برای مصرف خانواده در حد 200 تومن چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم توی شاسی بلند x1 و راو4 توی ذهنمه و
توی سدان هم هوندا آکورد و es250
برای مصرف خانواده در حد 200 تومن چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم توی شاسی بلند x1 و راو4 توی ذهنمه و
توی سدان هم هوندا آکورد و es250
X1 زیاد جادار نیست ولی چهره ی بسیار ملوس و زیبایی داره . کم مصرف و کم اصطهلاک با آپشن های مناسب .نقل قول:
انتخاب خوبی میتونه باشه .
توی سدان هم من کادنزا رو پیشنهاد میدم ، جادار ، امکانات و کیفیت عالی و موتور بسیار قوی و وحشی . چهره ی ماشین هم که عالیه . البته 2014 کمی بیش از 200 ملیون تومان درمیاد اما ارزشش رو داره .
موفق باشید .
از لحاظ کیفیت قطعات و خرابی کمتر و طول عمر بیشتر هوندا و ماشین های ژاپنی بهتر از کره ای نیست؟؟ از این نظر هوندا و es250 برتری ندارن؟نقل قول:
گارانتی و بیمه همینه تا واجب الاستفاده نشدن گرون جلوه میکنن و اگر نباشن ....نقل قول:
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
ماشین های کره ایی خیلی زود به استاندارد جهانی و کیفیت مطلوب رسیدن ؛ البته هنوز کمی راه مونده تا به برندهایی مثل لکسوس یا اینفینیتی برسن اما من شخصا کیفیت هوندا رو دیدم و نمیتونم برتر از هیوندایی و کیا ببینمش ؛ درضمن برند ژاپن و کره در بازار امریکا خیلی جا باز کردن که کره ایی ها موفق تر بودن .نقل قول:
در تایید فرمایشات پوریای عزیز باید عرض کنم که اصلا نمیشه فکرشو کرد که هیوندا یه زمانی خودروهای ارزون روونه آمریکا میکرد و الان ماشینی مثل گرنجور هم قیمت تویوتا آریون و کرایسلر 300اس باشهنقل قول:
ولی هر چی باشه این موضوع بین ماشین های کره ای فراگیر نیست . هست؟
منظورم اینه که تک و توک ماشین هاشون با ژاپنی ها یا آمریکایی ها رقابت میکنه:n13:
نقل قول:
اتفاقا فراگیر بوده ؛ به طور مثال سانتافه ۲۰۱۳ پرفروش ترین SUV امریکا بوده .
این سانتافه همون سانتافه ایه که توی ایرانه؟نقل قول:
همین سانتافه جدید رو هیوندا تو نمایشگاه هند که عرضه کرد گفت فقط با موتور 2000 و 2400 میزنه.نقل قول:
تو ایران که دیدید رنج قیمتی سانتافه جدید از 135 تومن تا 190 هست و این نشون میده چقدر آپشنها متنوع هستن