چرا؟؟؟؟؟ نگرفتم منظورت رو؟(اخه من دان میکنم:دی)نقل قول:
Printable View
چرا؟؟؟؟؟ نگرفتم منظورت رو؟(اخه من دان میکنم:دی)نقل قول:
آره درسته. جالبه:sq_24:نقل قول:
من تازه ديشب 13 رو بازي كردم و به نظر من گيم پلي بازي از 12 به شدت افتضاح تر شده يا شايدم اين نظر منه و دوستان نظر ديگه اي دارن.
كسي كه توپ دستشه و 3 متر داره جلوتر از بازيكن حريف حركت ميكنه بازيكن طرف به راحتي بهش ميرسه و توپو ازش ميگيره!!!!!!
قدرت حمل توپ بهترين بازيكنا در حد افتضاحه چه برسه به بقيه بازيكنا
نقل قول:اون کامیونیتی بود که توی این نسخه برش داشتن. لیگ رو هم بر داشتن. کلاً توی این نسخه یا باید مسترلیگ برید یا هی بازی دوستانه بزنید :sq_2:نقل قول:
من هم با نظرت موافق هستم با این تفاوت که به نظر من توی 12 هم همینطوری بود. دفاع های کناری به شکل خیلی ضایعی توی کورس ها مسیرشون منحرف میشه و جا میمونن. دفاع های وسط هم که با یه حرکت پای مهاجم حریف میریزن رو هم و از مسیرشون منحرف میشن :sq_14:نقل قول:
ربطی به بازیکن و تیم هم نداره کلاً بازی ایراد داره. با مسی و رونالدو هم نمی تونی دو نفر رو دریبل کنی اونوقت کامپیوتر با ضعیف ترین تیم و ضعیف ترین بازیکن همه رو دریبل می کنه :sq_11:
با رونالدو با دسته شوک دار خیلی دریبل های زیبایی میشه زد و بازی هم مشکل خاصی نداره:sq_8:نقل قول:
نقل قول:
درواقع لیگ رو توی مستر لیگ قاطی کردن، که موقع انتخاب مستر لیگ دو حالت میتونی انتخاب کنی که یکیش همین لیگ هست.
گذارشگر عربی هم نصب کردم خیلی باحاله :sq_2: ولی یکم ایراد داره. ولی خب جالبه
لولنقل قول:
:sq_2:
ایول بابا :دی
منظورم اینه که کسی از زیانش چیزی نمیفهمه
یعنی من
شاید خیلی از شماها بفهمید
ولی کسی که دان میکنه خیلی اهله حاله :دی
لووووووولنقل قول:
من اگه گزارش عربی بریزم نمیتونم دیگه بازی کنم :دی
واقعا خنده داره :)))))))))
فک کنم اگه بریزم از اسونش 7-8 تا بخورم