نقل قول:
بله متاسفانه شباهت قالب کلی بازی به نسخه قبل که زیاد مورد توجه منتقدین نبود زیاده بدبختانه تنها تفاوت بازی با نسخه قبلی یه موشن های جدید و انیمیشن ها هست درسته بهتر شده ولی خوب همون حالت آرکید رو داره البته مصطفی عزیز یه چیز جالبی می گفت و اون اینکه طرفداران این سبک خیلی زیاده که همانا طرفدارای پر و پا قرص کونامی و PES هستند و این نوع قالب رو ترجیح می دن. جلوه های بصری PES همیشه خوب بوده و رابطه بصری خوبی رو با گیمر همیشه تونسته که برقرار کنه اما بعضیا منتظر هستند که PES به کلا عوض بشه و حالت واقعی حرکتی به خودش بگیره ظاهرا انتظار بی جایی هست چون کونامی خودش هم نمی خواد حرکات و نحوه حرکت بازیکنان رو به حالت واقعی در بیاره و این رو ترجیح می ده چون گیم خور های آرکید پسند همین رو می خوان مسی توی PES عبارت است از یک غول بی شاخ و دم که در تمام لحظات بازی محکوم هست به دریبل کردن و دویدن با سرعت بالاتر از حد خودش توی دنیای واقعیت همینطور بازیکنان دیگه. یا مثلا بازیکنان دیگه نمونه اش پابلو هست که توی والنسیا هست حالا اینکه چرا این بازیکن در تمام دقایق بازی ستاره تیمش هست نشون از انعطاف ناپذیری و آرکید بودن بازی رو داره PES خورا هم همین رو می خوان نمی تونن تحت هیچ شرایطی شاهد این باشن که توی لحظاتی بازیکن ستاره شون افت کنه یا مهار بشه توسط هوش مصنوعی یا حتی انسانی. به هر حال باید سلیقه ها در نظر گرفته بشه. گیر دادن به سبک PES کار بیهوده ای هست چون هم خالق اثر این سبک رو ارائه می کنه و هم مخاطبینش طالب همین هستند.
نقل قول:
کاملا موافقم ...به نظر منم کونامی اصلا نمیخواد PES رو به سمت یک بازی واقع گرایانه بکشونه و بیشتر ترجیح میده یه فوتبال رویایی و خارج از واقعیت رو نمایش بده تا گیمر لذت ببره !! ( البته گیمرهای این سبک پسند)
یه چیزی بگم این آسیای شرغی ها ( ژاپن ، چین ، کره و ... ) کلا زیاد تخیل و چیزای ماورائی رو دوست دارند حتی در فیلم ها و سریال های ژاپنی هم این چیزا رو میشه به وضوح دید !! به همین دلیل انتظار بیهوده ای هست که منتظر باشیم تا PES یک بازی نزدیک به واقعیت و شبیه سازی دقیق از یک بازی فوتبال رو ارائه بده. با این حال به نظر من PES بازی قشنگ و خوش ساختی است که ارزش بازی کردن رو داره و با توجه به اینکه فیفا روی PC هر ساله یه فوتبال مزخرف رو ارائه میداد طرفداران PES در ایران خیلی زیاد شدن چون اکثرا PC باز هستند اما یه چیزی که امسال می تونه همه چیز رو متفاوت کنه اینه که فیفای نکست ، فیفای کنسولی این بار برای PC هم ارائه میشه و فیفا 11 پی سی کاملا نکست هست و همین عامل باعث میشه که وضعیت PES روی PC هم به خطر بیفته !!
میگم شما با این دو تا پست اخیرتون هر چی طرفدار PES بود شستین رفت پی کارش ! شانستون گرفته اینجا یک محیط مجازیه وگرنه دیگه شما رو از فردا اینجا نمیدیدیم ( شوخی کردم کسی ناراحت نشه ) .
یعنی طرز تفکر طرفداران این بازی اینقدر رویائیه ؟ Konami-PES جان ( شرمنده اسمتو فراموش کردم ) خوب شد این بازیو با فیلمای هندی مقایسه نکردی .
در مجموع منم تا حد زیادی با آرمین هم نظرم و تا حدودی با Konami-PES عزیز . من فکر میکنم اصول ساخت این بازی بر اساس تحقیقات روانشناسی شرکت کونامی بنا شده یعنی کونامی بازار هدفشو برای گروه خاصی تعریف کرده و سعی میکنه از اصول خودش فاصله نگیره . به همین خاطره که گیم پلی بازی هر سال تفاوت زیادی با سال قبل نمیکنه . یکی از علتهای اصلی که من میگم امسال هم گیم پلی بازی دچار تحول اساسی نخواهد شد همینه چون در غیر این صورت با رسالت شرکت مغایر میشه .
جدای از این مسائل یک مساله واقعا برای من خیلی دردناکه . من دارم میبینم توی تالارهای گفتگوی تخصصی فیفا بخاطر اینکه خیالشون بابت مسائل مقدماتی و اصول ابتدائی بازی راحته حالا دارن درمورد مسائل پیشرفته تر صحبت میکنن و در مورد چیزهای پیشرفته تری که EA هرسال داره به بازی اضافه میکنه بحث و تبادل نظر میکنن مثل کسی که مثلا ناهارش فراهمه حالا درصدد بدست آوردن نوشیدنی و مخلفات اضافی برای غذاشه یا حتی شاید بشه گفت غذا و مخلفاتش فراهم شده حالا درمورد "نوع" نوشیدنی یا دسرش بحث میکنه ( عجب مثالی توی این ماه رمضونی زدم ) .
اما از اون طرف میبینیم طرفدارن pes توی انجمنهای تخصصی خودشون دارن سر نواقص و عیب و ایرادهای ابتدایی بازی بحث میکنن و تمام امیدشون اینه که ایکاش مثلا دروازه بانها درست بشن .
این واقعا درده !