خوشگل نیست؟:18: بابا خیلی خوشگل شده این قلب من الان اینطوری واسش میزنه:40: نه از شوخی بگذریم من که خیلی از تیپ جدیدش خوشم میاد.نقل قول:
Printable View
خوشگل نیست؟:18: بابا خیلی خوشگل شده این قلب من الان اینطوری واسش میزنه:40: نه از شوخی بگذریم من که خیلی از تیپ جدیدش خوشم میاد.نقل قول:
سلام به همه دوستان بازي خور
من يك سيستم دارم با اين كانفيگ :
cpu amd atlon 64 4000 . ram 1gig . vga gforce 7300
مي خواستم بيبنم چرا اويل 5 اجرا نمي شه ؟؟ آيا با اضافه كردن رم اجرا ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مقدار رم و گرافیک برای اجرای این بازی در حداقل جزییات مناسبه. بهتره بگم کاملا لب مرزه اما مشکل اصلی از سی پی یو ست. باید حداقل دو هسته ای باشه یعنی Athlon 64 X2.نقل قول:
گرافيك كه ضعيفه cpu هم كه ....قربونش برم :27:نقل قول:
رمم اضافه كني فك نكنم اجرا شه
----------------------------------------------
شرمنده با پست هومان جان همزمان شد
----------------------------------------------
نقل قول:
اتفاقا سي پي يوم هم اينه Athlon 64 X2
حالا با افزايش رم اجرا ميشه ؟؟؟
مهم گرفتن میزان فریم هستش که فکر کنم 30 تا رو با تنظیمات پایین بتونی بگیرینقل قول:
نقل قول:
مشكل اينه كه وارد بازي نميشه . تا اجرا مي كنم صفحه سياه ميشه بعد از 1 دقيقه كامپيوتر ريست ميشه ؟؟
يعني مشكل چيه ؟؟
سلام بر دوستان:20:
دارم دیوونه میشم!!:34: . عجب سیریشیه این قسمت من هم مثل دوست قبل ، تو مبارزه با وسکر گیر کردم:3:. مهماتم زیاده اما شوا هر دفعه که پل خراب میشه با وجود اینکه نمیذارم وسکر از جاش تکون بخوره و بهش نزدیک بشه اما بازم میفته پایین . خواهشا یک کمکی به من بینوا کنه و بگه بعد از خرابی پل چه کاری باید انجام بدم:10:
ممنون از همگی:11:
با بمب اتمی بزنش :31:نقل قول:
فقط نباید بزاری وسکر بره سراغ شوا ، شوا خودش فرار میکنه بعدش میرس یه جایی شما باید اون سنگ گنده هرو بندازی توی مواد مذاب وگرنه باز شوا میوفته پایین .
نقل قول:
خب دیگه معلومه دوست عزیز سیستم بیچاره نمیکشه
در ضمن شما دیگه چه بازی هایی رو داری بازی میکنی
آیا بازی داری که گرافیک بالا باشه و در تنظیمات پایین بازی
کنی چون سیستم شما برای باز یهای روز کم میاره
نقل قول:
ميدونم براي بازيهاي روز ضعيفه . من فقط ازش اويل 5 رو مي خوام . اين ريست شدن ضعف كدوم قسمته ؟:27:
ممنون از همه
با RPG کلکشو کندم . اما به نظرم از رزیدنت 4 کوتاه تر بود. سه شماره است که شخصیت محوری بازی وسکره به نظرتون حالا که
به رحمت ایزدی پیوسته ؛ شماره بعدی در کار هست؟
بابا تو که خیلی از غافله عقبی شماره ی بعدی در لندنه ولی بدون استاد خدا میدونه چه خری میخواد جای اونو بگیره!!نقل قول:
ببخشید ولی نتونستم کنترل کنم این مخ را که دو ساله هنگ تشریف دارن.
خوب باید بگم که کلا Resident Evil یعنی وسکرنقل قول:
در شماره های بعدی سازمدگان گفتن که یه سری تغییرات میخوان بدن . در ضمن بنابر گفته ی اونها وسکر درگه حضور نخواهد داشت.
ضعف CPU داغ میشه ریست میکنه :46:نقل قول:
نگران نباشید هنوز خیلی ها هستند ، وسکر فقط یکی از کارمندان عالی رتبه آمبرلا بود و بس ، هنوز خیلی ها موندند ، مدیران ترای سل هستند ، بعضی کارمنده ای خود آمبرلا هستند مثل هانک ، لیون هست ، آیدا هست و خیلی های دیگه . این وسکر هم دیگه باید میمرد از شماره 1 بود تا اینجا یعنی 4 تا شماره .نقل قول:
1 - کد ورونیکا - 4 - 5
خوب باید بگم که وسکر به نوعی تو همه ی RE ها بوده. البته RE0 یادتون رفت.نقل قول:
اما یک نکته ی مهم : وسکر در طول مدت 13 سال شده وسکر. فکر نکنم به این زودی ها کسی بتونه جای اون رو بگیره.
