CDA گوشیت خوبه یعنی اصله ولی فکر کنم آپدیت نشدستنقل قول:
Printable View
CDA گوشیت خوبه یعنی اصله ولی فکر کنم آپدیت نشدستنقل قول:
سلام و خسته نباشید سال نو هم تبریک میگم.:11:
گوشی من (p990i) وقتی برنامه های سمبیان روش میریزم این ارور رو میده
component failed securuty check cannot install. به نظر شما چه کار کنم؟:13:
موقع نصب و قبل از زدن دکمه Install رو دکمه Detail کلیک کنید.توی صفحه ای که باز میشه دو تا تاریخ هست.شما باید تاریخ گوشیتون رو بین این دو تا قرار بدین تا برنامه بتونه نصب بشه.بعد از نصب برنامه اگه خواستین میتونین تاریخ گوشیتون رو دوباره به حالت اول برگردونین.نقل قول:
این کار هم کردم اما نشد
این پیغام راه حلش همینه که گفتم بود.فکر نکنم هم از ساین کردن باشه.نقل قول:
راستی برنامه ای که نصب میکنین مطمئنین که برای سیمبین UIQ3 هست؟
من از uiq3 مطمئن نیستم اما فقط از فرمتش میدونم که sis هست.
خوب شما باید مطمئن باشید که نسخه UIQ3 رو دارین نصب میکنین.وگرنه نصب نمیشه.نقل قول:
1- بعضی از کنتاکت های من خود به خود می پره ؟؟؟
2- برای LCD شما چیکار کردین ؟ بدون محافظ طی می کنین ؟ خطر نداره ؟
3- کیف واسه این نوع گوشی p990 خیلی یغره .. شما چه کردین ؟
4- اگه بخوام فیلیپ p990 رو بردارم با کدوم دکمه های کیبورد میتونم راحت کار کنم ... جهت نما ها ؟ شماره ها ؟ تغییر زبان ؟
1 خیلی عجیبه! شاید سیوشون نمیکنی. تا حالا ندیدم!نقل قول:
3 من از این کیفا که در داره و باز میشه و از گوشی جدا نمیشه گرفتم خیلی خوب بود . یه گیره کمری هم داشت. خسته شدم ازش. بدون کیف بهتره
2 فقط چیز های نوک تیز و بدتر از هر چیزی جرقه آتش و فندک و .. خلاصه یه جرقه کوچیک به فنا میده . اگر سیگاری و قلیونی هستی احتیاط کن. کاربرد معمولی کشگلی ایجاد نمیکنه.
4 با جاگ دیال و دکمه بک و دکمه اینتر. همش همینه
میشه یه عکس از اون کیفا بذاری ...... خیلی برام جالب بود بیشتر توضیح بدهنقل قول:
اگه رم 2gb رو گوشی بزاریم ممکنه سرعت گوشی رو پائین بیاره؟ مثلاً طوری که موقع فیلم برداری فریم به فریم بشه...
در ضمن آیا رم های 2gb آبی قابل اعتماد هستند؟
من كه 6 ماه دارم استفاده ميكنم هيچ مشكلي نداره(2گيگ آبي)نقل قول:
سلام.من مموري آبي هم انداختم بازم خراب شد.البته مموريش آبيه پر رنگ بود.ولي با مموري خودش كه آبيه كم رنگه مشكلي ندارهنقل قول:
موقع فیلمبرداری مشکلی نداره؟ مثلا طوری که فریم ریت فیلمبردای کم بشه؟نقل قول:
من كه 6 ماه دارم استفاده ميكنم هيچ مشكلي نداره(2گيگ آبي)
سلام سال نو مبارک
ببخشید آپدیت با دایال آپ حداقل سرعت 45 چقدر طول می کشه ؟
اگه یه وقت خدایه نکرده یه اتفاقی افتاد که اینترنت قطع شد چه اتفاقی می یفته ؟!؟!؟
نمیشه کاری کرد یه برنامه ای بعد از چند دقیقه خود به خود باز بشه؟!؟؟!
می خوام یا برنامه ی I phone lock یا crazy watch رو بزارم هر 5 دقیقه استفاده نکردن باز بشن
کیفیت ضبط صدا در محیط هایی با صدای بلند خیلی افتضاحه . چه میشه کرد ؟
.شرمنده پستم تکرار ی بود.
عزیز شما کلا باید 80 مگ رو دانلود کنی . البته بدون دانلود کردن آپدیت سرویس که اونم حدود 30 مگ میشه .نقل قول:
اگه وسطش قطع شد مشکلی پیش نمیاد واسه گوشی . ولی اگه بد شانس باشی ممکنه روی یه فایل پر حجم مثلا 30 مگی قطع شده باشی که باید از اول اون شروع بشه . البته برنامه فایلهای دانلود شده رو نگه میداره و از همون جا شروع میشه .
عزیز این گوشی یه گوشی بیزینس هستش . اگه خیلی کیفیت صدا و ضبط و اینه برات مهمه باید از سری واکمن بگیری .
