واقعا کــه ...نقل قول:
این بازی کن هایی که میبینید آلمانی هستند از خون فاسد به دنیا اومدند همونا یی که پدر هاشون توی جنگ ها 30 40 نفر آدم کشتن
Printable View
واقعا کــه ...نقل قول:
این بازی کن هایی که میبینید آلمانی هستند از خون فاسد به دنیا اومدند همونا یی که پدر هاشون توی جنگ ها 30 40 نفر آدم کشتن
بچه های آرژانتینی تسلیت منو بپزیرید.
ولی فوتبال همینه هرکی بیشتر زحمت بکشه حقشه که ببره:20:
له شدیم :31:
آلمان خیلی قشنگ بازی کرد ... حقشون بود ببرن ... :10:
من برا کشتن مزدک نقشه کشیدم:grrr:نقل قول:
اما من همچنان آرژانتینی میمونم تا آخر عمرم هم شده میمونم تا قهرمانی آرژانتین رو ببینم توی همین تاپیک دهها صفحه قبل گفته بودم اگر به آلمان بخوریم خوب نمیشه ولی یه بچه آرژانتینی اومده بود و هی میگفت باید انتقام بگیریم اینم انتقام !
ولی یه چیزی بهتون بگم عزیزان اگر واقعاً یه تیمو دوست دارید تیمتونو عوض نکنید هیچوقت من یادمه بچه بودم جام 94 ایتالیا باهت اما من طرفدارش موندم تا بالاخره 2006 قهرمان شد الانم منتظر جام های بعد خواهم موند و طرفدار مسی هستم مارادونا رو هنوزم عاشقشم و آواتارم هم جهت اطلاع حالا حالاها اینجا عوض نمیکنم گرچه زیاد دیگه اینجا نمیام هم !
به هرحال واموس آرجنتینا
تو نیمه ی دوم کی قشنگ تر بازی کرد آلمان یا آرژانتین
چند بار آژانتین به سمت دروازه آلمان شوت کشید
دیگه کسی نیاد بگه مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هست! حتی یه گل هم نزد، اونوقت اونو با یکی مثل زیدان مقایسه میکنن! 4 سال دیگه هم مسی نمیتونه کاری کنه...
نقل قول:
منم آرژانتینی میمونم :27: ولی حالم از این مارادونای ** بهم میخوره:2:
باز دمه كره شمالي گرم
بيچاره ازش همش 7 تا دونه خورد:31:
زنده باد ارژانتین.
ولی واقعا این المان ها روانشناسی شده بازی می کنن,فوتبال بازی نمی کنن.
لعنتی ها از عقل و احساسات حریف سو استفاده می کنن. اون از انگلیس, اون از ارژانتین