البته آخرش معلوم نشد که وسکر حتما مرده یا نه!
چون که بعد از این که توی هلی کوپتر با R.P.G اون رو میزنیم فقط نشون میده که هلی کوپتر رو رها میکنه و اونا (کریس و شوا) به راه خودشون ادامه میدن.
من که شک دارم وسکر مرده باشه...البته ممکنه توی نسخه بعدی شخصیت بد داستان کس دیگه ای باشه ولی من فکر نمی کنم وسکر مرده باشه
توی مواد مذاب زنده مونده !!!!!:31:نقل قول:
خوب باید به خدمت شما عرض کنم که T003R بعد از افتادن به مواد مذاب باز زنده مونده بود و تازه به قول خودمون Upgrad شده بود.نقل قول:
کلا از این وسکر هر کاری برمیاد...من که با اون پایان مشکوک نتونستم قانع بشم که وسکر هنوز زنده موندهنقل قول:
توی مواد مذاب زنده مونده !!!!!
پایان بازی مشکوک میزد
حالا این T003R چی هست؟!نقل قول:
خوب باید به خدمت شما عرض کنم که T003R بعد از افتادن به مواد مذاب باز زنده مونده بود و تازه به قول خودمون Upgrad شده بود.
در کل توی بقیه نسخه های بازی شاید اشاره ای به وضعیت و سرنوشت وسکر بشه...شاید هم نه
ولی من یکی با اون پایان بازی اصلا قانع نشدم که وسکر مرده!
همونی بود که برای کشتن لیون و کلیر از طرف آمبرلا فرستاده شده بود.نقل قول:
وسکر را باید ستودنقل قول:
با مرگ وسکر اویل میفتده تو رکود
وانگهی دریا شود:21:
چهار هزار نفر دیگه هم بیارن تو اویل جای خالی استاد را نمیگیره هنوز اون صحنه که تو اویل 1 موهاشو شو با دست صاف میکر یادمه و اون موقعی که کشتمش کابوسمه.:37:
همون طور که گفتم وسکر در مدت 13 سال چنین شخصیتی پیدا کرده بوده. در RE5 هم که به اوج خودش رسیده بود. هیچ کسی به این زودی ها نمیتونه جای اون رو بگیره . افرادی هم مثل هانک در حد یک مامور زبده هستند نه یک ویلین. حالا اگه این بحث ادامه پیدا کنه چند تا سوال برای به چالش کشیدن نظرات دوستان مطرح میکنم تا هم بحث گرم تر بشه و هم برخی خقایق فراموش شده یادآوری بشه.نقل قول:
خیلی شعر باحالی بود :11:نقل قول:
آقا بپرس ، ببینیم به جایی میرسیم یا نه هدف بحث کردن همینه :11:نقل قول:
خوب به عنوان سوال اول : دوستان اگه یادشون بیاد بعد از اینکه وسکر هویت جیل رو برای کریس آشکار میکنه یکی با وسکر تماس میگیره. به نظرتون اون کی میتونه باشه؟ شاید در دید اول اکسلا باشه اما دوستان به این نکته توجه کنند که تو اکثر فیلم ها چنین صحنه هایی میبینیم. مثلا یه اتفاق خیلی ساده رخ میده ولی بعد از مدتی با یه فلش بک همون موضوع ساده تحت یک کات سین به یک موضوع مهم تبدیل میشه.نقل قول:
فعلا رو این بحث کنیم تا به موضوع دوم برسیم ;)
موفق باشین
سوالای سخت سخت نپرس دیگه :31:نقل قول:
زیاد هم سخت نبود ها :دینقل قول:
خوب به عنوان نفر اول نظر میدم.
ممکنه که وسکر با یک نفر دیگه که ما نمیدونیم در ارتباط بوده باشه.
در ضمن از دوستان اگه کسی سوالی در مورد داستان بازی داره میتونه مطرخ کنه ;)
نقل قول:
هنوز اون صحنه که تو اویل 1 موهاشو شو با دست صاف میکر یادمه
من اون صحنه اول رزیدنت 1 رو که وقتی میخوای در رو باز کنی فراموش نمیکنم. وقتی میخوای در رو باز کنی اون یارو (غیر وسکر اون پیرتره) میگه:
کد:Stop it! don't open that door!
