حل شد من با با برنامه7 zip انها را اکسترکت میکردم تا فایل ایزو تبدیل میشد چون تا حالا اینکار را نکرده بودم نمیدونستم به هر حال بعد از تلاش توانستم این کار را بکنم
Printable View
حل شد من با با برنامه7 zip انها را اکسترکت میکردم تا فایل ایزو تبدیل میشد چون تا حالا اینکار را نکرده بودم نمیدونستم به هر حال بعد از تلاش توانستم این کار را بکنم
سلام...
ميشه يه كم در مورد استفاده از تاكتيكها توضيح بدين؟؟؟
من warrior هستم و تازه اول راه...
بالايي رو جواب بدين...
يه سوال ديگه دارم...
من از كجا بايد ببينم كه با هر شخصيت چقدر دوستم و قلبامون نزديك بهم هست؟؟؟
از موريگان چه سوالاتي بپرسم كه منفي نشه؟؟؟
تو اون قسمت كه inventory هست شخصيتت رو عوض كن.شخصيتاي ديگه كه ميان زيرشون يه نوار هست كه يه سرش عكس يه قليه اون سرشم فكر كنم عكس قلب قرمز.نقل قول:
موريگان هم خيلي سگه :31: اصلا باهاش حرف نزن.فقط بهش gift بده.:21:
gift چي هست؟؟؟نقل قول:
در صمن ميشه بگيد چه كار كنم كه كمتر صدمه ببينم؟؟؟اخه من يكي ميزنم و دوتا ميخورم...:18:
بعضي از آيتمايي كه ميگيري بري توي inventory توضيحاتشو بخون با رنگ صورتي نوشته gift كه وقتي تو inventory كسي كه ميخواي بهش gift يا همون كادو رو بدي انتخاب كن بعد روي gift رايت كليك كن نگه دار عكس جعبه كادو رو بزن.نقل قول:
در زمينه مبارزه هم،تو كاراكتراتو upgrade ميكني.مثلا براي موريگان روي magic بيشتر تمركز كن و magic رو بيشتر up كن براي warrior ها هم power رو بيشتر افزايش بده.
توي همون قسمت upgrade چيزاي ديگه هم هست كه بايد بهش توجه كني كه خودت ميخونيشون متوجه ميشي چي به درد چي ميخوره.
تو همین تاپیک سرچ کنید،درباره اینکه چه هدیه ای رو به چه کسی بدهید توضیح داده شده،نقل قول:
شما با توجه به اینکه warrior هستید، strength رو بالا ببرید(وقتی لول آپ بشی کنار عکس کاراکترت یه علامت + میاد،اونو بزن) و بهتره که اون گزینه آخری رو هم بالا ببری(برای اینکه خونت دیر کم بشه)،برای مریگان willpower و magic و گزینه آخر.برای الیستر strength ،گزینه آخر،برای اون زن پیره(جادوگره) هم willpower،magic و گزینه آخر و برای اون زنه که از معبد هستش dexterity و گزینه آخر و برای orghen هم strength،گزینه آخر و برای zebra هم dexterity و گزینه آخر رو ببرید بالا،در ضمن میتونید با خریدن آرمور بهتر هم قوی تر بشین....;)
سلام...
من توي اين كويستها موندم..ممنون ميشم بگيد چه كار كنم...
در BRECILIAN FOREST :
1.ELORA'S HALLA
2.RARE IRONBARK
در LOTHERING :
A POISONOUS PROPOSITION
يه سري وسايل دارم نمي دونم به چه دردي ميخورن؟؟؟خودم فكر ميكنم بايد بفروشمشون...
مثل :
sapphire - the tale of iron - topaz - emerald - malachite - grant - key
و ديگه اينكه وسايلي كه در قسمت inventori بخشهاي CRAFTING و PLOT ITEMS هستن به چه دردي ميخورن؟؟؟چه كارايي ميتونم باهاشون بكنم؟؟؟
Dragon age رو روی Xbox360 میشه Live بازی کرد؟ اگه آره چطوریه قشنگه یا نه؟