-
سلام. بازم من... :31:
اساتید یه نگاهی به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بندازید.
این مدار رو روی بردبورد پیاده کردم. طبق توضیحات نقشه، جریان شارژ باید از حدود 450 میلی آمپر شروع بشه و به مرور کاهش پیدا کنه. اما در مداری که من ساختم، جریان شارژ از حدود 200 میلی آمپر شروع شد. و بعد از گذشت بیش از 24 ساعت، هنوز باطری فول شارژ نشده. و در حالتی که ولتاژ دو سر باطری به 6.8 نرسیده (در حالت cycle)، جریان شارژ حدود 70 میلی آمپر هست. فکر کنم با این اوصاف تا 48 ساعت دیگه هم باطری شارژ نشه. لطفا راهنمایی کنید بگید آیا این موضوع طبیعیه؟ و اگه نیست، مشکل کجاست؟ ممنونم میشم...
:40::40::40::40::40:
-
سلام دوستان
نقشه مدار لامپ کم مصرف cixing 20/40W رو میخواستم.
دوتا از مقاومت هاش ترکیده نمیدونم مقدارش چنده که عوضش کنم درست شه
اینم عکسش که با فلش مشخص کردم:
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
کمک در ساخت يک مدار
سلام . در پي ساخت يه مجموعه متشکل از يک کنترل +4 برد که هرکدام امکان روشن خاموش کردن 1 لامپ رو داشته باشن هستم .
(يعني يه کنترل 4 کاناله که با فشار دادن هر کدام از دکمه ها يه لامپ روشن يا خاموش بشه اما ir و راديويي هم فرقي نمي کنه).
کسي هست که بتونه اين کمک رو به من کنه .که اگه اين کارو کنه ممنونش ميشم
-
باعرض سلام من احتیاج به نقشه شماتیک ایفن تصویری را دارم اگردوستان دارن متشکر میشم درسایت قراردهید
-
دوستان سلام- من توی اینترنت مدار محافظ ولتاژ زیر رو پیدا کردم ولی متاسفانه اطلاعات زیادی در مورد رله ندارم؛ اگه کسی در این زمینه اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه
-
سلام
لطفا یه مدار منبع تغذیه دوبل 30-0-30 ولت متغیر و جریان خروجی 1A معرفی کنید. فقط ولتاز خروجی کاملا صاف بدون نوسان و مطمئن باشه چون برای تغذیه آی سی میخوام ورودی هم یک ترانس سه سر 30 ولته با جریان خروجی حداکثر 2A
بهترین مدار ممکن رو معرفی کنید.
-
لطفا یکی کمک کنه خیلی به این مدار احتیاج دارم!!!
ممنون میشم سریع راهنمایی کنید.
-
سلام
درخواست مدار نوسان ساز از1H تا 10MHZ دارم اگه میشه با آیسی NE555 باشه:42:
-
-
سلام
یکی به سوال من جواب بده درمورد نوسان ساز