم که 512 دارم اینه که اگه سرعت افت کرد بتونم زنگ بزنم بگم سرعت من دانلودش استاندارد 64 kb هست نه 8 kb ولی شب به علت دانلود رایگان سرعت من میشه 8 kb این انصافه؟ خیلی بالا بره میشه 40 کیلوبایت.
من دانلود انچنانی ندارم ولی مگه استفاده از اینترنت فقط محدود به دانلود هست؟ من وبگردی میکنم توی مسنجرهای مختلف با دوستان شبا صحبت میکنم البته قبلا با ویس صحبت میکردم ولی از وقتی شبا شد دانلود رایگان صدا نیماد تیکه تیکه میاد در کل نه میشه چیزی شنید نه میشه چیزی گفت این انصافه؟:41:.
دوست محترمی که کارمند اندیشه هستی و این پست من رو میخونی حق دارم از دست isp به خاطر کم فروشی شکایت کنم؟:19: زنگ هم که میزنم جواب سر بالا میدید.:46::13:
مدارا هم حدی داره من روز ها دانلود 140 کیلوبات نمیخوام . همیشه دانلودم بین 60 تا 65 کیلوبایت میخوام نوسان کنه هم روز هم شب همین مقدار ایا این حق مسلم من نیست؟:20:
جوابی که به من میدید اصلا قانع کننده نیست من 128 نیستم که بگید 14 یا 15 کیلوبایت استانداردشه جای اعتراض نیست. به شدت عصبانی هستم از این جواب ها.:2:
دوست عزیز یکم زرنگ باش برو حق خودت بگیر .نقل قول:
دیگه این چه حرفی اصلا نباید سرعت شما از 60تا65کمتر باشه که ؟:41:
تو قرار داد دیگه ثبت نشده که شبا چون رایگان ما سرعت 6 به شما میدیم:31:
یه روز پاشه برو اندیشه سریش شو من می خواهم با مدیر صحبت کنم با این 3 نفر هم که این اول نشستن کار نداشته باش یکیشون هم خیلی پور روی انگار مال باباش رایگان داره تقسیم میکنه تف ....:2:
دوستان یکم صبر کنید داره کار گرفتنispتمام میشه:31:قول میدم به همه شما صبح تا شب نامحدود سرعت 2 میگ بدم ماهیانه هم 20 تومان :18:
ماه اول هم مهمان من رایگان:10:
اولا معلومه که انصاف نیست... دوما شما میدونی که اگه شکایت کنی چند تا اتفاق میوفته...نقل قول:
1. دیگه نمیتونی سرویس 512 داشته باشی و باید مجوز بگیری (چون بر طبق قانون تنظیم مقررات، ارائه دهنده های اینترنت حق ندارند که بیشتر از 128 به کاربران خانگی بدن...)
2. اسمت میره تو لیست سیاه و اگر هم 128 بهت بدن، داغونترینشو میدن تا از شرکت بری...
3. ممکنه سرعت همه ما به سرعت استاندارد تبدیل بشه...
4. حتی ممکنه مسئله به دیگر ارائه دهنده های اینترنت سرایت پیدا کنه و کلا دیگه تو رشت نشه سرعت بالای 16 داشت... :18:
5. البته اندیشه و پارس وی پارتیشون کلفت تر از ایناست... :27:
پس به همین راحتی نیست دوست عزیز... تنها راهش اینه که هرچه سریعتر 128 بگیری که پولت بیشتر از این هدر نره و یه V*P*N هم بگیری که سرعتت خوب شه...
ما هم شدیم بیراک 2... :27: اینجا یرانه... سرزمین هاله نور... دلیل نمیشه هرکی بیشتر پول میده سرویس بهترم بگیره...
دیشت تا ساعت 4 سرعت از 10 بیشتر نشد ینی کل شب داغون بود تورنت و مستقیم با هم اما از 4 به بعد سرعت هردو بالا رفت طرف 80
این چند روز اخر قرار دادمه که همین الان شارژم تموم شد کسی خبر نداره اوضاع پارس توی لاکانی چطوره