از سی دی دیگه استفاده کن و بعد وقتی سی دی بوت شد سریع کلید enter بزن و دوباره ویندوز نصب کن .نقل قول:
این سریالم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه موفق باشی
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
Printable View
از سی دی دیگه استفاده کن و بعد وقتی سی دی بوت شد سریع کلید enter بزن و دوباره ویندوز نصب کن .نقل قول:
این سریالم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه موفق باشی
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
دوستان عزیز من وقتی کامپیوتر را خاموش میکنم
فقط مانیتور خاموش میشه و سیستم اصلا خاموش نمیشه
ویندوز هم عوض کردم ولی فایده ای نداشته
لطفا کمک کنید
با تشکر
احتمالش به چند جا میره :نقل قول:
یکی اینکه شاید اشکال از پاور باشه ... یا از cpu ...
و یکیش هم از ویروسی بودن ...
شما از ویروسی نبون کامپیوتر خود مطمئن هستید ؟ و همچنین از درست بود سخت افزار ها ی کامپیوتری خود ؟
بعد ویندوز سرویس پک 3 اکس پس یا 2 ویستا نصب کنید
اگر مشکل حل نشد که بهتر
گزینه بعدی مشکل می تونه از پاور باشه و ...
در صورت حل نشدن مشکل سیستمت رو به خدمات کامپیوتری نشون بده
از دستور زیر :نقل قول:
Run --> powercfg.cpl
به تب Advanced برین و در قسمت drop-down روبه روی "When I press the power button on my computer" گزینه "shutdown" رو انتخاب کنین.
---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر از قبل روی Shutdown بود باید BIOS Setting رو تغییر بدین .
سلام
ما یه نتبوک داریم،ویندوز همراهش ،اصلی آاورجینال،جنیوآین...خلاصه میزون و قانونی
سوال :
میتونم از همین ویندوز روی یه سیستم دیگه استفاده کنم؟اگه میشه ،چطوری؟
متشکرم
با سلام
من یه مشکلی دارم.
وقتی میخوام روی هرکدام از درایوهای هاردم (بجز درایو ویندوز) دبل کلیک کنم با پیغام زیر مواجه میشم.
یکبار ویندوز رو پاک کردم و ویندز جدید ریختم اما باز هم این مشکل درست نشد. تنها راه دستیابی به درایو اینه که از نوار آدرس بالای صفحه برم یا راست کلیک کنم و explore رو بزنم.
به نظر شما دلیلش چیه و راه حل چیه؟ خیلی خیلی ممنون
http://img2.-------------/viewer.php?file=7usete68mcsjxb7wylhw.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ،من که عکسی نمیبینم !نقل قول:
ميتونين فايلهاي مخفي و سيستمي رو باز كنيد و نمايش بديد و بعد داخل درايورتون كه رفتين فايلي اگه با نامي ناشناس وجود داشت رو حذف كنيد.نقل قول:
معمولا اين مشكل واسه سيستم هاي ويروسي هست، و همينطور بعضي از سيستم ها كه نرم افزاري خاص رو نصب ميكنن و اين نرم افزار در ريشه بعضي از درايوها فايلهايي رو نگه داري ميكنه و بعد از حذف اون نرم افزار اين فايلش ميمونه توي ريشه و نميتونه نرم افزارش رو پيدا كنه به همين دليل اين پيغام رو مبني بر اينكه يه خطا هست نشان ميده.
موفق باشيد.
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
قاعدتا ويندوزهاي واقعا اصل (يعني واقعا اصل باشه ) رو فقط رو يه سيستم ميتونين نصب كنين. چون كدي كه داره واحد هست، مثل ويندوزهاي ديگه كرك شده نيست!قاعدتا نصب نشه. مگه اينكه اصل نباشه.نقل قول:
موفق باشيد.
اصل که هست و شماره سریالشو هم روی نتبوک نوشته(یعنی زیرش در واقع ) و اون نواره رو هم داره روش...نقل قول:
خب شما فرض کن یه ویندوز اصل خریدی(اصل اصل :46: ) اونوقت میتونید روی هر سیستمی نصبش کنید دیگه ( یعنی همون موقع که میخرید که مشخص نیست رو کدوم سیستم میخاید نصب کنید خب ! ) و بعد از نصب کردن احتمالن از طریق اولین تماس با اینترنت ثبت میشه...یعنی قبلش که با مشخصه های سخت افزاری هماهنگی پیدا نکرده..
