کسی هست اینجا یه کار اکسل انجام بده
هزینه اش را پرداخت میکنم
Printable View
کسی هست اینجا یه کار اکسل انجام بده
هزینه اش را پرداخت میکنم
پیشنهاد نیکنم برای آشنایی بیشتر خودتون با اکسل خودتون شروع به ساختن فایل کنید هر کجاش مشکل داشتید اینجا مطرح کنید دوستان راهنمایی میکنننقل قول:
حالا برای شروع یه مختصر درمورد کارتون بگید تا راهنمایی کنیم
خیلی ممنون دوست عزیز به علت اینکه وقتم بسیار محدود هست. و این فایل باید آماده بشه زودترنقل قول:
نمیشه اینکار بکنم.
منم پولم از پارو بالا نمیره ولی خب اجبار هست.
ممنون میشم کمک کنید.
کار من هم یه فایل اکسل داره که مقدار زیادی داده را شامل میشه .
داده ها مال بسیاری از شهرهای ایران هستند.
از سال 1984 تا 2013 که در یک ستون هستند که حتی هر روزش ذکر شده است
من باید یه نمودار خطی براشون بزنم .
فایل پیوست می باشد. عکس های که گذاشتم فقط برای یه قسمت هست که مال آبادان هست
عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم
علامت قرمز شماره 1- میخوام از سمت راست به بره سمت چپ
2- از سال 1984 شروع بشه بعدش 5 سال بعد 1989 باشه و 5 سال به 5 سال نقطه بعدی باشه
3- هم یه میانگین بگیره که نمودار خطی من مثل عکس شماره 2 باشه و اینقدر شلوغ نباشه.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
تایپ فارسی و انگلیسی اکسل
هنگام تایپ فارسی و انگلیسی در اکسل ۲۰۱۳ مشکل دارم به این صورت که زمانی که از یک کلمه فارسی تایپ میشود بعد انگلیسی بعد اگر دوباره فارسی شود و کلمه اول بجای حرف فارسی عدد تایپ شود عدد تایپ شده جلوی حرف انگلیسی قرار میگیرد مانند:
کلید (آن انگلیسی) ۲ پل
[فارسی][انگلیسی][عدد فارسی]
که در اکسل جا به جا میشود وبه این صورت نوشته میشود
کلید ۲ on پل
[فارسی][عدد فارسی][انگلیسی]
ممنون میشم اگر بتونین راهنمایی کنین
با تشکر
سلام دوستان
ممنون میشم بدونم چکونه میشه در اکسل دوستون از داده ها داریم وتعداد سطر ها هم یکی هست حالا میخواهیم هر کدام از این سطرها که داده ها یکی بود رو بما نشون بده ( در ستونی دیگر)
ممنون از شما
:n01:
نقل قول:
ستون A ستون کمکی ستون B vlookup a 1 b 2 b 2 s #N/A c 3 d 4 d 4 j #N/A f 5 f 5 e 6 m #N/A
یک ستون کمکی اضافه می کنیم و توش اعداد 1 تا اخرین سطر(در اینجا6) رو اضافه می کنیم. حالا به ستون اصلی دوم هم یک ستون اضافه کرده و مقادیر عددی را با استفاده از تابع Vlookup بدست می آوریم. حالا کافیه در جدول دوم #N/A از فیلتر خارج کنیم. حالا به راحتی میشه فهمید به b,d,f در هر دو ستون هست.
روش دوم:
اگه اجازه مرتب کردن ستون ها رو نداشته باشیم کار ساده تر میشه. کافیه یه حلقه if درست کنیم تا سطر به سطر با هم مقایسه بشه.
مثال:
سلام ممنون از جوابتوننقل قول:
در مورد روش دوم نمیدونم چرا جواب نمیده. اکسل 2007 دارم ودستور رو گه اجرا میکنم همه رو فالس میده در صورتیکه در دوستون اعداد هم سان و متشابه داریم ( در هر سطر)
چون با چشم میشه دید مثلا دوعدد 265 از یک ستون و یک سطر با عدد 265 ازستون دیگر با همان سطر برابره ولی ارور فالس میده!!!! یعنی دارم دوستون رو سطر به سطر با هم مقایسه میکنم و در صورتیکه دو عدد یکی باشند درست باشه و در غیر اینصورت فالس ....
میشه دوستان راهنمایی کنند مشکل کجاست؟
ممنون
شما احتمالا اعداد رو از یک نرم افزار دیگه import کردی و فرمت این دو گروه یکی نیست. در هر صورت فایل بزاری راحت تر می تونم جواب بدم
سلام دوستان من یه جدول اکسل دارم که شامل سه ستون هست ستون اول روزهای ماه ، ستون دوم اسامی و ستون سوم زمان هستش من میخوام فرمولی داشته باشم که وقتی اسامی و روزهای ماه رو وارد می کنم مجموع زمان افراد در هر روز مشخص بدست بیاد ( زمان در ستون سوم ثابت و مشخص است ) مثلاً محمد در روز پانزدهم سه تا زمان 20 دقیقه داره که می خوام جمعشو در سلول دیگه که 60 دقیقه می شه داشته باشم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من یه جدول اکسل دارم که شامل سه ستون هست ستون اول روزهای ماه ، ستون دوم اسامی و ستون سوم زمان هستش من میخوام فرمولی داشته باشم که وقتی اسامی و روزهای ماه رو وارد می کنم مجموع زمان افراد در هر روز مشخص بدست بیاد ( زمان در ستون سوم ثابت و مشخص است ) مثلاً محمد در روز پانزدهم سه تا زمان 20 دقیقه داره که می خوام جمعشو در سلول دیگه که 60 دقیقه می شه داشته باشم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
در ستون آخر بنویسید
=
و بعد روی سلول اول کلیک کنید و بعد کلید * را بزنید و بعد روی سلول دوم کلیک کنید
و بعد کلید enter را بزنید
سلام به اسانید عزیز...
دوستان من کلا تمام فایلهایی رو که باز میکنم و میخوام یه کلمه ای که «ی» توش داره رو سرچ کنم (با ctr+f)، اصلا اون کلمه رو پیدا نمی کنه، ولی وقتی به جای «ی» میزنم شیفت+x (شیفت و ایکس) اونوقت اون کلمه رو پیدا می کنه، چه کار کنم که وقتی روی کیبردم «ی» رو میزنم ؛ شیفت ایکس بزنه و کلمه پیدا بشه ...
با سپاس فراوان
سلام
چه جوری میتونم که مقدار وارد شده مثلا در A1 شیت فعلی به صورت خودکار در A1 شیت بعدی در صورت وجود وارد شود ؟
سلام
برای نشون دادن انحراف معیار یک سری داده ها (حدودا 50 تا) از چه نموداری بهتره استفاده بشه. آیا اکسل قدرت محاسبه انحراف معیار رو داره بدون فرمول نویسی؟؟
سلام سه تا سوال:
1 - چطور میشه سلولهایی که مقدار عدد داخلشون از مثلا 800 کمتره رو بین یه تعداد زیاد سلول پیدا کرد؟
2 - چطور میشه تاریخ رو به شمسی نوشت؟
3 - میشه کاری کرد که Excel خونه هایی که تاریخشون قبل از یه تاریخ مورد نظر ماست رو با یه رنگ خاص مشخص بکنه؟
تو هر شیتی که میخواهی وارد مقدار وارد شود این فرمول رو بنویسنقل قول:
[HTML]=Sheet1!A1[/HTML]
سلام دوستان من چندین سلول رو merge کردم حالا می خوام از این سلول ها در فرمول استفاده کنم ولی چون merge شده وقتی آدرس اون سلول رو میزنم مقدار اون رو صفر در نظر میگیره در صورتی که من میخوام اون عددی رو که در سلول های ادغام شده وارد کردم رو در نظر بگیره مثلاً من سلول های a1 تا a4 رو merge کردم و عدد 5 رو در آن وارد کردم حالا میخوام در سلول دیگر وقتی a2= رو میزنم عدد 5 رو نشون بده ولی صفر رو نشون میده ممنون میشم راهنمایی فرمایید
شما وقتی سلولها رو با ادغام میکنید دیگه برای اکسب مفهوم یک سلول پیدا میکنه اگر شما میخو.اهید اونو تو فرمول بیارید باید اون سلولی که اکسل شناسایی میکنه رو بذارید مثلا اگر از a1 تا a4 رو ادغام کنید دیگه اکسل اون محدوده رو فقط a1 میشناسه جهت دیدن نام سلول هم میتونید در کادر کنارسمت چپ نوار فرمول تو اون کادر سفید ببینیدنقل قول:
سلام یه پروژه دارم
برای همین چند تا سوال داشتم
1- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام همه چی به جز ردیف های در انتخاب شده پاک شوند؟
2- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام به شیت جدیدی منتقل شوند (به دستی نباشه)
3- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام به فایل اکسل جدیدی منتقل شوند (به دستی نباشه)
4- قابلیت حدس زدن کلمات برای یک ستون لغو کنیم
مثلا این قابلیت در یک ستون وقتی دارم تایپ می کنم خیلی کمکم می کنه اما در ستون دیگه ای موجب اذیت هستش
سلام شماره ای که بعد از کلمه شیت گذاشتید نشانه چیه؟نقل قول:
سلام
چه جوری میتونم که مقدار وارد شده مثلا در A1 شیت فعلی به صورت خودکار در A1 شیت بعدی در صورت وجود وارد شود ؟
تو هر شیتی که میخواهی وارد مقدار وارد شود این فرمول رو بنویس
HTML کد:
=Sheet1!A1
آیا شماره شیت هستش و نسبت به شیتی که مبدا و عدد در آن قرار دارد باید این شماره نوشته بشه ؟؟؟
2- اگر بخواهیم داده موجود در یک سلول در سلول دیگری نمایش داده بشه چطور باید بنویسیم؟
3- من برای سوال 2 به صورت زیر می نویسم می خواستم ببینم اشکالش کجاست؟
مثلا عددی در a1 هستش می خوام در d5 نوشته بشه
در d5 می نویسم =a1
نقل قول:
با اجازه اساتید
برای سوال 1 در اکسل 2007
home تب
style قسمت
conditional گزینه
قسمت highlight cels ruler
گزینه های مختلفی است
یکی برای اینکه از مقدار دلخواه ما بزرگتر
یکی برای کوچکتر
و دیگری مساوی
روی گزینه دلخواه کلیک و در پنجره ای که باز می شود رقم دلخواه تایپ می شود
نقل قول:
تو اکسل امکانش هست که برای یک سلول یک منوی کشویی انتخاب رنگ داشته باشیم ؟
مثلاً دو تا رنگ برایش تعریف کنیم که مجبور نباشیم مرتب به سراغ قسمت رنگ زمینه برویم؟
میشه استایل تعریف کرد. کنار استایل نرمال سه نوع استایل هست. میتونید خودتون هم بسازید.
من استایل های کنار نرمال را زدم ولی فقط یک رنگ اعمال می شود
منوی کشویی ایجاد نشد
میشه روشش را توضیح بدهید
آیا راهی افزایش سطر اکسل از 1,048,576 به 1,073,741,824 دارید؟
من مسئول داده های هواشناسی استان یزد هستم
نقل قول:
طبق جستجویی که من کردم امکان افزایش چنین امری نیست. دلیل اینکه این تعداد به یک میلیون ردیف محدود شده است اینه که این تعداد سل توسط یک پردازنده 32 بیتی قابل پردازش هستند. در ثانی از نظر متخصصان مایکروسافت، کسی که بیش از این مقدار دارای دیتا هست در واقع دارای یک DataBase هست و در ثانی باید از نرم افزارهای دیتابیسی استفاده کند.
