سلام
سه ماه که W810 خریدم.
گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
(من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
چی کار کنم ؟