امیر جون من عاشق پی 990 هستم آخه تا حالا گوشی به این باهالی ندیدم بقیه ی گوشی که شما می گید سری واکمن سونی اریکسون یا سری k یا سری N مخصوصا N70 که دست همه هست دیگه تکراریه تازه اگه بخوام یه گوشی جدید بخرم اینو نمی فروشم . من یه گوشی مخصوص می خواستم که خریدم حالا به هر کی نشون می دم میگه گوشیه خوبیه ولی صداش خیلی پایینه .
دوستان من می خواستم قبل آپدیت کردن گوشیم از دفترچه تلفنم و مسجام بک آپ بگیرم میشه آیا؟:13:
دیگه حالا کاریش نمیشه کرد . اگه قرار بود که همه چی داشته باشه اونم خوب ، اندازش بزرگ میشد . البته این گوشی هم قتی ارزون شد یه دفعه دست همه افتاد و هر کی میدیدی داشت . ولی خدا رو شکر که اونایی که خریده بودن تا پز بدن فهمیدن که فایده نداره و کار کردن باهاش کار اونا نیست .نقل قول:
به نظر من که خودم کامپیوتر خوندم پی990 یه کامپیوتر جیبی هستش که یه تلفن هم بهش چسبوندن .
گوشی نوکیا اینقدر تعدادش زیاده که خود مدیر عاملش هم نمیدونه چند تا مدل داره . تازه همه مثل هم فقط تو یه چیز تفاوت داره ...
مشکل ما ایرانیا اینه که نمیدونیم میخوایم با گوشی چی کار کنیم . اصلی ترین بازار گوشی تلفن خاور میانه شناخته شده . با این سرویسی که مخابراتم میده که دیگه هیچی !!!!!
کاش به جای اینکه در مورد صدای کم و حجم مموری و دوربین و ... اینقدر فکر میکردیم ، یه کمی در مورد کارایی دیگه مثل vioce command یا certificate تحقیق میکردیم . البته نه اینکه فکر کنید من به این چیزا اهمیت نمیدم .
شما اخرین ورژن برنامه my phone explorer رو دانلود کن و قبل اون چک کن که 990 رو ساپورت میکنه . وقتی نصب کردی همه چیز رو میاره برات تو سیستم . البته من چک نکردم که میتونی بازم بریزی رو گوشی یا نه . ولی شماره رو فک کنم میشه .نقل قول:
برای اینکه خیالت راحت بشه با برنامه outlook هم یه بکاپ از شماره ها بگیر .
حرفات کاملا تایید میشه عزیز.:10:نقل قول:
دیگه حالا کاریش نمیشه کرد . اگه قرار بود که همه چی داشته باشه اونم خوب ، اندازش بزرگ میشد . البته این گوشی هم قتی ارزون شد یه دفعه دست همه افتاد و هر کی میدیدی داشت . ولی خدا رو شکر که اونایی که خریده بودن تا پز بدن فهمیدن که فایده نداره و کار کردن باهاش کار اونا نیست .
به نظر من که خودم کامپیوتر خوندم پی990 یه کامپیوتر جیبی هستش که یه تلفن هم بهش چسبوندن .
اینم تایید میشه.نقل قول:
کاش به جای اینکه در مورد صدای کم و حجم مموری و دوربین و ... اینقدر فکر میکردیم ، یه کمی در مورد کارایی دیگه مثل vioce command یا certificate تحقیق میکردیم . البته نه اینکه فکر کنید من به این چیزا اهمیت نمیدم .
در کل حرف دلم رو زدی:46:
سلام
من سی دی پی 990 رو وقتی نصب می کنم دیگه سیستمم بالا نمی یاد. البته بالا می یاد اما فقط عکسی رو که رو بک گراند کامپیوتر گذاشتم نشون می ده و منوی استارت و آیکونها نیستن.
یه اروری هم اون بالا سمت چپ می زنه.
همین باعث شده نتونم به مموری داخلیش دسترسی داشته باشم
با خود گوشی بک آپ بگیز خیلی راحت و ترو تمیز:نقل قول:
با فیلیپ باز برو توی فون بوک/ بعد روی اون مثلث کوچولو کنار contact کلیک کن. بعد برو پایین و از منوی contact manager گزینه backup رو بزن. یه سوال الکی میپرسه. بزن yes از نمام شماره های روی گوشیت بک آپ میگیره میریزه توی مموری کارت توی پوشته other بعد برای بازیابی هم باید بری روی همون فایل بک آپ کلیک کنی . شماره ها کپی میشه روی گوشی :10: اگر مسیجات کمه بریزشون رو سیم کارت. اگر زیاده باید بدوی دنبال همون مای فون اکسپلورر که دوستمون فرمودند.
دوستان سلامنقل قول:
آموزش خوبی بود استفاده کردم
ممنون
ویرایش شد...............................
