آن امکان 2d to 3d هست
Sent from my D6502 using Tapatalk
Printable View
آن امکان 2d to 3d هست
اقا ممنون از دوستان روشش رو پیدا کردم .نباید از طریق home فعال بشه .زمانی که عینک رو فعال میکنید امکان داره تنظیم 3d نیاد تلویزیون رو کامل خاموش کنید از برق و فلان در بیارید دوباره بزنید اوکی میشه و بعدش دکمه action menu رو میزنی و قسمت 3d رو اوکی میکنی و پعدش گزینه ی دوم و میزارید رو قسمت پهلو به پهلو .اوکی میشه دیگه
نه دوست عزیز فیلم سه بعدی قبل از سه بعدی کردن تلویزیون یا کنار هم هست(side by side) یا بالا و پایین(over/under) که بسته به نوع سه بعدی با انتخاب هریک روی پنل تلویزیون تبدیل به یک تصویر میشوند و با استفاده از عینک سع بعدی نمایش داده میشود.
خوب منظور اون دوستمون تبدیل فیلم معمولی به سه بعدیه
عزیزان دقیقا منظور من فیلم عادی تبدیل به سه بعدی بکنه، در ضمن من اندرودشو به ۶ آپدیت کردم قبل از آپدیت با ای اس فایل منیجر دقیقا مطابق با کامپیوتر فایلامو جابه جا میکردم با سرعت بالا، اما بعد از آپدیت درست مثل گوشی های اندرویدی هنگام جابه جایی پیغام میده که باید قبلش از روت دایرکتوری درایو گیرنده انتقال انتخاب کنم، حالا سوال آینه که من نمیتونم مثل گوشی ها اون قسمت پیدا کنم و یعنی دیگه کپی پیست تعطیله برام. لطفا راهنمایی کنید، اگه هم حوصله نوشتن ندارین شماره بزارید زنگ میزنم، خیلی خیلی خیلی سپاس
ممنون.تنظیم از ایران روی اسیا گذاشتم درست شد.
باید دسترسی کپی کردن داشته باشیدنقل قول:
میشه لطفا کامل توضیح بدین؟ الان منظور من راه حله کامل و دقیقه، من به اندازه یه pc از TV کار میکشیدم و واقعا هم راضی بودم، چون جوابگو هست.نقل قول:
وقتی اون پیام رو میده به ترتیب بزنید و دسترسی رو به برنامه esبدید یکبار اینکارو باید انحام بدید
من کامل با این کار تو گوشی های موبایل آشنایی دارم چون قسمت هایی که باید بزنیم میاد اما اینجا فقط توضیحش میاد و چیزی به عنوان انتخاب کردن نمیاد که من بزنم، دقیقا مشکلم نیومدن اون قسمتهای انتخاب کردن و دسترسی محوز تو آندروید ۶ هستنقل قول: