سلام
گارانتی معتبری رو بهم معرفی کنین برای اینکه می خوام دبلیو 810 آی بخرم
سپاس
Printable View
سلام
گارانتی معتبری رو بهم معرفی کنین برای اینکه می خوام دبلیو 810 آی بخرم
سپاس
سلام
سه ماه که W810 خریدم.
گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
(من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
چی کار کنم ؟
دمت گرم
بیچاره گوشی دیگه چیکار کنه . کاش میگفتی کشی گرفتننت چجوریه!
-
یه مقایسه خیلی ابتدایی: دبلیو550 خوش تیپ تره یا دبلیو810؟ لطفا نظر بدین
اون هنگ کردن نوع اول که گفتی ،دیشب واسه من هم پیش اومد،کار خاصی هم نمیکردم.اما با خاموش روشن کردن درست شد.اگه گوشیت بالا نمیاد احتمالا باید فلش کنی.نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه
وقتی ماکرو رو روشن می کنم از فاصله حدود 10 سانتی متری که می خوام عکس بگیمی، مثلا از یه متن، دکمه رو نگه می دارم، اول زوم می کنه میاد متن رو واضح می کنه اما حالت نهایی دوباره بر می گرده تار میشه، یعنی روی حالت واضح واینمیسه. دلیلش چیه؟
بالاخره فرصتي پيش اومد تا گوشي رو با 750 مقايسه كنم! اول اينكه ثدا كمي ضعيف تر بو د اما ن هبه حد خيلي زيادي ضمن اينكه 750 روي حد آخر صدا خش خش اسپيكر داره كه اصلا جالب نيست عكسها هم تقريبا در يه حد بود كه به نشر من مال 810 كمتر تار مي شد عكساش واقعا جاي تعجب داره آثا اومده 10 برنامه همزمان با گوش اجرا كرده مي خواد گوشي هنگ نكنه من اصلا گوشيم تا حالا هنگ نكرده!
با سلام
دوستان می خواستم یک گوشی p990 بخرم البته با گارانتی سیتاتل
از کجا میتونم یک مطمئنشو بخرم ؟
سلام بر شما...نقل قول:
گارانتي معتبر Sony Ericsson يكي المرس هست و ديگري سيتادل
موفق باشيد.
سلام
با عرض معذرت یه سوال دارم اگه ممکنه خیلی سریع می خوام جوابشو بدونم
من یه گوشی سونی اریکسون w810 دارم که وقتی عکس یا فیلم می گیرم اونها رو سیو (ذخیره) نمی کنه.... یعنی نمی تونم عکس ها یا فیلم هایی که گرفتم رو مشاهده کنم
دلیلش رو می شه توضیح بدید
اگه ممکنه خیلی سریع راهنمایی کنید تا من چیکار کنم
نقل قول:
دلیلش اینه فوکوس اشتباه صورت میگیره که این یکی از معایب دوربین فوکوس اتوماته
باید در یه حالتی فوکوس کنی که کادر دوربین روی یه قسمت نوشته باشه و اونو تشخیص بده. یه ذره اینور اونورش کنی بالاخره کادرش درست میشه