سلام
دوستان من از وقتی وین 8 نصب کردم احساس میکنم سمت چپ لپ تاپ بیشتر از زمانیکه وین 7 داشتم داغ میکنه .
یکی از دوستان گفت اینطور نیست .
امشب پسر عموم هم که همین مدل لپ تاپ رو داره ، میگقت واسه منم وین 8 بیشتر داغ میکنه نسبت به وین 7 .
نظزتون چیه ؟
Printable View
سلام
دوستان من از وقتی وین 8 نصب کردم احساس میکنم سمت چپ لپ تاپ بیشتر از زمانیکه وین 7 داشتم داغ میکنه .
یکی از دوستان گفت اینطور نیست .
امشب پسر عموم هم که همین مدل لپ تاپ رو داره ، میگقت واسه منم وین 8 بیشتر داغ میکنه نسبت به وین 7 .
نظزتون چیه ؟
سلام
من میخوام این مدل رو بخرم
تنها مشکلم گارانتیش هست ... ویستا
آخه من روی گارانتی خیلی حساسم
سلام داداش.نقل قول:
اون قسمتی رو که شما میگید رو قبلا روی دستگاه من هم به شدت داغ میکرد ولی بعد از مدتی درست شد البته من با 7 کار می کردم و از 8 خبر ندارم!
اون قسمت هم محض اطلاع هارد است و اشتباها بعضی ها فکر می کنند CPU است!
ما یک Defrage بکن ببین حل میشه یا نه؟
موفق باشی
سلام دوست عزیز گارانتی ویستا هم گارانتی خوبیه البته من از دوستام شنیدم .. اما این لب تاپ با گارانتی مادیران هم در بازار موجود هست که پیشنهاد میکنم با این گارانتی تهیه بفرماییدنقل قول:
سلام حاجی .. من نگفتم اینطور نیست :n02:نقل قول:
من مدت خیلی کوتاهی ویندوز 7 داشتم و اصلا تو این مدت به دمای لب تاپ توجه نکردم .. اما احتمال داغ شدن بیشترش در ویندوز 8 هست ( چون یه سری برنامه ها بطور بکگراند در ویندوز8 همیشه در حال پروسس هستند ) !
به هر حال اختلاف دمای سیستم در ویندوز 7 و 8 نباید به اون حد زیاد باشه که محسوس باشه ؛ اینکه شما میگی خیلی داغ میکنه نمیدونم چی بگم .
تو این مدتی که این سیستمو داشتم دیروز برای اولین بار فنش روشن شد :n04:.. 2 ساعتی Call Of Duty بازی کردم بعدش وقتی با برنامه HWinfo دما رو گرفتم روی 76 بود .. فنشم روشن شد یه چند دقیقه ای کار کرد . جالب بود برام .. علی الخصوص صدای فنش !
سلام. این مدل چه مشکلاتی رو داره؟
دما؟
کیفیت صفحه؟
اثرانگشت روی بدنه؟
باتری؟
بهتر از k56 یا زد 500 هست؟
قیمت و قدرت سی پی یو و گرافیک مهم نیست واسم. برای نت و آفیس میخوامش فقط
مجدد سوالم را مطرح ميكنم كسي راه حل مي دونهنقل قول:
البته بگم قبل از اينكه قسمت security tools - face و finger راه اندازي كنم اين ويژگي بسته شدن لب تاپ و بازشدنش به خوبي صورت مي گرفت
من می خوام این مدل رو بخرم . اما تردید دارم . میخوام با چند تا مدل دیگه مقایسش کنم ...نقل قول:
صدای فنش زیاده ؟
شما از لپ تاپتون راضی هستید ؟
من برای کارای مهندسی برق می خوام ...
نقل قول:
داداش گلم از من میشنوی اصلا سمت z500 نرو :n15:که نه عمر داره نه کیفیت تصویر دلچسبی داره.
از نظر دما بخوای k56 بهتره چون ایسوس توی این سری ار لپ تاپاش فناوری ice cool رو ارائه کرده که لپ تاپو خنک نگه میداره
از نظر کیفیت تصویر برابرن ولی 4540 زیر نور آفتاب خیلی بهتر جواب میده
از نظر باتری 4540 بهتره چون k56 باتریش 4سلولیه ولی 4540 باتریش 6سلولیه!
اگه واسه این کارا میخوای همین 4540 با سی پی یو core i5 رو بگیری خیلی بهتره
با تشکر
دوست من سمت چپ پایین هارد نیست سمت راست پایین هارده.میتونی در لپتابو که بصورته کشویی هست رو باز کنی ببینی حتی cpu یا gpu هم نیست.ممکنه اداپتور وایفای باشه یا مین که داغ بشه چون فلز هست سطح روییش گرما انتقال پیدا میکنه.نقل قول: