حال به سوی Blacksmith عاظم شو و گزینه ی Manufacture Weapons را انتخاب کن.نقل قول:
لول 1 را دارم
Printable View
حال به سوی Blacksmith عاظم شو و گزینه ی Manufacture Weapons را انتخاب کن.نقل قول:
لول 1 را دارم
سلامنقل قول:
منم wizard هستم.
یک مدت اینجا سون و کور بود منم نمیومدم.
اگه میتونی بیا heavens tear منم اونجا هستم قیمتاش هم خیلی بهتر از سرور های دیگس.جمعیتش هم نسبتا بیشتره.
در مورد wizard یکی بحث build هست که یا Pure میری یا light یا hybrid توی pure فقط به اندازه ای که بتونی زره بپوشی strength رو ببر بالا بقیه رو magic در مورد light هم تا حدی که بتونی light armor بپوشی dex و strength رو ببر بالا و بقیه رو magic در مورد hybrid به جای dex روی vitality پوینت میذاری که جون رو بالا می بره.
در مورد skill ها سه تا skill اصلی یعنی gush ,stone rain و pyrogram رو هرچه سریعتر به 10 برسون.همینطور morning dew که مال heal کردن هست خیلی مهمه.بقیه skill ها رو یک مقدار که لولت بالا رفت upgrade کن.
در مورد genie هم یک skill هست که برای wizard خیلی مهمه.اسمش فکر کنم Second Wind هست که برای heal کردن بکار میره.
تا اینجا برای لولهای پایین کفایت میکنه.
راستی می دونستین bh سه بار در روز شده.
اینجوری 370k در روز از bh گیر میاد ولی یکم وقتگیر شده.
نکته جالب اینکه تو این چند هفته ای که از اومدن expansion گذشته یک عده assasin و psychic لول 70 به بالا هم پیدا شدن.یارو در عرض دو هفته رسیده بود لول 70 بعدا فهمیدیم که از این scroll ها میخریدن.یک مدت محدودی این اسکرولها تو فروشگاه به فروش می رفت و اینا هم یک تعدادزیادی از اونا رو خریدن.
تاپیک که داره تعطیل میشه پس. بیایید و سوال بپرسید ملت.
حالا خودم یه دونه میپرسم. چه Point هایی برای Genieم اضافه کنم؟ BM هستم لول 20 از Dreamweaver.
چند تا skill مفید هست.نقل قول:
یکی extreme poison هست که damage رو افزایش میده.یک هم frenzy که همون اثر رو داره
wind shield سرعت حمله رو زیاد و damage دریافتی رو کم می کنه.
relentles courage سرعت حمله و حرکت رو افزایش میده.
second wind هم برای heal کردن بکار میره.
البته بعضی از skill ها توی لولهای بالا بیشتر تاثیر خودشون رو نشون میدن.
ممکنه بعضی از skill ها اسمشون عوض شده باشه.
نقل قول:
دست شما درد نکنه ولی منظور من بیلد Genie بود.
خوب point ها رو باید جوری اضافه کنید که بااین skill ها متناسب باشه.نقل قول:
مثلا اگه extreme poison میگیرید اینجا افزایش زمان تاثیر skill مهمه پس باید point ها رو روی dexterity بگذارید.
یا مثلا گه second wind رو انتخاب میکنید باید روی strength بیشتر point بگذارید تا قدرت heal بیشتر بشه.
این skill هایی که گفتم بیشتر افزایش زمان تاثیرشون مهمه پس point ها رو بگذارید روی dex بعد که به 40 رسید.بقیه point ها رو بگذارید روی strength که قدرتشون هم افزایش پیدا کنه.
البته من هنوز Stamina درست و حسابی ندارم. 10 بار باید Decompose کنم تا تازه یه ذره اضافه شه:13:نقل قول:
راستی 2 روز پیش رفتم FB19 رو با کمک یکی تموم کردم ولی نه EXP گرفتم نه آیتم. بعدم رفتم با کمک یکی دیگه Gate to the dark land رو رود کردم بعد که یارو رفت فهمیدم یه موجود دیگه رو هم باید تو Cave میکشتم. خلاصه کلی ضد حال خوردم تو این چند روز.
اون رو اولا باید tab مربوطه رو داشته باشی(همون call to duty token) و دوما باید dungeon صحیح رو بری چون fb19 برای هر نژاد یک جایی هست.بقیه fb ها برای همه نژادها یکسان هست.اونجا فکر کنم اول 5 تا mob رو باید بکشی بعد هم که boss.نقل قول:
راستی 2 روز پیش رفتم FB19 رو با کمک یکی تموم کردم ولی نه EXP گرفتم نه آیتم. بعدم رفتم با کمک یکی دیگه Gate to the dark land رو رود کردم بعد که یارو رفت فهمیدم یه موجود دیگه رو هم باید تو Cave میکشتم. خلاصه کلی ضد حال خوردم تو این چند روز.
میگم اگه میتونی بیا سرور heavens tear من کمک میکنم یک روزه برسی لول 20.بعد هم هر وقت خواستی کمکت میکنم.
می تونی یک کاراکتر ازمایشی توی heavens tear بسازی اون کاراکتر dream weaver رو هم حفظ کن.بعد هر کدوم رو که خواستی.باهاش ادامه بده.
اینجا قیمتهاشم خیلی بهتره.
سلام دوستان،من الان لول 10 هستم،چند تا سوال داشتم:
وقتی لول 9 شدم،برام چندتا skill باز شد.(من assassian هستم)
وقتی میرم پیش assassian master و روی اون اسکیل ها برای یادگیریشون میزنم،کار نمیکنه و یه چیزی تو مایه هایه: spiritual adept میگه،چیکار کنم؟
_
من یه gf توش پیدا کردم،ایشون لطف کردنو به ما یه 2 تا شمشیر خفن که خودشون درست کردن دادن،(از اونایی که دورش رنگیه!(یه هاله ای هست(تقریبا جادوییه: دی ))) حالا خودمم علاقه مند شدم مثل اون بسازم،چجوری اینکارو بکنم؟