سلام
دوستان برای ADSl میخوام مودم وایرلس مدل Linksys WAG54G2 رو بگیرم . کجا گیر میاد به نظرتون ؟ از کجا بگیرم بهتره ؟
ممنون.
Printable View
سلام
دوستان برای ADSl میخوام مودم وایرلس مدل Linksys WAG54G2 رو بگیرم . کجا گیر میاد به نظرتون ؟ از کجا بگیرم بهتره ؟
ممنون.
شاید اون موقع نویز نبوده روی خط...نقل قول:
مودم چی شد!
پاساژ ملاصدارا و PC CENTER خدا داده! دی:نقل قول:
فرقی نداره! گارانتی ساخت سیستم باشه!
درودنقل قول:
من در این مورد تحقیق کردم صحت نداره تا این حد.
یعنی اینکه شما اگه 3 گیگ از فن آوا بخری 2 گیگ بهت جایزه میده نه 8 گیگ.
دوستان من میخواستم اینترنتمو از ضبانت عوض کنم به فناوا یا شاتل توی بخش مخابرات دستغیب هم هستم.لطفا نظرتون رو بگید که با توجه به اینکه حجم دانلودم زیاده بهتره برم فناوا بگیرم یا شاتل؟یعنی کدومش بی در و پیکر تره و حجم کمتر حساب میکنه؟
در ضمن اگه کسی از دوستان هم کارت تخفیف شاتل رو داره اگه برام بفرسته ممنون میشم.
pc center نداره من خودم 20 روز پيش خريدم از پاساژ ملا صدرا از فارس شبكه 2 طبقه بالا تره فقط مودم ميفروشهنقل قول:
ميگفت 85000 تومن سر 80000 تومت كتار اومديم . 1 سال هم گارانتي داره.
اين مودم فقط 2 تا دكمه داره يكي ريست و ديگري رفرش كه مال وايرلس هست دكمه خاموش روشن نداره
در ضمن Adsl spliter رو بايد جدا گانه بخري چون هراش نيست خودش ميده 5000 تومن فكر كنم جاي ديگه ارزونتر گير بياري
اين هم شماره تلفنش
6473426
6473478
دوستان من اکانت صبانت داشتم اما گفام لینکمو قطغ کنند.به نظرتون برای مخابرات دستغیب با حجم دانلود بالا فناوا بهتر جواب میده یا شاتل؟اینترنت شبانه کدمشون افت سرعت کمتری داره؟
نقل قول:
من هم مرکز دستغیب هستم و از فن آوا سرویس 256 می گیرم ، هر شب (7-2) باسرعت 52.2 ثابت دانلود می کنم!!
ممنون.من شاید اگه بخوام فناوا بگیرم 3 ماهه 512 بگیرم.راستی فن آوا برای هر 3 گیگ حجم کهع می خریم 2 گیگ جایزه میده نه بیشتر.نقل قول:
حالا موندم با توجه به این که من حجم دانلودم زیاده برم شاتل یا برم فناوا.
برو صبانتنقل قول:
شبانه شاتل فاجعه هست
البته قبلش چک کن کافینتهای نزدیکت ( که توی منطقه خودتون باشه ) که از صبانت اشتراک دارن از شبانه صبانت
راضین یا نه
بعضیها با صبانت شبی 3-4 گیگ دانلود دارن
کافی نت کوچه ما که اینطوریه ( مرکز حافظ )
راستش فکر کنم به ازای هر 3 گیگ 8 گیگ اضافی بهت بدن!!نقل قول:
فردا زنگ بزن بپرس 8229641 اگه تونستی خبرشو همینجا بهم بده!!
ولی در کل اگه حجم مصرفی روزانت زیاده بهتره سراغ شاتل نری چون سه ماه 5 گیگ خیلی کمه!! تقریبا می شه روزی 66 مگ! گیگ اضافی هم که 9270 می گیره که اصلا به صرفه نیست!
خودمم الان 10 روز عقبم نمی دونم واسه سرویس بعدی بیام 512 8 گیگ بگیرم یا برم از شاتل 512 یک ماهه بگیرم! بستگی داره سرعت دانلود 512 فن آوا چقدر باشه!! اگه بالای 80 باشه فن آوا می مونم!
الان شاتل داخله مرکز دستغیب پورت خالی داره!! دیروز یکی از دوستام سفارش داد!!
سرعت شبانه صبانت از دیال آپ هم کمتره!!نقل قول:
تازه دوستمون گفتن که از صبانت سرویس داشتن!!