کسی هست بتونه کمکنه؟نقل قول:
Printable View
کسی هست بتونه کمکنه؟نقل قول:
وقتی توی تنظیمات هم میری و مشکل ندارن سریعترین و راحت ترین فکر که زمان کمی هم می بره یک فرمت ساده هست و گوشیت درست می شه
ممنون، من این برنامه رو نصب کردم، حالا از کدوم قسمت میتونم فایل های ارسالی توسط بلوتوث رو پیدانقل قول:
کنم؟
تو محیط x-plore کلید 4 رو بفشارید ..... :دینقل قول:
سلام
چیجوری موقع عکسبرداری صدای دوربین رو قطع می کنن؟
وقتی روی Silent میزارم قطع نمیشه.
با حفظ منبع در همین سایت توسط آقا یونسنقل قول:
اول باید گوشیتون رو حک کنید تا بتونید خیلی کار ها روش انجام بدید مثلا نصب همه نرم افزار ها
دومنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید.
دربرنامه ی xplore ، به قسمت تنظیمات رفته ( با زدن کلید صفر در محیط برنامه ) و سپسگزینه های Show Rom Drives و Show system files/folders رو تیکبزنید.
حال، به مسیر زیر برید :
Z:\Private\10202be9
فایل 101F8809.txt رواز مسیر فوق کپی کرده و در مسیر زیر ، Paste نمایید.
C:\Private\10202be9
سپس این فایل متنی رو با برنامهی xplore باز کنید ( برای ویرایش ). برای ویرایش کردن فایل، میتونید، روی این فایلمتنی، کلید 8 رو بزنید.
سپس به خط آخر این فایل مراجعه کنید.
در خط آخر، متن زیر رو باید ویرایش نمایید
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
در خط فوق، تنها باید،عددیکیکه پر رنگ نوشته شده را، بهصفرتغییر بدید.
یعنی متنبه این صورت در میاد.
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
تغییرات را Save کنید و از xplore خارج بشید.
حالا گوشی رو Restart کنید.
پس از بالااومدن گوشی، مشاهده خواهید کرد که در پروفایل silent، بدون صدای دوربین، میتونیدعکس بگیرید.
به خاطر راهنماییت دستت درد نکنه.
مرسی
سلام من یه مشکل تو گوشیم برام پیش اومده خواستم ببینم کسی هست اینجا بتونه بهم کمک کنه؟
گوشیم یهو زنگ خورد و هنگ کرد.خاموشش کردم دیگه تا جایی که لاک کد می خواد بیشتر بالا نمیاره و فقط یه دکمه میشه زد و بدش صفحه کلید کار نمیکنه و دکمه پاور واسه خاموش و روشن کار میکنه کسی میتونه بهم کمک کنه؟
یچه ها من امروز گوشی را باز کردم و یک سیم نازک پیچوندم دور گوشی و به جای انتن روی برد لحیم کردم ... جدا الان توی اتاقم به راحتی gps میگیره ... توپ شد!
البته سیم بسیار نازک بود و شاید 30 تا تابش هم دادم نزدیک هم ... سه سوت کانکت میشه
جدا اموزش جالبی بود توی موبایلستان
حتما این کار را بکنید و ریسک هم اصلا نداره!
داغه دلمو تازه کردی .... من از طریق همون آموزش امروز اینکارو کردم ....
ولی ..!!!!
سریع که کانکت نشد هیچی زدم پدر سنسور Gps رو هم درآوردم و دیگه در حالت معمولی هم دیگه Gps گوشیم نمیگیره ...
فکر کنم اون قسمت طلایی روی بورد همراه با لحیم کنده شده ....
خوب تو که بلد نیستی چرا انجام میدی سامان جان ؟ من خودم چون فنی ام دست بردم. لپ تاپ میترکونم ! این که سهله !
من با هویه ظریف اول نوک سیم نازک و مویی مسی رو خراش و لحیم زدم بعدش سریع اتصال دادم به فقط بخش اول اون قسمت مسی رو فیبر و برد ... باقیش رو دور تا دور و چندین بار روی هم پشت دوربین تاب دادم عین انتن ! کاور هم راحت بست !
ولی خودمونیم ... الان رفتم توی هال خصوصی که هیچ پنجره ای نیست از ساختمان 6 طبقه ولی کانکت مونده !!!!
چرا خود نوکیا عقلش رو راه نمی اندازه ؟!!
رفتم تو فکر یک خروجی بدم از زیر باتری و خودم براش یک آنتن بسازم خفن که به usb سوار بشه !
آخه بد جوری این Gps گوشی اذیت میکرد ... 4 5 دقیقه طول میکشید تا کانکت بشه ....
.
حالا به نظرن نمیشه کاریش کرد ...؟؟؟ کلاً Gps پرید ...؟؟
یک مولتی متر وردارد ببین روی برد قطعی داره یا چون برد چند لایه است اتصالی هست ؟ ممکنه با هویه زیاد داغش کرده باشی خود چیپ آسیب دیده !
ميشه دقيقا توضيح بدي چيكار كردي.من امتحان كردم جواب نداد.حتما يه جاي كار ايراد داره ...نقل قول:
با تشكر
توضیح دادم که !
حالا قراره بازش کنم و دوباره ردیفش کنم ... انشالله یک اموزش میزارم
احتمالا شما سیمی که انتخاب کردی کلفت بوده و کم دورش دادی و یا هنگام لحیم قسمت ای که باید لحیم بشه رو نخراشیدی...
