سلام
امکاناتی که آنتی ویروس در اختیارتون میزاره اینکه که هوش مصنوعی را روشن یا خاموش بکنید یا سطح حساسیتش را تغییر بدهید، پروفایلهای مختلف اسکن بسازید با تنظیمات متفاوت و بخش استثنائات و ...
کلا بخش آنتی ویروس در کلیه محصولات به نظر من تنظیمات خاصی نیاز نداره، و تنظمات این بخش را همه سر در میارن و نیازی به پست آموزشی نیست.
میشه گفت آپدیت را بزارید روی هر 1 ساعت (پیشفرض روی 6 ساعت قرار داره) کلود فعال باشه، و هوش مصنوعی را بزارید روی زیاد، یکسری آپشن برای پرفورمنس داره که فعالش بکنید بد نیست.
من خودم تنظیماتم اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فایروال و حملات خارجی ، یا در واقع باید بگیم حملات ورودی. پست دوم مطلب تنظیمات فایروال را بخونید. حمله خاصی مد نظرتون هست؟ (کومودو میاد همه ورودی ها را میبنده و خیال خودشو راحت میکنه، یا اگر بخواهد ارتباط ورودی داشته باشیم بازم پیغام مربوطه را از جانب فایروال داریم)
در مورد رنگ وقتی بخشهای مختلف فعال باشه و آپدیت انجام شده باشه و ... در واقع در حالت "امن" ویجت کومودو به رنگ سبز در میاد. ولی آیکون کومودو همیشه به رنگ قرمز هست. هر آنتی ویروسی یک رنگی داره، کسپر سبز، نورتون زرده ....کومودو هم رنگ قرمز را برگزیده. اینها مهم نیست...
در مورد فلش و قابلیت اتوران و ....=> بر فرض که یک فلش ویروسی را بزنید به سیستم و یک مخرب بخواد اتو ران بشه!( خودکار اجرا بشه) خب یا BB روشنه و میره توی سندباکس یا HIPS پیغام میده، ما هم فقط یک فلش زدیم به سیستم و هنوز کاری نکردیم، این فایل چیه میخواد اجرا بشه و بیاد تو سیستم؟ ویروس! مسدود میکنیم. ضمن اینکه آنتی ویروس هم روشنه، همه کارو هم که قرار نیست HIPS انجام بده. اون مثالی که شما فرمودی ماله زمانی و محصولاتی بود که آنتی ها روی دیتابیس خودشون تکیه میکردن، دیدن یک فلش ویرسی را میزنن به سیستم و آنتی ویروس مخرب را نمیشناسه، ولی مخرب با با قابلیت AR میاد تو سیستم.... اما کومودو همچین موردی اصلا براش مطرح نیست.
دقیقا مثل اینه که شما یه فایروال (اینبار از جنس آنتی ویروس و +Defense) بین سیستم و فلش روی پورت مربوطه قرار دادی. و یک حمله ورودی بخواد انجام بشه، اما راه بسته است.