منبع:
کد:http://stackoverflow.com/questions/526921/why-is-there-still-a-row-limit-in-microsoft-excel
نرم افزارهای دیتابیسی بلد نیستم! من فقط ماهر مجاسبات داده های هواشناسی هستم نرم افزارهای دیتابیسی چگونگی درست کار می کند؟کمک کن؟((اگر پیجیده باشید صورت دوربین بردار از دستکاپ استفاده شود))نقل قول:
مفید بود مرسی
سلام دوستان من جدولی دارم که یکی از ستون های آن شامل اسامی است تقریبا 200 ردیف دارد میخوام فرمولی داشته باشم که همه اسامی را در یک سلول نشان دهد مشکلی که هست اینه که از این 200 تا اسم نزدیک به 150 تا تکراری هستش حالا می خوام همه این اسامی رو بدون تکرار در یک سلول داشته باشم در ضمن من از تابع concatenate استفاده کردم ولی هم یه ذره طولانیه و هم نمیشه داده های تکراری رو مشخص کرد ، از remove duplicates هم نمی تونم استفاده کنم چون هم اطلاعات مربوط به سطر های ستون های حذف شده رو از بین میبره وهم از سلول های دیگرش در فرمول استفاده کردم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
نرم افزار Access یک نرم افزار دیتابیسی هست. بهتره که اموزشش رو گیر بیاریننقل قول:
ممنون:n06:نقل قول:
سلام
ما تو شرکتمون روی بعضی از سیستم ها یه اتفاق عجیب میفته
مثلا فایل اکسل چند صفحه ای داریم که سالمه توی Print Preview هم درست نشون میده ولی مثلا اگه 5 صفحه باشه یه سری جاهاش روی کاغذ بهم ریخته هست مثلا جداول میریزه به هم یا متن ها سر جاشون نیستند
اگه فقط یک صفحه رو بگیریم همچین مشکلی پیش نمیاد
آفیس فعلی روی اون سیستم 2007 هست
تا حالا کسی با این مشکل مواجه شده؟
راه حل؟
ممنون
مورد نرم افزار Access یک نرم افزار دیتابیسی هست. بهتره که اموزشش رو گیر بیارین آماده شد من دانلود میگیرم اگر چند کیلوبایت تا دهها گیگ باشه مهم نیست می تونم دانلود شودنقل قول:
اگر در گوگل رچ کنین مثلا اموزش نرم افزار Access ،موارد زیادی پیدا میشه.هم واسه خرید و هم دانلود. نرم افزار Access یک نرم افزار بسیار قدرتمند و عظیم هست. شاید برخی از اموزشهای ان در انجمن هم پیدا بشه:نقل قول:
سلام. بچه ها میخوام با اکسل یه نمودار خطی رسم کنم... میخوام مثلا x رو بر حسب y به سیستم بدم و نمودار خطیشو رسم کنه.... چطوری باید اینکارو بکنم؟؟
سلام
عکسی هست که دقیقا ما بفهمیم Ribbon و Toolbar و Toolbox کدامند؟ ایا تولبار همان ریبون است؟
دوستان من یک جدول دارم که مثلا 100 خانه دارد
میخواهم انتخابش کنم که روش تغیرات اعمال کنم. باید فعال کنم تمام خانه ها . خوب 100 تا خونه رو نمیشه select کرد.و راه میان بر ندارد؟ شاید 90000 خانه داشت جدول. اون وقت که نمیشد همش رو دستی select کرد
ctrl+a :ل شیت رو انتخاب میکنه یا میتونی از خونه ای که بالای 1 بغل A رو کلیک کنی تا کل صفحه انتخاب بشهنقل قول:
خوب ممکنه جدول در کل صفحه نباشه. قسمتی از صفحه باشه. این طور همش select میسشهنقل قول:
ctrl+shift رو بگیرید بعد با فلش های جهت حرکت کنید میتونه کمک زیادی بکنه در ضمن برای تهیه جدول از قسمت styles استفاده کنید بهترهنقل قول:
با سلام
من می خوام 2 تا سلول را به هم بچسبانم
مثلاً یک سلول نام و دیگری نام خانوداگی حالا می خوام بشه نام نام خانوادگی
ممنون
با سلام
من می خوام 2 تا سلول را به هم بچسبانم
مثلاً یک سلول نام و دیگری نام خانوداگی حالا می خوام بشه نام نام خانوادگی
ممنون