با سلام
وقتی یک فامیل دور برای اولین بار میاد خونه ادم باید چطوری استقبال کرد . برای اولین بار میاد .
Printable View
با سلام
وقتی یک فامیل دور برای اولین بار میاد خونه ادم باید چطوری استقبال کرد . برای اولین بار میاد .
هرچی گرم تر و صمیمی تر بهترنقل قول:
چون خاطره ی اولین دیدار همیشه توی ذهن ادم ها میمونه...شما اصلا نباید فکر کنید که اولین بارشه
شما باید فرض کنید عزیزترین فردی که میشناسید داره میاد خونتون..حسابی تحویلش بگیرید....از پذیرایی کم نذارید
نذارید حوصله اش سر بره..(نکته مهمیه)
از غم و غصه ها و ناراحتی ها چیزی نگید...سعی کنید شادش کنید
از قبل وسایل راحتیش مثل جای خواب...حوله اضافی...احیانا لباس راحتی براش در نظر بگیرید...چون میگید از راه دور میاد شاید بخواد بره حمام
یا بعدش بخواد یه چرتی بزنه...
خلاصه حسابی هواش رو داشته باشید
چطور مهمانیهای خانوادگی طولانی را مودبانه ترک کنیم؟ با چه بهانهایی؟
خیلی خیلی از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین برای بنده حقیر ممنونم :n12::n12::n12:نقل قول:
موقع اومدن از چه کلماتی استفاده کنیم ؟ خیلی خوش اومدید خوشحالمون کردید یا ؟؟؟؟؟ چند تا کلمه مناسب برای استقبال بگین .
سلام. من هم یه سوال داشتم یه تیپ آدمایی هستن که من تو کارشون موندم طرف تو روم یه چیزه...تایید می کنه...میاد مشکلای دوستام رو به من میگه که آره فلان مشکلو دارن ...........
بعد از اونور ...........کافیه سرصحبت اش با اونا باز شه .........میاد پشت من میگه..........(یه دفه یکی اومد بهم گفت ببین فلانی اینطوریه ولی قسم داد که نگو من بهت اینارو گفتم دربارش)
از طرفی حرفایی که زده بود واقعا برام سخت بود......انمیشد چیزیم بهش گفت چون دوستم قسم داد گفت نگو بهش اینارو فقط بهت گفتم بدونی این چه تیپ آدمیه ...
دقت کردم درباره افراد دیگم همینطوریه ....
یه فردیه که نمی تونم باهاش تعامل نداشته باشم...مجبورم...یه چیزی تومایه مسئول خابگا............
یه مدت اصلا محل نمیزاشتم ..ازسرم وا می کردم ولی لامصب از رو برو نی...من باید چجووری باهاش تا کنم؟؟
ما خودمان معمولا بهانه ی فردا صبح زود باید بیدار بشم رو میگیمنقل قول:
حالا یا میگیم کار داریم یا دانشگاه یا...
ولی لازم نیست همیشه ادم یه خالی ببنده...خیلی راحت میشه گفت ما رفع زحمت کنیم دیگه...ببخشید دیگه مزاحم شدیم.خیلی زحمت دادیم
خیلی خوش امدیدنقل قول:
قدم رنجه کردید
خیلی خوشحالمون کردید
سلام...نقل قول:
وقتی کسی میاد از مشکلات و مسائل شخصی دیگران جلوی شما میگه، مطمئن باشید جلوی دیگران هم از شما خواهد گفت.
یه چیز کاملا مشخص و طبیعیه که ماها خیلی وقتا فراموش میکنیمش و چمیدونم...میزاریم به پای باحال بودنِ طرف یا محرم اسرار بودنِ خودمون که فکر کاملا اشتباهیه. و بعدا که مسائلِ خودمون رو از زبون دیگران شنیدیم متوجه میشیم.
حالا در مورد شما که کاملا رفتار طرف رو دیدید و متوجه شدید دیگه...
بفرض اینکه نمیشه باهاش قطع رابطه کرد و تعامل نداشت هم باز باید یادتون باشه که طرف به این رفتارش ادامه میده اما شما یه انتخاب مهم دارید. اینکه این صحبتایی که طرف (مثل همیشه) اینور و اونور میبره چی باشه. مسائل شخصی و مشکلاتِ شما باشه که نمیخواید هر کسی بدونه ؟ یا یه اطلاعات معمولی مثل چمیدونم ورزشِ مورد علاقه و موزیک و خواننده ی محبوب و.... .
مهم اینه که موضوعِ صحبتتون با این طرف رو کنترل کنید و صحبت رو هدایت کنید طرف مسائل معمولی. یادتون باشه حالا که طرف و رفتارش رو به عینه دیدید و شناختید، اگه از این موضوع ضربه بخورید دیگه باید خودتون رو مقصر بدونید.
دو جمله ی زیبا که بی ارتباط با این موضوع نیس :
Lou Holtz : "مشکلاتت رو به مردم نگو. ۸۰ درصدشون اصلا اهمیتی نمیدن، و ۲۰ درصدِ باقی مونده از اینکه شما اون مشکل رو دارید خوشحال خواهند شد."
حسین پناهی: "تنهاییت را با کسی تقسیم نکن. یکبار کردم; چند برابر شد."
موفق باشید :n16:.
بعضی افراد هستن که تازه وارد فامیل شدن و از خصوصیات اخلاقی شما بی خبرن. وقتی باهاشون رفت و آمد میکنی یه حرفایی میزنن یا یه حرکاتی میکنن که با روحیه شما سازگار نیست .
از طرفی چون با یه فامیل نزدیک و خودمونی میاد خونمون نمیتونیم رفتو آمدو کنسل کنیم . از طرف دیگه خودمون اذیت میشیم .
چه جوری با این افراد برخورد کنیم که رفتارشونو تغییر بدن و شئونات خانوادگی شما رو رعایت کنن و بهشون بر نخوره . ببا سپاس.:n16:
سلامنقل قول:
اگر داخل منزل خودتون هست می تونید بفرمایید که حالتون زیاد خوب نیست و مثلا سردرد دارید و میخواید کمی استراحت کنید .
معمولا این جور مواقع نه کسی شک آنچنانی میکنه نه اصرار میکنند که در جمع بمانید و نه کسی میاد مزاحمتون میشه.
اگر منزل خودتون نیست و ساعتات پایانی شب نیست ...میتونید بفرمایید که کلاس دارید یا قراری دارید و باید به قرارتون برسید.
به نظر من وقتی با حرف نمیتونیم یه چیزی رو بگیم بهتره با عمل حالیش کنیمنقل قول:
مثلا با طرف خوشحال و شادان داریم صحبت میکنیم یکدفعه یه حرفی میزنه ...مثلا من همون لحظه سکوت میکنم...2 حالت داره یا طرف میپرسه ناراحت شدی؟که اون وقت میگم اره حرفت ناراحتم کرد...یا انقدر شعورش میرسه خودش میفهمه ناراحت شدم (نمیپرسه)یاد میگیره درست صحبت کنه