ازamirkhan_20e20 و nakhordemastبه خاطر پاسختون واقعا ممنون لطف کردین!
ببینین من یه مشکل جدید پیدا کردم(هنوز آپدیت نکردم)
من چن تا فایل با بلو توث گرفتم بعد فون مموریم جاش کم بود از بعدش این مشکل پیدا شده نمیتونم برم تو این باکس
این پیغامو میده!چیکارش کنم؟نمی خوام ریستش کنم!
راستی اون برنامه my phone explorer کجا پیدا کنم؟لینک دارین؟:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خواهش دارم قربان. ما خیلی مخلصیمنقل قول:
/
ببین این کار رو بکن شاید جواب بگیری: برو و چند تا فایل از توی مموری گوشی پاک کن .منظورم عکس ها و موزیک و... هست . مثلا حدود ده مگ. بعد گوشی رو خاموش روشن کن امیدوارم درست شه. :10:
بفرمایید عزیزمنقل قول:
کد:http://bo2up.com/upload/download.php?file=37Image001.jpg
سلام دوستان.ایا راهی وجود داره کهp990iرا قفل کرد تا هر وقت دست کسی رفت نتونه شماره بگیره.منظورم اینه که فقط خودم بتونم شماره بگیرم.
یک سوال دیگه؟ایا p990iچراغ قوه دارد؟:11:
با نصب نرمافزار ضد سرقت مخصوص اين گوشي بله.حتي با اين نرم افزار ميتونين از راه دور گوشيتون رو كنترل كنيد!نقل قول:
فلش داره.ولي گزينه مخصوصي براي روشن نگاه داشتن فلش وجود نداره كه بشه مثل چراق قوه.ولي براي اينكار هم هم ترفند هست و هم نرمافزار:46:نقل قول:
موفق باشين
خدا حافظ بچه ها هربدي ازمن ديدين ببخشيد (كسيكه از ما خوبي نديد:31:)
چراغ قوه نداره .نقل قول:
ولی میتونی اول دوربین رو باز کنی بعد واسه عکس که هستی ساشی رو بزنی تا فوکوس کنه ولی عکس نگیره . تو همون حالت چرخدنده کناره بگردونی تا بره رو فیلم . این طوری روشن میمونه
خوب واسه امروز یه برنامه میخوام معرفی کنم که خودم باهاش کار کردم و خیلی توپه .
اسمش هست imageexpo . نمیدونم از کجا میشه دانلود کرد آخه خودم یه فایل زیپ برنامه گرفتم که 80 مگ بود اینم توش بود .
حالا کارایی :
اصلش اینه که برنامه مثل remote desktop کار میکنه . اول برنامه رو نصب میکنی رو کامپیوتر . یه فایلم داره که رو گوشی نصب میشه . بعد از رو گوشی کانکت میکنی .
خوبیش اینه که با بلوتوث و کابله وصل میشه .
حالا کل اسکرین گوشی رو داری البته رو سیستم . جالب اینه که هم میتونی از رو سیستم کار کنی هم گوشی !!!!!
دیگه لازم نیست با گوشی تایپ کنی .هر کاری که تو گوشی میکردی با موس برو روش و انجام بده . فارسی رو هم تست کردم جواب میده .
فابل توجه مخابرات که فک کرده میتونه پول بیشتر بگیره !!!!!
فقط لینک دانلودو نداشتم . دوستان هرکی داشی بزاره . ممنون .
جالب تر اینکه روی تموم گوشیای سیمبین کار میکنه فقط باید فایل خودشو رو گوشی نصب کنین که خود برنامه رو سیستم فایل رو درست میکنه .
من این لینکا رو پیدا کردم .
کد:http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Tools/ImageExpo-1721.shtml
فک کنم لینک دومی باشه . اخه شبیه همین بود که من دارم .کد:http://www.51spsoft.com/DownInfoEn/info28286.html
ولی اگه یه کم بیشتر بگردین . ورژن اخرش بهتره .
من فليپ گوشي رو برداشتم. حالا مي خوام بدونم كه چطوري مي شه كاري كرد كه به طور اتوماتيك خودش قفل بشه مثل وقتي كه فليپ روشه؟
در کنترل پتل و در قسمت security و در قسمت locks اتوماتیک لوک رو فعال کن.نقل قول:
سلام دوستان.ایا راهی وجود داره کهp990iرا قفل کرد تا هر وقت دست کسی رفت نتونه شماره بگیره.منظورم اینه که فقط خودم بتونم شماره بگیرم:
بله . در همون قسمت security -locks -inactivity locks رو فعال کن
نقل قول:
دوست عزیز منم قبلا با این مشکل برخورد کردم این بخاطر اینه که شما نرم افزار یک گوشی دیگه(مثلا نوکیا) رو سیستمتون نصبه وتا اون را uninstallنکنید نمیتونید این را نصب کنید.
خیلی ایده چراغ قوه با حال بود کلی حال کردم.:11:نقل قول: