خوب یه آمار و نتایجی از نیم فصل دوم به صورت خلاصه براتون میذارم
استقلال 4 - سایپا 0
استقلال 1 - گهر 0
استقلال 2 - آلومینیوم 0
استقلال 1 - سایپا 0
استقلال 0 - ذوب آهن 0
استقلال 5 - ابومسلم 0
استقلال 2 - مس کرمان 1
استقلال 0 - ملوان 0
استقلال 0 - پرسپولیس 0
استقلال 3 - پیکان 0
استقلال 1 - راه آهن 0
استقلال 5 - فجر سپاسی 0
استقلال 2 - نفت آبادان 1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
13 بازی . 26 تا گل زده و فقط و فقط 2 گل خورده ! آماری رویایی برای خط دفاعی و گلر استقلال !
13 بازی متوالی بدون باخت !!!
از بهترین بازیهامون میتونیم به بازی با فجر سپاسی و آلومینیوم و سایپا اشاره کنیم مخصوصا بازی با آلومینیوم که گرچه فقط 2 تا گل زدیم اما 11 تا موقعیت گل داشتیم !
از بدترین بازیهامون میتونیم به بازی با ذوب آهن ( تحت تاثیر زمین افتضاح ) و بازی با ملوان ( تحت تاثیر دربی ) اشاره کنیم .
پر حاشیه ترین بازی , بازی با پرسپولیس بود که پرسپولیسیا اعتقاد به نگرفتن 3 پنالتی توسط داور داشتند که تمامی کارشناسان و داوران منبع و معتبر فوتبال ایران این نظریه رو رد کردند و هیچ کدوم از صحنه ها رو پنالتی ندونستند .
جالب ترین بازی , بازی با راه آهن بود که فرهاد مجیدی تنها 9 ثانیه پس از ورود گل 3 امتیازی استقلال رو به ثمر رسوند .
جذاب ترین بازی و پرهیجان ترین بازی , بازی با صنعت نفت آبادان بود که تا دقیقه 87 تمامی ما با دلهره بازی رو نگاه میکردیم ! 10 نفره بودیم از دقیقه 35 و بازی هم 1 - 1 مساوی بود ! در همین لحظه یک سانتر زیدانی از مجتبی و یه ضربه ی تمام کننده از هفت مقدس ورزشگاه و خونه ی استقلالی ها رو منفجر کرد .
پرتماشاگر ترین بازی به غیر از بازی دربی بازی با راه آهن با جمعیت 20 الی 25 هزار نفره بود .
از جالبترین شعار ها میتونیم به شعار راجع به عادل فردوسی پور اشاره کنیم : فردوسی پور دلاله - دشمن استقلاله ... و شعار راجع به سرپرست تیم پرسپولیس که من خودم اون بازی ورزشگاه بودم مردم از خنده:n02:
از نکات جالب سکوها میتونیم به محبوبیت هفت مقدس نزد هوادارا اشاره کنیم . زمانی که برای گرم کردن گوشه ی زمین میرفت کلا 2 3 هزار نفر جمع میشدن اون گوشه و فقط گرم کردن فرهاد رو میدیدن !! وقتی ورزشگاه آزادی میره روی هوا شما متوجه میشی که فرهاد مجیدی داره آماده ی ورود به زمین میشه . چنین محبوبیتی برای یک بازیکن توی ایران بی سابقه بوده !
از قشنگترین گل ها میتونیم به گل آرش برهانی در بازی با مس - گل دوم فرزاد حاتمی در بازی با ابومسلم و گل فرهاد مجیدی در بازی با صنعت نفت اشاره کنیم : گل آرش که روی پاس عالیه زیدان آسیا بود . یه استپ سینه ی رو به جلوی عالی و ضربه ی چکشی و زیر طاق آرش ... گل فرزاد حاتمی یه شوت پشت محوطه و روی پا از گوشه ی سمت چپ دفاع ابومسلم ... و گل خاص فرهاد مجیدی که اصلا معلوم نیست اون گل رو چجوری زد ! توپ دقیق مماس با پاش بود ! یعنی مطمئنم هررررررررر بازیکنی جای فرهاد بود یا با توپ میرفت توی اوت یا توپ میخورد به پاش میرفت تو اوت ! اما من نمیدونم فرهاد چجوری روی هوا توی اون شرایط پای راستشو متمایل به سمت چپ کرد و با بیرون پا به توپ ضربه زد اونم درون چهارچوب دروازه ! تازه چهارچوب هم رو به روش نبود 1 متر سمت راستش بود !!!! واقعا فیروزی هم راست میگفت که فرهاد از موقعیت مرده گل ساخت !
از لحاظ داوری بدترین بازی برای ما بازی با آلومینیوم بود که 2 تا پنالتی برامون نگرفتن و یک گل سالممون هم آفساید اعلام کردن ! اما بازم اون بازی رو 2 بر 0 بردیم !!!!!!!!! بهترین بازی هم بازی با پیکان بود که گل سوم فرهاد رو بعضی کارشناسا اعلام کردن خطا روی دروازه بان بوده ...
خوب تمامی این مطالب توسط خودم نوشته شده فکر نکنید کپی پیسته:n02:هر جا خواستید کپی کنید ذکر منبع یادتون نره:n02::n02: