مواظب رفيق ناباب باش كه سيگاري و يا دودي نشي .نقل قول:
من خدمت رفتم . ميدونم كه رفيق بد تو پادگان زياده .
مواظب خودت باش . اميدت به خدا باشه ..........
Printable View
مواظب رفيق ناباب باش كه سيگاري و يا دودي نشي .نقل قول:
من خدمت رفتم . ميدونم كه رفيق بد تو پادگان زياده .
مواظب خودت باش . اميدت به خدا باشه ..........
اکتورز جان پشیمان شدم.نقل قول:
حقیقتا یه بار یه گوشی ان 71 دست دوم گرفتم دوربینش سوخت وبا ضرر فروختمش.
دیگه گفتم دست 2 نگیرم.رفتم یه D900 سامسونگ گرفتم.واقعا گوشی خوبیه من راضیم ازش .
کلا برام با رم 1 گیگ وقاب شیشه ای دراومد 269000 تومن.:20:
آقايون پنجشنبه ساعت 5.30 پارک معلم خوبه.جان من بياين که قبل از رفتن بينمتان.
ووکمن lcd فراسو 15 چند بيد؟
البته به هتل شهدا معروفه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو فکرش نرو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم بزاری رو هم میگذره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط واسه خودت سخت نگیر ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هنوز نفس میکشی !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پرسپولیسم عمران بزنه رو دست شیرین فراز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کف باش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا 195 تا 205 ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ياد دوستان گديمي كه همون قديمي هست ؛ ما رو پا بند كرده نفس بكشم تا وقتي اون ها نفس ميكشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ يك جمله اي هست كه ميگه ، ( بخور آش به همين خيال باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
تو هنوز نفس میکشی !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیسم عمران بزنه رو دست شیرین فراز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کف باش ...
راستي پادگان شهداي كرمانشاه از اسمش ميخورده براي سپاه باشه
كه اگه سپاه باشه بايد بگي پادگان هتل تاپ ستاره شهداي كرمانشاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همه كرمانشاهي هاي عزيز:46::46::46:
نقل قول:
آره سپاهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشم اونجا بيد يه موقع ... بجاي اينكه لاغر شه ، اضافه وزنم گرفته ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه كه مثل منه بيچاره نيرو زميني ارتش نميافتن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص شما هم هستيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انشالله بياي كرمانشاه و همه چي بخوبي و خوشي بگذره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه نایب قهرمانی شیرین فراز چیه ؟ پلیز توضیح بدین برام !
در مسابقه هاي ليگ دسته دو دوم شد فكر كنم . نه ؟