این جمله رو وسکر به جیل میگه. وقتی صدای شلیک از بیرون شنیده میشه جیل میخواد برا بیرون تا شاید خبری از کریس گیرش بیاد که این جمله ی وسکر رویرو میشه. البته من شخصا اصلا از اون دوبلور وسکر خوشم نمیومد.نقل قول:
اون پیر تره اسمش بری هست و اون جمله رو هم بری نمیگه ، وسکر کبیر میگه :31:نقل قول:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
نقل قول:
البته این سنت توی اویل هست ، همیشه تا یه اتفاقی میوفته یکی زنگ میزنه :31:
توی 4 هم تا یه چیزی میشد هانگن زنگ میزد !
نقل قول:
خوب بله اما اونجا خود هانیگن رو نشون میده ولی اینجا فقط ما از وسکر یدونه Yes میشنویم.
آهااااااااااانقل قول:
اونی که به وسکر زنگ میزنه رو میگی !!!!!!!
من تازه دوزاریم افتاد :31:
تا جایی که توی فاروم فن هاش خوندم اکسلا هستش که گزارش میده اوروبورو آماده شده و وسکر میره .
با هر سری یک سری مجله هایی براش در میاد که این حاشیه ها رو توش نوشته !
مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نصفه نیمش هم اگر بازی اورجینال بخرید با خود بازی هست ، ولی کلا هر سری به همچین مجله ای داره .
به نظر من اونی که زنگ زد رئیس وسکر یا اصلا ربطی به شماره های بعدی بازی نداره چون کپ کام اعلام کرده داستان اویل 5 ((منظور داستانش که کات سنس ها هم شماشلشه))در قسمت بعدی ادامه پیدا نمیکنه.
همش تقصیر این کارگردان جدیدی هست که کپ کام استخدام کرده و پدر رزیدنت اویل روی اویل 5 نظارتی نداشت.
البته همون طور که گفتی اینها بیشتر نظرات فن هاست. بعضی تحلیل گر ها هم نظر خودشون رو اعمال میکنن. بعضی از اتفاقات هم ممکنه تغییر کنه
به عنوان مثال : وسکر واقعا تو RE1 مرده بود اما بنابر دلایلی دوباره برشگردوندن
بدترین شماره ی اویل 5 بود.... کوتاه.... از ترسناک به اکشن .....بعد از یک بار تا اخر بردن همه ی مراحل باز میشن....نبودن داستان خوب..... ودر اخر مرگ استاد:37:
یادمه همون اوایل که اویل 1 اومده بود ، توی یکی از همین مجله ها نوشته بود که مرگ وسکر صحنه سازی بوده چونکه وسکر خودش آلوده به ویروس هست و Tyrant T-002 به صورت 100% در کنترلش هست .نقل قول:
که این نظریه بعد ها درست از آب در اومد .
در مورد هر قسمت رزیدنت اویل یک کتاب هم هست جدای مجله ها :
که شما برای اینکه از داستان همون قسمت درست و حسابی سر در بیارید باید کتابش رو بخرید و بخونید ، توی مجله ها هم از بخش هایی از همین کتاب ها نقل میشه .کد:http://www.google.com/products?hl=en&safe=off&q=resident+evil+books&oq=&um=1&ie=UTF-8&ei=A8JyS_2sD5WUnwO1tZSPCw&sa=X&oi=product_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CCIQrQQwAg
فقط دقت کنید توی لیست بالا استراتژی گاید ها هم هست که داستان رو ذکر نمیکنه !
همه ی این ها قبول .نقل قول:
ولی در سبک اکشن سوم شخص تحول ایجاد کرد .
هوش مصنوعی یار کمکی هم عالی بود .
داستان خوبی داشت .
معما های مزخرف .
سلام من اولیو پاک کردم save نگه داشتم حالا که میخوام بازی کنم میزنه load faild چیکار کنم؟؟؟؟
فك كنم شما از پوشه x live بك آپ نگرفتيد فقط سيو تو My Documents رو نگه داشتيد درسته ؟نقل قول:
البته این پدیده به شدت در بازی Dino Crisis مشاهده میشه و اونجا خیلی پر رنگ تره.نقل قول:
البته این سنت توی اویل هست ، همیشه تا یه اتفاقی میوفته یکی زنگ میزنه
توی 4 هم تا یه چیزی میشد هانگن زنگ میزد !
راستی این وسکر چه کرده. فکر کنم اگر خبر بدن که Jill یا Chris یا Lion مرده هیچ کس ناراحت نمیشه اما اون که مرد همه عزا گرفتن.