گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .نقل قول:
لطفا پست های قبل را بخوانید
خلاصه من ریسک نکردم
Printable View
گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .نقل قول:
لطفا پست های قبل را بخوانید
خلاصه من ریسک نکردم
نقل قول:
اره خونده بودم دربارش
یکی از دوستان هم قرار شد که از تکنسینهای ال جی درباره این دو مدل 9650 و 9750 بپرسه که هنوز خبری بهمون نداده ؟
پلیر جدیدتون هم مبارک باشه
1. مورد اول حق با شماست. ار اونجايي که من يک عکس بيشتر نداشتم، سريع بسته ميشد. هر چند خيلي رفتارش احمقانست!نقل قول:
2. فيلم تو کامپيوتر پخش ميشه ها!؟...
3. در اين مورد هم متاسفانه حق با شماست. ولي کلا اينا خيلي شمپت تشريف دارن. چرا Unicode حاليشون نميشه!!!...
نقل قول:
کاملا درست است 3360 برای پخش فایل ویدیویی محدودیت ابعاد فایل تصویری را دارد یعنی فیلم با رزولیشن بزرگتر از میزان مشخصی را پخش نمی کند فکر می کنم این سایز 640x480 یعنی vga باشد در ضمن اگر بیت ریت فایل از مقدار مشخصی بیشتر هم باشد پخش نمی کند
برای زیرنویس فارسی بهترین راه همان برنامه subxadd است که زیرنویس را مثل دی وی دی به صورت تصویری به فایل اضافه می کند و مشکلی هم در پخش ندارد
:whistle: .....نقل قول:
سلا. امروز یه دونه پایونیر 420 گرفتم دو تا مشکل باهاش دارم یکیش که حالمو گرفت اینکه رو ریموت ولوم نداره.بعد جالبه همه جور فرمت مثل 3GP و MPG رو پخش میکنه ولی چیزی که خودش میگه پخش میکنه یعنی WMV رو پخش نمیکنه. جالبه!!! دوستان نظری دارند؟؟؟؟؟
دوست من دي وي دي پلير كه كنترل صدا نداره! VCD كه نيست.نقل قول:
براي پخش فرمت هاي كامپيوتري ال جي و فيليپس بهتر بودند.
پايونر تصوير و صداي خوبي داره.
اين نظر من است البته:46:
5986 که نداره .3360 رو نمیدونم .نقل قول:
دوستان به نظرتون 3350k فیلیپس خوبه؟؟؟
یو اس بی هم میخوره قیمتشم 60 تومنه!!!
میخوام درد سر نداشته باشه کار راه بنداز باشه !!!
توی این رنج با این امکانات مدل دیگه ای هم هست؟؟؟
مرسی
سبز باشین!!!:10:
ببخشید ممکنه یکی از دوستان تایید کنه که پستهای من رو میبینه یا نه ؟!
به شک افتادم که شاید پستهام برای بقیه نمایش داده نمیشه ... یا شایدم سوالی که پرسیدم خیلی تخصصی بوده که دوستان افتخار نمیدن