چون تاچش از نوع مقاومتيه براي شما كه كار زياد ميخواي ازش بكشي خوبه ولي يه مقدار تاچش سخته وبايد بيشتر از نمونه هاي تاچ اسكرين گوشيهاي ديگه فشارش بدينقل قول:
Printable View
چون تاچش از نوع مقاومتيه براي شما كه كار زياد ميخواي ازش بكشي خوبه ولي يه مقدار تاچش سخته وبايد بيشتر از نمونه هاي تاچ اسكرين گوشيهاي ديگه فشارش بدينقل قول:
جواب تمام سوالاتتو از خود سايت نوكيا ميتوني پيدا كني من خودم همين كار رو كردم و بعدش رفتم خريدمنقل قول:
به نظر من بهترين گارانتي الان اركان باشه !. اركان رو هم فكر كنم تمام گارانتي ها قبول مي كنند .نقل قول:
آقا 350 از کجا قیمت دارین وسایلش کامله ؟! گارانتی متفرقه بدرد میخوره -باتریش رو عوش نمیکنن ؟! بهتر نیست گارانتی اصلی بگیریم
قيمت رو هم اينجا هستش سايت 118mobile.ir
خوب دوست من وقت ندارم اگه يه زحمت بکشي تو که رفتي جواب ما رو بدي دستت رو از دور ميبوسم!نقل قول:
خواهش ميکنم باشه؟
:10:
خوب شما از کجا گرفتی .من که قبل عید فکر نکنم بعد عیدم میخوام موتور بگیرم یه 2 ماه بعد عید میخوام بگیرم که مایش جو شهنقل قول:
اكثر سوالات شما مربوط به بعد نرم افزاري اين گوشيه كه با توجه به جديد بودن ورژن سيمبينش هنوز براي تكميل نرم افزاري اين گوشي بايد صبر كرد حداقل تا اومدن n97 كه اون هم همين سيستم عامل رو داره.نقل قول:
در مورد دوربينش بايد بگم كه توي روز و نور زياد همون 3.2 مگاپيكسل كه روش نوشته هست ولي توي شب يا نور كم يا فضاي بسته با نور مصنوعي و شدت متوسط اندازه دوربين 2 مگاپيكسل سطح پايينه برا همين اگه دوربين برات مهم سراغ اين گوشي نيا و در مورد چرخش منوي دوربين بايد بگم كه بله با چرخش دوربين اون هم ميچرخه
در مورد تاچ صفحه همونطور كه توي چند تا پست قبلي گفتم چون مقاومتيه نسبت به گوشيهاي تاچ اسكرين ديگه سخت تره و با فشار بيشتر كار ميكنه.
باتري گوشي 1350 ميلي آمپره و با كاركرد متوسط تا 3 روز هم جواب ميده
براي جا زدن سيمكارت از شكاف بغل گوشي انجام ميشه ولي موقع درآوردنش بايد اول باتري رو درآورد و بعد با يه وسيله نوك تيز سيمكارت به بيرون هل داد و درآورد.
در مورد دابل كليك هم بايد بگم بعضي قسمتهاش دابل كليكه و بعضيهاش يه كليكست ولي در كل زياد فرقي ايجاد نميكنه چون تاچش سفته
ولي در كل صرف نظر از دوربينش گوشيه خوب و خوش دستيه من با خيلي از گوشيهاي نوكيا كار كردم ولي اين از بقيشون خوش دست تر بود.
دوستان یه سوالی تاچ این گوشی با دست هم کار می کنه یا فقط با استفاده از قلم هست؟
مشکل درد انگشتهارو من هم داشتم چون خیلی اس ام اس میدم اما با 5800 دیگه دردی وجود نداره :8:سرعت اینترنت هم عالیه با این گوشینقل قول:
بله هم با دست و هم قلم و یه مضراب هم داره. من شخصا دست کارمیکنم و خیلی راحتمنقل قول:
راستی من یادمه یکی میگفت آی فون قطب نما داره اینم (5800) هم داره
اگه برو بچ زحمت بکش یه نمونه فیلم هم بزارن ممنون میشم 20 ثانیه هم باشه خوب
ممنون از زحمتتون
راستی من تو سایت نوکیا میگشتم گفتم محتویات پکش رو هم بزارم
* 5800 XpressMusic همراه با قلم
* باتری Battery (BL-5J)
* شارژر High Efficiency Charger (AC-8)
* هدست Music Headset (HS-45, AD-54)
* کابل خروجی تلوزیون Video-out Cable (CA-75U)
* کابل Connectivity Cable (CA-101)
* کارت حافظه 8 GB microSDHC card (MU-43)
* کیف Carrying Case (CP-305)
* پایه Stand (DT-29)
* قلم ضربه ای با بند مچی (CP-306)
* قلم اضافه
* راهنمای سریع و راهنمای کاربر
* Mini DVD
لینکش
کد:http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-5800-xpressmusic/specifications