اینطور که معلومه قرار 3 روز شب بشه:دینقل قول:
ولی فکر کنم این فقط یه شایعه باشه
Printable View
اینطور که معلومه قرار 3 روز شب بشه:دینقل قول:
ولی فکر کنم این فقط یه شایعه باشه
جدا نمیدونم چرا شما 21 دسامبر رو قیامت میدونید؟قیامت که هیچکس خبر نداره (و البته قبلش هم باید نشانه هاش ظهور کنن که یکیش طلوع خورشید از مغرب و غروبش از مشرق و بعدیش ظهور حضرت عیساست.)فقط کره ی زمین قراره نابود بشه و در صورت قیامت کل گیتی یا uinverse نابود میشه
نقل قول:همینو میگم... اگر 21 دسامبر اتفاقی بیفته تضادی با اسلام نداره که! قیامت که نمیخواد بشه که میگید هنوز منجی نیومده! مثلا نظریه کمربند فوتونی چه تضادی با اسلام داره؟!نقل قول:
ماخودمون داریم دستی دستی دنیا رونابودمیکنیم،مثلا ماباعث وبانی سوراخ شدن لایه ی اوزون هستیم.ماداریم محیط زیست رو آلوده میکنیم.ما خودمون به جون هم میفتیم ومیجنگیم.ماداریم یخ های قطبی رو ذوب میکنیم و...:n15:
این جوری که داره پیش میره باید بگم ماداریم خودکشی میکنیم!:n15:
نیازی به فکر کردن نداره کافیه به پست های قبلی سری بزنین تابفهمین که ناسا این قضیه رو رد کرده!نقل قول:
به هر حال اگه قرار باشه چیزی پیش بیاد باید قبلش هم یه اتفاقاتی بیوفته دیگه مثلا فردا
والا ما ایرانی ها از همه بدتر هستیم فقط تو کار شایعات ماهریم
همین قضیه الان ربطش دادن به نابودی ایران و 21 دسامبر (روز جمعه) میگم قراره امام زمان ظهور کنه
والا ما دیگه نمیدونیم چی بگیم به این قوم گمراه.........
سال 2000 هم میگفتن آخر دنیاست و همه کامپیوتر ها به فنا میره ! ما هم اون موقع یه پنتیوم لگن داشتیم ... چقدر نگران بودم سرش بلایی نیاد :n02:
البته اون سال واقعا برا کامپیوتر ها یه مشکل پیش اومد و اون این بود که سیستم ها امادگی پذیرش تاریخ سال 2000 رو نداشتن و اکثرا دچار یه باگ شدید شدن و کلی تغییر و تحول تو صنعت نرم افزاری مجبور شدن به وجود بیارن!! دقیقا خاطرم نیست که ماجراش چی بود...نقل قول:
سال 2000 هم میگفتن آخر دنیاست و همه کامپیوتر ها به فنا میره ! ما هم اون موقع یه پنتیوم لگن داشتیم ... چقدر نگران بودم سرش بلایی نیاد :n02:
نقل قول:درسته . ولی شایعات در حد یه چیز عظیم بود . دقیقا یادمه همه فکر میکردن کامپیوتراشون دیگه حتی روشن هم نمیشه . مخصوصا تو محیط های دانشگاهیکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2000_problem