دوستان من یدونه موجود دارم با هارد وسترن بلک اسکورپین ۷۲۰۰ دور برای فروش کسی خواست پم بده
Printable View
دوستان من یدونه موجود دارم با هارد وسترن بلک اسکورپین ۷۲۰۰ دور برای فروش کسی خواست پم بده
چی شده دیگه این y580 از رده خارج شده؟
بلا نسبت مشتینقل قول:
نقل قول:
سلام داداش چند گرفتی الا چنده و چه چیز هاش از y580 بهتره اخه منم میخوام بخرم
سلام ...
ویندوز 8 نصب کردم و درایور هاشم از سایت شرکت دانلود کردم البته خیلی وقت پیش دانلود کرده بودم
الان با کلید های ترکیبی مشکل دارم مثلا کلیذ fn+f5 که وای فای و بلوتوث را روشن خاموش میکرد اصلا یه چیزه دیگه میومد حالت offline میشد فعال و غیر فعال کرد
ترتیب خاصی داره نصب درایور ها؟
لیست کامل و به روز شده درایور ها برای ویندوز 8 میتونه کسی بزاره؟
بازم ممنون
آقا من کلا یه مشکلی دارم از روز اولم داشتم ولی چون بلوتوث استفاده ندارم پیگیرش نبودم
کلا درایور بلوتوث من نصب نمیشه هیچوقت بلوتوث نداشتم میدونید مشکل از کجاست؟؟؟
بلوتوث فابریک که تو DVD درایوراش بود نصب نمیشه از سایت لنوو هم گرفتم نصب نمیشه ارور میده
توی دی وی دی توی پوشه بلوتوث پوشه Broadcom را برنامه هش را نصب کن درست میشه بطور پیشفرض میخای نصب کنی ارور میده ولی از این مسیر برنامه مورد نظر نصب و اجرا میشهنقل قول:
کسی نبود ویندوز 8 بدون مشکل روی این لپ تاپ نصب کرده باشه؟نقل قول:
lمن 6 ماه 8 داشتم باگ داشت فایل حجیم میخواستم کپی کنم وستش میپرید روی 2 تا لپتاپ نصب کردم این مشکل رو داشت برگشتم به 7 حالا صبر کردم ببینم 8.1 چی از آب در میادنقل قول:
سلام بچه ها من میخوام کارت شبکه وایرلس لپ تاپمو عوض کنم. بنظرم تنها ایراد این لپ تاپ همین کارت وایرلسشه. خیلی کنده اصلا حال نمیده لپ تاپ سونی وایو دوستم که مال 6 سال پیشه وایرلسش از این قوی تره:n22:
کسی میدونه چه کارتی رو میتونم جایگزین کارت اصلی کنم که دوال باند باشه و فرکانس بالاتر هم کار کنه؟ کلا تو فضایی که سیگنال ضعیفه این لپ تاپ در مورد کارت وایرلسش حرفی برا گفتن نداره:n28: