نقل قول:بفرمایید اگه ازین ورژن بدی دیدید من پاسخگو هستم :n01: الان اپلودش کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:بفرمایید اگه ازین ورژن بدی دیدید من پاسخگو هستم :n01: الان اپلودش کردمنقل قول:
سلام من بازی های پلی استیشن یک رو روی کامپیوتر اجرا کردم
بازی جکی جان و بازی کراش ریسینگ رو نتونستم اجرا کنم
مبدلم رو عوض کردم بازی کراش ریسینگ رو تونستم اجرا کنم اما
بازی جکی جان اجرا نشد چکار کنمتا بشه اجراش کرد کسی مبدلی داره
که بتونه این بازی رو اجرا کنه خیلی ممنون
سلام داداش من بعضی ا ز بازی ها رو که میگذارم وقتی وقتی بالا میاذ میگه please insert a playstation or play stion2 format disc. موندم چی کار کنم:n13::n13::n13::n13::n13::n14::n14::n14:کم ک کنید من این بازی دوست دارم ps2هم که ذارم رنگش مشکیه و مارکش سونی:n37::n37::n37:کمک heeeeeeeeLP
سلام
من سابقا بارها و بارها از برنامه ePSXe ورژن های مختلف (از 120-150-152-160-170-180) استفاده می کردم و با تغییر دادن ویندوز هم جواب می گرفتم.
اما الان یک ساله که دیگه نمی تونم این برنامه را اجرا کنم. یعنی بعد از زدن run صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
من ورزن 2 و 2.0.2 را هم گرفتم. اما حتی اجرا نمیشه
پک پلاگین گرفتم و با پلاگین های مختلف امتحان کردم
تنها چیزی که فکر می کنم تغییر کرده اینه که من قبلا برنامه Visual C + + را نصب نمی کردم.
کارت گرافیک هم ممکنه موثر باشه؟ من قبلا یک کارت ATI قدیمی داشتم و حالا یکم اپگرید شد کامپیوتر و یک کارت Geforce 520 دارم:n28:
با سلام : از بین دوستان عزیز آیا کسی میدونه تو برنامه epsxe چگونه میتوان با دو نفره بازی کرد ؟ با وجود برای دوتا دسته از دو uslb جدا استفاده کردم ولی باز هم بازیها یکی از دسته ها رو بیشتر نمیشناسند . لطفاً راهنمایی کنید . متشکرم
سلام
من بازی درایور2 از یک سایت گرفتم حجمش حدودا دو تا سی دی میشه 1.25 گیگ!
توی بازی مرحله داره و موقع که ارور میاد سی دوم باید وارد شود توسط نرم افزار مبدل پلی استیشن ورژن 2 لودش میکنم صفحه ای باز میشه لودینگ میره و گیر میکنه
همچنین ارور زیر هم می آید!
چکار باید کرد؟؟؟
سلام کسی بازی 007 The World Is Not Enough رو اجرا کرده؟؟؟؟؟
سلام. برنامه ePSXe تو کامپیوترم اجرا نمیشه.آیا به برنامه اضافی مثل دایرکت ایکس نیاز داره؟ دایرکت ایکس 9 رو هم نصب کردم ولی باز اجرا نشد.
سلام :
من بازی مرتال کامبت رو وقتی اجرا میکنم اخطار نداشتن پروفایل میده و فقط دکمه های جهت نما و اف و آر کار میکنن و جایی برای ساخت پروفایل نیست..
مهمترین مشکل اینه که وقتی از این مرحله رد شدم خطای مموری کارت میده و میگه مموری کارت وحود نداره یا فرمت نشده...من فایلهای مموری کارت رو از چند جا دانلود و جایگزین کردم اما هیچ تو.فیری نکرد...
یه راهنمایی کنین
سلام خسته نباشید کمک کنید من این شبیهساز دانلود کردم برای ps2 تو تنظیمات دسته اپلای نداره چکار کنم