بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من که این چند روزو کامل به بطالت گذروندم تازه از فردا میخوام شروع کنم برا دینی
Printable View
بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من که این چند روزو کامل به بطالت گذروندم تازه از فردا میخوام شروع کنم برا دینی
منم فعلا چیز خاصی نخوندم :دی ولی منم تو فکر فردا هستم ، ایشالله میخونیم:n16:نقل قول:
دوستان یه سری به تاپیک زیر بزنین شاید به دردتون بخوره :n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اصلا دینی خوندن نداره باید سر هم کنی!:n02: الان مثلا صفحه 190 خط 10 و 11 رو ببینید نخونده یاد میگیرید والا ...!:n08:
بارمای عربی هم الان تایپ میکنم میذارم:n17:
این بارم بندی رو معلم ما گفته و گفت که ممکنه (چون مملکت بی در پیکری داریم) عمل نکنند:
ترجمه 12 نمره :
متن درس و تمرینات 4 نمره
سوالات چند گزینه ای در ترجمه 2 نمره
درک مطلب 2 نمره
1.5 نمره معنی 1.5 مفرد جمع
تصحیح غلط ها 1.5 نمره
کاربرد واژگان 1.5 نمره (امسال داخل جمله میاد)
تعریب 0.5 نمره
انتخاب ترجمه صحیح از پرانتر 0.5 نمره
قواعد 8 نمره :
شناخت فعل معتل و کاربرد 1 نمره
مفعول مطلق و مفعول فیه 1 نمره
حال 1 نمره (درس 4)
تمیز 1 نمره
مستثنا 0.75
منادا
فعل مضاعف 1.25
تجزیه ترکیب 1.5
حرکت گذاری 0.5
جمعش نمیدونم چند در میاد !!!
منم فعلا چیزی نخوندم تو عربی این حرکه گذاری و تعریب از همه سختره :n02: راهی واسش ندارید
منم تعریب اینا مشکل دارم اصلا راحت بگم از همون اول هم نه معنیش رو میفهمیدم همیشه هم یا خالی میذاشتم یا الکی حرکت گذاری میکردم:n02: سوم راهنمایی ترم 2 ریاضی 20 علوم 19.5 عربی 17 شدم:n08: والا...!
اوههههه الان که فک میکنم خیلی استرس دارم چهارشنبه نمیدونم از امتحان میام اینجا چی میگم دینی هم که چیزی نخوندم :n15: نمیدونم چه غلطی میکنم:n28:
دوستان من تازه حسابان فصل 4 رو فقط دور کردم و معمولی خوندم:n03: از ساعت 1 ظهر تا 2 امروز :n03:
(ولی خودمونیم در عرض 1 ساعت قشنگ خوندم البته مسائل و تمرین هارو فعلا نخوندم چون وقت گیر هستن ، اولش میخوام دور کنم بعدش قشنگ بشینم هرچی مسائل تمرین هست تکرار تمرین کنم ، ساعت 4 باز میرم واسه فصل 5 ، بعد ساعت 7 فصل 3 بعدش واسه امروز همینان... :n13::n26:(آخر شب شاید نشستم تمرین ها ومسائلشو حل کردم) فردا هم فصل 1 و 2 حسابان... ملاک من فقط تخصصی هست :n16:
مهران جان فقط خوندن فصل3و4و5 حسابان با تمرین حل کردن خیلی فرق داره!! باید خیلی تمرین حل کنید مسلط بشید.پیشنهاد میکنم نمونه سول های امتحانی طی 2 سال قبل رو حتما حل کنید:n12:نقل قول:
پس دینی چی؟:n29:نقل قول:
سلام داش آرش... حقیقتش من بعد از مدت ها اولین بارمه کتاب دستم گرفتم فعلا میخوام همینطور مرور کنم و برم تا ذهنم آشنا بشه ... بعدش فقط میخوام مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم به نظر شما روش خوبیه داش آرش ؟ خود آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش گفت همه سوالات از خودت کتاب هست و خارج از اون چیزی نمیاد!!! یعنی فقط میخوان عددشو عوض کنن...نقل قول:
دوستان به نظرتون اگه من حسابان رو اول مرور کنم و ذهنم آماده بشه و بفهمه چی به چیه بعدش بشینم قشنگ
مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم خوبه دیگه ؟!