میشه توضیح بدید لطفن
نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون
کارهایی که گفتید را انجام دادم
توی When I press the power button on my computer هم گزینه Shutdown بود
اگه میشه یه کم در مورد تنظیمات BIOS Setting توضیح بدهید
کلا چیزی در موردش نمیدونم
با تشکر
بله همونطور كه گفتين تا به اينترنت كانكت نشيد و يا با خدمات مايكروسافت تماس برقرار نكنين ويندوز رو ميتونين بازهم استفاده كنيد اما ويندوز اكتيو نميشه. چون گاهي اوقات بايد شما با اينترنت يا خدمات اونها تماس بگيرين و ويندوز رو واستون اكتيو كنن!! بعد كه اولي رو اكتيو كنين باز دومي deactive ميمونه :31: .نقل قول:
اما در هر دو صورت شما سعي كنين كه روي يه سيستم ازش استفاده كنين تا بتونين از خدمات بعديش هم البته از طريق نت مانند پك هاي آپديتش ، و .... استفاده كنين.
سوالي ديگه بود در خدمتم.
موفق باشيد.
من یه چیزی به نظرم میرسه،میخام نظر شما - و دوستان دیگه - رو بدونم :نقل قول:
از یه شماره سریال دیگه برای نصب همین ویندوز استفاده کنم !
اونوقت همین ویندوز رو دارم کمپلت بی کم و کاست،با یه سریال دیگه !
(هر چند این سی دی ویندوزی که میگم،یه بسته ی دی وی دی هست در واقع به عنوان ریکاوری تول و حقیقت این چند ماه که خریدیمش،اصلن احتیاج نشد که دوباره نصبش کنم ببینم شماره سریال میخاد یانه ! شما میدونید که - در مورد خود نتبوک - اگه یه موقعی که لازم بود،نخام از گزینه ی ریکاوریش استفاده کنم و بیام موقعی که بوت شد،از اول نصبش کنم ویندوز رو،سریال میخاد وسط نصبش یا نه؟چون تو ریکاوریش که نمیخاد )
راستش ديگه دي مورده اينكه بخواي سرش كلاه بذاري من نيدونم :31: . احتمال زياد اين حرفي كه ميزني عملي بشه اما درصدش خيلي خيلي كم هست!! شايد واسه دفعه اول بشه اما بعدا كه بخواي ريكاور كني حالت و ميگيره!!! :31:
چنانچه كامپيوتر شما در هنگام Shutdown خاموش نشود ویا مدت زمانی طولانی طول بکشد تا خاموش شود, بايد تغييري در ريجستري ايجاد كنيد:نقل قول:
1)وارد ويرايشگر ريجستري شويد(regedit)
2)به كليد HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop مراجعه كنيد.
3) متغير PowerOffActive را ويرايش كنيد و به آن مقدار يك را اختصاص دهيد.
4) اين كار را از طريق كليد HKEY_CURRENT_USER\DEFAULT\Control Panel\Desktop نيز ميتوانيد انجام دهيد.
سلامنقل قول:
فایل زیر رو دانلود کن و محتویاتشو اجرا کن :
موفق باشید :40:کد:http://www.enterupload.com/baz5w8sxqtth/File_Association.rar.html
خیلی خیلی ممنون. با این فایل مشکلم حل شد.:40:
خواهش میکنمنقل قول:
هنگام بوت شدن کامپیوتر برین به Setup (تو اکثر مادربرد ها با فشار دادن Delete ) با توجه به متفاوت بودن Motherboard ها ،باید به قسمت Power setting بگردین .
کاری که شما باید بکنین اینه که باید دنبال تنظیمی باشید که مربوط به مدت زمان نگه داشتن دکمه پاور قبل از خاموش شدن هست،مثل :
"how long you have to hold down the power button before the computer shuts down"
و اون رو به 2 و یا 3 ثانیه تغییر بدین .
سلام دوستان
ویندوز بنده مشکل داشت و آن را مجددا نصب کردم . بعد از نصب هنگامی که می خواستم آفیس 2007 را نصب کنم پیغام خطا داد که شما نیاز به windows instsler دارید و آفیس نصب نشد . در صورتی که قبلا با همین ویندوز مشکلی نداشتم . ویندوز من xp sp 2 می باشد. لطفا مرا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.:11:
سلامنقل قول:
به پست زیر برو و نرم افزار Microsoft Windows Installer رو دانلود و نصب کن :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2882215&postcount=8
سلامنقل قول:
با برنامه زیر مشکلتون حل میشه :
Windows Installer Cleanup Utility
کد:http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe
سلام دوستان.
من از سرويس پك 3 ويندورز استفاده ميكنم. يه مشكلي دارم اون هم اينه كه هر چيزي (دوربين، فلش مموري، ...) كه جديداً ظرف يكي دو سال اخير ساخته شده رو به پورت يو اس بي كامپيوتر ميزنم، دستگاه ريست ميشه. من بايوس مادربرد رو آپديت كردم، ولي باز هم تغييري نكرد. جالب اينجاست كه دستگاههاي يو اس بي قديمي تر رو كه ميزنم به دستگاه، هيچ مشكلي پيش نمياد!
يك جا خوندم كه اين ايراد مربوط به سرويس پك 3 ويندوز هست! به نظرتون اين حرف چقدر درسته؟يعني من ويندوز رو عوض كنم درست ميشه؟
نقل قول:
دوست عزیز من این گزینه را پیدا نکردم
از تنظیمات پاور یک عکس گرفتم
ببینید چیزی را باید تغییر بدهم یا نه؟؟؟
با تشکر
کد:http://rghost.net/download/949132/f356be0c5c732ea07c7064066f168ca16c839e33/Power.jpg
سلامنقل قول:
اول تاپیک زیر رو بخون :
میتونه مشکل از ویندوز هم باشه . با Sp2 هم یکبار امتحان کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=385925
موفق باشید :40:
گزینه سوم soft-off by pwrbtnنقل قول:
چند ثانیه دکمه پاور رو بگیر ببین خاموش میشه؟
گزینه دوم هم روی s3 بزار و کامپیوتر رو استنبای کن بعد نگاه کن سیستم هم خاموش میشه یا فقط مانیتور؟
با یه پاور دیگه هم تست کن
با سلام
دوستان سیستم من قابلیت کپی عکس به اینترنت را از دست داده. این که گفتم یعنی چی؟:13:
مثلا وقتی مطلبی را توی اینترنت می نوشتم که همراه با عکسی بود با درگ کردن یا کپی مستقیم عکس توی صفحه کارم حل می شد. ولی مدتیه که دیگه نمی تونم چرا؟؟
سلامنقل قول:
نرم افزار خاصی نصب میکردید ، که این قابلیت رو داشتید ؟
نه هیچ نرم افزاری. مگه باید نرم افزار باشه تا بتونی عکس ها را کپی کنی؟:18:
سلامنقل قول:
آهان.الان گرفتم.
روی عکس کلیک راست کن و اونو کپی کن و در محل مورد نظر Paste کن . اگر باز هم نشد مشکل میتونه از Clipboard ویندوز باشه.
من هم همینطوری کپی می کردم ولی حالا نمیشه! مشکل clipboard را چجوری حل کنم؟:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای متن هم این اتفاق میفته ؟
نه فقط برای عکس
سلامنقل قول:
اگر این مشکل برات توی p30world پیش آمده با راه زیر درست میشه.
برو توی قسمت تنضیمات کاربر بعد قسمت ویرایش اختیارات قسمت پایین که نوشته نویسنده جعبه آخر منظورم هست.
گزینه Full wysiy... گزینه آخر را انتخاب کن
با سلامنقل قول:
هم اینجا این مشکل را دارم هم ...کلا توی اینترنت این مشکل را دارم. متن به راحتی کپی میشه ولی عکس نه. البته از سایت به سایت میشه کپی کرد فقط از سیستم خودم انگار اصلا کپی نمیکنه.
ممنونم که برام وقت گذاشتی.:11:
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
این را هم یادم رفت که بنویسم: گزینه ای که گفتید فعال بود.:19:
ممنون از راهنمائی شما . من همین ویندوز را روی سیستم دیگری نصب کرده بودم ولی این مشکل را نداشتم . چرا این دفعه به این مشکل برخوردم . علت چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان منتظرم مشکلم هنوز حل نشده هر راهی به نظرتون میرسه را بنویسید شاید به کارم بیاد :19:
سلامنقل قول:
از چه مرور گری استفاده میکنی؟
فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر هر دو آخرین ورژن:41:
توی هر دو مشکل دارم!!
سلامنقل قول:
این بخش از ویندوز به هردلیلی مشکل پیدا کرده بود و با نصب کردن نرم افزار اون درست میشد.
نمیشه دقیقا گفت مشکل مال چیه.
اگه فقط واسه عکس این اتفاق میفته پس Clipboard مشکل نداره.نقل قول:
باید عکس رو آپلود کنی و لینکش رو کپی و در مرورگر Paste کنی.
قبلا راحت کپی می کرد و نیازی به آپلود عکس نداشت. ولی الان فقط متن کپی میشه. دلیل این را اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید.:13:
ممنونم
سلام
خسته نباشین
یه سوال:
خواستم بدونم اگه سه - چهارتا مرورگر رو ویندوز نصب بشه اشکالی داره؟
ممنون