[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام رفقا
آقایان بزرگوار من چجوری توی کسپر دسترسی برنامه ها رو به نت قطع کنم مثلا نمیخوام نرم افزار ورد یا وینرار به صورت پنهانی به نت وصل شن.مثل راهی که برنامه ها رو توی فایروال ویندوز قرار میدادی.چجوری بلوکشون کنم؟
سلام رفيق.نقل قول:
در اين پست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح داده شده.
با دروود بر شمانقل قول:
من اون مورد رو برطرفک رم اما مشکل بسیار بدی دارم با برنامه ویژه به روز رسانی کسپر(kasper update utility) و اون هم این هست که این برنامه بسیار بسیار زمان میبره تا اینکه فایل های به روز رسانی رو دریافت کنه،و اینکه پس از اینکه پیام پیروزمند بودن به روز رسانی(successful) رو نمایش میده،باز هم کسپر توانایی به روز رسانی خود رو از روی فایل های دریافتی این برنامه نداره!پیام خطای :
Update files are corrupted E:/softwere/KIS Updates/123/index/u0607g.xml 11/10/2012 09:25:51 ق.ظ رو میده که این رو هیچ کاری نتونستم بکنم!ضمن اینکه آخرین نسخه این برنامه رو از سایت خود کسپرسکی دریافت کرده ام!
نقل قول:
سلام
با اجازه علی جان
شما کارهای زیر رو انجام بدید
طبق عکس به مسیر داده شده برید و آدرس محل ذخیره شده ی آپدیتها رو به نرم افزار بدید و تیک سایت کاسپر رو بردارید
تا کاسپر هنگام بروز رسانی از اونها استفاده کنه ، در واقع کاسپر از این به بعد آپدیتها رو از سیستم میگیره
اگه مشکلی بود باز هم در خدمت هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود بر شمانقل قول:
دوست گرامی مثل اینکه شما متوجه پرسش بنده نشدید!مشکل من با این نیست که بلد نیستم کسپر رو از روی لوکال به روز رسانی کنم،دشواری بر سر این است که فایل هایی که بوسیله برنامه به روز رسان کسپر می گیرم و می خوام کسپر رو به روز کنم ایراد داارند گویا و کسپر نمی تونه از اونها استفاده کنه
پس بنده رو میبخشید :7:
سلام .
دوستان راهی هستش که کسپر کامل کرک بشه یا مثلا 3 ماهه بشه ؟ من ماهی 1 بار پاک میکنم دوباره نصب میکنم یه راهنمائی بفرمائید .
مخلصیم .
کسپر رو هیچ وقت کرک نکنید خراب میشه.فرقی نمیکنه شما اگه کلید 10 ماهه هم بهش بدید اگه چند دفعه آپدیت کنید کلیدش بلوک میشه.من خودم یه کلید 310 روز واسه kis 2013 داشتم 4 دفعه آپدیتش کردم کلیدش بلوک شد بعد اینکه نیازی به پاک کردن کسپر ندارید هر وقت کلید شما expire یا بلوک شد کافیه یه کلید جدید پیدا کنید و باهاش کسپر رو اکتیو کنید.نقل قول:
سلام به همه
من برای اولین باره که از اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم . کامل برنامه رو نصب کردم کلید سی روزه گرفتم و آپدیت کردم ولی بعد از اینکه کامپیوترو خاموش کردم تو استارت های بعدی برنامه اصلا همگام با ویندوز بالا نمیاد حتی وقتی رو گجت یا آیکونش کلیک میکنم فقط صفحه کوچیک لودینگ میاد و اصلا برنامه بالا نمیاد. تو safe mode هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد ، لطفا راهنمایی کنیــــن