سیم یک لایه نازک داره روش که عایقه ... اون باید تراشیده بشه
بعد حتما باید یک دور حداقل بخوره تا جذب امواج خوب بشه
سلام!
بچه ها! حالا که شما اینقدر کارهای خطرناک!! انجام میدید، بهتره این فایل رو
هم دانلود کنید و داشته باشید، راهنمای سرویس N95 هستش، طرز باز و
بسته کردن و همه چی! برای اولین بار در این فوروم ( دارای کپی رایت !! )
[PHP]http://rapidshare.com/files/67086525/n95servicemanual.rar[/PHP]
محمد جان بهشون بگو که جنس سیم باید مسی و حتماً لاکی باشه ....
.
که قبل از شروع کار باید قسمت لاکی سیم رو بتراشید .....
نقل قول:مرسي.راستي بايد كل سيم رو بتراشم يا فقط قسمتي رو كه ميخوام لحيم كنم؟ به كدوم قسمت لحيم كنم ؟چند دور خوبه بچرخوني؟من قبلاا يه دور ميچرخوندم..اونوقتقطر سيم چقد باشه خوبه؟؟؟؟ با سيم هدفون كه خيلي نازك هست ميشه؟نقل قول:
با تشكر
مرسی به خاطر راهنمایی های بسیار بسیار مفیدتون
از دوستان تو اصفان کسی این کار آنتن جی پی اس رو انجام داده اگه هست لطفا یه پیام خصوصی به من بده "البته لطفا"
نقل قول:
نه بابا کل سیم رو برای چی ؟ اون لایه برای حفاظت از اتصالی هست ... نوک سیم و فقط هم برای لحیم
به کدوم قسمت ؟ به نظرم برید توی موبایلستان عضو بشید و بخش نرم افزارها و gps و اون تاپیک را ببینید تا کار اشتباهی انجام ندید ...من به قسمت اول لحیم کردم
من قطر سیم خیلی کم بود و چند دور زدم
بهتره سیم مسی بزاری بهتره سیم هدفونه ... سیم تک رشته :46:
محمد جان سیم چه نوع هدفونی ....؟؟؟ من از یه بنده خدایی پرسیدم گفت از سیمهای مسی که در سیمهای برق استفاده میشه هم میتونی استفاده کنی نظرت چیه ....؟؟؟
.
آخه دوباره میخوام امتحان کنم ... شاید ایندفعه جواب داد ...... راستی محمد جان تو تهران هستی ...؟ اگه هستی بگو یه سر بیام پیشت با هم بریزیم سر گوشیه شاید به کمکه تو Gps گوشیم ردیف شد
سلام
گوشي ان 95 معمولي تا رم چند گيگ رو ساپورت مي كنه؟
نه سامان جان من اهوازمنقل قول:
سیمی که برای سیم پیچی موتور استفاده میشه استفاده کن .... برو این فروشگاه ها یا جاهایی که سیم پیجی می کنند و یک متر سیم نازک بگیر ... مسی و زیاد نرم هم نباشه تا حالت بگیره
تو موبيلستان عضوم.منظورت از اون قسمت اول چيه؟من رو اون كيت لحيم كردم كه جواب نداد...دقيقا كجا لحيم كنم؟نقل قول:
منظور همون قسمت طلایی رنگی هست که نزدیک وسط هست .... سمت راستی باید به اون قسمت لحیم کنی ...
بچه ها این گوشی شتاب سنج هم داره؟
البته.
جزء اولين گوشي هايي بود كه شتاب سنج داره.
سلام
گوشي ان 95 معمولي تا رم چند گيگ رو ساپورت مي كنه؟
من الان 8 گیگ دارم فریمور ورژن 30 راحت کار میده هنگ هم ابدا ...
فریمور 31 تا 16 گیگابایت هم به راحتی ساپورت میکنه (طبق گفته نوکیا)
8 گیگ چه مارکی کی چند گرفتی؟(حال میکنی با 1 جمله چند تا سوال پرسیدم؟!)
عجب جناب ارشیا :دی
8GB Sandisk کلاس 3 پرسرعت ، با گارانتی SD از اهواز 40 هزار تومان ...
خیلی هم راضیم و 6 ماه گارانتی تعویض و یکسال گارانتی محدود داره
مدل هاش اینجایند :
اینم 16 گیگابایتش :کد:http://www.sandisk.com/Products/Item(2537)-SDSDQ-8192-A11M-SanDisk_microSDHC_8GB_Card_with_SD_Adapter.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 گيگ كسي سراغ داره؟
بعیده ایران اومده باشه...نقل قول:
سلام
تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک زحمت میکشند
میشه بفرمایید چطوری میشه از تمامی شماره های سیو شده در گوشی ، بک آپی داشته باشم
میترسم 1 روز گوشیم با مشکل مواجه بشه و کار از کار بگذره
ممنونم
كپي كن رو سيم كارتت
اهواز بدون گارانتی هست :46:نقل قول:
اگر روی سیم کارت هست باید همه را mark all کنی و کپی کنی توی گوشینقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر توی کانتکت های گوشی هست ، همه را mark all کنید و زیر همون گزینه copy to memory card را بزنید و بایستید تا کپی کنه
وقتی تمام شد برید توی مموری پوشه others و فولدر contacts را هر جا میخواهید کپی کنید تا داشته باشید
برای بازگردانی هم copy from memory card را بزنید
به همین سادگی :46:
چه مارکی و چه قیمت؟نقل قول:
امکانش را داری که من برات پول بدم برام بخری پست کنی؟