دوست عزیز مرسی از جواباتنقل قول:
:11:
:10:
نه این طوری نمیشه . تصمیم گرفتم یه ارتقاء کلی بدم.امیدوارم اعتباراتش تامین بشه !:20:
Printable View
دوست عزیز مرسی از جواباتنقل قول:
:11:
:10:
نه این طوری نمیشه . تصمیم گرفتم یه ارتقاء کلی بدم.امیدوارم اعتباراتش تامین بشه !:20:
4870 چنده?؟
فکز کنم هنوز وارد نشده اگه هم هست احتمالا قیمتش دور ور 360 خواهد بود.نقل قول:
4870 چنده?؟
اين جور كه پيداست همه ي شما 4850 رو تاييد ميكنيد ولي براي من اين سوال پيش اومده كه چرا توي اين تست تقريبا از همه ضعيفتره
کد:http://hothardware.com/Articles/ATI_Radeon_HD_4850_and_4870_RV770_Has_Arrived/?page=10
سلام دوست مننقل قول:
اول این که این کارت گرافیک ها که در مقایسه با این کارت گرافیک یعنی 4850 گزاشته شوده
قوی هستن
دوم از همه مهمتر به صورت کراس فایر و SLI هستن تازه یکشون sli-3 است یعنی 3 کارت گرافیکه
تازه به نظر من که 4850 نمره خوبی گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
این کارت گرافیک 512 هست
احتمالان 1 گیگ هم هست
تازه من تویه خبر ها دیدید بودم که 2 گیگش هم هست:46:
قیمت XFX 9600GT و powercolor HD 3650 1GB GDDRII 128 BIT؟
آقا سینا بازم از جوابتون ممنونم . راستی قیمت 1 گیگش چنده؟ مسلما از 512 مگ که 360 تومن بود گرونتره ، نه؟نقل قول:
چه پاوری واسه 9600gso کافیه؟پاور سیستم من pascal 500W هست ولی فکر نکنم real باشه!! روی خط 12 ولت 19 امپر نشون میده...در ضمن این کارت با مین بورد Asus M2V مچ میشه و مشکلی بوجود نمیاد؟
چه جالب دقيقا مثل پاور خودمه 2 سال پيش 13 تومن خريدمش نه 500 وات ريل نيست. اگه پردازندت كم مصرف باشه جواب ميده ولي ريسكه چون تو مشخصات كارت نوشته كه روي خط 12 ولتتون بايد 25 آمپر باشه.نقل قول:
مادبردت اگه PCI-Express داشته باشه مشكلي نيست.
سلام دوستان!
من یه سیستمی دارم که مال 5 سال ÷یشه ... به یه سری مشکلات سخت افزاری برخورد کردم (بگذریم) که مجبورم قید ارتقا رو بزنم و یه سیستم دیگه دست و ÷ا کنم ...
در ابتدا این رو بگم که در مورد سخت افزار کام صفر کیلومترم ÷س اگه اسمی از یه سخت افزار رو اشتباه گفتم خواهشا" نخندین! خوب بریم سر اصل مطلب ...
من یه سیستم میخوام بخرم ( بدون مونیتور و سخت افزارهای جانبی مثل اس÷یکر و کیبورد و ... یعنی فقط کیس) حول و حوش 300 - 350 تومن تو این رنج چه کارت گرافیکی با یه قیمت ایده آل مناسب هست که در مجموع سیستم خریداری شده جوابگوی نیازهای زیر باشه :
1- کارهای گرافیکی کنم
2- کارهایی مثل طراحی وب رو بتونم باهاش انجام بدم
3- ویستا رو بتونه پشتیبانی کنه
4- تا حدودی هم بازی ها رو بتونه اجرا کنه ( ولش کن مهم نیست )
5- سرعت خیلی برام مهمه (هم در مورد کام و هم در مورد اینترنت)
کارت گرافیک فعلی من : Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
با تشکر
اگر بازی نمیکنی به نظر زیاد برای کارت گرافیک هزینه نکن چون بودجتم محدوده بیشتر رویه قطعات دیگه هزینه کن حتی میتونی مینبورد با VGA انبورد بگیری و هزینه کارت گرافیک رو کامل برای قطعات دیگه بزاری میتونی بعدا در آینده اگر خواستی انوقت یه کارت گرافیک بگیری .نقل قول:
منظورت رو درست متوجه نشدم اونی که معرفی کردی یعنی اینکه کارت گرافیک به مین وصله ... خب این کارت گرافیک (یا اونی که خودم دارم) ویستا رو سا÷ورت میکنه؟نقل قول:
اگر بازی نمیکنی به نظر زیاد برای کارت گرافیک هزینه نکن چون بودجتم محدوده بیشتر رویه قطعات دیگه هزینه کن حتی میتونی مینبورد با Vga انبورد بگیری و هزینه کارت گرافیک رو کامل برای قطعات دیگه بزاری میتونی بعدا در آینده اگر خواستی انوقت یه کارت گرافیک بگیری .
سلام دوست مننقل قول:
فکر کنم حدود 40 تومان قیمتشون باهم فرق داشته باشه یا کمتر:46::11:
بینهایت سپاسگزارم . بازم مزاحم میشم . خداحافظ.نقل قول:
يه مادبرد خوب به اسم Biostar GF7100P-M7S هست كه گرافيك آنبرد جيفورس 7100 داره كه تا 512 مگ رم هم از سيستم به اشتراك ميگيره قيمتش هم حدود 62 تومنه.نقل قول:
بله كارت گرافيك به مين وصله. اين ويستا هم ساپورت ميكنه شيدر 3 هست و ويستا حداقل شيدر 2 نياز داره
كارت فعلي شما كه شيدر 1.1 هست.
4870 چنده?؟
یک پاور بالای 580 بگیرم؟ مگه مصرف 4850 چه قدره؟نقل قول:
سلام. از اونجایی که حافظه های gddr5 گرونند، احتمالأ اختلاف قیمتشون بیشتر از40 تومان میشه.نقل قول:
اگه خدا بخواد ، با حافظه512 مگ ، تقریبا 360 تومن .نقل قول:
تقریبا 230 wنقل قول:
ایشون مصرف خود کارت رو پرسیدن.این که شما گفتید مصرف کل سیستم هست.مصرف خود کارت در حالت load حدود 90 وات هست.نقل قول:
سلام. پس یک کانکتور 6 پین داره دیگه؟نقل قول:
کسی قیمت نداره؟نقل قول:
بله یک کانکتور داره...نقل قول:
Xpertvision 9600GSo sonic يه ذره هم از XFX 9600GT قويتره 130 تومننقل قول:
XFX حول و حوش 230 هست
9600GSO از 9600GT ضعیفتره...نقل قول:
ايا بين 9600gt ها گيگا از همه بهتره يا نه
ويا اينكه با پول اين ميشه چيزي بهتر هم گرفت
سلام. گیگا کارت خوبی هست، ولی از همه بهتر نیست.نقل قول:
کلأ تو این محدوده قیمت 9600 بهترین کارته ولی اگه بتونی بیشتر هزینه کنی و 4850 بگیری واقعأ به صرفه تره.
با سلام دوستان واسه کراس فایر 2 تا 4870 حد اکثر چقدر پاور لازم هست؟؟
با تشکر
به نظر شما اگه من خواستم 1 ماه دیگه یک 4870 بگیرم ، کدوم برند رو انتخاب کنم ؟
HIS بگیری عالیهنقل قول:
ممنونم از جواب شما.نقل قول:
اون GSO سونيك هست مدل اوركلاك شده كه توسط پليت و اكسپرت ويژن زده ميشه يه 5 درصدي هم از GT معمولي قويترهنقل قول:
شما هم اكسپرت ويژن GSO مدل سونيكش رو بگير 130 تومن بهتر از GT هم در مياد پول اضافي چرا ميخواي بدي.نقل قول:
سلام . powercolor و sapphire و hiz از معروف ترین تولید کنندگان کارت گرافیک ati هستن که کیفیت بالایی دارن. کلأ برای انتخاب برند تو ایران باید به گارانتی و قیمت توجه داشتی باشی. و خیلی سخته که بگی مثلأ کدوم مارک بهتره.نقل قول:
یک پاور 650 وات خوبه...اگه برای بودجه مشکل داری و یه سیستم معمولی باشه مثلا یک هارد و دیویدی رایتر و...600 وات هم کارت رو راه میاندازه.نقل قول:
پهنای باندش 192 بیت هست core clock ش هم کمتره.مموری هاش هم کمتر اورکلاک میشه.حداقل میشه گفت شاید مساوی باشن(که نیستن) ولی بهتر نیست.نقل قول:
ولي تعداي استريم پروسسورهاش بيشتر هست يعني 96 بجاي 64.نقل قول:
تستهاش رو قبلا ديدم فكر ميكنم همينجا هم گذاشتم.
GSO sonic به طور متوسط يه 5 درصدي سرتر بود پيدا كردم ميزارم