این حس که واقعا عمر این نسل تموم شده :31:نقل قول:
Printable View
این حس که واقعا عمر این نسل تموم شده :31:نقل قول:
از نظر من این بازی یه باگستون دیگه از EA هستش و ارزش هیچی نداره...:13:نقل قول:
GAMEPLAY -10
STORY 0
GRAPHIC 10
SOUND 8
PRESENTATION -10
شرمنده من همه تاپیک رو نخوندم ولی از نظر علمی هم نمیشه که شما نامرئی بشید و سایه داشته باشید...
چون اصلا دیدن انسان به قضیه انعکاس نور برمیگرده که نور خورشید مستثنی نیست...
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
عزیز اینکه روی کنسول هستش؟نقل قول:
بله کاملا تائید میشه.نقل قول:
البته جالب اینجاست که چرا DS 2 باگ نداشت !!
مگه تاپیک بازی ها برای Platform های مختلف مثل PS3 و Xbox360 و PC فرق دارن !؟
Crysis2 بالاخره امروز تموم شد !!
خیلی طولانی بود من هی می رفتم می گفتم الان دیگه آخرش هستم ولی میدیدم باز ادامه داره !! :31:
نظرم رو که در رابطه با بازی گفتم !!
ولی تازه به این نتیجه رسیدم که بازی یه جوریا کپی کاری بود !!
آخرش مثل gares of war 2 تموم شد !!
کلا بازی باحالی بود ( با اینکه از داستان و دشمنا خوشم نی مد )
بچه ها برای اینکه پچ جدیدو برای 360 بگیریم کجای لایو باید بریم ..زیاد با لایو سرو کار ندارم...حجم اپدیت چقدره؟؟
من تو کفم شماها چه طوری شخص اول رو با کنترلر بازی میکنید !
دوستان یکی داستان بازی رو واسه من کامل توضیح میده.؟؟مختصر و مفید.
مرسی
منظورت همین دسته ( GamePad ) خودمونه ؟ :31:نقل قول:
من تو کفم شماها چه طوری شخص اول رو با کنترلر بازی میکنید !
نمیدونی چه حالی میده !! :31:
هنوز نتونستی با این موضوع کنا ربیای..یادمه خیلی وقت پیشها هم اینو میگفتی :31:نقل قول:
من خودم شخصلا دو سال پیش که کنسول رو خریده بودم تو راه خونه میگفتم اخه چجوری میشه...میترسیدم..که هیچ وقت یاد نگیرم یا به مشکلی بربخورم اولین بازی هم هیلو 3 انداختم تا نصف بازی کلا همه چی دستم اومد الان باو رکنید هد شات میزنم..یارو مخشم نمیفهمه چی شد..:31:
حالا کنترل های ایکس باکس یه طوریه که خوب تو دست چفت میشه این کنترل سونی انقدر سبکه اصلا ادم هر بار می خواد بازی های مخصوصا شوتر اول شخص رو بازی کنه باز یه جوریه براش
میلاده دیگه چه کنیم !! :31:نقل قول:
هنوز نتونستی با این موضوع کنا ربیای..یادمه خیلی وقت پیشها هم اینو میگفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم شخصلا دو سال پیش که کنسول رو خریده بودم تو راه خونه میگفتم اخه چجوری میشه...میترسیدم..که هیچ وقت یاد نگیرم یا به مشکلی بربخورم اولین بازی هم هیلو 3 انداختم تا نصف بازی کلا همه چی دستم اومد الان باو رکنید هد شات میزنم..یارو مخشم نمیفهمه چی شد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کنترل های ایکس باکس یه طوریه که خوب تو دست چفت میشه این کنترل سونی انقدر سبکه اصلا ادم هر بار می خواد بازی های مخصوصا شوتر اول شخص رو بازی کنه باز یه جوریه براش
--------------
حامد تاپیک رو منحرف نکن :31:
---------
کلا من با گیم پد 360 خیلی حال می کنم !! به هیچی نمی دم !! :40:
--------
گیم پلی Crysis2 هم خوب بود !!
نامرئی شدن و ضد گلوله رو جاهای خوبی گذاشته بودن ، را دست بود !!